5 grunde til, at dit WordPress-websted ikke er klassificeret i Google

5 grunde til, at din WordPress-webite ikke rangerer højt hos Google

Du har oprettet dit WordPress-sted og læst en masse “Sådan” -artikler om søgemaskineoptimering. Du har det godt med, hvor dit websted står, så du officielt lancerer det. Nu skal du bare vente på, at Google indekserer dit websted og ser, hvor dit websted rangerer … men hvorfor finder du stadig, at dit WordPress-websted ikke rangerer i Google?!


Men måske har det været et stykke tid – måske et par måneder, måske et år eller mere – og du kan stadig ikke komme forbi den tredje side. Hvad laver du forkert? Der er gode nyheder og dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at din lave placering sandsynligvis skyldes et problem, der let kan ændres. Og den dårlige nyhed? Du bliver bare nødt til at give det lidt mere tid til at se, om rettelsen hjælper din placering.

Her er nogle af de mest almindelige årsager til, at dit WordPress-websted ikke rangeres i Google.

1. Dit WordPress-websted har svagt indhold

1. Dit WordPress-websted har svagt indhold

For Google er indhold og links dets to vigtigste rangeringsfaktorer. Så hvis du ikke har godt indhold, har dit WordPress-websted ikke meget chance for at rangere. Der er mange elementer, der går ind på at lave “godt” indhold. For at gøre dit indhold bedst muligt, kan du bruge følgende som en tjekliste:

 • Informativ – Dit indhold skulle give læseren den fornemmelse, at de lærte noget, og at deres tid ikke blev spildt.
 • Grammatisk korrekt – Overhold ordentlig engelsk ved at være opmærksom på emner som skrivefejl, fragment sætninger, tegnsætning og mere.
 • langvarige – Indhold skal være mindst 400 ord, men det mest veludviklede skriftlige indhold er 1.000 ord eller mere.
 • friskhed – Hvor gammelt er dit indhold? Opdaterer du ofte din blog med nyt indhold? Det er et problem, der aldrig kan opdatere dit websted med opdatering af dit websted. Stræb efter at opdatere noget mindst en gang om måneden,
  og helst ugentligt.

Ved at levere frisk, kvalitetsindhold ugentligt, behøver du ikke at bekymre dig om ikke at rangordne for en af ​​Googles vigtigste faktorer.

2. Du ændrede dine permalinks

2. Du ændrede dine permalinks

Permalink henviser til det permanente link til en side på dit websted eller blog. Du ønsker, at disse skal være beskrivende og så ofte som muligt inkludere det nøgleord, som siden eller indlægget er målrettet mod.

Hvis dine permalinks har ekstra bits som “? P = 3282949”, eller hvis de er for lange, eller indeholder stopord (f.eks. “Og”, “af” eller “gør”), skal de ændres for at være mere menneskelige og maskinlæsbare. Hvis du imidlertid gør det forkert, vil Google miste oversigten over disse sider, og du vil miste rang.

Hvis du på et tidspunkt har brug for at ændre dine permalinks, så er du hvordan du kan ændre dine permalinks uden at ofre din placering.

3. Webstedet reagerer ikke mobilt

3. Webstedet reagerer ikke mobilt

Lidt over halvdelen af ​​webstedstrafikken genereres via mobiltelefoner. Webdesignere har udfordringen med at oprette et websted til at behage flere browsere på forskellige enheder – og det er grunden til, at mange gør websteder “lydhøre”.

Et “responsivt” websted vil tilpasse sig et format, der er brugervenligt for en bestemt enhed. Et websted, der ikke er brugervenligt, bliver goblet af Google under mobilbaserede søgte forespørgsler. Google handler om at promovere websteder med en god brugeroplevelse.

Brug Googles til at kontrollere dit websted Mobilvenligt testværktøj. Det fortæller dig, om dit websted er mobilvenligt og advarer dig om problemer (f.eks. Sider, der delvis indlæses), så du ved, hvad du skal løse. Og hvis du finder ud af, at dit nuværende WordPress-design ikke er optimalt for dine mobile læsere, kan du overveje at skifte til et af de bedste forretningsmæssige WordPress-temaer – som alle reagerer fuldt ud på de fleste enheder.

4. Dit websted er ikke synligt for søgemaskiner

4. Dit websted er ikke synligt for søgemaskiner

Hvis dit WordPress-websted ikke rangeres i Google, og du lige er startet med WordPress, kan du muligvis ikke kende mange af indstillingerne til at tilpasse dine webstedsindstillinger. Så det er muligt, at du ændrede noget uden at indse, hvordan det ville påvirke din søgemaskineoptimering.

Log ind på dit WordPress-dashboard og naviger til Indstillinger> Læsning af indstillinger og rulle ned til Site Synlighed. Indstillingen “Tillad søgemaskiner at indeksere dette websted” skal vælges.

Sørg for at fjerne markeringen for synlighed af søgemaskiner

Hvis det er ikke markeret, vælg det, og lad derefter Google tid til at indeksere dit websted og se, om din siderangering forbedres.

Hvis det er valgt, skal du muligvis bare vente lidt længere, ellers kan du støde på et andet problem.

5. Det er ikke dig, det er dine nøgleord

5. Det er ikke dig, det er dine nøgleord

Nøgleord er vigtige for at optimere til søgemaskinen og hjælpe din siderangering, men hvis de bruges forkert, kan de faktisk gøre mere skade end gavn. Her er tre bedste fremgangsmåder, man skal være opmærksom på:

 • Uanset søgeord – Stopning af nøgleord involverer at udfylde afsnit med det eller de nøgleord, du prøver at målrette mod. Stoppet indhold med nøgleord læses dårligt og unaturligt. Du vil bruge nøgleord, men på en måde, der er naturlig at læse og hæve dine tanker og punkter i hele stykket.
 • Brug nøgleord med lang haleNøgleord med lang hale er tre eller fire (måske endda flere) ord lange og er mere specifikke for hvad en køber ønsker. Disse nøgleord er lettere at rangere efter. Desuden vil kunder, der bruger disse nøgleord, sandsynligvis være længere med i købscyklen, fordi de ved nøjagtigt, hvad de vil have.
 • Forsøg ikke at rangere for for konkurrencedygtige for nøgleord med et svagt websted – Hvis du kun prøver at rangere efter nøgleord med en høj konkurrencegrad, taber du sandsynligvis på andre websteder. Derfor er det bedst at begynde at målrette søgeord med lav eller mellemlang konkurrenceevne. Når du begynder at rangere for disse, kan du undersøge søgeord med mere konkurrence. Bare sørg for at gøre din research først!

Og hvis du vil have lidt hjælp til dit søgeordsforbrug, kan du overveje at bruge et plugin. En god mulighed er Yoast SEO, som inkluderer en “fokus søgeord” mulighed. Når du har indstillet det nøgleord, du vil fokusere på, vil du kunne analysere nøgleordets tæthed, brug i overskrifter, hvis nøgleordet er i din url osv. Plus, hvis du opgraderer til Yoast SEO Premium, kan du målrette dig op til 5 nøgleord på en side, hvilket gør det nemmere at optimere.

Arbejd mod en højere placering

Brug disse oplysninger til at udføre en revision på dit websted og se, om du ubevidst har saboteret dit websteds placering. Nogle kan være “lettere” eller “hurtigere” rettelser end andre, men alle vil hjælpe. Husk, at du for nogen af ​​dem bliver nødt til at give Google tid (tænk et par uger) til at justere placeringerne.

Har du tip at tilføje? Eller et spørgsmål om en af ​​grundene til, at vi dækkede over, hvorfor dit WordPress-websted ikke rangeres i Google, som vi nævnte? Efterlad en note i kommentarfeltet, og kom samtalen i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map