5 almindelige WordPress-problemer efter lancering

5 almindelige WordPress-problemer efter lancering

Start af et nyt WordPress-websted er spændende og tilfredsstillende, og hvis vi er ærlige, mere end lidt stressende. Selv med en let at følge tjekliste for start af webstedet. Men arbejdet er endnu ikke slut.


Selv hvis du har en førsteklasses kvalitetskontrolproces, er der et par problemer, der er svære at opdage, før du lancerer et nyt websted. Nedenfor er de 5 mest almindelige problemer, der opstår på WordPress-websteder, efter at webstedet er startet, og tip til, hvordan du hurtigt løser dem.

1. Indlevering af spam på kontaktformularer

12 bedste anti-spam-plugins til WordPress 2019

Det er vanskeligt at bestemme, hvilket niveau af spambeskyttelse der er behov for, før et websted startes. Spam – uanset om det er uønsket eller direkte skadeligt – er så udbredt på nettet i disse dage, at det kan være svært at undgå fuldstændigt, og det er meget almindeligt, at en webstedsejer oversvømmes med spamformularindgivelser kort efter lancering.

Der er 2 almindelige måder at bekæmpe spotbots på: honepotter og captchas. Honeypots henviser til metoden til at føje et felt til en formular, der er skjult for brugerne, men som bots vil udfylde. På WordPress-websteder er der masser af populære form-plugins som Gravity Forms og Kontaktformular 7, der tilbyder enkle trin for at aktivere honningpunkter.

En anden mulighed er at føje en captcha til en formular, der kræver, at en bruger udfylder et lille puslespil for at bevise, at de ikke er en robot. Captcha-indstillingerne er forbedret gennem årene og Google genaptcha tilbyder nu en usynlig captcha med forskellige indstillinger. Nogle websteder kræver muligvis både honningpunkter og en captcha for at reducere en stor mængde af indsendelser (heldigvis er der en række antispam-plugins tilgængelige).

2. Langsom ydeevne på grund af hostingkonfiguration

Den bedste WordPress-hosting til dit websted

Ydeevne har været et kritisk fokus for alle WordPress-websteder, lige siden mobilsidehastighed blev en Google rangeringsfaktor i 2018. Dårlige sideindlæsningstider og nedetid kan have en vidtrækkende negativ indflydelse på et nyt websted, men der er flere trin, du kan tage for at afbøde enhver potentiel skade.

Start med at køre foreløbige hastighed og ydeevne test mens omdesign et websted på en produktionsserver. Disse indledende tests kan fjerne eventuelle fremtidige problemer, men tests efter lancering giver de mest nøjagtige resultater, især når det kommer til websteder med høj trafik.

Hvis du ser langsomme sideindlæsningstider, skal du først evaluere hostingkonfigurationen. Er webstedet på en delt hosting-server med begrænsede ressourcer? Kan serveren håndtere mængden af ​​trafik?

Da de fleste webdesignere og -udviklere følger bedste praksis for at optimere billeder, finder du typisk ikke billedoptimering som en toppræstations skyldner på et nyt sted.

De fleste ydelsestests vil nedbryde serverens responstid, og denne metrik kan hjælpe med at finde ud af, om du har brug for at ændre hostingopsætninger eller -tjenester. Ud over ydeevne kan du teste et overvågningssystem for oppetid de første 30 dage efter lanceringen.

3. Indeksering af fejl med Google Search Console

Rapport om dækning af Google Search Console Index

Indekseringsproblemer opstår ofte med nye websteder, især for websteder med større ændringer i URL-strukturen og adskillige omdirigeringer. Google Search Console er et godt værktøj til at finde indekseringsfejl.

Gennemse Google inden for Google Search Console Indeks Dækningsrapport og se fejlfindingsafsnittet for eventuelle fejl. Her er nogle af de mest almindelige fejlmeddelelser, der kan forekomme efter lancering af et nyt websted:

 • Sider blokeres af robots.txt
 • Siden markeret intet indeks
 • Siden har et gennemgangsproblem
 • Indsendt URL er blød 404
 • Indsendt URL er 404

For eventuelle fejl i forbindelse med en robots.txt eller ingen indeksindstilling, skal du altid kontrollere, at den generelle læseindstilling på WordPress-webstedet for “afskrække søgemaskiner fra at indeksere dette websted” ikke er markeret efter lanceringen. Dette kan være en simpel, men alligevel betydelig fejl for et nyt websted.

For specifikke side-webadresser, der er markeret som intet indeks, skal du gennemgå indstillingerne for webstedet, og om visse sider ikke behøver at være noget indeks eller blive justeret. Et gennemsøgningsproblem i indeksdækningsrapporten kan være sværere at løse. Det URL-inspektionsværktøj i Google Search Console er den bedste måde at indsamle flere data om, hvad der kan forårsage problemet.

Hvis der er fundet nogen 404 fejl, er det vigtigt at løse disse så hurtigt som muligt. At have adskillige 404 fejl kan skade eksisterende webstedsrangering. Ud over disse almindelige fejlmeddelelser kan Google Search Console muligvis afsløre yderligere data, såsom mobilitetsfejl og effektivitetsanmeldelser, der også kan være nyttige til at evaluere efter lanceringen.

4. Forkert udvalgt billede til social deling

Sådan oprettes delbare indholdsbilleder til sociale medier

Start af et nyt websted er en fantastisk marketingmulighed, og selvfølgelig vil du dele det smukke nye websted på sociale medier og forskellige marketingkanaler.

Før du eller nogen rammer delingsknappen, skal du tjekke det viste billede til startsiden. Test deling af webadressen på webstedet på en social medieplatform, og se, hvad det fremhævede billede og tekst viser sig for webadressen.

Hvis du ikke har gennemgået de sociale delingsindstillinger, er det meget almindeligt, at en platform som Facebook trækker et tilfældigt billede fra startsiden og gør dit spændende indlæg til en skuffende forhåndsvisning af det nye websted.

Der er flere måder at justere disse indstillinger på. Facebook og flere platforme bruger åben grafprotokol. Du kan bruge Facebook åben graf fejlsøgning værktøj til at se de aktuelle oplysninger, som platformen bruger, når hjemmesiden URL deles. Når du har justeret den åbne grafprotokol på din startside, kan du bruge fejlsøgningsværktøjet til at rydde Facebook-cachen til webadressen.

Det Yoast SEO er et andet nyttigt værktøj til sociale delingsindstillinger. Den gratis plugin inkluderer et socialt mediesektion til Facebook og Twitter. Da dette er 2 af de vigtigste platforme på sociale medier, vil det at sikre indstillingerne for disse platforme ofte sikre, at webstedet ser godt ud, når det deles på andre. Eller du kan bruge disse tip til at oprette delbare billeder til sociale medier (manuelt eller ved hjælp af et plugin).

5. Manglende eller forkerte sporingskoder

Sådan konfigureres Google Tag Manager til WordPress

De fleste analytiske platforme og reklamekampagner er afhængige af sporingskoder for at indsamle data på dit websted. Når du redesigne et eksisterende websted, er du muligvis ikke klar over eller husker, at disse sporingskoder blev oprettet før og måske glemmer at flytte dem til det nye websted.

Du bruger muligvis flere marketingkampagner for at falde sammen med lanceringen af ​​det nye websted. At have de forkerte sporingskoder eller glemme at tilføje dem kan forårsage flere problemer, herunder et stort bortfald i dataindsamling, når du har mest brug for det.

Hvis du bruger Google Tag Manager til at håndtere al din sporing, har du ofte Google Tag-koden på webstedet og alle de ekstra sporingskoder i tagmanageren. Hvis du imidlertid mangler den primære Google Tag Manager-kode på det nye websted, kan dette føre til et tab af data på adskillige sporingsplatforme.

Som en checkliste-post efter lanceringen skal du se på analyse- eller sporingssoftware, f.eks. Google Analytics, lige efter lanceringen og derefter igen 30 dage senere. Se efter uregelmæssigheder og fald i data. De fleste sporingskoder føjes til overskriften på webstedet, så du kan også foretage en gennemgang af overskriftskoderne for alle eksisterende eller manglende koder.

Undgå problemer efter start

Og der har du det: 5 kvalitetsstyringsopgaver efter lancering, der hjælper dig med at undgå så meget besvær efter post-lancering som muligt.

Når alt kommer til alt er lancering af et websted en enorm præstation, og ingen tvivl om, at du hellere vil nyde glat sejlsport fremfor ståhej med undgåelige problemer.

Har du fundet på andre problemer efter lanceringen af ​​dit websted? Eller har du yderligere tip efter lancering, du gerne vil dele? Fortæl os det i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map