5 af de bedste WooCommerce-alternativer

Bedste WooCommerce-alternativer

Når det kommer til at sælge noget online, er der ingen tvivl om, at WooCommerce er den løbende favorit. Med næsten 60 millioner downloads vælger næsten 30% af virksomhederne det at oprette en online butik. Det er ikke svært at finde ud af, hvorfor – WooCommerce er let at installere, bruge og tilpasse. Desuden giver hundreder af udvidelser brugerne mulighed for at tilføje funktioner, som de vil. Når det er sagt, er WooCommerce muligvis ikke den bedst egnede til alle websteder. Det mangler muligvis bare den funktion, der er meget vigtig for dit websted. Så hvad forhindrer dig i at tjekke konkurrencen og finde de bedste WooCommerce-alternativer?


I modsætning til WooCommerce, er nogle af disse alternative løsninger hostet eCommerce-software som Shopify og BigCommerce. Men der er andre, der er hostede e-handelsløsninger, der ligner WooCommerce. Disse inkluderer blandt andet Magento og OpenCart.

Hosted eCommerce-software er en klar-til-gå-pakke, hvor du ikke behøver at bekymre dig om hosting eller sikkerhed. Støtteniveauet er også større. På den anden side er self-hosted eCommerce-software lidt mere D-I-Y. De har brug for dig for at starte med god WordPress-hosting, downloade og installere software som WordPress og WooCommerce og tilpasse det, så det passer til kravene i din online butik. Den store fordel her er, at du har total kontrol over tilpasning og dine butiksdata.

Lad os begynde at se på nogle af de bedste WooCommerce-alternativer.

1. Nemme digitale downloads

Vi starter med Easy Digital Downloads, et plugin designet specifikt til at sælge digitale varer online. Det vil næsten øjeblikkeligt ændre dit WordPress-websted til en online digital butik, da alle vigtige funktioner, der kræves til dette formål, er indbygget i plugin. Du kan nemt sælge dine temaer, e-bøger, musikalbum, plugins eller PDF-filer og samle betaling for dem uden besvær ved hjælp af bare det grundlæggende plugin.

Bedste WooCommerce-alternativer - Ekstra digitale downloads

For eventuelle yderligere funktioner er gratis og betalte udvidelser (inklusive tredjepartsudvidelser) let tilgængelige. Du kan bruge dem til at tilføje betalingsgateways, fakturering, beskeder, tilføje anmeldelser, popups og meget mere.

Hvad der gør det mere attraktivt er, at det grundlæggende plugin er gratis, mens extensions kan købes individuelt (ligesom WooCommerce). Du kan også købe udvidelser i bundter, der starter ved $ 99 pr. År.

Ekstra digitale downloads bygger digitale produktsider intuitivt. Det leveres med en simpel kasseside, der gør PayPal- og Amazon-betalinger tilgængelige straks. Med 40+ betalingsudvidelser er plugin kompatibelt med de fleste WordPress-temaer og plugins. Det inkluderer også et indbygget tilknyttet system, analysesystemer, rabat- og refusionssystemer og mere.

Hvis du undrer dig over, om WooCommerce tillader salg af digitale produkter, skal du være sikker på, at det gør det. Men du bliver nødt til at gennemgå en smule opsætning og vælge indstillinger. Med ekstra digitale overførsler tager kernepluginet sig til alle de funktioner, der er relateret til salg af digitale produkter. Disse inkluderer marketing, styring af kundekonti, filoverførsler, rabatkoder, tilknyttet integration og indkøbsvogn. Mange af disse funktioner er betalte udvidelser, når det kommer til WooCommerce. Desuden, hvis du ikke sælger fysiske varer, vil funktionerne i WooCommerce, der er relateret til at sælge fysiske varer, unødigt mængde din backend.

Betyder det, at du ikke kan sælge fysiske varer med ekstra digitale downloads? Overhovedet ikke, tilføjelser hjælper dig med dette.

Lad os sige det på denne måde – hvis du hovedsageligt sælger fysiske varer, er WooCommerce mere velegnet. Men hvis film, musik, software, digitale dokumenter, fotografier eller licenser er dit online brød og smør, skal Extra Digital Downloads være dit top valg.

2. Shopify

Shopify er en hostet løsning, der henvender sig til over en halv million online-butikkejere, både store og små. Alle kan prøve denne skalerbare software i 14 dage gratis uden at indsende kreditkortoplysninger. Inden for få minutter vil du være i stand til at oprette din online butik og være klar til at acceptere ordrer og betalinger fra hele verden.

Shopify

Ved udgangen af ​​din prøveperiode kan du vælge mellem planer, der starter fra $ 9 pr. Måned (Lite) til $ 299 pr. Måned (Advanced). Og hvis du er en virksomhedsniveauoperatør, tilpasser teamet hos Shopify planerne for dig. For de fleste begyndere bør basispakken til $ 29 pr. Måned være tilstrækkelig. Du kan nemt tilføje nye salgskanaler, styre produkter og lager. Desuden vil du også være i stand til at udføre ordrer i et enkelt trin og spore salgs- og vækststendenser.

Shopify leveres med et dashboard, der inkluderer en komplet eCommerce-builder med hosting, domænenavne, design, temaer og marketing. Der er ingen separate transaktionsgebyrer, når du bruger Shopify Payments.

Hvis du vil have en butik, der reflekterer dit brand, kan du gå videre og opbygge en let med træk og slip. 100+ mobile klar-temaer er tilgængelige for at få din butik til at se godt ud, mens hundreder af apps er tilgængelige for at forbedre butikens funktioner. Hvis du står fast af en eller anden grund, vil du være glad for støtten fra forud godkendte eksperter, der kan hjælpe dig med at tilpasse design og funktioner. Nedetid er mindst med support døgnet rundt.

Hvis du er en nybegynder, der ikke ønsker at være optaget af hosting eller sikkerhed eller behandling af betalinger, men alligevel ønsker en fuldt funktionsdygtig butik, er Shopify et sikkert bet.

WP Shopify WordPress Plugin

Shopify er også kompatibel med WordPress. Du kan bruge Shopify Buy-knappen eller gøre dit liv lettere ved at installere WPShopify. Dette praktiske plugin synkroniseres med din Shopify-butik, importerer dine produkter og inkluderer muligheden for at indsætte din Køb-knap.

3. Gumroad

Gumroad hjælper dig med at sælge næsten alt, hvad du ønsker online – digitale eller fysiske varer, abonnementer og endda forudbestilte varer. Det er et godt sted at sælge, hvis der løber en kreativ stribe i dig, og du vil bringe den til kommerciel brug. Så kunstnere, fotografer, designere og forfattere – vær opmærksom på denne eCommerce-platform. WordPress-brugere kan tage hjælp fra en plugin at integrere Gumroad i deres websteder.

Gumroad

Hvis digitale varer er din forte, vil du være glad for, at du kan tilbyde flere versioner af dit produkt, generere licensnøgler og tilbyde rabatkoder. Ved blot at tilføje et ‘+’ tegn til produkterne, kan du også bede kunderne om at betale, hvad de ønsker. For at sikre, at dit produkt ikke deles, er der indbygget forebyggelse af misbrug, PDF-stempling eller slå downloads fra.

Med adgang til indholdsbiblioteker og licensnøgler til software finder du det nemt at sælge alle slags gentagne abonnementer og medlemsplaner. Kunder vil også være tilfredse med betalingsmulighederne og lette kassen. De vil være i stand til at oprette en konto og holde alt indhold på et sted eller dirigere det til deres Dropbox eller Kindle eller enhver anden standarddestination.

Gumroad har funktioner, der også tilbyder fuld support til salg af fysiske produkter. Fra produktvarianter og landemæssig begrænsning af salg til indstilling af forsendelsespriser, rabatter og løbende salgstilbud har Gumroad det hele.

Det stopper ikke der – Gumroad gør dine produkter synlige for dit publikum, uanset hvor de er. Tilpassede forhåndsvisninger til sociale kanaler som Facebook og Twitter og tilpassede webadresser til dit produkt til fremme af branding er nogle af måderne de går på det på. Når du kombinerer med kraftfuld analyse, får du at vide, hvad der fungerer for dig, og hvad der ikke er. Automatiske arbejdsgange hjælper dig med at forblive engageret med dine kunder med taknoter, opdateringer og mere.

Gumroad er gratis til at begynde med, men som dig opgradering til professionelle funktioner er der et gebyr på $ 10 pr. måned. For salg, der kommer gennem deres Discover-program, er der en ekstra afgift på 10%.

Gumroad WordPress-plugin

Gumroad er også super nem at bruge med WordPress. Hvis du ikke ønsker at bruge kode, skal du blot installere deres gratis plugin. Plugin inkluderer en nem kortkode til at tilføje Gumroad-overlay og integrere widgets til dine produkter.

4. MemberPress

Hvis du ønsker at sælge abonnementer eller medlemskab, behøver du virkelig ikke se ud over MemberPress. Næsten alle nødvendige funktioner til dette er tilgængelige med dette plugin – digitale downloads, prissider, abonnementsstyring, dryppindhold og generering af kuponkode. Desuden gør plugin det let at integrere din brugerdefinerede kode med den. Så du kan gå ind på at tilpasse det, uanset hvor du vil.

MemberPress

Afhængigt af medlemmenes abonnementer giver MemberPress dig mulighed for at kontrollere adgangen til dine indlæg, videoer, feeds og andet slags indhold. Det integreres fuldstændigt med WordPress for at administrere indhold, fora og samfund. Det integreres også med andre tredjepartsløsninger til betalingsbehandling, affiliate marketing og mere uden ekstra omkostninger.

For at sælge medlemskaber eller abonnementer ved hjælp af WooCommerce, skal du købe flere separate udvidelser, og alt dette kan arbejde dyrere end MemberPress. Og mens MemberPress skiller sig ud for dets store kundesupport, tilbyder WooCommerce et større antal betalingsportaler.

Tjenesterne leveres i 3 planer – Grundplanen til $ 129 pr. År, Plusplanen på $ 249 pr. År og Pro-planen til $ 349 pr. År. Der er også en 14-dages pengene-tilbage-garanti. MemberPress er en sikker-shot-løsning for alle, der ønsker at sælge medlemskab, abonnementer, kurser eller digitale produkter.

5. Magento

Magento er en komplet fristående platform, der inkluderer alle ønskelige e-handelsfunktioner og tilbyder en høj grad af tilpasning. Chancerne er store, at du aldrig vil søge efter en udvidelse med Magento. I modsætning til WooCommerce er det ikke let at konfigurere eller tilpasse, og mange af os har muligvis brug for professionel til dette.

Magento

Magento er velegnet til store virksomheder, der ser på hurtig vækst. Det kan let imødekomme avancerede e-handelsbehov for operationer, der spænder over de internationale markeder. Det vigtigste er, at det giver dig mulighed for at anvende en mobil-første tilgang til at trykke på det voksende marked for mobile shopping.

Magento 2 WordPress Integration

Og du kan nemt integrere din Magento-butik med WordPress ved hjælp af et plugin. Magento2WordPress En anden mulighed er Mag Products Integration, der tilbyder en enkel produktliste.

Desværre kommer Magento ikke billigt, og prisfastsættelsen er ikke umiddelbart synlig. Du bliver sandsynligvis nødt til at benytte dig af tjenester fra implementeringspartnere, og omkostningerne varierer afhængigt af hvem du vælger. Det er mere sikkert at gå med en Magento-certificeret partner, da platformen er kompleks med regelmæssige opdateringer og ændringer. Der er også en gratis open source-mulighed, men det er temmelig begrænset i funktioner.

Hvilket er det bedste WooCommerce-alternativ til dig?

WooCommerce er en vidunderlig løsning for de fleste butikker. Men som jeg sagde tidligere, er det muligt, at et af disse WooCommerce-alternativer muligvis passer bedre. Dette er specielt tilfældet, når core-plugin er bedre tilpasset din butiks vigtigste produkter. Beslutningen bliver derefter lettere – Easy Digital Downloads til digitale produkter, Gumroad for annoncer, MemberPress til salg af medlemskaber, Magento til store / hurtigt voksende virksomheder og Shopify for dem, der har brug for alt taget sig af.

Hvad tænker du? Vil du anbefale en anden mulighed for e-handel? Vi ville meget gerne vide, hvad du synes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map