4 rettelser til White Screen of Death i WordPress

Har du nogensinde fundet dig selv stirre på en blank skærm, når du åbner dit WordPress-sted? Alt fungerede fint for et øjeblik siden, og pludselig vendte webstedet om blank! Det kan også være, at WordPress-webstedet indlæses fint, men betjeningspanelet er det ikke. Situationer som dette, hvad WordPress-samfundet kan lide at kalde det berygtede White Screen of Death – og det er en af det mest foruroligende ting ved WordPress.


Hvis du ikke kommer over dette udtryk endnu – så er du en af ​​de heldige. I dag taler vi om de forskellige symptomer på White Screen of Death (lad os kalde det WSOD) og lære kuren for hver lidelse.

Første ting først. WSOD er ​​en afvigelse, der stammer fra en række forskellige årsager. Hvis du er heldig, falder din særlige sag under almindelige symptomer – til hvilke færdiglavede rettelser er tilgængelige. Men hvis du ikke kan bestemme årsagen til problemet, er du bedre stillet ved hånden på en WordPress-ekspert.

4 grunde (og løsninger) til WordPress White Screen of Death

Den gode nyhed er imidlertid, at chancerne for, at din WSOD-hændelse falder i den ukendte kategori, er ganske tynde. Oftest falder årsagen til WSOD under tre generelle kategorier. Denne tutorial skitserer enkle og let at følge trin for at løse hver af årsagerne til WordPress White Screen of Death.

Årsag 1: Plugin-relaterede problemer

wp-wsod-r2

Du installerede et nyt plugin, opdaterede et gammelt eller forsøgte at ændre et aktivt.

Rette op: Deaktiver en eller alle plugins

I de fleste tilfælde kan der være en konflikt mellem dit nuværende aktive tema og det plugin, du lige har installeret. I et sådant tilfælde kan du simpelthen deaktivere det bestemte plugin, og alt skal fungere fint. Der er dog et problem. Hvordan skal du deaktivere plugin, når dit WordPress-dashboard ikke fungerer?

Hvis du har brugt WordPress i over et halvt år nu, skal du ikke læse den næste linje. Prøv at tænke på en løsning. Jeg giver dig et tip – det har noget at gøre med at få adgang til dit WordPress-plugin-bibliotek via FTP? Har du forstået det? Ja? Kudos! Ingen? Intet problem – læs videre, men jeg lover, at du smider panden, når du læser løsningen! Nu sker det.

Sådan deaktiveres WordPress Plugin via FTP?

Deaktivering af et WordPress-plugin via FTP er en rigtig enkel opgave. Som en forudsætning skal du have FTP-adgang med de rigtige tilladelser til dit WordPress-bibliotek.

BEMÆRK: De fleste hostingudbydere giver dig FTP-adgang. Hvis du imidlertid har installeret WordPress i en VPS eller en cloud-server, er der en chance for, at du ikke har installeret en FTP-server i din VPS. I en sådan situation skal du installere en open source FTP-klient, f.eks proftpd eller vsftp. Der er flere selvstudier online, og jeg foreslår, at du læser en, der bruger din servers operativsystem. For eksempel, hvis vi kører en VPS baseret på Ubuntu, ville vores søgeudtryk være “Sådan installeres proftpd på Ubuntu”.

Når du har fjernet dette trin, er det tid til at deaktivere plugin.

 1. Log ind på din FTP-server en ordentlig konto
 2. Naviger til dit WordPress-installationsmappe
 3. Indtast the wp_content / plugins folder
 4. Du finder flere mapper med kendte navne i mappen med plugins. Hver mappe repræsenterer et plugin.
 5. Find og vælg mappen med det rigtige plugin-navn
 6. Omdøb det til et andet, men alligevel genkendeligt navn. F.eks. Hvis plugin-navnet (dvs. mappens) navn er Akismet, så skal du omdøbe det til noget lignende _akismet eller akismet_disabled.
 7. Du er fri til at vælge ethvert navn, du ønsker. Bare sørg for, at det ikke kolliderer med et andet plugins navn og senere kan genkendes.
 8. Omdøbning af mappen deaktiverer plugin permanent.

Når du er færdig med disse trin, skal du tænde din browser op og se, om webstedet indlæses. Hvis problemet er løst – kudos!

Sådan deaktiveres alle WordPress-plugins på én gang?

Du kan følge ovenstående proces for at deaktivere så mange plugins, som du ønsker. Hvis du imidlertid ønsker at deaktivere alle plugins på én gang, ville det tage meget tid. Der er en meget lettere måde – omdøb plugins-mappen (til noget lignende plugins_old) og oprette en ny, tom mappe mærket plugins. I det væsentlige ville dette deaktivere alle de gamle plugins på én gang. Du kan flytte plugins en ad gangen fra plugins_old mappe til plugins, og aktiver dem individuelt.

Når du har ændret en bestemt plugin-fil, der har forårsaget WSOD, skal du blot deaktivere plugin via FTP, og webstedet skal fungere igen. Det er altid en god praksis at teste ændrede plugins på et backup-websted. (Gå til konklusionen for en løsning).

Årsag 2: Temaerelaterede problemer

wp-wsod-r1

I lighed med plugins har temarelaterede WSOD-problemer lignende oprindelser.

Rette op: Deaktiver temaet

Lad os se på nogle af de enkleste årsager:

Nye temainstallationer

Installation af et nyt tema kan skabe en konflikt med et eksisterende plugin – den klassiske tema-plugin-konflikt. I et sådant tilfælde skal du blot deaktivere det nyligt aktiverede tema, og WordPress vil automatisk vende tilbage til dets standardtema. Sørg for, at du ikke har slettet standardtemaet ( tyve-noget tema). Hvis du har det, skal du uploade temaet til temaer mappe i wp_content.

Sådan deaktiveres et tema via FTP i WordPress?

Denne proces ligner næsten processen med at deaktivere et plugin, den eneste forskel er, at du har brug for at åbne wp_content / temaer i stedet for plugins folder. Naviger til temaer mappe og omdøbe det specifikke temas mappe for at deaktivere det.

Dårligt kodede temaer

Mange gange kunne store WordPress-opdateringer køre dårligt kodede temaer ned ad floden. Et dårligt kodet og forældet tema fungerer muligvis ikke med den seneste opdatering af WordPress. WPExplorer er stolte af smukt udformede kvalitetstemaer – de har en masse af kunder over på Themeforest (bare tjek deres portefølje), og de er et af de få folk, hvis temaer jeg stoler på.

Hvis dit tema er stoppet med at arbejde lige efter at du opdaterede WordPress, er der en stor chance for, at temaet er den skyldige. Deaktiver temaet, og tingene skal gå tilbage til det normale.

Ændring af et tema

WordPress kan ikke lide buggy-kode. Det er afhængig af et sæt velkonstrueret objekter af kode, der arbejder i harmoni. Hvis en af ​​disse dele (ikke at forveksle med et objekt fra OOP), siger temaet functions.php fil, funktionsfejl, så fungerer WordPress ikke. Dette fører til WSOD.

Normalt testes temaer fra WordPress-depotet eller anerkendte udviklere omhyggeligt mod sådanne defekter. Et tema lige ud af boksen ville ikke have en funktionsfejlfunktion .php-fil. Hvis du får en WSOD, når du installerer et sådant tema, er det sandsynligvis en plugin-tema-konflikt.

Når du ændrer eller opdaterer et tema, kan det føre til forkert kode, som bringer os til kernen i problemet, dvs. en WSOD. For at løse dette kunne du erstatte den ændrede fil med en gammel kopi (jeg antager, at du har taget en sikkerhedskopi). I ethvert andet tilfælde kan du uploade de originale temafiler.

Årsag 3: Overskridelse af hukommelsesgrænsen

wp-wsod-r3

Denne situation er en klassisk indikator for, at du har vokset ud af din nuværende hostingudbyder. Mængden af ​​trafik på dit websted kræver flere ressourcer – som din nuværende vært ikke kan levere. Det er tid til en opgradering. Det er gode nyheder – dit websted vokser ‘

Rette op: Forøg din hukommelsesgrænse

Du kan prøve at øge din PHP-hukommelsesgrænse ved at ændre wp-config.php fil. Bare tilføj følgende linje:

definere ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

En hukommelsesgrænse på 64 MB skal være tilstrækkelig for delte værter. Hvis problemet stadig vedvarer, skal du kontakte din hostingudbyder.

Billige webværter

Dette problem er også almindeligt i billige webhosts, der ofrer kvalitet. For at tjene penge, trænger disse værter sammen så mange kunder på en server som muligt. Som et resultat reduceres mængden af ​​ressourcer (for eksempel RAM) pr. Klient betydeligt. Dette fører til WSOD. Så hvis du har en budget-hostingplan, som ikke tillader din at øge din hukommelsesgrænse mere, bliver du nødt til at opgradere din plan.

Årsag 4: Ukendte årsager

wp-wsod-r4-ukendte årsager

Undertiden kan WSOD-årsagen ikke helt fastlægges, hvilket fører os ind i en løsning. I tider som disse bliver du nødt til at bestemme kilden til problemet.

Rette op: Aktivér tilstanden WP_DEBUG

Bare tilføj følgende linjer i bunden af wp-config.php fil:

error_reporting (E_ALL);
ini_set ('display_errors', 1);
definere ('WP_DEBUG', sandt);

Dette fortæller WordPress at vise alle de fejl, der finder sted på outputskærmen. Du kan bruge disse oplysninger til at bestemme årsagen til WSOD.

Konklusion

White Screen of Death er et af disse uundgåelige problemer, som enhver WordPress-bruger skal møde. Selvfølgelig, hvis du bruger WordPress.com, vil der aldrig nogensinde være et sådant problem, men det kommer med sit eget sæt af begrænsninger.

administreret wordpress hosting

Hvis du vil have komforten ved ikke at skulle bekymre dig om sådanne hostingproblemer, er der en løsning – Administreret WordPress Hosting. Administrerede WordPress-hostingudbydere er specialiserede i WordPress og WordPress relaterede problemer. Vi i WPExplorer bruger WPEngine, og vi er meget tilfredse med det – se bare på, hvor hurtigt vores site indlæses. ��

Hvis dit budget tillader det, og du vil være fri for alle hostingrelaterede problemer, vil du elske administreret hosting fra WPEngine eller Media Temple, eller en af ​​eller andre anbefalede hostingudbydere. Som altid ville vi elske at høre dine tanker! Hvad er din WSOD-historie?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map