4 enkle trin til effektiv oprettelse af indhold i WordPress

Når alt er sagt og gjort, indhold er det, der driver succes for en blog. Misforstå mig ikke – design og promovering er integreret, men uden indhold tjener de intet formål. Derfor bruger de fleste WordPress-brugere (udviklere og lignende undtagen) mere tid på at skabe indhold i WordPress end noget andet.


Som sådan lønner det sig at have en effektiv proces til oprettelse af indhold i WordPress. Som en person, der blogger for at leve – der skriver op til 4.000 ord til WordPress-websteder hver dag – har jeg over tid udviklet, hvad jeg betragter som en metodisk og strømlinet arbejdsgang til oprettelse af indhold. I dette indlæg vil jeg dele det med dig.

Det består af fire trin, som du skal følge i rækkefølge. Når du først har fået principperne nede og installeret de nødvendige plugins, skal du opdage, at din proces til oprettelse af indhold er langt hurtigere og mere effektiv.

Trin 1: Rens dit arbejdsområde

Bare rolig – Jeg taler ikke om din fysisk arbejdsområde. I dette indlæg kan det forblive så rodet (eller rent!) Som det er i øjeblikket.

Jeg henviser faktisk til dit “virtuelle” arbejdsområde – dvs. WordPress-siden “Tilføj nyt indlæg”. For mange af os er det et rod med underudnyttede funktioner og ubrugte widgets. Den første ting, du skal gøre, er at løse problemet.

Du ved sandsynligvis allerede om funktionen “Kitchen Sink” i TinyMCE teksteditor:

Køkkenvasken

… men hvis ikke, Sørg for, at du aktiverer det nu. Hvorfor WordPress-udviklingsteamet som standard ønsker at skjule disse værdifulde formateringsfunktioner er ud over mig, men der går du. Du bruger sandsynligvis faktisk ikke denne teksteditor for det meste (mere om det senere), men det skader ikke at have de tilgængelige indstillinger til redigering i sidste øjeblik, osv..

Lad os nu gå over på de ubrugte widgets – hvilken værdi har de for dig? Alt hvad de gør er at rodet din side op, og efter min erfaring er en rodet side en hindring for effektiv skrivning. For at slippe af med rodet skal du blot klikke på fanen “Skærmindstillinger” øverst til højre på siden og fravælge det, du ikke har brug for:

Skærmindstillinger

Bare rolig – du kan altid vende tilbage og genaktivere widgets, du bestemmer dig for gøre brug for. Som sådan lønner det sig at være aggressiv – du kan blive overrasket over, hvad du kan undvære.

Jeg har kun følgende standardwidgets aktiveret på min blog:

 • Kategorier
 • Tags
 • Uddrag

Derefter et par nødvendige plugin-widgets:

Hvis du føler dig virkelig nidkær, kan du fjerne widgets permanent (inklusive dem, du ikke kan fjerne via fanen “Skærmindstillinger” ved hjælp af denne tutorial)

Du vil også tage et minut at blande disse widgets rundt, så de er inden for rækkevidde. Nu føles det ikke bedre?

Trin 2: Vælg dit skriveværktøj

Hvis du stadig kæmper med TinyMCE-teksteditoren, skal du vide, at der findes langt bedre tilgængelige muligheder. Den første (og en bestemt favorit af mig) er en standardfunktion i WordPress-kernen. Jeg taler om Distraktion Free Editor (DFE):

Den distraktionsfri editor

Minimalistisk himmel

Jeg kan ikke forstå, hvor meget af en forbedring dette er i forhold til standardteksteditoren. Du har meget mere skærm ejendom at lege med og drage fordel af – som navnet antyder – et helt distraktionsfrit miljø. Prøve det; Du kan godt blive overrasket over, hvor meget du foretrækker det.

En almindelig klage over DFE er, at det mangler mange af de formateringsindstillinger, der er tilgængelige i standardteksteditoren. Jeg ser det imidlertid som en mulighed for i høj grad at forbedre din effektivitet ved at lære de mange tastaturgenveje, der gør det muligt for dig skriv langt hurtigere i WordPress.

Nu på min foretrukne metode. Hvis du føler dig særlig eventyrlyst, foreslår jeg, at du tjekker Markdown. det er et ekstremt intuitivt markeringssprog – som HTML (men langt enklere). Ved at bruge Markdown undgår du de irriterende bugs, der findes i TinyMCE og DFE og har fuld kontrol over oprettelse af indhold. Det er bemærkelsesværdigt let at lære – du kan måske elske det.

Afhængig af din platform er min anbefaling MarkdownPad (PC) eller Byword (Mac). Jeg bruger Byword lige nu til at skrive dette indlæg:

Byword til Mac

Når du er færdig med at skrive et indlæg i Markdown, skal du bare kopiere dit indhold (som HTML) og indsætte det i WordPress HTML-editoren. Det er alt, hvad det kræver!

Trin 3: Optimer dine indlæg til søgemaskiner

Jeg vil ikke komme ind på kompleksiteten af ​​SEO (Search Engine Optimization) i dette indlæg – jeg dækkede faktisk dette emne for nylig almindelige SEO-fejl her. Imidlertid, det betaler sig at sikre dig, at du er passende udstyret til at maksimere dit indlægs SEO på stedet.

Jeg anbefaler, at du installerer følgende to plugins:

 1. WordPress SEO af Yoast
 2. Posttæller Counter

Hvis du har læst mine førnævnte SEO-indlæg, ved du alt om det første plugin – for mig er WordPress SEO af Yoast et must for nogen WordPress-bruger. Hvad angår tæller for posttitel, er det et simpelt plugin, der giver dig mulighed for hurtigt at se, hvor mange tegn dit indlægs titel består af:

Posttæller Counter

Da Google har en tendens til at afkorte en posttitel, der er større end 65 tegn, er det meget nyttigt som et referenceværktøj.

Trin 4: Opret en checkliste

Når du har fået din arbejdsgang til oprettelse af indlæg, anbefaler jeg, at du opretter en tjekliste, du vil arbejde med. Fordi tro mig – hvis du gør alt det højre ting, har du brug for en liste for at holde styr på dem.

Her er en kopi af min tjekliste:

 1. Vælg en overskrift
 2. Kontroller søgeordskonkurrence, og rediger overskrift om nødvendigt
 3. Forskning og planartikel
 4. Tilføj kategori og tags
 5. Udfyld SEO-oplysninger (fokusnøgleord, SEO-titel, metabeskrivelse)
 6. Skriv det første udkast
 7. Rediger og understrege nøglefraser
 8. Tilføj billede (r) og attribution (r)
 9. Korrekturlæst
 10. Indsæt i WordPress
 11. Foretag sideanalyse (med WordPress SEO-plugin) og rediger artikel efter behov
 12. Tilføj uddrag
 13. Eksempel og sidste gennemlæsning
 14. Offentliggøre

Det er meget at huske, ikke? God ting, jeg har en tjekliste, der fungerer effektivt gennem det hele. Implementere noget som dette, og du vil blive forbløffet over hvor meget lettere det er at offentliggøre indhold på WordPress.

Gå nu til at skrive!

Du ved nu alt jeg gør med hensyn til oprettelse af indhold i WordPress, så hvad venter du på? Det er tid til at gennemføre mine foranstaltninger og blive revnet!

Jeg ville meget gerne vide, hvad du synes om mine metoder. Eventuelle kommentarer, forslag og konstruktiv kritik hilses velkommen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map