35+ Bedste Gratis Stock-fotosider

35+ Bedste Gratis Stock-fotosider til WordPress

Brug af smukke og opmærksomme gribe billeder kan gøre en reel forskel for, hvordan dit publikum reagerer på dit websted. Indhold, der viser iøjnefaldende fotografier, får flere læsninger og delinger, vil øge antallet af tilbagevendende besøgende, du modtager, og i sidste ende hjælpe dit websted med at nå sine mål.


Men det kan være vanskeligt at finde stockfotos, der giver dit websted ‘wow’-faktoren. I denne artikel har vi sammensat en liste over de bedste gratis og premium arkivfotograferingswebsteder. Forhåbentlig vil der være noget her for dig, uanset hvad dit WordPress-websted har brug for.

Der er mange gratis billedwebsteder, som du hurtigt og nemt kan downloade et billede i høj kvalitet fra. Hvis du er en blogger eller en lille virksomhed, der har brug for et lejlighedsvis fotografi til WordPress-webstedsindhold, er et af disse gratis fotograferingssteder muligvis lige det, du leder efter.

1. Frakobl

Unsplash

Unsplash er vores foretrukne gratis fotograferingsressource (vi bruger dem ret ofte til blogindlæg). Dette websted har en samling af over 200.000 billeder i høj opløsning, hvor hundreder mere tilføjes dagligt. Fotografier leveres af et samfund på over 41.000 fotografer, og de er alle frie til brug til personlige og kommercielle formål.

Unsplash giver mulighed for at tilmelde dig, oprette dine egne samlinger og følge yndlingsfotografer. Når du søger efter et billede, kan du bruge dine egne udtryk eller se en færdiglavet samling. Unsplash har et interessant og varieret udvalg af billeder og giver fotografier med en professionel fornemmelse og finish. Dette er et værktøj, der absolut er værd at tjekke ud.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay stolte af at være et samfund af annoncer, dele og bruge copyright gratis fotos, illustrationer, vektorer, grafik og videoer. Igen gælder CC0-licensen for alt frigivet indhold. Så alle medier er gratis at bruge til personlig og kommerciel brug, og henvisning er ikke nødvendig.

Pixabay viser i øjeblikket lidt over 1.090.000 billeder og videoer. Det brede udvalg af billeder, der tilbydes, gør det til et godt valg, uanset om du leder efter en illustration, vektor, foto eller noget andet.

Pixabay opfordrer brugere til at tilmelde sig og oprette deres egen konto (gratis). Her kan du uploade og bogmærke favoritbilleder, følge andre brugere, sende beskeder og meget mere.

3. PicJumbo

Picjumbo er et gratis stock-foto, der ejes og vedligeholdes af Viktor Hanacek. Oprindeligt brugte Viktor stedet til at dele sine egne gratis fotos, men siden det blev oprettet, er Picjumbo vokset og accepterer og deler nu fotos fra mange skabere.

Der er i øjeblikket mere end 1500+ gratis lagerbilleder, men hvis du vil have endnu mere, kan du opgradere til en premium-konto for at få adgang til 30+ flere fotos hver måned. Alle fotos er gratis at bruge, som du vil, medmindre du vil omfordele, i hvilket tilfælde du skal abonnere.

4. RawPixel

RawPixel Stock-fotos

Måske lyder dette navn familie, da de er en af ​​de største bidragydere til Unsplash. Men for mere variation, gå over til RawPixel hovedsted. Her finder du gratis lagerbilleder, vektorer og endda PSD’er. Deres gratis samling inkluderer næsten 200.000 stock-fotos at vælge imellem. Men hvis det ikke er nok for dig, tilbyder de også premiummedlemskab (som inkluderer licens til kommerciel brug til deres fotos) til yderligere 30.000 lager.

5. Pexels

Pexels

Pexels er en gratis stock-foto-ressource, der deler sine billeder under Creative Commons Zero (CC0) -licensen. Det betyder, at du kan bruge deres billeder til personlig og kommerciel brug. Så hvis du driver en online-forretning, kan du bruge Pexels ‘billeder på dit WordPress-websted uden at skulle tilskrives webstedet eller fotografen.

Pexels tilbyder i øjeblikket over 30.000 gratis stock-fotos. Derudover tilføjes 3.000 flere på månedsbasis. Du er velkommen til at kopiere, ændre og distribuere disse smukke billeder. Billeder fås i forskellige downloadstørrelser såvel som en tilpasset størrelse afhængigt af dine behov.

6. PikWizard

pikwizard frie fotos i høj opløsning wpexplorer.png

PikWizard er et fantastisk gratis arkivbilledside med over 100.000 helt gratis billeder. Over 20.000 af disse lagerbilleder er eksklusive for dem.

PikWizard er stolt af frie stockbilleder af mennesker – noget der har en tendens til at være sjældent i gratis arkivfotograferingssteder. Søg efter nøgleord som “kontor” eller “møde”, så får du se kvaliteten af ​​de stock-fotos, som PikWizard har at tilbyde!

7. Bedste Stock-foto gratis

bedste stock foto gratis højopløseligt stock fotos wpexplorer

En anden anstændig samling af fotos, der er licenseret under CC0 – hvilket betyder, at du er fri til at bruge disse i alle dine projekter!

8. Burst (af Shopify)

burst by shopify gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Shopify gør meget for at få deres kunder til at lykkes. Det inkluderer oprettelse af et kurateret bibliotek med gratis arkivbilleder kaldet Burst. Billederne er gratis at downloade for Shopify-kunder og meget mere.

9. EveryPixel

everypixel højopløsningsfrie stock-fotos wpexplorer

EveryPixel er en søgemaskine med stockfotos, der kan scanne på tværs af gratis og betalte stockfotograferingswebsteder – drevet af AI. Du kan altid filtrere søgeresultater fra gratis arkivfotograferingsider!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed højopløsningsfrie stock-fotos wpexplorer

FoodiesFeed er lige hvad du ville forvente. En fremragende, kurateret samling af gratis madrelaterede stockfotos.

11. FreeImages

freeimages højopløsningsfrie stock-fotos wpexplorer

FreeImages har en god samling af stockfotos og indeholder nyttige fotosamlinger, der kan spare meget tid, hvis du arbejder på et relateret projekt.

12. Gratis fotos

freephotos.cc high-reslution gratis stockfotos wpexplorer

FreePhotos tilbyder en stor samling af gratis lagerfotos grupperet i i alt 100 kategorier. Der er endda en online fotoredigerer.

13. FreeStocks

freestock.org højopløsningsfrie stock-fotos wpexplorer

FreeStocks har en fin samling af højopløsningsfrie stockfotos fordelt på 7 kategorier, dvs. – dyr, by & arkitektur, mode, mad & drikke, natur, genstande & teknologi og mennesker.

14. Gratisografi

gratisografi gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Gratisography indeholder en stor samling af gratis højopløsnings-fotos fra ni forskellige kategorier.

15. IM gratis

im gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Jeg er fri tilbyder håndplukket samling af gratis højopløsningsbilleder fra forskellige kategorier, herunder rekreation, sort / hvid, omgivelser, bybillede og mere!

16. Jay Mantri

jay mantri frie fotos i høj opløsning wpexplorer

Jay Mantri deler en smuk samling af gratis fotos i høj opløsning via sin Tumblr-blog under CC0-licensen.

17. Kaboom Pics

kaboom billeder gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Kaboom billeder har en fantastisk samling af originale fotos i høj opløsning, der kan søges via en farvepalet.

18. Pixens liv

levetid for pix gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Pixens liv har et stort galleri med gratis højopløsnings-fotos, der er bidraget af fotografer over hele verden. Hjernerne bag dette websted, LEEROY kreativ, kør også et søstersite Life of Vids med gratis lagervideo-downloads, der er fantastisk til skydere, baggrunde og mere.

19. Lille visuals

lidt visuals gratis højopløsnings stockfotos wpexplorer

Lille visuals tilbyder en kurateret samling af gratis højopløsningsbilleder, der leveres til din indbakke og kan downloades i arkiver. De har ikke en søgefunktion. På en separat note tilføjer webstedet ikke længere nye stock-fotos efter webstedsejerens uheldige død. Billederne forbliver stadig online og deles som en hyldest til hans indsats.

20. Magdeleine

magdeleine frie billeder i høj opløsning wpexplorer

Magdeleine tilbyder en smuk håndplukket samling af gratis højopløsningsbilleder kurateret over 8 kategorier, der tilskrives CC0-domænet. De tilføjer også fortsat et gratis stockfoto hver dag!

21. MMT-lager

mmt højopløsningsfrie stock-fotos wpexplorer

MMT (The Moment Captured) leverer gratis lagerfotografier til kommerciel brug. Billeder er CC0-licenseret, så de kan frit downloades, bruges og videredistribueres til både personlige og kommercielle formål. Det gør MMT til et godt valg, hvis du leder efter billeder, der skal vises på websteder, temaer, skabeloner, udskrivningsmateriale, sociale poster, apps eller designværktøjer, for at nævne nogle få.

MMTs indhold spænder over mange kategorier, herunder makrofotografering, byscener, natur, arbejdsområder og mere. Nye billeder tilføjes hver uge, og en række interessante kategorier vises i gallerier. En aktiv blog deles også på stedet.

22. Elg

elg gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Elg har en fantastisk samling af unikke gratis højopløsnings-fotos. Det tilbyder et væld af gratis stock-fotos med isolerede karakterer og baggrunde, der er fantastisk til blogindlæg med billeder og engagerende sociale medieindlæg. De er dog licenseret under CC BY-ND 3.0, hvilket betyder, at du bliver nødt til at give et link til webstedet.

23. MorgueFile

morguefile gratis fotos i høj opløsning wpexplorer

Selvom jeg ikke er en stor fan af navnet, Morguefile har en samling af over 350.000 gratis højopløsnings-fotos.

24. MyStockPhotos

mystockphotos gratis fotos i høj opløsning wpexplorer

MyStockPhotos er en fantastisk samling af gratis billeder i høj opløsning fra Themeisle.

25. NegativeSpace

negativ plads fri højopløselig stock-fotos wpexplorer

NegativeSpace giver dig adgang til en fantastisk samling af gratis højopløsningsbilleder under CC0-licensen – så du kan bruge fotos overalt!

26. Picografi

picography gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Picography indeholder en smuk samling af gratis højopløsningsbilleder fordelt på 12 kategorier. De falder ind under CC0-licensen, hvilket betyder, at du er fri til at bruge dem i ethvert projekt.

27. Public Domain Archive

designrush frie fotos i høj opløsning wpexplorer

Public Domain Archive har en fin samling på 200+ gratis højopløsnings-stockfotos fordelt på 14 kategorier. Alle billeder er licenseret under CC0, så du kan bruge dem i ethvert projekt.

28. ScatterJar

scatterjar gratis stock-fotos i høj opløsning wpexplorer

ScatterJar er et dedikeret sted til gratis højopløsnings-stockfotos til alt at gøre med mad. De har specielle kategorier til mad inklusive grøntsager, drikkevarer, urter og krydderier og meget mere.

29. ShotStash

shotstash frie fotos i høj opløsning wpexplorer

ShotStash har en smuk samling af gratis højopløsningsbilleder, der er elegant unikke i naturen. Billederne er grupperet i 10 kategorier og licenseret under CC0.

30. SkitterPhoto

skitterphoto gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

SkitterPhoto har en smuk samling af gratis højopløsningsbilleder, der er licenseret under det offentlige domæne CC0-licens.

31. Snapwire Snaps

snapwire snaps frie fotos i høj opløsning wpexplorer

Snapwire Snaps er en kurateret samling af gratis højopløsnings-stockfotos fra fotografer over hele verden.

32. SplitShire

splitshare frie fotos i høj opløsning wpexplorer

SplitShire er et en-mand-projekt med 900+ gratis højopløselig stock-fotos, gratis til personlig og kommerciel brug.

33. StockSnap

stocknap.io gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

StockSnap har en strålende samling af gratis højopløsnings-fotos. Det har også interessante funktioner såsom trending-billeder og muligheden for at sortere billeder efter antallet af visninger eller downloads.

34. Stylet lager

styledstock frie højopløsnings stock-fotos wpexplorer

StyledStock positionerer sig selv som et feminint arkivfotograferingsside Du får adgang til kuraterede gratis fotos i høj opløsning, der er fantastiske til blogindlæg, annoncer og mere.

35. SuperFamousImages

superfamousimages gratis fotos i høj opløsning wpexplorer

Dette er et sideprojekt fra Superfamous Studios og har fantastiske gratis højopløsnings-stockfotos, der fokuserer på landskabs- og naturfotografering.

36. ThePatternLibrary

patternlibrary gratis højopløselig stock-fotos wpexplorer

Mens det teknisk set ikke er et fotofoto-websted, ThePatternLibrary tilbyder smukke mønstre, der er gratis at downloade i dit næste projekt.

Bonus: De bedste premium-foto-websteder

Ud over adskillige websteder, der viser gratis stockfotos, er der også et bredt udvalg af premium-billedwebsteder. Disse sider giver overordnede fotografier af højere kvalitet samt et meget større udvalg. De tilbyder også mange ekstra funktioner, herunder redigeringsværktøjer, digitale designelementer, illustrationer, videoklip og meget mere.

Hvis du er en stor virksomhed, eller dit job kræver, at du arbejder med billeder dagligt, bør adgang til professionelle fotografier i topklasse være en prioritet. Derfor bør du måske overveje at abonnere på et premium-billedwebsted. Lad os se på nogle af de bedste tilgængelige sider.

Bigstock

Bigstock Stock-fotos

Bigstock er et side med medlemskab af fotos med over 57 millioner fotos, vektorer og videoer at vælge imellem. Alt hvad du vil have de sandsynligvis. Alle deres fotos er royaltyfrie, så du er i stand til at bruge billedet til din virksomhed efter behov (lige så længe du ikke videresælger dem eller bruger dem som et logo).

Bigstock tilbyder to prisstrukturer: månedlige planer med et fast antal downloads pr. Måned eller en alternativ kreditplan, hvor du kan fylde op og bruge kredit efter behov. Vælg bare en plan, der fungerer for dig!

Envato Elements

Envato Elements

Envato Elements er en premium-abonnementstjeneste, der leverer digitale aktiver. Målrettet mod designere, agenturer, marketingfolk og andre fagfolk tilbyder Envato Elements over 300.000 royaltyfrie stockfotografier, 33.000 grafiske aktiver, kurser, e-bøger og mere.

Når du har tilmeldt dig Envato, kan du downloade et ubegrænset antal fotos fra biblioteket hver måned, alle med en kommerciel licens. Søg efter fotos via kategorier eller via mere specifikke filtre som retning, baggrund og farve. Dette gør det lettere at finde det rigtige billede til dit projekt.

Envato Elements er god værdi for pengene og er det ideelle valg for fagfolk, der har brug for fotografier eller andre designelementer på en hyppig og højvolumenbasis.

Adobe Stock

Adobe Aktier

Adobe Aktier tilbyder tre månedlige præmieplaner. Med hvert af disse abonnementer kan du downloade et antal fantastiske og originale billeder. Du kan derefter bruge disse fotos i udskrivning, præsentationer, websteder og sociale medier til at nævne et par muligheder. Gennemse fotos fra dynamiske kunstnere og tematiske gallerier, eller tjek udvalget af videoer, 3D-aktiver og meget mere.

Alle billeder kan ses, licenseres, åbnes og administreres inden for dit Adobe Experience Cloud. Forhåndsvis vandmærkede fotografier inden for dine designs i Photoshop CC, Illustrator CC, en Adobe-app eller et hvilket som helst andet Adobe-værktøj for at se, hvad der fungerer bedst, før du foretager et køb. Hvis du beslutter at tilmelde dig Adobe, sikrer deres inspirerende billeder dig den perfekte pasform til dit næste kreative projekt.

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock er en virkelig imponerende premium image provider. Viser over 160 millioner royaltyfrie fotos, vektorer, illustrationer, ikoner, videoklip og musikspor, der vil uden tvivl være noget her for dig. Plus med deres nye Adobe-plugin, det er nemt at få adgang til dine lagerbilleder fra dine foretrukne Creative højt applikationer.

Shutterstock tilbyder et antal abonnementsplaner til at imødekomme både privatpersoner og forretningsbehov. Shutterstock er også udstyret med sin egen Editor, der giver brugervenlige skabeloner til de fotografier, du vælger at downloade, giver dig mulighed for at tilpasse billeder, oprette lysbilledshows og meget mere. Hvis du leder efter fotografier i høj kvalitet, interessant og iøjnefaldende, er Shutterstock løsningen for dig.

Død til lager

Død til lager

Baseret på begrebet ”når bestand dør, trives kunsten” Død til lager er et premium-site med græsrodsfotos, der giver kuraterede gallerier oprettet af kunstnere over hele verden. Dit medlemskab af webstedet hjælper med at finansiere fremtidige fotosæt, der inkluderer natur, mode, konceptkunst, dans, kontorindstillinger og meget mere.

Det bedste er, at når nye fotos frigives hver måned, kommer de med deres egen historie om, hvordan de blev oprettet. Med Death to Stock får du ikke bare fotos, du får et komplet blik på den kreative proces, der går ind i deres forestilling og skabelse. Jeg vil anbefale, at du tilmelder dig deres nyhedsbrev for at få adgang til ugentlige gratis lagerbilleder.

Canva

Canva

Canva er et websted med grafisk designværktøj, der inkluderer en fotoredigerer og adgang til over 1.500.000 gratis og premium-stockfotografier. Webstedet opdeler fotos i flere kategorier, hvilket hjælper dig hurtigt og nemt med at finde de billeder, du har brug for.

Dette er et gratis værktøj, men du bliver nødt til at tilmelde dig for at downloade og bruge de gratis fotos. Betalte billeder varierer i pris, og licensen, der følger med hvert foto, er prisafhængig. Så kontroller altid licensen, før du bruger et billede i et projekt. En månedlig abonnementsplan, Canva for Work, er også tilgængelig, der inkluderer over 300.000 gratis billeder.

Lager, der klipper

Stock That Rocks Premium Stock Photos

Mens det er relativt nyt, Lager, der klipper er en anden fantastisk mulighed for premium-stock-fotos. De tilbyder en række billeder organiseret i kategorier, samlinger og / eller sessioner. Bedst af alt, de bruger en ensartet fotografistil. Gør dem til en fantastisk mulighed, når du omdirigerer en virksomhed eller blog.

Deres bibliotek inkluderer en række værelser, objekter, mennesker og mere. Med medlemskab, der starter med kun 17 pr. Måned (for 6 downloads) er de muligvis ikke den billigste mulighed, men billederne er det værd. Sammen med generelle medlemskab tilbyder de i øjeblikket standard, udvidede, eksklusive og agenturlicenser for fotos. Så hvis du vil være den eneste, der bruger et specifikt billede, kan du være det.

Afsluttende tanker om de bedste fotosider

For dem, der arbejder med billeder dagligt, vil du abonnere på et premium-fotosite-websted spare dig for utallige timer ved at søge på nettet efter det rigtige billede. Et premium-sted sikrer, at du kan søge og få adgang til utallige smukke og professionelle billeder, alt fra et sted.

Men selvom du har et budget, er der nogle gode fotografier, der findes på gratis billedwebsteder. Og nu har du en liste over de bedste gratis fotosider! Hvis du ikke er tilfreds med de fotografier, der vises på et websted, skal du blot tjekke et andet. Glad billedsøgning!

Kan du anbefale andre gode stockfotosider? Del dine favoritter i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map