30 tidsbesparende tip til WordPress-strømbrugere

Det er officielt – vi er de mest utålmodige mennesker i historien.


Ifølge statistisk hjerne er vores gennemsnitlige opmærksomhedsspænd faldet fra tolv sekunder til kun otte siden år 2000. For at sætte det i sammenhæng (og give lidt lys underholdning) er det gennemsnitlige opmærksomhedsspænd for en guldfisk hele 9 sekunder. Det er rigtige folk – vi kan ikke koncentrere os så længe som en fisk.

Jeg vil ikke foregive, at jeg på en eller anden måde er immun mod utålmodigheden, som en generation af internetbrugere har omfavnet – jeg er lige så besat af at få tingene gjort (og få dem gjort) hurtigt) som den næste fyr eller gal. Jeg er først et klik, tænk senere på en slags fyr.

Med det i tankerne har jeg brugt de sidste par år på at finde ud af måder, hvorpå jeg får min WordPress-oplevelse så strømlinet og effektiv som muligt. Jeg tror, ​​jeg har prøvet næsten alt (selvom jeg ville elske, at du beviste mig forkert i kommentarfeltet nedenfor), og nu vil jeg præsentere mine tidsbesparende tip til dig. god fornøjelse!

30 tidsbesparende tip til WordPress-strømbrugere

 1. Sænket af alt det rod på Dashboard? Klik på fanen “Skærmindstillinger” øverst på siden, og vælg de metakasser, du gerne vil se (eller ikke).
 2. Samme problem på skærmen Ny indlæg / side? Løsningen er den samme.
 3. Hvis du stadig modererer kommentarer manuelt, skal du stoppe det – livet er for kort. Installer og aktiver Akismet for den bedste beskyttelse mod spam, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet “E-mail mig, når nogen poster en kommentar”, “En administrator skal altid godkende kommentaren” og “Kommentarforfatter skal have en tidligere godkendt kommentar” afkrydsningsfelter på skærmen Indstillinger> Diskussion.
 4. Slip af med de irriterende e-mails? Kontroller bare nye kommentarer, hver gang du logger på WordPress via fanen Kommentarer i sidebjælken. Eller endnu bedre, gør kommentarstyring lettere for dig selv ved at tilføje metafeltet “Seneste kommentarer” til Dashboard. Nu kan du svare på kommentarer, så snart du logger ind.
 5. Bruger du den populære app Klik på Tweet for at integrere præ-befolket tweets i dine indlæg og sider? Spar dig selv en hel masse tid med Easy Tweet Embed-plugin:
 6. I stedet for at klikke på rullemenuen i teksteditoren for at vælge overskrifter hver gang, skal du bruge følgende enkle tastaturgenvej: Ctrl + Num (1-6) (PC) eller Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. At tale om tastaturgenveje, at oprette et link er så simpelt som at trykke på Ctrl + Shift + A (PC) eller Opt + Shift + A (Mac).
 8. Vil du fortsætte med at promovere dine gamle indlæg på Twitter, men ikke ønsker at bruge tid på at tweede dem dagligt? Installer og aktiver Evergreen Post Tweeter-pluginet, og det vil gøre jobbet for dig.
 9. Har du brug for at erstatte et link eller et specifikt ord eller en sætning inden for flere indlæg? Det kan tage lang tid at gøre det manuelt, eller du kan bruge Søg og udskift plugin og få det gjort på kun få sekunder.
 10. Forbinder internt? I stedet for at indtaste hele URL’en på skærmen “Indsæt / rediger link” skal du blot indtaste adressen efter den bagerste skråstreg på domænenavnet:

Kortere webadresser

 1. Er du klar til nyt indholdsideer? Installer Relevanssi søg plugin og tjek loggen for brugersøgninger for at finde ud af, hvad dine besøgende vil læse.
 2. Bekymret for, at dit websted er oversvømmet med ødelagte links, men ikke ved, hvordan man finder dem? Installer og aktiver Brudt link Checker og automatisere processen.
 3. Tænker du regelmæssigt med dit temas PHP-filer? Find hurtigt ud af, hvilke PHP-filer der tjener hvilke sider på dit websted med Hvad filen er plugin.
 4. Kan du lide at holde et rent hus? Automatiser permanent fjernelse af indlæg og sider fra papirkurven ved at indsætte definere ('EMPTY_TRASH_DAYS', 10); i din wp-config.php fil (hvor 10 er antallet af dage mellem hver tom)
 5. Hvis du ønsker at øge dit websteds belastningshastighed, skal du tjekke ud W3 samlet cache.
 6. Opretter du ofte nye WordPress-websteder med de samme standardindstillinger og plugins? I stedet for at oprette det samme sted hver gang, skal du bruge ManageWP’s site kloning-funktion og gøre det bare én gang.
 7. Apropos ManageWP, Hvis du har flere WordPress-websteder, skal du hente dig en konto for at bruge dens opdateringsfunktion med et enkelt klik (dvs. opdatere alle temaer og plugins på tværs af hvert websted, du ejer med et enkelt klik).
 8. Hvis ManageWP ikke er noget for dig (eller hvis du kun har et websted), foretrækker du muligvis Plugin Central – det giver dig mulighed for at installere og opdatere plugins langt hurtigere.
 9. Eller måske ønsker du helt at fjerne ledelsessiden af ​​WordPress. I så fald skal du tjekke WPEngine (vi elsker det).
 10. Kan du lide at følge med på dine analyser, men ved, at det tager værdifuld tid? Installere Jet pakke og aktiver WordPress.com-statistikmodulet, og du kan spore grundlæggende analysedata fra dit WordPress-dashboard:

WordPress.com statistik

 1. Apropos Jetpack, brug dets Publicize-modul til at automatisere promoveringen af ​​dine nye indlæg via Facebook og Twitter.
 2. Er du en Twitter-buff? Spar dig selv tid og få WordPress automatisk oprette links til Twitter-brugernavne i dine indlæg og sider med denne kode.
 3. Bruger du meget tid på at downloade billeder fra Google og Compfight som bare at uploade dem til dit websted? Forenkle processen drastisk ved at importere billeder til WordPress direkte fra dens originale URL med plug-in-knappen Grab & Save.
 4. På et lignende tema skal du indsætte nye billeder i indlæg og sider langt lettere med Faster Image Insert-plugin.
 5. Du brug for sikkerhedskopierer, men du behøver ikke en smerte i det røvfri plugin, der gør processen potentielt kompliceret og upålidelig. Gaffel kun $ 5 pr. Måned til fejlfri sikkerhedskopiering og gendannes med VaultPress:

VaultPress

 1. Det er en smerte at skrive i ALT- og titel-tags på hvert billede, du uploader. Automatiser processen med SEO-venlige billeder.
 2. Har du brug for at oprette omdirigeringslinks fra med WordPress (f.eks. For at skjule tilknyttede links)? Installere Pretty Link Lite og gør det lige fra dit Dashboard.
 3. Opret et XML-sitemap med et klik på en knap med Google XML-sitemaps plugin (du kan også bruge Yoast SEO Sitemap-funktion).
 4. Vil du have hurtigere indlæsning af billeder? Brug WP Smush plugin.
 5. Vil have også selvom hurtigere indlæsning af billeder, men elsker den ukomprimerede kvalitet af PNG-filer? Brug TinyPNG værktøj til at oprette små billeder med smart billedkomprimering, der er usynlig for det blotte øje.

TinyPNG

Din tur!

Okay, jeg indrømmer det – der er absolut ingen måde, jeg har inkluderet hver eneste mulige tidsbesparende WordPress tip ovenfor. Men det er her du kommer ind. Jeg er villig til at satse på, at du gør mindst en ting, der sparer dig tid i WordPress, som jeg ikke har nævnt ovenfor.

Nå er det tid til at dele – ikke vær genert! Lad os vide hvad du gør for at arbejde hurtigere i WordPress i kommentarfeltet nedenfor. Jeg ser frem til at lære nogle nye tip!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector