3 vigtige trin for at forbedre dit WordPress-websteds indlæsningshastighed med cache

Sidehastighed er en meget indflydelsesrig faktor i succes på dit websted. Kort sagt, hvis dit websted ikke indlæses hurtigt, holder folk sig ikke længe nok til at finde ud af, hvad det kan tilbyde dem. Det er blevet bevist (måske mest berømt af Google og Amazon) at en hurtigere belastningshastighed resulterer i større engagement og mere salg. For ikke at nævne det faktum, at et langsomt websted kan få dig bogstaveligt “rød markeret‘På Google snart nok.


Heldigvis tilbyder WordPress som platform en vidunderlig balance mellem funktionalitet og hastighed. Når det er sagt, skal du vide, hvilke WordPress-værktøjer du skal bruge, og hvordan. Med det i tankerne vil vi i dette indlæg føre dig gennem en række måder, hvorpå du kan forbedre hastigheden på dit WordPress-websted. Fra gratis plugins til hostingløsninger, vi viser dig de optimale trin for at sikre, at utålmodige besøgende ikke vender sig væk fra dit websted.

Hvad er cache??

Det er let at blive blandet sammen i teknisk jargon, når det kommer til at udforske cache-verdenen, men i en nøddeskal er cache en teknologi, der optimerer den måde, tidligere anmodede data genbruges på. Ved at opbevare ofte anmodede objekter på et let tilgængeligt sted minimerer du behovet for at hente de samme data gentagne gange (når det ikke er nødvendigt).

Statiske billeder som logoer er perfekte cachekandidater, fordi de aldrig ændrer sig og er en del af mange sideanmodninger. Cache gør det muligt at gemme sådanne objekter lokalt (dvs. på brugerens computer), så de ikke gentagne gange downloades ved hver ny sideindlæsning.

Bør du interessere dig i cache?

Vi vil fokusere på cache i dette indlæg, men i virkeligheden er der meget meget, du kan gøre positivt på dit websteds belastningshastighed. Mere specifikt inkluderer nogle faktorer, der har stor betydning, dit tema, plugins og billeder. For mere information om dem, se mit nyeste indlæg om WordPress-ydeevne og -hastighed.

Men for at besvare spørgsmålet: Ja, du bestemt skulle gerne pleje cache; af de grunde, der er angivet i indledningen, hvis intet andet. Selvom det er muligt at have et rimeligt hurtigt websted uden cache, kræver WordPress ‘infrastruktur praktisk taget, at du indarbejder en cache-løsning for at sikre, at sidehastigheden er så hurtig, som den skal være. Så uden yderligere problemer, lad os slå på med tre vigtige måder, du kan forbedre dit WordPress-websteds belastningshastighed med cache!

1. Vælg et WordPress-cache-plugin

Jeg installerer altid et WordPress-cache-plugin som en grundlæggende del af min WordPress-installation. De fem WordPress-plugins, der er anført nedenfor, er I min mulighed repræsenterer de fem indstillinger nedenfor crème de la crème. Jeg anbefaler at tjekke hver enkelt ud og tage en tarmbeslutning om din præference, fordi der ikke er nogen ‘korrekt’ mulighed som sådan.

W3 samlet cache

W3 samlet cache

Jeg har nævnt dette W3 samlet cache i andre artikler. Den har en premium-version og tilbyder en rabat, når du tilføjer MaxCDN (noget, vi kommer nærmere på senere). Generel indstilling inkluderer side-, database-, objekt- og browsercache, CloudFlare kompatibilitet og muligheder for specialiseret Lakker servere.

ZenCache (tidligere Quick Cache Lite)

ZenCache

ZenCache, ligesom W3 Total Cache, har en premium version. Selvom der er mange muligheder, er grundlæggende installation meget enkel. Pro-versionen understøtter i øjeblikket Amazon CloudFront (en dedikeret CDN), men vil også arbejde sammen med mange andre populære CDN’er.

WP-raket

WP-raket

WP-raket udnytter både en browser-cache på klientsiden (billeder, JS og CSS-filer) og server-side-cache, der bygger statiske sider for at begrænse PHP-kodebehandling. Udvikleren leverer også webcrawlsoftware, der lokaliserer og gemmer filer til dig. Plugin er CDN-aktiveret og kompatibelt med CloudFlare.

WP hurtigste cache

WP hurtigste cache

WP hurtigste cache software opretter statiske HTML-filer fra PHP og MySQL. Det automatiserer HTML- og CSS-minifikation, CSS og JS-sammenkædning, muliggør GZIP-komprimering og udnytter browser-cache. Det er kompatibelt med CloudFlare og MaxCDN.

WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache er CDN aktiveret med MaxCDN, men ikke kompatibel med CloudFlare. Det tilbyder ikke browser-cache. Det cacher filer på tre forskellige måder i henhold til hastighed: Mod_Rewrite, PHP-kode og ældre cache.

2. Vælg en optimal hostingløsning

De fleste mennesker har ikke brug for en specialiseret hostingplatform designet til at optimere WordPress-ydeevne. Hvis du har råd til det, kan det dog gøre livet meget forfærdeligt.

Administrerede tjenester kræver en større økonomisk investering, men giver til gengæld yderligere supportfunktioner som administration, sikkerhedskopiering og sikkerhed. De giver også ro i sindet. Vi har offentliggjort en omfattende gennemgang af specialiserede WordPress-hostingplatforme. Et par populære WordPress-administrerede hostingplatforme her er gode valg:

 1. WPEngine
 2. Media Temple
 3. Svinghjul Hosting

Jeg anbefaler at sammenligne WordPress-optimerede hostingplatforme med hensyn til funktioner, pris og mulige tekniske begrænsninger eller begrænsninger. WPEngine, Pressidium og Pressable er for eksempel CDN-klar. Svinghjul tilbyder dog MaxCDN-tjenester i sammenligning med Pagely, der bruger PressCDN. De leverer begge andre funktioner, som f.eks. Caching af sider og administrative tjenester, som driftsikkerhed, backup, skalerbarhed og sikkerhed.

SiteGround, en billigere hostingplatform, bruger WordPress-plugin SuperCacher. Hostingfirmaer som GoDaddy og Bluehost tilbyder også administrerede add-on-tjenester som CloudFlare. Jeg foreslår, at du undersøger dine valg med omhu, fordi nogle steder indfører tekniske begrænsninger for specialiserede webservices som CDN.

DreamPress, der kan sammenlignes med WPEngine og GoDaddy ovenfor, bruger Lakker cache via Varnish HTTP Purge plugin. Cloudways, et andet eksempel på tjenesten, kører en proprietær VMAN-platform, bruger WordPress W3 Total Cache-plugin og understøtter Varnish, Memecached, NGinx og Apache-servere.

3. Vælg et indholdsdistribueret netværk

EN Indholdsdistribueret netværk (CDN) forbedrer sidelastningsydelsen ved at bruge et netværk af geografisk separate fysiske servere, der deler cache-cache-statiske sider på dit webstedsindhold. Den nærmeste tilgængelige server vil effektivt betjene tilfældige anmodninger om indhold.

En CDN er en “magisk kugle”, der fås gennem mange WordPress-plugins som W3 Total Cache, hvis dit webstedsindhold kan distribueres til dine læsere som statiske filer. Hosting-planer tilbyder også denne leveringsindstilling. Amazon CloudFront, CDN-forenden af ​​Amazon Web Services (AWS), er et eksempel på denne type webtjeneste. Nogle af ovennævnte plugins er CDN-aktiverede. MaxCDN og CloudFlare administreres hostingplatforme nævnt nedenfor, der også tilbyder CDN.

CDN er bestemt ikke en nødvendighed, men det kan gøre en stor forskel i sidehastighed. Det repræsenterer en ekstra omkostning, så det er op til dig at bestemme dens værdi. hvis du gøre vælger at vedtage et CDN, er du bedst placeret til at vælge et plugin fra listen ovenfor, der indeholder en CDN-løsning. Det er altid bedst at konsolidere løsninger, hvis det er muligt!

Konklusion

Cache kan blive temmelig overvældende ved jeg, men de tre trin ovenfor er i deres særlige rækkefølge af en god grund: Du skal tackle hver for sig på linje med dine krav.

Selvom det ikke er et ‘must’, anbefales det at bruge et cache-plugin. At vælge en specialiseret hostingudbyder kan gøre livet til en frygtelig meget lettere for dig – omend til en pris. Endelig er det ikke nødvendigt at bruge en CDN, men det ville være det næste logiske trin med hensyn til at øge belastningshastigheden.

Afslutningsvis vil dit websted aldrig være ‘hurtigt nok’. Du kan altid foretage effektivitetsforbedringer. Men hvad du skal gøre er at gøre en rimelig indsats for at sikre, at dit websted ikke er for langsomt, og i virkeligheden kan endda gratis løsninger (som f.eks. Sige W3 Total Cache) komme dig langt mod dit mål.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map