3 Mindre kendte tips til billedhåndtering i WordPress

mindre kendte tips til billedhåndtering af wordpress
 1. 1. Den ultimative guide til WordPress Image Management
 2. 2. I øjeblikket læser: 3 Mindre kendte tips til billedhåndtering i WordPress
 3. 3. WordPress Image SEO fejl og hvordan fikser man dem

Velkommen til det andet indlæg i Ultimate guide til billedhåndtering i WordPress. Det første indlæg handlede om at komme i gang på højre fod. Vi lærte, hvornår man skal bruge et JPG- eller PNG-billedformat (omend med strenge eksempler), og et par tip til korrekt upload af et lagerbillede.


I dagens indlæg skal vi se på nogle af de mere tekniske aspekter af billedvedligeholdelse og styring på dit WordPress-sted.

 • Hvad sker der med dine billeder, når du ændrer webstedets webadresse eller flytter servere?
 • Hvad hvis du har flere forfattere på dit websted, og nogle af dem linker til eksterne billeder? Hvordan får du disse billeder til at være vært på din server?
 • Hvad sker der, når nogen hotlinks dine billeder? btw hvad er hotlinking?

Dette er nogle af de spørgsmål, vi besvarer i dagens indlæg. Som altid med vores postserier starter vi med hvorfor og går derefter videre til hvordan. Lad os komme igang!.

Tip nr. 1: Billedhåndtering med webadresseopdateringer

Dette er en af ​​de mest almindelige fejl, vi ser på tværs med WordPress-brugere.

Hvornår ændres URL-adressen til WordPress Site?

Men først skal vi forstå hvornår en websteds-URL ændres sandsynligvis. Følgende er de tre mest almindelige scenarier.

1. Flytning til et nyt domænenavn

Webstedswebadressen opdateres, når du ændrer domænenavnet. For eksempel var Moz tidligere kendt som SEOMoz. Med deres nye branding måtte de opdatere alle de eksisterende webadresser til billeder, PDF’er, tilknyttede links osv. Fra seomoz.com til moz.com

2. Ændring af WordPress Installation Directory

Webstedswebadressen ændres også, når du ændrer Beliggenhed af din WordPress-installation. Faktisk er dette en af ​​de mest almindelige sager derude.

WordPress installerer sig selv i et nyt standardmappe kaldet blog. En masse første gang WordPress-brugere ubevidst ender med at installere WordPress i example.com/blog.

Kun for senere at indse, at de vil flytte WordPress til roddomænet, dvs.. example.com. (Hvis du er et produkt- eller servicevirksomhed, der inkluderede en indholdsmarkedsføring i de senere faser, ville du forholde dig.)

Når WordPress er flyttet til rodmappen, ændres websteds-URL’en fra example.com/blog til bare example.com. Ethvert billede, PDF (eller hvilken som helst mediefil for den sags skyld) ser sådan ud:

 • GAMMEL: example.com/blog/ebook.pdf
 • NY: example.com/ebook.pdf

3. Skift mellem iscenesættelse og produktion (live) servere

Dette er udbredt i blogger med høj trafik eller websteder med e-handel, hvor enhver fejl resulterer i et fald i konverteringer. Migrering til og fra en iscenesættelsesserver kan gøres meget simpelt, hvis du bruger en administreret vært som WPEngine eller Flywheel. (Btw, vi hos WPExplorer har brugt WPEngine i de tre år i træk og aldrig stødt på en nedetid!)

Problemet opstår, når nogen uploader et billede eller linker til et eller andet indlæg ved hjælp af iscenesættelsesserverens URL. Når du overfører dit websted tilbage til live-serveren, bruges linkene til iscenesættelsessteder til de billeder, der blev uploadet i iscenesætterserverens miljø. Derfor bør dette ideelt undgås. Hvis du tror, ​​at nogen fra dit team kunne have uploadet indhold i iscenesættelsesmiljøet, kan du anvende den rettelse, som vi er ved at dele nedenfor.

På en lignende note kan nogle af jer muligvis stille spørgsmål til – Nå, hvad er skaden ved at bruge links fra iscenesættelsesserveren? Det gemmes ikke båndbredde fra det aktuelle / live site?

Du har ikke forkert at tro det. Men i virkeligheden finder dette sjældent sted. Her er hvorfor:

 1. En iscenesættelserver kører normalt på lavere ressourcer. Du går på kompromis med webstedshastigheden, hvilket vil have negativ indflydelse på brugeroplevelsen.
 2. I mange tilfælde ændres rodlinket til iscenesættelses- / testserveren vedvarende – hvilket kan føre til et væld af ødelagte links. Forestil dig en 3000-ordet tutorial med ødelagte skærmbilleder overalt. Hvordan ville det få dig til at føle dig?
 3. Dette vil også have negativ indflydelse på dit image SEO. Husk, at billedsøgning på Google er stadig en kilde til organisk trafik. Hvis billedet ikke hører til dit domæne – mister du den gratis organiske trafik og SEO-point!

Hvad prøver vi at løse?

Nu ved vi det hvornår en WordPress-websteds-URL ændres, lad os se et eksempel, hvor der er potentielt plads til fejl. Links, der automatisk blev genereret (såsom tilknyttede links) står ikke over for noget problem. Links, der blev indsat manuelt i indlæg og sider (f.eks. Interne links, billedlink osv.) Skal dog opdateres manuelt.

Vi bruger alle billeder i vores indlæg og sider. Et typisk eksempel på et billedlink er:

http: //mywpsite.tld/wp-content/uploads/year/month/image-name.png

Når webstedets webadresse på dit WordPress-sted ændres, kildekoblingerne til alle billeder skulle gerne skift også til:

http: //newwordpressdomain.tld/wp-content/year/month/image-name.png

Ikke kun billeder, alle links (inklusive inter-post-links, mediefiler, PDF-filer osv.) Skal opdateres.

Okay, det ser ud til, at vi har drøftet problemet indgående. Lad os nu se, hvordan vi løser problemet en gang for alle. Som altid har vi et WordPress-plugin til redning!

Velvet Blues opdaterer webadresser

 • Først skal du downloade og installere Velvet Blues opdaterer webadresser
 • Efter aktivering skal du gå over til WordPress Dashboardværktøjer> Opdater webadresser side for at konfigurere plugin-indstillinger.

URL-udskiftning i WordPress – Med tillæg til Velvet Blues-opdaterings-URL-pluginet

Husk, hvordan vi brugte Find og udskift funktion Microsoft Word? Det er godt, hvad plugin gør! Det fund de gamle webadresser på siden eller indlægget og erstatter det med de nye URL’er. På denne måde opdateres billedlink på tværs af alle dine indlæg.

Desuden kan du udvide plugin-funktionaliteten til at finde / udskifte webadresser i webstedslink, uddrag, vedhæftede filer, brugerdefinerede felter og metakasser.

Følgende er et par eksempler på gamle webadresser på dit websted:

 • Hvis du flytter fra en iscenesættelsesserver, ville den gamle URL være sådan som: hostname.com
 • Hvis du ændrede / opdaterede domænenavnet, skal du blot bruge dit nye webstednavn.
 • Hvis du havde brugt ‘https’ som en protokol, skal du erstatte ‘http’ med ‘https’.

I vores eksempel har vi erstattet den gamle URL fra http://seomoz.com til https://moz.com. Når du har indtastet den gamle og nye URL, skal du blot klikke på Opdater URL’er NU. Plugin scanner alle dine indlæg og sider og anvende dens find og erstatte magi. Alle dine URL’er opdateres til Ny URL værdi

Forsigtighedsord: Scanning og udskiftning af flere indlæg og sider kan være en ressourceintensiv, især hvis din WordPress-blog havde hundreder af indlæg. Hvis du valgte alle scanningsindstillingerne (site links, uddrag osv.), Ville ressourceforbruget skaleres betydeligt. For mange webstedsopdaterede URL-opdateringer kan føre til, at din hosting-konto midlertidigt er suspenderet på grund af for meget ressourceforbrug. Dette problem ville være mest udbredt hos udbydere af delt hosting. Derfor vil jeg anbefale en smule forsigtighed, når du kører plugin.

Tip nr. 2: Importere eksterne billeder i WordPress

Eksterne billeder er dem, der ikke er vært på din server. I denne tutorial lærer vi, hvordan du hurtigt og effektivt importerer alle eksterne billeder til dit eget WordPress-sted.

For klarhed, lad os antage, at vi bruger billederne med passende licenser (ellers havner vi måske helt i en anden debat!).

For hurtigt at sammenfatte, her er to grunde til, at vi ikke bør bruge eksterne billeder på vores WordPress-sted:

 • De spiser andre menneskers båndbredde, som ikke er rigtig retfærdig.
 • Det skadede vores image SEO-score.

Lad os se på det følgende indlæg. Det er temmelig vanskeligt at forstå, om indlægget bruger et eksternt billede ved hjælp af Visual Editor.

WordPress Visual Editor

Medmindre vi naturligvis flytter til Tekstvisning af WordPress-editoren.

Tekstvisning af WordPress Editor, der afslører HTML-kildekoden for indholdet af indlægget.

Vi ser, at dette billede faktisk er hostet på imgur.com – et populært websted for billedhosting. For at løse dette skal vi:

 • Download billedet
 • Upload det til WordPress
 • Opdater linket i indlægget

Kan du forestille dig at gentage alle disse trin for hvert billede for på tværs af alle indlæg? Kun det at finde alle eksterne billeder ville tage dage! Så der skal være en løsning, ikke? Eller bringer jeg dette op bare for at skuffe dig?

Selvfølgelig ikke! Der er en løsning. Og som altid er det et fantastisk gratis WordPress-plugin.

Sådan importeres eksterne billeder i WordPress

En af de første ting, jeg kan lide ved dette plugin, er selve navnet. Det er klart, sprødt og til det punkt. Til at begynde med, download og installer Importer eksterne billeder plugin. Aktivér plugin og gå over til WordPress Dashboard> Medier> Importer billeder

Du skal se et indstillingspanel som dette:

Importer eksterne WordPress-plugin-indstillinger

Hvis du bemærker det i nederste højre hjørne, vil du se, at plugin allerede har identificeret de poster, der indeholder eksterne billeder.

I vores eksempel kørte vi dette plugin i et iscenesættelsesmiljø, og derfor har vi bare et indlæg med et eksternt billede.

Alt hvad du skal gøre nu er at klikke på Importer billeder nu for at starte processen. Ved afslutningen skal du se en lignende bekræftelsesmeddelelse af det samlede antal importerede billeder.

Valgfrit kan du også vælge at ekskludere billeder baseret på domænenavnet. Dette er nyttigt, hvis du har specielle billedoverførselslink (fra betalte eksterne billedhostingsider som Photobucket), som du ikke ønsker at erstatte.

Når billedimporten er afsluttet, hvis vi tjekker mediegalleriet, vil vi se alle de importerede billeder.

Billeder importeres og gemmes automatisk i WordPress Media Library.

Okay, så billederne importeres til WordPress Media Gallery. Hvad med indlæggets indhold? Peger de stadig på den gamle billed-URL? Absolut ikke!

Plugin erstatter også linket til billedfilen med den nye URL, dvs. dit domænes link!

Efter import opdateres billedlinkene også.

Effektpåvirkning: I lighed med ressourceforbrugsproblemerne, vi drøftede i URL-opdateringsplugin, bruger import af eksterne billeder i WordPress også den rimelige andel af serverressourcer. Heldigvis har udvikleren truffet foranstaltninger til at kontrollere serverforbruget. Plugin scanner maksimalt 50 indlæg pr. Opkald (dvs. når du besøger eller opdaterer plugins indstillingssiden). Det begrænser også det maksimale antal billeder til 20 pr. Importopkald.

Tip nr. 3: Sådan forhindres hotlinking af billeder i WordPress

Kort sagt betyder hotlinking at vandre byen på en andres Uber-booking. Tænk over det. Du booker en Uber til din pendling, og en fremmed på en eller anden måde formår at stjæle din reservation og bruge den efter deres vilje. Du betaler for deres forlystelser. Forestil dig nu, hvis nogen som helst kunne bare tage din Uber-reservation – brug den uanset hvor de vil – hvor længe de ønsker det – og du kan ikke gøre en forbandet ting ved det.

Godt, billede hotlinking ligner noget. Folk tager dine billeder og bruger dem på deres websted. De får berømmelse, og du ender med at betale deres regninger. Og der er intet, du kan gøre ved det.

Hold fast! Den sidste linje er ikke sandt. Du kan gøre noget ved det. Det er trods alt WordPress! Du tænker sandsynligvis “Ah Sourav vil introducere endnu et plugin”. Bazzinga! Jeg er ikke.

1. Konfigurer din webserver til forebyggelse af hotlink (Apache eller NGINX)

Din webserver er nok til at forhindre andre i at hotleke dine billeder. De to mest almindelige webservere er Apache og NIGNX. Hvis du bruger Apache som din webserver, kan du forhindre hotlinking af billeder i WordPress ved at tilføje et par kodelinjer i din .htaccess-fil. Tilbage i 2013 skrev jeg en kort tutorial om dette – det gælder stadig i dag.

Hvis du imidlertid bruger NGINX som din wes-server, skal du tilføje følgende kodestykker til din NGINX-konfigurationsfil.

placering ~. (gif | png | jpe? g) $ {
valid_referers ingen blokeret .ywebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
retur 403;
}
}

Erstatte yourwebsite.com med dit faktiske domænenavn.

Kort sagt forhindrer dette kodestykker, at GIF-, PNG- og JPG / JPEG-filer bliver hotlinket. Disse filer vil kun være tilgængelige af dit domæne og ingen andre. I tilfælde af at nogen forsøger at linke til disse 3 filformater, får de en 403-fejl.

Her er en hurtig linje-for-linje forklaring af den kodede kodekode.

 1. Linie 1 definerer billedformater. Du kan også tilføje videoformater som mp4 her.
 2. Linie 2 fortæller NGINX, at anmodninger fra dit domæne skal være tilladt. Hvis et andet domæne anmoder om det, skal du blokere anmodningen.
 3. Linie 3 fortæller NGINX, hvad de skal gøre, hvis en anmodning kommer fra et tilladt domæne
 4. Linie 4 fortæller NGINX at kaste en HTTP 403 forbudt fejl, hvis betingelsen i linje # 3 er opfyldt.
 5. Linje 5 og 6 lukker koden korrekt, så den udføres!

Tilsvarende, hvis du ville forhindre, at et helt bibliotek blev hotlinket, er der også et kodestykker til det.

placering / uploads / {
valid_referers ingen blokeret .ywebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
retur 403;
}
}

Erstat / uploads / med det bibliotek, du vil forhindre, i at blive hotlinket. I vores eksempel har vi valgt standard WordPress uploads vejviser. Hvis du er som de fleste af os, vil du uploade alle dine billeder, PDF’er og andre mediefiler ved hjælp af WordPress-standardoverføreren, som igen placerer filerne i / uploads / mappen. Ved at beskytte hovedmappen forhindrer vi således, at alle uploads hotlinkes.

2. Brug en CDN til at forhindre hotlinking af billeder i WordPress

Overrasket? Det var jeg også, da jeg først læste om det. Vi har alle hørt om CloudFlare som en af ​​de bedste gratis CDN’er derude. Vidste du, at de også tilbyder gratis hotlink-beskyttelse?

For at aktivere hotlink-beskyttelse skal du blot gå til dit CloudFlare-konto betjeningspanel, efterfulgt af Scrape Shield. Skift knappen til ON, og du er indstillet.

Hvis du bruger Cloudflare, kan du nemt aktiver hotlink-beskyttelse under Skrabe skjold på din konto. Da Cloudflare er en fuldt ud proxy-service, behøver du ikke bekymre dig om at aktivere hotlink-beskyttelse på din originalserver.

Hvis du bruger en premium CDN-service såsom StackPath CDN eller KeyCDN, skal du bare oprette passende regler for zonehenvisninger og håndhæve dem. KeyCDN har en vidunderlig tutorial på dette er det værd at give det en læsning.

3. Brug et plugin: Alt i én WP-sikkerhed og firewall-plugin

Hvis du hellere ikke vil blande dig med .htaccess-koden og ønskede, at der var et plugin tilgængeligt, der kunne tage sig af forretningen – godt, du er heldig.

Tjek Alt i én WP-sikkerhed og firewall plugin. Med over en halv million aktive installationer har dette plugin masser af vigtige WordPress-sikkerhedsfunktioner.

Dette er hvad du skal gøre for at aktivere funktionen Forebyggelse af hotlinking af Image.

Sådan forhindres hotlinking af billeder i WordPress ved hjælp af alt i én WordPress-sikkerhedsplugin

 • Download og installer plugin.
 • Aktivér det, og gå over til WordPress Dashboard> WP Security> Firewall og klik på Undgå hotlinks
 • Marker det lille afkrydsningsfelt i bunden, og klik på Gem indstillinger.

Og det er det. Billedhotlink er nu forhindret.

Konklusion

For at afslutte dette indlæg skal vi hurtigt gennemgå det, vi har hørt indtil videre.

 1. Sådan opdateres, erstattes snarere de gamle URL’er med de nye. Løsningen er et smarte plugin, der kaldes Velvet Blues opdaterer webadresser.
 2. Derefter lærte vi, hvordan man importerer eksterne billeder til WordPress. Mange kolleger har gjort dette mindst en gang i deres levetid! Igen var løsningen i et kaldet plugin Importer eksterne billeder.
 3. Begge plugins, der er nævnt i de to ovenstående scenarier, har en ydelseseffekt, der er forbundet med dem. Vi bliver nødt til at køre disse plugin med forsigtighed.
 4. Til sidst kiggede vi på, hvad hotlinking til billede er og så to måder at forhindre det på. Den ene var ved at tilføje et par linjer kode til .htaccess-plugin, og den anden var ved at bruge en sikkerhed plugin.

Spørgsmål – hvad er dine tanker om disse tip? Har du fundet noget nyttigt? Har du noget bedre at tilbyde? Hvordan kan du også lide serien indtil videre? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og hold dig opdateret til den næste del af serien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map