25+ tip til WordPress Blogging-fagfolk

25+ tip til WordPress Blogging-fagfolk

WordPress-blogging betyder mange ting. Det er en fanfare af jonglering af mange hatte. Selvom det er sjovt for det meste, er det stadig hårdt arbejde. Og ligesom ethvert andet job, kan det let blive kedeligt. Hvis du løber på dampe, så vidt motivationen går, er her 25+ tip til jazz op din WordPress blogging karriere. Hvis du er nybegynder, kom du lige til det rigtige sted.


I dette indlæg opdager du en skattekiste af de bedste blogtips, hvilket betyder, at din WordPress-bloggingkarriere er ved at ændre sig til det bedre. Vores mål er at gøre WordPress-blogging lettere og sjovere for dig. Ja, vi vil have dig til at tjene penge på at gøre det, du elsker, i stedet for at slave væk. Mange andre har det også godt, for eksempel Devesh Sharma:

Jeg er grundlæggeren af ​​WordPress-bloggen – WPKube. Jeg elsker det, jeg gør, fordi det hjælper mig med at knytte nye relationer til andre bloggere og tillader mig at eksperimentere med plugins, temaer og andre WordPress-relaterede værktøjer. Jeg har arbejdet online siden 2009. – Som det ses på WPEngine

Hvorfor vente et øjeblik mere? Hæld dig selv en krus, og rulle ærmerne op, når det er ved at gå ned.

1. Skriv og skriv lidt mere

Du skriver hele tiden. Du er en blogger, og livet er dit lærred, med eller uden internet. Du blog for at leve. Du lever for at blogge. Selv hvis du blogger på siden, er skrivning alle dele af dit liv. Hvis du vil blive en god blogger, skal du skrive.

Du skal blogge 24/7, fordi forfatterens blok ikke er din mor. Jo længere jeg bliver uden at skrive, desto sværere bliver det at skrive. Jo mere jeg skriver, jo lettere bliver det. Virkelig, dette er det bedste tip, du kan have.

2. Pauser er gode

24/7 er en overmord. Du brænder ud. Når alt kommer til alt skal du leve lidt for at blive en bedre forfatter. Tag pauser væk fra din computer. Brug tiden sammen med venner og familie. Dit kæledyr har også brug for dig, og det sideprojekt, du har udsat for en evighed, starter ikke selv.

Det kan være din gyldne billet, dette sideprojekt eller en af ​​de mest bemærkelsesværdige oplevelser, du nogensinde har haft. Lær det nye sprog, prøv en ny restaurant i byen, gå til zoologisk have – tag en pause og bare leve. Tak for mig senere.

3. Lær nye ting

Ændring betyder at lære nye ting. Hvordan ellers vil du holde dig foran kurven? Heldig for dig, du lærer nye ting hele tiden som WordPress-blogger. Kom nu, vi ved alle, at jobbet involverer at grave dybt, og Internettet mangler aldrig nye ting. WordPress-blogging kræver, at du kender dine ting. Du skal fortsætte med at lære hele tiden. Fra blogs, bøger, kurser og selve livet.

4. Lav en e-mail-liste

Uanset om du tilbyder WordPress-bloggingtjenester eller skriver din egen blog, e-mailmarketing øger leadgenerationen. Fang de fyre, der rammer send-knappen på dine formularer. Opbevar disse fyre på en e-mail-liste, og bygg en anden til den fyr, der går forbi. Pengene er på listen, og dette er ingen myte.

Tjenester til din rådighed inkluderer Madmimi, MailChimp, AWeber og GetAResponse. Der er Yesware også, og vi er åbne for dine forslag.

5. En kurv, alle æg?

Du skriver, du får betalt. Det er så simpelt som det. Du kan også outsource, men skrivning vil ske, hvis du har brug for mønten. PayPal fungerer for de fleste mennesker. Der er også Payoneer, der tilbyder dig op til tre amerikanske bankkonti med deres globale betalingstjeneste. Du kan modtage kontroller pr. Mail, hvis du vil. Bare læg ikke alle dine æg i en kurv.

Hvis PayPal går op (som det gjorde i mit tilfælde for et stykke tid siden) og dine hårdt tjente dollars ikke kan komme i lommen, vil du svede i dem bukser. Gem eller invest måske, bare ikke læg alle dine æg i en kurv. I lyset af dette skal du også diversificere din kundebase. Faste klienter, der betaler gode priser, er bedre end engangs-timere. Du vælger.

6. Outsource

Forsøgte dette en gang, og det var godt for det meste. Indtjeningen firedobles, du skriver mere eller mindre og administrerer et team på én gang. Dette kan være en stor koncert, hvis du har tilsynskoteletter. En dårlig forretning, hvis tålmodighed svigter dig. Kan være en livredder, hvis tiden undgår dig. Du kan bruge værktøjer som f.eks Trello, slack og asana at blive på toppen af ​​dit hold.

7. SEO

Åhh ikke igen. Denne SEO ting. Google elsker velskrevet indhold, der spiller efter reglerne. Google SEO-retningslinjer kræver så lidt af dig, du skal score gode placeringer med et plugin som Yoast. Jeg rangerer stadig godt for et indlæg, jeg gjorde tilbage i 2013. Har brugt Yoast på hver anden blog derefter. Du kan også anvende andre SEO-tricks, bare ikke prøv at spil systemet. Google hænger dig ud for at tørre.

8. Værktøjer, værktøjer, værktøjer

Det er sjovt at styre andre mennesker. At kaste dig rundt? Ikke så meget. Du har brug for produktivitets- og workflow-værktøjer. Du skal administrere projekter, klienter, fakturaer og ting. Tænk, når du tager note, tænk Evernote. Med værktøjer, jo mere, jo bedre, så her er WordPress ressourcer og værktøjer til din fornøjelse.

9. WordPress blogging nichesider

Du mister dit fokus og din motivation, hvis du tager et emne op og slipper det to minutter senere. Fokuser på et enkelt emne, og arbejd helvede ud af det. Hold fast i en niche for at maksimere din indflydelse. Der er magt i koncentreret viljestyrke. Gå fra emne til det næste, hvis du vil lukke din blog om seks måneder eller mindre. Opløs ikke din meddelelse, der håndterer mange emner på én gang.

10. Bestem din målgruppe

WordPress blogging er sjovt. Det er sjovere, når folk kommer tilbage til dig, deler dine indlæg og kommenterer dine indlæg. Det bliver bedre, når kundeemner kontakter dig og diskuterer budgetter. Men du opnår ikke dette uden et målrettet publikum. Du kan simpelthen ikke markedsføre for hele verden og overleve dine markedsføringsforbrug. Fokuser på dine læsere, lær dit publikum at kende, opbyg et stærkt brand og skinne.

11. Få en stor WordPress vært

Vi kan ikke understrege dette nok. En stor vært betyder, at din virksomhed har et sikkert hjem. Det betyder ved siden af ​​nul nedetid, sikkerhed i militær kvalitet og supersonisk sidehastigheder. Når du starter, kan du gå med en delt vært som Siteground eller Bluehost, men du bliver nødt til at opgradere til administreret WordPress-hosting, når din blog vokser. Billige værter er simpelthen en smerte i nakken, og jeg kender dette fra første hånd.

12. Også andre kvalifikationer

Adobe Photoshop-færdigheder er et godt plus at have som WordPress-blogger. CSS og noget HTML-viden betyder, at du kan udføre grundlæggende webdesignopgaver uden at ansætte en designer. Du bliver også nødt til at spore din trafik og SEO-ydelse. Nogle grundlæggende forretningsstyringsevner kommer også godt med. WordPress-blogging er et beskattende job, og jo flere færdigheder du har, jo bedre.

13. Opret en Om-side

Du har brug for folk til at arbejde sammen med dig, men hvem er du? Efter hjemmesiden er siden Om den næste mest besøgte side. I nogle tilfælde får Om-siden flere visninger end startsiden. Ville du gå i forretning med en fremmed? Jeg ved, at du ikke ville gøre det. Opret en overbevisende About-side, men gør det hele om den potentielle klient.

14. Skriv stedsegrønt indhold

Stedsegrønt indhold får dig trafik, efter at du har trykket på knappen Udgiv. Du kan blande det med varme nyheder og tilbud, men husk, hvad der er varmt i dag, ikke bliver varmt om en uge. Det er internettet, og varme historier har en kort levetid. Hovedparten af ​​dit indhold skal være tidens prøve, da dette vil tjene dit publikum i de kommende år.

15. Fantastisk design

Ja, vi får det til, at WordPress-blogging er din ting og ikke webdesign. Imidlertid undervurder aldrig kraften i et fantastisk design, der sikrer, at læserne nemt kan komme til dit indhold. Det er trods alt, hvad stor brugeroplevelse handler om. Du har brug for et flot og responsivt design, der leverer indhold til dine læsere uden besvær. Ansæt en erfaren udvikler, eller få et fantastisk tema såsom Total. Du kan få WordPress-temaer i topklasse i vores stadig voksende samling.

16. Bliv personlig

Du er ikke dit tastatur. Du er en person med ambitioner, drømme, frygt og smerter. Du er ikke en log, du er ikke dit emne, du lever ikke – du er selve livet. Gå igennem til dine læsere ved at udnytte din personlighed. Skjul dig ikke bag computerskærmen, vi vil gerne vide, hvordan det er at leve dit liv.

Af en eller anden stor grund ønsker folk altid at vide, hvordan andre mennesker tænker, hvordan andre mennesker håndterer deres liv. Sandsynligvis hvorfor blogs er så populære. Udnyt dette. Bliv feisty og kontroversiel, især når det ikke er normen. Du kan endda bruge sprængstoffer, hvis du vil det, men træd forsigtigt her sejler.

17. Overskrifter

WordPress blogging er mange ting, det har vi allerede sagt. Uanset hvad du gør, skal du få læseren gennem døren. Døren til dine indlæg er overskriften. Undgå clickbait-overskrifter, men gør dine iørefaldende og lovende. Lever derefter på dette løfte, ellers vil din blog krympe og dø. Bare Google “hvordan man skriver mordoverskrifter” og lær.

18. Vær lærerig

Eric af Retire29 vil sælge dig en bro, hvis din primære motivation til at skrive er at tjene penge. Hvis du ikke er ligeglad med dine læsere, hvorfor ville læserne ligeledes interessere dig for dit indhold? Hvis WordPress-blogging betyder en hurtig løncheck, er du i det forkerte job. Ingen rids i det, du har den forkerte hobby. Vær lærerig, del ideer, gør en persons liv bedre – vær værdifuld. Der er trods alt hurtigere måder at tjene penge på, hvis det er alt det, der interesserer dig. WordPress-blogging er et job, der skal nydes, ikke udholdes.

19. Konsistens

Vi er nødt til at vide, at du stadig lever og sparker. Google elsker også en konsistent blog. Blog regelmæssigt (eller i det mindste i en tidsplan) for at holde dit indhold frisk. Jeg er overbevist om, at chefpersonen på din arbejdsplads bliver utilfreds, hvis du forsvinder i lange perioder med jævne mellemrum. Læserne ejer dig, og du skylder dem at dukke op på din blog, når du siger, at du vil. Opret en redaktionskalender og overhold den. Ellers vil de opgive skibet, og du vil ødelægge.

20. Læs, læs og læs mere

Ligesom at skrive, er du nødt til at læse en hel masse materiale for at blive en bedre forfatter. WordPress-blogging er bare jobbetitlen, skrivning er det faktiske arbejde. Læs meget, eller som Stephen King (du kender ham, ikke?) Sagde:

Hvis du ikke har tid til at læse, har du ikke tid til at skrive. Så simpelt er det.

Læsning er også fantastisk til personlig vækst, så ja, det er en win-win-situation for dig, blogger. Læs alt om din niche, og derefter nogle. Læs fiktion og ikke-industrielt materiale også. Bare fortsæt med at læse og holde op med at diskutere om det.

21. Opret en idébank

De bedste ideer kommer ikke til dig, mens du sidder foran din computer. De dukker op i dit hoved på de mest uventede steder. Bruser fungerer for de fleste mennesker, selvom jeg bevarer den tid til en en-mod-en med Gud. Medmindre min dame er derinde sammen med mig, og jeg er tvunget til at tale om, hvorfor jeg ikke ser ud til at sætte låg på shampooen igen. Åh livs glæder ��

Bær et notesblok (eller smartphone), og noter ideer, når de dukker op. Bliv ikke kid selv; du kan ikke stole på din hukommelse. Når du har et par minutter, skal du tvinge dig selv til at komme med omkring 10 originale ideer. På kort tid vil ideer komme til dig, uanset hvor og når du er. Prøv det, du har intet at miste kammerat.

22. Foretag samtale

Hvorfor gider blogging, hvis du bare vil holde en diktatorisk tale? Brug ikke ord, du ikke ville røre ved en 10 fods pol. Tal med dine læsere gennem din skrivning, aldrig ved dem. Og hvis og når de snakker tilbage, skal du holde samtalen i live. Isoler ikke dig selv og skjul dig ikke bag din login-side; række ud og opbygge samtaler.

23. Verden drejer sig ikke omkring dig

Så forvent ikke, at alle hænger på hvert ord, du skriver. Jeg ved, at du bærer dit hjerte på ærmet, hver gang du skriver et blogindlæg. Det er en del af WordPress-blogging. Hvis det får dig til at føle dig bedre, har vi alle skrevet det ene indlæg (nogle gange mere), som ingen gav en rotte røv om, så dit er ikke en isoleret sag.

Så har vi kommentarer fra helvede, som ifølge Eric “… bruger ad hominem og forhastede bemærkninger for at tage det kæledyrsproblem, de har.”

Sved ikke sådanne ting, fortsæt med. Det bedste er at udlede motivation fra udfordringen og gøre dit næste indlæg bedre. I slutningen af ​​dagen vil hanen krage, køerne kommer hjem, og du får din mælk.

24. Multimedieindhold

Skrivning er fantastisk og kan hurtigt blive vanedannende. En karriere inden for WordPress-blogging strækker sig ud over at dræbe tastaturet. Giv den forbandede ting en pause allerede, og berik dit indhold med billeder, videoer, PDF’er og infografik.

Du behøver ikke engang at oprette dine egne. Du kan altid få kreative generelle billeder, delbare videoer på YouTube og fantastiske infografik overalt på nettet. Du kan oprette PDF-filer fra indholdet på din blog og give det samme som omfattende guider.

Multimedieindhold tilføjer liv til din blog, som fremmer brugerengagement. Du har ikke brug for mig for at fortælle dig, hvor meget motivation du kan få fra en aktiv downloads-side. Alle disse klik vil gøre dig gal, og du ved, at du vil have dem.

25. Ring til handling-knapper på fremtrædende sider

Da jeg begyndte, var jeg overbevist om, at alt hvad jeg havde brug for, var et websted og et par blogindlæg for at gøre det stort i WordPress-blogging. Jeg mener, bare fortsæt med at skrive indlægene, og når læserne kommer, vil nogle ansætte dig. Havde alt på plads – om side, serviceside og ansættelsesside, men dreng, var jeg forkert eller hvad?

Intet skete, før jeg læste et blogindlæg om forbedring af konverteringsfrekvensen. Selv med alle siderne havde jeg ikke gjort det klart, at jeg var tilgængelig for leje, så ingen gider at spørge, selvom jeg fik trafik til mine indlæg.

Så jeg erstattede min startside-skyder (jeg kryber, når jeg husker dette) med en enkelt CTA-knap, der gjorde det klart, at jeg var tilgængelig for leje. Gæt hvad? Forespørgslerne blev ved med at komme, indtil jeg havde mere bloggeri, end jeg kunne håndtere. Flere gange tænkte jeg endda på at nedtage min lejeside. Og alt hvad jeg gjorde var at tilføje en enkelt CTA-knap. Bed de kloge klienter om at ansætte dig allerede, dumme.

26. Sociale medier

Vej dig, hvis dine læsere skal kæmpe for at dele dit indhold på sociale medier. Jeg kan huske denne gang, jeg var på en af ​​de store blogs, som vi alle elsker at læse. Det er en forretningsblog med alle slags fantastisk indhold, et aktivt samfund og værkerne. Lang historie kort, der var ingen sociale delingsknapper!

Jeg fandt et fantastisk indlæg, som jeg ønskede at dele med mine Facebook-tilhængere og måtte kopiere og indsætte linket. Ikke fedt. Jeg kan huske denne ubehagelige oplevelse, men jeg kan ikke engang huske blogens navn. Jeg gik aldrig tilbage. Tilføj allerede sociale mediedeling på din blog.

Afsluttende ord

Tips til Pro WordPress-bloggere

Det er alt for nu – 25+ tip til WordPress-bloggere! Der er mange flere WordPress-bloggetips derude, men desværre kan vi ikke dække dem alle i et enkelt indlæg. Måske vil jeg vende tilbage med en anden installation, så hvis vi udelader dine yndlings tip, så slip dem i kommentarafsnittet nedenfor.

Nøgleaftagelse fra dette indlæg: Fortsæt bare med at skrive ven. Bare fortsæt med at skrive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map