25+ almindelige WordPress-fejl, der skal undgås

Som indholdskurator er det en af ​​de største og mest pinlige fejl, jeg lavede i 2014 gentag de kendte fejl når det kom WordPress og blogging generelt. Hvert nytår kræver nye beslutninger. Nogle (prøv at) tabe sig – “Jeg vejer 130 pund inden udgangen af ​​dette år”, nogle laver eventyrlystne planer – “Jeg går bestemt til faldskærmsudspring i marts”, mens nogle beslutter endelig at binde knuden – ”Det er på tide, at vi evigiserer det”! Ikke at vi er en måned ind i år, lad os alle tilføje en opløsning på listen – “WordPress-fejl, der aldrig skal gentages i 2015 (eller årene fremover)”.


Jeg har bidraget til WPExplorer i over et år nu, og jeg vil gerne starte i år med en splinterny postserie, der omhandler de mest almindelige WordPress-fejl. Vi starter med at se på 5 afgørende faktorer, der beskæftiger sig med lancering af et WordPress-sted og går videre til anbefalinger, der vil bære frugt i det lange løb. Disse velkendte punkter kan let klassificeres under kategorien “været der, gjort det”, men sørg for, at du ikke gentager dem, som jeg gjorde. Husk, selv det træne øje bliver til tider til tider.

WordPress fejl og løsninger

Du vil finde en masse artikler online, der behandler lignende spørgsmål, som jeg agter at diskutere i de kommende indlæg. Men jeg fandt et aspekt, der manglede hos de fleste af dem – en dybtgående forklaring. Hvorfor? Hvorfor ikke? Hvad er konsekvenserne? Nogle løsninger? Alternativer? eksempler?

Dette er de spørgsmål, jeg stillede mig, da jeg læste disse artikler. Jeg agter at diskutere hver af de fælles spørgsmål, i længden, så du kan have en stærk forståelse af emnet.

Alle de punkter, der diskuteres i dette indlæg, kommer fra erfaring, eksperimentering og selvfølgelig erfaringer fra tidligere fejl. Jeg har forsøgt at præsentere så mange eksempler som muligt, så du kunne få praktisk erfaring og relatere det, du læser, til faktiske scenarier. Jeg opfordrer dig til at gemme denne artikel i en offline læser som Instapaper eller Pocket og læse den på din fritid. Så bare læn dig tilbage, slap af og nyd artiklen.

1. At ikke tage en sikkerhedskopi

Har du nogensinde fundet dig selv tænke – Hej dette er et nyt sted, jeg har næppe noget indhold. Lad mig bekymre mig om sikkerhedskopien senere. Kære ven, lad mig fortælle dig, at det er en af afgørende fejl, du kan begå i din WordPress-karriere. Det koster dig måske lidt penge, a masse penge eller i de værste tilfælde, alt. Der har været rygge-nedkøling historier om online-iværksættere (bloggere, indholds-kuratorer osv.), Der har mistet tusinder dollars, bare fordi de udsatte sikkerhedskopien.

Planlægning og sikring af sikkerhedskopier er et af de grundlæggende ansvarsområder for en webmaster fra enhver disciplin. Når det kommer til WordPress, er fejlrummet begrænset til en lærling. Men når du først kommer til den tekniske side af ting, som at ændre et tema eller konfigurere et avanceret plugin, kunne du:

 • Ødelæg webstedets look
 • Havnesikkerhed smuthuller
 • Spawn the White Screen of Death

Hændelser, der ikke kan genvindes, er ret almindelige, og du kan ikke have ret hele tiden. Således er en sikkerhedskopi en nødvendig forholdsregel. Hvis du er en af ​​de der tror, ​​at WordPress automatisk sikkerhedskopierer dine data – har du forkert. Læs mere om de almindelige WordPress-backupmyter i min artikel – 10 WordPress Backup Tales, der kunne dræbe dit websted.

Opløsning:

Der er masser af gratis og premium WordPress backup-plugins tilgængelige hver med forskellige funktioner. Hvis du planlægger at have et antal WordPress-websteder, er VaultPress dit bedste valg. Det er designet og vedligeholdt af Automattic (virksomheden bag vores foretrukne CMS) og er tillid af millioner af brugere. Nogle af vores foretrukne WordPress-backup-plugins inkluderer:

 1. VaultPress (præmie)
 2. BackupBuddy fra iThemes (premium)
 3. BackWPUp (gratis)

2. Test af nye produkter på et live websted

Test på et live sted

Mange mennesker gentager dette tilsyneladende ufarlig, men alligevel ødelæggende fejl. Antag, at du har et live WordPress-sted, og du vil installere et backup-plugin – siger BackWPUp, efter at have læst mit sidste punkt (yay!). Men du beslutter at installere plugin direkte på live-stedet – bare for at spare den ekstra indsats.

Hvad hvis noget går galt, og du har brug for at sætte dit websted offline i et par timer for at løse den nye, hidtil usete skade? Lad os se nogle af de ting, du vil miste:

 1. Organisk trafik fra søgemaskiner
 2. Direkte henvisningstrafik
 3. Tilknyttet indkomst
 4. Annonceklik
 5. Konverteringer og salg
 6. E-mail-opt-ins
 7. Tab din rangering af søgemaskiner – når Google omdirigerer en søger til dit websted og finder ud af, at det er offline, mister du automatisk SEO-point

Med andre ord vil du miste trafik og penge!

Opløsning:

Hvis du er i gang med at teste nye temaer og plugins på dit WordPress-sted, vil jeg foreslå at bruge en eksperimentel kopi af dit live-site. Det bedste eksempel ville være iscenesættelsesområde i WPEngine. Det gentager blot a seneste kopi af dit WordPress-sted som en anden installation, så du kan eksperimentere. Hvis du bryder noget, kan du blot gendanne fra den sidste arbejdende sikkerhedskopi.

Hvis din vært ikke har adgang til et iscenesættelsesområde (hvorfor vi altid anbefaler at bruge det store WordPress-hostingmiljø), foreslår jeg, at du opsætter dit eget iscenesættelsesområde (tutorial kommer op). Eksperimenter med nye produkter og tjenester på dit eksperimentelle opsætning. Når den nye tilføjelse er korrekt konfigureret på dit websted, skal du blot flette det med dit live-sted.

3. Sikrer ikke din WordPress-sikkerhedskopi

Sikring af sikkerhedskopiering af dit websted

Eller som jeg gerne kalder det: Sikkerhedskopier din sikkerhedskopi.

Jeh, det er rigtigt. At tage en fuld sikkerhedskopi og opbevare den på din computers harddisk er lige så god som at tage en sikkerhedskopi på en ridset DVD. Den mest pålidelige måde er at uploade din sikkerhedskopi til skyen – og vi har masser af (gratis) muligheder at vælge imellem – Dropbox, Box, SkyDrive osv. Vi anbefaler gratis BackWPUp plugin, eller VaultPress – som begge automatisk uploader din sikkerhedskopi til skyen.

4. Brug ikke permalinks

Bruger ikke permalinks

Permalinks er kun den måde, hvorpå dit websteds URL er struktureret. Som standard bruger WordPress følgende permalink:

www.wpexplorer.com/?p=

Lad os huske, at denne struktur vil altid arbejde, uanset at tilføje nye permalinkstrukturer. Det anbefales at bruge en brugervenlig URL-struktur – en der indeholder nøgleord. Dette vil dine besøgende huske URL’en bedre og vil forbedre placeringerne i søgemaskinerne. Overvej min MaxCDN-gennemgangsartikel. Begge følgende URL’er fungerer, men den anden er mere mindeværdig og fungerer godt for søgemaskiner.

 1. https://www.wpexplorer.com/?p=30951
 2. https://www.wpexplorer.com/maxcdn-review-best-cdn-wordpress/

Opløsning:

Vi i WPExplorer bruger og anbefaler at bruge Postnavn permalink struktur.

 • For at ændre permalinks gennem WordPress admin-området skal din .htaccess-fil være skrivbare.
 • At gøre dette, WordPress anbefaler officielt at du ændrer filtilladelsen til .htaccess-filen til 644.
 • Hvis du ikke har tilladelse til at opdatere .htaccess gennem admin-området, giver WordPress dig koden til din valgte permalinkstruktur, så du opdaterer .htaccess-filen manuelt. Du kan derefter manuelt opdatere .htaccess-filen via din hostingkonto-filhåndtering eller ved hjælp af en FTP-klient (File Transfer Protocol).

5. Brug af billig webhosting

Billig Web Hosting Pitfall

De fleste mennesker anbefaler at bruge en delt vært, når du starter med dit WordPress-sted. Vi har brugt BlueHost tidligere og anbefaler det stærkt. Selvom det koster omkring $ 5 om måneden, prøver nogle mennesker at søge nye hostingfirmaer, de har set i forskellige hostingfora. Årsagen til at være – de er billige. (Nogle tilbyder endda hostingpakker til $ 1 om måneden!).

Problemet med billige webhostingsfirmaer

Du får det, du betaler for. Billige hostingfirmaer oversvømmer normalt deres servere med en for mange klientkonti. Én trafikspike (eller et DDoS-angreb) og hele klyngen (inklusive alle webstederne i den klynge) er nede! Sådanne hostingfirmaer har også en meget lav tolerancegrænse for ressourceforbrug.

Download relaterede indlæg til WordPress

Et klassisk eksempel er Relaterede poster Plugin til WordPress. Relaterede poster forespørger WordPress-databasen for at finde ud af de indlæg, der er relateret til et bestemt indlæg (lad os sige XYZ) ved hjælp af søgeparametre som tags og kategorier. De resulterende poster vises derefter under det aktuelle indlæg (XYZ). Denne teknik fungerer som et fremragende middel til at forbedre brugerengagement og mindske din afvisningsprocent på dit WordPress-sted.

I backend kræver YARPPs søgeproces betydelige forespørgsler til WordPress-databasen, som øges med antallet af indlæg, tags og kategorier på dit WordPress-sted. Flere forespørgsler = højere serverbelastning = langsommere site.

Problemet er, at dette overforbrug sker automatisk, og du kan ikke begrænse mængden af ​​serverressource, som plugin kan bruge. (Ville dog være fantastisk, hvis du kunne). Men du er ansvarlig for de ressourcer, du bruger. Når du har overskredet en bestemt grænse, logger serverressourcemonitoren et ressourceforbrug / misbrug mod din konto. Gentag dette et par gange, og din konto bliver automatisk suspenderet.

Derfor skal du altid gå til anbefalede webhostingfirmaer, og når tiden kommer, skal du gå til en mere kraftfuld løsning som en VPS eller endnu bedre, administreret WordPress-hosting.

6. Installation af for mange plugins

netværk hub

I vores sidste artikel talte vi om, hvordan YARRP-pluginet kan forårsage overforbrug af serverressourcer, hvilket kan føre til suspension af din delte hostingkonto. Et lignende problem finder sted, når du installerer og aktiverer en masse unødvendige plugins – dem, som du sjældent bruger.

Det er vigtigt at indse forskellen mellem en installeret plugin og en aktiveret plugin. Alle plugins har to tilstande – aktiveret og deaktiverede.

 • Når du installerer et plugin (uanset installationsmetoden – FTP-upload eller via plugin-manager), forbliver plugin deaktiveret. Du skal aktivere plugin manuelt for at det skal fungere.
 • Den anden stat er aktiv tilstand, hvor plugin er aktivt og fungerer på dit WordPress-sted

De bivirkninger begynder at opstå, når du har flere aktive plugins. Der er to hovedproblemer, der kan opstå:

 1. Inter-plugin og plugin-tema konflikter – Et bestemt plugin (eller tema) fungerer muligvis ikke på grund af en begrænsning pålagt af et andet plugin (eller tema). Lad mig introducere dig til et programmeringskoncept kaldet gensidig udelukkelse. Ét plugin (eller tema) kan muligvis holde fast i en bestemt ressource (i en ubestemt tid) og ikke lade andre bruge denne ressource. Hvis et andet plugin ønsker at få adgang til ressourcen, kan det ikke – fordi det tidligere er blokeret. Således fungerer det nye plugin ikke.
 2. Buggy plugins – Der er en overflod af plugins tilgængelige i WordPress-arkivet. Alle kan bidrage til det – en nybegynder-programmør eller en ekspert med et årtiers programmeringserfaring. Forskellen ligger i kvalitet af kode hvor sidstnævnte uden tvivl ville udmærke sig. Derfor bør vi undgå plugins med et lavt downloadantal. Selvom vi gør det, skal du sørge for at teste i en eksperimentel opsætning

Opløsning:

 • Hold dig til ansete og populære temaer og plugins
 • Brug påkrævet antal plugins (prøv at holde det så lavt som muligt)
 • Deaktiver ubrugte plugins
 • Undgå at downloade plugins, der ikke er tilgængelige i WordPress-arkivet
 • Kontroller, om plugin-kompatibilitet er med din nuværende WordPress-version
 • Udfør en fuld sikkerhedskopi, før du installerer et plugin med større funktionalitet
 • Prøv at oprette en eksperimentel opsætning af dit WordPress-sted, og installer plugins i det

Nogle af jer spørger måske – Er det okay at installere så mange plugins, som vi ønsker, og aktivere dem, der er strengt nødvendigt? Svaret på dette fremragende spørgsmål ville være – til din overraskelse – ingen! Her er hvorfor:

Visse plugins, for eksempel – WordPress SEO-plugin fra Yoast, kræver en vis mængde bogføring. De forskellige SEO-parametre, brugerdefinerede indstillinger osv. Alle disse oplysninger gemmes i din WordPress-database.

De fleste plugins opretter nye feltindgange i din WordPress-database, i det øjeblik du aktiverer dem. Når du installerer for mange af disse plugins, oppustes det unødvendigt databasestørrelsen. Senere, selvom du deaktiverer plugin – vil de nyligt oprettede felter i WordPress-databasen stadig eksistere. Så bare sørg for at tænke lidt på, hvilke plugins du aktiverer.

7. Hyppige temaændringer

syning-baggrund-oksana-Kovach

Temaer er påklædningen til WordPress-webstedet. Nogle af funktionsrige temaer som Total WordPress-temaet kan bruges i tusind forskellige projekter – hver med et unikt layout. Et rent, velorganiseret tema vil gøre vidundere for din konverteringsfrekvens.

Det er en almindelig praksis blandt begynderbloggere (eller webstedsejere) at fortsætte med at springe fra et tema til et andet. Når det kommer til WordPress, er fristelsen bare for meget! Du har tusinder af smukt udformede gratis temaer – lige ved hånden!

Naturligvis vil nye WordPress-brugere ikke være tilfredse med det tema, de har installeret, og vil have en tendens til at skifte temaer – på jagt efter det perfekte. Jeg kan huske antallet af temaer, jeg skiftede, mens jeg konstruerede min første blog – 27!

Her er et råd, jeg ønsker, at jeg tog:

Der er ikke sådan noget som Perfekt tema!

Lad os nu udforske “hvorfor” -delen.

Den tekniske del

tilpas wp-tema

Ligesom plugins inkluderer visse funktionsrige temaer yderligere egenskaber såsom brugerdefinerede indstillinger, opstemmer, ratings osv. Opbevaring af disse indstillinger kræver oprettelse af nye tabeller eller felter i din WordPress-database. I lighed med plugins-sagen, når du installerer for mange temaer, videreføres den samme effekt. I sidste ende ender du med en rodet database med en forøget svartid på forespørgsler.

Det psykologiske aspekt

shutterstock_186351248

Når nogen besøger dit websted, registreres et billede automatisk i hans sind. Hvis kvaliteten af ​​indholdet og design er godt, du tjener et point i den besøgende. Når den samme person besøger dit websted igen (på et andet tidspunkt og ser det samme design), opdateres hans hukommelse. Derefter har du scoret to omdømme pointerer i hans sind. Sådan etablerer du dit websteds omdømme.

Overvej nu alternativet. Antag, at du fortsatte med at ændre dit tema. Hvis besøgende ser et helt andet design i sit andet besøg, opdateres hans hukommelse ikke. Dit forrige indtryk går tabt, og der oprettes et nyt indtryk. Alle dine tidligere akkumulerede indtrykspunkter er tabt.

Brandfaktoren

shutterstock_140282785

Endelig er der branding-aspektet. Hvert sted eller virksomhed skal stræbe efter at etablere deres brand. Når du har oprettet et brand name for din virksomhed, er der ingen grænser for din succes. Tag f.eks. Elegante temaer. Deres Monarchsocial-plugin fik et enormt svar fra online-samfundet – lige fra dagen for lanceringen. Vi skal prøve at holde et enkelt tema knyttet til vores site / brand.

8. Installation af WordPress i en undermappe kaldet ‘wordpress’

Wordpress-mappe

Mange WordPress-autoinstallatører som Softaculous installerer WordPress, som du foretrækker. Nogle mennesker synes “Da jeg installerer WordPress, skal jeg installere det i en ordentlig (navngivet) mappe” Nej! Det er ikke rigtigt!

Hvis du har til hensigt at køre dit websted ved hjælp af kun en CMS (WordPress), skal du altid installere det i basismappen – dvs. uden at bruge nogen undermappe. Tænk over det, www.wpexplorer.com ser ud vej mere professionel end www.wpexplorer.com/wordpress

Den eneste gang du opretter en anden mappe til en ny WordPress-installation er, når du bruger en anden CMS til din virksomhedsportefølje og WordPress til bloggen. Selv i dette tilfælde lyder en mappe ved navn ‘blog’ meget bedre end ‘wordpress’.

9. Brug af “admin” som brugernavn

admin adgangskode

Under WordPress-installationen er standardbrugernavnet admin. Du skal sikre at du bruger et andet brugernavn. At overlade standardbrugernavnet til ‘admin’ er et alvorligt WordPress-sikkerhedskryp, der tager hensyn til det nylige bruteforce-angreb på over halvdelen af ​​WordPress-websteder.

Når du har ‘admin’ som brugernavn, giver det hackere et gratis pass. Halvdelen af ​​deres job (dvs. gætte det rigtige brugernavn) er gjort. Alt hvad de skal gøre er at bruge en række bruteforce-angreb for at gætte din adgangskode. Når det er gjort, infiltrerer de dit websted, stjæler din klients e-mail-adresse, betalingslogfiler og ødelægger dybest set, hvad du har bygget så længe. Hvis du allerede har administrator som brugernavn – ikke rolig, jeg har lavet en tutorial specielt til dette formål – Sådan slettes WordPress ‘admin’ brugernavn.

10. Brug af svage adgangskoder

LastPass

Dette kan virke som et fjollet punkt. Men praktisk taget bruger folk stadig meget af sårbare adgangskoder. Hvis de havde brugt stærke adgangskoder, ville Twitter ikke have offentliggjort en liste af 370 forbudte adgangskoder. En stærk adgangskode skal altid have disse tre tegn i sig:

 1. Store bogstaver
 2. Små bogstaver
 3. numre
 4. Særlige tegn

Jeg får det – det er upraktisk at huske disse skøre adgangskoder som 6efH & 9sD2! LP. Som en løsning kan vi bruge et gratis online password manager værktøj som LastPass, som har udvidelser til næsten alle webbrowsere, mobile operativsystemer og en uafhængig Mac-app. Princippet er enkelt – du gemmer alle dine komplekse adgangskoder i dette værktøj og skal kun huske en adgangskode for at få adgang til det.

11. Ignorering af WordPress-opdateringer

wordpress-opdateringer

Det er af kritisk betydning, at du opdaterer dit WordPress-websted (er), så snart de bliver tilgængelige. Her er hvorfor:

 • Hverdag nye bugs, sårbarheder og tip til forbedring af ydelse opdages og rapporteres af et globalt community af udviklere. Disse forslag gennemgås og inkorporeres i en fremtidig version af WordPress.
 • Hvis sårbarheden er server nok, så er der en umiddelbar opdatering frigives.
 • Med hver større WordPress-udgivelse introduceres også spændende nye funktioner som den fantastiske WordPress-billededitor (som forresten giver dig mulighed for at beskære og ændre størrelsen på billederne mens du er på farten).

Hvad sker der, hvis jeg ikke opdaterer WordPress?

 • At ignorere WordPress-opdateringer betyder ikke ensrettende kendt eller identificeret sikkerhed smuthuller. Dette gør intet andet end gør hackernes job let. Hvad sker der derefter? Find ud af det i den næste overskrift!
 • Du går glip af en masse nye opdateringer af funktioner og ydelsesforbedringer.

Konsekvenser af et hacket websted:

Lad os se på nogle få konsekvenser af et hacket WordPress-websted:

 • Din e-mail-liste (en af ​​de mest afgørende aktiver i nogen website) er stjålet og bombarderet med spam. For at gøre det værre, kan denne e-mail-liste også sælges til andre “sorte marked” -købere.
 • Dit websted kan også inficeres med malware. Dette vil igen inficere nogen som helst der besøger dit websted. Det værste er, når du ikke ved, at dit websted er blevet hacket – dette forårsager den maksimale skade, da det giver dig en illusion af sikkerhed.
 • Effekten af ​​et hacket websted er mest katastrofalt, når du kører et medlemskabssite. Mennesker som betale for at se dit websteds indhold få deres pc’er / enheder inficeret og deres privatliv krænket.
 • Når Google identificerer dit websted som et malware-inficeret domæne, falder din søgemaskine-rang gennem taget. Gendannelse fra et sortlistet domæne er en utrolig smertefuld og dyr proces.
 • Nogle gange er folk måske endda nødt til det hold op deres forretning og gå efter et helt nyt brand!
 • Kort sagt, når det er hacket, dit websteds omdømme og alle fremtidsudsigterne er uundgåeligt ødelagt.

Afhjælpe

Det åbenlyse middel er at opdatere dit WordPress-sted på en proaktiv basis. Takket være det nye Automatiske baggrundsopdateringer funktion (som blev introduceret med WordPress 3.7), behøver folk ikke at bekymre sig om at opdatere deres websted. WordPress tager sig af det i baggrunden.

Hvis du er på en administreret WordPress-hostingtjeneste som WPEngine, er du det allerede oplever den ene af fineste WordPress-tjenester i branchen. Ikke kun opdaterer WPEngine automatisk din WordPress-kerne, opdateringerne er finjusteret til deres servers specifikationer og sikkerhedsforanstaltninger, så du får hver sidste ydelse og sikkerhedsforstærkning.

Hvis dit uheld bliver hacket ved en uheldig begivenhedsændring, vil jeg anbefale at ansætte professionelle WordPress-sikkerhedsudviklere som f.eks. Sucuri at rydde op. Åh, og nævnte jeg, at WPEngine også giver dig en gratis oprydning af hack?

12. Piratkopierede temaer og plugins

piratskib2

Lad os indse det – for hvert nyt tema eller plugin, der frigives i Themeforest (eller enhver anden større WordPress-markedsplads for den sags skyld), er en piratkopieret eller “nullet” version af produktet tilgængelig i mange websteder til gratis.

Hvorfor tror du, at nogen ville købe et tema på $ 75 og give det til dig gratis?

Nogle af jer er måske opmærksomme på, at disse piratkopierede tema / plugins ikke er vært i Themeforest. De er vært i fildelingsservices eller “cyberlockere”. Jeg har blandet en lille introduktion til sådanne “cyberlockers”, hvis du er interesseret.

411 på Cyberlockers:

 • Cyberlockere er tjenester, der er vært for dine filer gratis.
 • Deres vigtigste indtægtskilde inkluderer annoncer og premiumkonti.
 • Annoncerne vises på filens downloadside.
 • Premium-konti giver downloader fordele såsom hurtigere / ikke-begrænset downloadhastighed og nul “ventetid” før download.
 • Nogle cyberlockere betaler også “uploadere” et lille beløb på $ 2-5 USD for hver 1000 downloads, som en fil modtager.
 • Den dårlige del: Visse cyberlockere viser ondsindede annoncer, der indeholder en række malware. Deres “download” -knapper er med vilje vildledende at narre dig til at klikke på den ondsindede reklame.
 • De inkluderer også mange pop-ups og pop-unders, der skaber ødelæggelse på dit system, hvis korrekt antivirus ikke er installeret.

Dette er kun nogle af farerne ved at downloade fra en cyberlocker. Naturligvis betyder det ikke det alle sammen bruger cyberlockere til ulovlige formål. MediaFire er et fremragende eksempel på en god fildelingsservice og bruges af millioner til legitime formål.

Kom tilbage til nullagte WordPress-temaer …

Hvis du skulle beregne indtægter genereret fra disse uærlige midler, ville du opdage, at virksomheden ikke er rentabel. De involverede risici er langt større end ROI. Så man må spørge – hvad er fangsten?

Du kan være forvisset der er en. Og det er også en grim! Det ultimativ grund bag upload af nullerede temaer og plugins er at injicere ondsindet kode på dit websted. Dette skaber, hvad hackere og udbyttere kalder “bagdøre”På din server. Når en hacker får indrejse på dit websted, du ved godt de uendelige muligheder.

Moral Police, Standby …

Dette er netop grunden til, at du aldrig skal installere nullagte / piratkopierede temaer og plugins. Udviklere indsatte flere hundrede timer arbejde, udvikling, vedligeholdelse og opdatering af deres produkt. Jeg mener ikke at prædike, men næste gang du downloader et produkt gratis, skal du bare lægge dig selv ind deres sko og se, hvordan du ville have det.

13. Gratis temaer fra skyggefulde kilder

7034829-smuk-sort-hvid-fotografering

Ligesom “nullerede temaer”, er der nogle få “gratis” WordPress temaer der komme til syne at være ufarlig. Jeg henviser ikke til de tusinder af temaer i det officielle WordPress-temarepot. Alle de temaer, der er indsendt i depotet, gennemgår strenge udvælgelseskriterier, som, med sikkerhed, involverer kontrol for skadelig kode.

Jeg henviser til dem, du finder på de aldrig-hørte websteder, der tilbyder dig “gratis smukke WordPress-temaer”. Der har været hændelser, hvor disse “gratis temaer” blev fyldt med malware. Som tommelfingerregel skal du downloade gratis temaer fra:

14. Deaktivering af katalogsøgning ikke

Dette er ikke så meget et smuthul, som en forsigtighedsprincippet måle. Katalogsøgning refererer ganske enkelt til procesbrowsing af indholdet af de mapper, der findes i webrot-biblioteket. Du skal deaktivere katalogsøgning af en række sikkerhedsmæssige årsager. Tjek venligst ud denne tutorial, hvor jeg har drøftet disse spørgsmål og skitseret, hvordan man deaktiverer katalogbrowsing i WordPress og et par andre tip!

15. Installerer ikke et sikkerhedsplugin

ithemes sikkerhed

Endelig har vi højdepunktet med dette indlæg – et sikkerhedsplugin. Jeg har allerede talt meget om sikkerhed, konsekvenserne af at få dit websted hacket osv. I dag vil jeg gerne påpege et par nøgleord.

 • Der er masser af kendt og ukendte sårbarheder, når det kommer til WordPress
 • Mange af dem afhænger af din hosting miljø og måde du installerede WordPress.
 • At adressere hver af disse sårbarheder er mildest sagt en kedelig opgave.
 • Derudover har mange WordPress-brugere ikke den tekniske baggrund, der kræves for at behandle og implementere sikkerhedsforanstaltningerne.

Derfor anbefaler vi a sikkerhed plugin. Lad os tage iThemes sikkerhed for eksempel. Plugin adresserer alle ovennævnte problemer og holder dit websted sikkert.

Du kan betale en præmie for ekstra sikkerhedsforanstaltninger, som normalt er nødvendige for medlemskabswebsteder. Når du begynder at generere indtægter fra din online forretning, er det en god praksis at:

 • Skift til et administreret WordPress-hostingmiljø
 • Abonner på et premium-sikkerhedsplugin såsom iThemes Security Pro

16. Ikke optimering af billeder

uoptimeret billede

Billedoptimering er en af ​​de grundlæggende faktorer, der spiller en rolle i et websteds hastighed, ydelse og brugeroplevelse. Den første ting, som nogen ser på et blogindlæg, er overskrift billede. Effekten er mere dybtgående, når overskriftsbilledet bruges som baggrund til teksten – se for eksempel indlægene på Medium.

Resultatet er mest markant, når du har den perfekte balance mellem kvalitet og antal.

Kvalitet henviser til kontekstuelle brug af billeder. Hovedbillederne til dit blogindlæg skal være relevant, nuværende og skal være i stand til at oprette forbindelse til læseren. Valg af det rigtige lagerbillede kræver en masse hjernestorming. Tjek Carlys præsentation om hvordan man vælger et godt lagerbillede til nogle seje praktiske tip.

Antal henviser til de tekniske aspekter af billedet – såsom dimension, størrelse, lydhør ejendom, format osv. Der er mange faktorer, der skal overvejes, og jeg har drøftet dem i længden i artiklen WordPress Image Optimization Techniques.

17. Brug af standard eller ingen Favicon

favicon

En favorit er det lille billede, der vises i det venstre hjørne af en webbrowser’s titellinje. Det er en vigtig brandingfaktor, når det kommer til dit websted. Du kan undre dig over, hvorfor jeg understreger vigtigheden af ​​branding. Her er hvorfor.

Branding 101

Branding af et websted udvikler over tid. Vi skal fokusere på produktet først, snarere end at bruge tid og penge på smarte logoer og bannere til at dele på sociale medier. Men dette betyder ikke, at branding kan overses.

Selv hvis du har et fantastisk produkt, vil ingen kigge igen, hvis dit branding er almindeligt. Med andre ord –

Branding er, hvordan du tilslutter opmærksomheden

Når du først har en anstændig mængde indhold klar, arbejde på dit branding. Bruge tid og penge på det. Hvis budgettet tillader det, gør ikke gå til en grafisk designer på 5 $ – de fleste af dem er amatører, der ønsker at få en hurtig bukke (ingen overtrædelse). Når du har et logo til dit produkt / dit websted, kan du bruge det som dine sociale mediaprofiler. Det anbefales at bruge det samme logo som dit websteds favorit. Dette forbedrer dit websteds mere brandbevidsthed yderligere! Hvis du arbejder på et lille projekt og har brug for en hurtig løsning, kan du finde en masse gratis favoritter fra websteder som IconFinder.

18. Fjernelse af standardindlæg ikke

standardindlæg

En af hjørnestenens ideer bag WordPress er at gøre publicering til internettet til intuitiv behandle. Efter disse fodspor genererer WordPress et par eksemplarer, umiddelbart efter installationen er afsluttet. Disse prøver er beregnet til at hjælpe dig med at komme i gang med WordPress – for at give dig en fornemmelse af, hvordan alt ser ud. De omfatter:

 1. Et post med titlen “Hej Verden
 2. En side kaldet “Prøveside
 3. En kommentar til “Hej Verden”Indlæg
 4. En standardkategori kaldet “Ikke kategoriseret”For“Hej Verden”Indlæg

Du skal slette disse prøver, før du indekserer / sender dit websted til søgemaskiner. uheldigvis, tusinder af websteder glemmer at slette prøveindlæg og side. Der er således tusinder af kopier af de samme data i alle disse websteder.

Det er slemt. Kan du gætte hvorfor? Det skyldes hovedsageligt to grunde:

 1. Fordi du (utilsigtet) er vært for duplikatindhold, påvirkes dine SEO-scoringer negativt. I nogle tilfælde betragtes de endda som spam,
 2. Det ser ud virkelig uprofessionel, og du ser ud til at være uforsigtig med dine besøgende.

Opløsning

Hvis du ikke har slettet prøveindlægene, skal du gøre det med det samme. Besøg Google Webmaster Central, find eksempler på siderne fra listen med indekserede sider, og send en anmodning om indeksering af hånden. Dette fremskynder processen med at fjerne siden fra dit websteds indeks.

19. Udgivelse af ufuldstændige indlæg

ufuldstændige indlæg

Ja, nogle mennesker gør det. Hvis du er en af ​​dem, kan jeg varmt anbefale det. Her er hvorfor:

 1. Når du har offentliggjort et indlæg, pinger WordPress automatisk et antal søgemaskiner, som til sidst begynde at indeksere din side. Når de har indekseret en side, er den næste iteration at indeksere samme siden sker normalt efter en lang Det afhænger også af, hvor populær din hjemmeside er. I løbet af dette interval kan du muligvis opdatere dit indlæg med nyt indhold, men resultaterne vil ikke blive reflekteret, så længe meget senere. Dette skader dybest set dine SEO-kampagner i betydelig grad.
 2. Når folk besøger dit websted via sociale mediekanaler og finder ud af, at dine indlæg er halvt komplette, gør de det er vil forlade dit websted – og endda aktivt begynde at undgå det.

Afhjælpe

Nogle gange er det ikke muligt at offentliggøre alt dit indhold på én gang. Der kan ganske enkelt være meget indhold og / eller ikke nok tid, eller bare for meget indhold til at offentliggøre i et indlæg. Løsningen er enkel –

Del og erobre – opdel det i mindre stillinger

Denne teknik fungerer rigtig godt. Hos WPExplorer bruger vi en blanding af to ting:

 1. Vi har for eksempel opdelt (virkelig lange) indlæg i to dele
  • Marketingtips til WordPress-temaer – Del 1
  • Marketingtips til WordPress-temaer – Del 2
 2. Opret en ny post-serien. Tag for eksempel denne postserie. Hver uge deler jeg nyt indhold om WordPress begynders fejl. Dette holder publikum engageret, og jeg behøver ikke at bekymre mig om at skrive det hele ned på én gang.

Casestudie – MacRumors

En virkelig cool og lidt anderledes implementering af indlægsserie idéen er udført af MacRumors. De dækker den nyeste tech fra Apple – inden Apple officielt lancerer dem. Tjek for eksempel deres dækning på iPhone XR. Der er en hovedside dedikeret til det, der dækker alle oplysningerne med et øjeblik. Den linker derefter blot til alle det tidligere relaterede indhold under en “Tidslinje”.

TIP: Du kan altid eksperimentere med forskellige udgivelsesteknikker og skemaer og bruge den, der fungerer bedst med dit websteds niche.

20. Brug ikke responsivt design

RWD

Google har begyndte at rangere websteder bedre afhængigt af hvor godt de fungerer på mobile enheder. Meget snart skal de til straffe websteder, der ikke reagerer mobilt. Næsten hvert gratis WordPress-tema (glem premium), der udgives i dag er mobil lydhør.

Det er 2015. Og der er ingen undskyldning for dette.

Ved et kosmisk mirakel, hvis webstedet ikke reagerer mobilt, bedes du gå videre og få det opdateret. Her er et par tip til at hjælpe dig med det –

 • Hvis du er et agentur med mange branding-problemer involveret, skal du ansætte en professionel designer for at flytte dit nuværende WordPress-tema til en ramme som f.eks. Genesis eller Total-rammen. Dette vil være yderst fordelagtigt i fremtiden.
 • Hvis dit tema ikke har en lydhør version, og du ikke ønsker at ændre dit tema, kan du bruge Jetpack’s mobilmodul, som blot opretter en mobil / tabletoptimeret version af dit websted.

I et sådant tilfælde er designet af dit websted imidlertid ikke ensartet (forskellige design og farveskemaer på tværs af forskellige enheder). Dette kan have en negativ indflydelse på din branding-indsats på grund af inkonsekvens. Derfor anbefales det stærkt, at du får et standard WordPress-tema, som er HTML5-baseret (dvs. i det væsentlige futureproof) og har en ordentlig lydhør version.

21. Brug ikke børn temaer

WordPress børnetemaer

Til at begynde med har WordPress-begyndere ikke den tekniske know-how til at begynde at ændre udseendet på WordPress-temaet. Derfor foretrækker de at skifte fra det ene tema til det næste. Vi har talt om dette i del 2 af denne serie, punkt 7. Når du først får en “fornemmelse” af, hvordan tingene fungerer omkring WordPress, kan du måske begynde at eksperimentere med ting.

Det er fantastisk, men prøv at huske vores lille snak om at teste nye ting på et live WordPress-sted (del 1, punkt 2). Lad os nu sige, at du følger alle disse regler og begynder at ændre et tema i en sekundær (eller klonet) WordPress-installation. Men der er der noget galt med det. Du bruger ikke et underordnet tema.

Børnetemaer 101

EN WordPress børnetema er en udvidelse af overordnet tema. Det arver alle attributter fra overordnet tema og føjer sine egne ændringer til det. (De ændringer, der naturligvis kodes af dig).

Overvej et tilfælde, hvor du ikke bruger et underordnet tema. Du redigerer direkte forælder tema. Sig, at du vil redigere tematets skrifttypefamilie og layout. Du vil sandsynligvis begynde at redigere temaets stylesheet.css og functions.php filer. Det er her problemet ligger.

Standard WordPress-temaer opdateres konstant for at slette bugs, forbedre ydeevne, fjerne forældede elementer, tilføje nye funktioner eller bare holde trit med den nyeste version af WordPress. Ligesom det er vigtigt at opdatere din WordPress-kerne, skal du også opdatere dit WordPress-tema.

Når du opdaterer overordnet tema, er alle ændringer foretaget på dette tema faret vild. Efter opdateringen vil alle de ændringer, du har foretaget i temaet, gå tabt. Derfor anbefales det at altid Brug et barn-tema, mens du foretager ændringer i dit tema.

Når du bruger et underordnet tema, arves al kode fra overordnet tema automatisk. Du kan tilføje nye egenskaber eller ændre eksisterende (f.eks. Fontfamilien). De egenskaber du gør ikke ændre vende tilbage til deres oprindelige definition (som er defineret i overordnet tema), da de allerede er arvet.

Fordelen

 • Alle de ændringer, du foretager i temaet er organiseret i en fil.
 • Når det overordnede tema opdateres, arves de nye funktioner automatisk til dit barnets tema.
 • Du får opdateringerne uden at miste dine egne ændringer.

WordPress børnetemaer er virkelig let at bygge. Tjek den officielle WordPress-kodex for at komme i gang.

22. Udnytter ikke WordPress-cache

WordPress-cache

Cache af dit WordPress-sted forbedrer ydeevnen markant og bruger mindre serverressourcer i det lange løb. Dette er fantastisk til at forbedre din SEO-score, da Google elsker hurtige websteder. Desuden elsker dine besøgende at blive serveret et supersnabbt websted (hvilket forbedrer brugeroplevelsen), mens de leverer mindst mulig belastning på din server. Dette er ideal til delte hostingmiljøer, hvor serverens ressourcer deles. Vi har en hel postserie om WordPress-cache, der forklarer, hvad det er, hvordan det fungerer, og hvordan man implementerer det.

23. Ikke modererende kommentarer

Moderering af kommentarer

Kommentarer begynder at strømme ind fra først dag kun under følgende omstændigheder:

 • Dit indhold bliver vist i Reddit eller Digg
 • Blir viral på sociale medier
 • Du annoncerer din blog til dine venner og familie
 • Du har allerede en enorm e-mail-base, hvor du annoncerer dit nye websted

I alle andre tilfælde tager en konstant strøm af kommentarer tid. Det afhænger også af, hvor engagerende dit indhold er, eller hvordan du afslutter dine indlæg. Under alle omstændigheder, når kommentarer begynder at strømme ind, skal du begynde at moderere dine kommentarer. Her er et par tip til at hjælpe dig med det –

 • Installer f.eks. Et anti-spam-plugin, Akismet.
 • Du kan også bruge et kommentarhåndteringsplugin som Disqus eller Livefyre. Dette sparer dig byrden ved at installere plug-in til social login
 • Godkend ikke alle kommentarer, der kommer på din måde. Læs kommentaren. Hvis det er et link agn, skal du ændre navnet på kommentaren. Hvis en person, der hedder “bedste hår spa boston” skriver “tak, jeg fandt dette meget indsigtsfuldt”, betyder det normalt, at bot (brugt til massekommentering) har en god algoritme!
 • Når spam-køen eller de forstyrrede kommentarer begynder at oppustes, skal du tømme den. Dette reducerer størrelsen på din WordPress-database, da alle kommentarer (spam eller på anden måde) er gemt i den.

24. Forkert balance mellem kategorier og tags

07-KATEGORIER-TAGS

Selvom tags har en tendens til at indekseres hurtigere, vil på lang sigt altid et godt struktureret websted vinde. Nogle SEO-eksperter fortæller dig at bruge så mange tags som muligt. “Titlen på indlægget? Brug det som et tag! ”

Gør dig selv en tjeneste og gør ikke lyt til dem. Kun tillid til myndigheder blogs som Moz, SEJ eller Matt Cutts – folk der ved hvad de taler om. Her er en generel tommelfingerregel, når det kommer til tags og kategorier. Da de fleste af os er WordPress-entusiaster her, lad os tage det som et eksempel.

Antag, at vores site har følgende kategorier –

 • Tips
 • Vejledninger
 • Temalister
 • Produktanmeldelser
 • Mening

Du kan grave dybere ved hjælp af underkategorier. F.eks Tips kategori kan forbedres til Sikkerhedstips, Ydelse tip og Tips om indtægtsgenerering. Hvordan du vælger at forfine dit websted er udelukkende op til dig.

På den anden side skal tags håndteres forsigtigt. Hold antallet af tags til et minimum. Administrer dem grundigt. For eksempel, hvis dit websted fokuserer på sikkerhed, skal du bruge sikkerhedstips som et tag i stedet for en kategori. Overvej følgende indlæg:

 • Gennemgang af et WordPress-sikkerhedsplugin
 • Round-up af gratis sikkerhedsplugins til WordPress
 • Vejledning om .htaccess-tip til forbedring af sikkerhed
 • (Opinion) Hvorfor WordPress Security skal være en prioritet

Alle disse stillinger har én ting til fælles – sikkerhed. Hver af dem hører til en anden kategori. I stedet for at tildele flere kategorier til hvert af disse indlæg, tildeler man således en kategori og “sikkerhedstips” som et tag!

Der er ingen “perfekt” løsning, som man skal bruge – tag eller kategori? Den vigtige ting at huske er ikke at overforbruge nogen af ​​dem. Google bliver kun smartere. Spil spillemessen (som uden tvivl vil tage betydelig tid og kræfter). I slutningen af ​​dagen vil dit websted se ubetydelig undergang i trafikken, mens andre smuldrer ved frigivelsen af ​​en ny søgealgoritme.

De sidste to tip er min favorit. Jeg har forpligtet dem, som jeg er sikker på, at 99% af WordPress-brugere har i deres første forsøg.

25. Indeksering af dit websted efter installation

Indekserer dit websted efter installationen

I de sidste faser af WordPress-installationen giver det dig et lille afkrydsningsfelt, der lyder “Tillad søgemaskiner at indeksere mit websted”. Du har ikke noget indhold at indeksere lige nu, gør du? Selv hvis du planlagde alt ud, er chancerne for, at du vil ændre nogle af funktionerne som tags og kategorier.

Mit råd er at fjerne markeringen af ​​denne boks under installationen. Når du har 2-3 indlæg klar til at blive offentliggjort, skal du vende tilbage til indstillingen. Dette kan gøres fra WP Dashboard> Indstillinger> Læsning > Tillad søgemaskiner at indeksere mit websted. Når det er gjort, skal du ikke offentliggøre indlægget endnu!

Gå til Google / Bing Webmaster Central, og registrer dit websted manuelt. Når anmodningen er indsendt, skal du gå tilbage og offentliggøre stillingen. WordPress pinger nu alle søgemaskiner om dit nye indlæg.

Dette tip er mere et forslag, der læres af praktisk erfaring. Søgemaskiner er meget gode til at prioritere dit websteds indhold. Når de ser, at et stykke indhold eller et indlæg / side mangler, vil de til sidst fjerne det! Dette er bare for at give dig et forspring i din nye forretningsbestræbelse.

26. Bonustips – Begynd at opbygge din e-mail-liste

Begynd med at opbygge din e-mail-liste

Jeg vidste ikke om vigtigheden af ​​en e-mail-liste, før jeg læste Jon Chows blog. Foretag ikke den samme fejl, som jeg gjorde! Nyhedsbreve via e-mail er et af de mest afgørende aspekter af enhver online forretning! De er en stedsegrøn, on-demand kildekode for trafik, der kun øges. Du kan stirre gratis med e-mail marketing software som MailChimp.

Over til dig

Dette afslutter vores post-serie. Jeg fik at genopleve det magiske øjeblik, da jeg fik min første e-mail-abonnent, eller den første kommentar i min blog. Nu hvor jeg ser tilbage på fejlene, angrer jeg ikke på at have lavet dem. Fordi jeg lærte fra dem. Og i dag deler jeg dem med dig. Så hvis du allerede har begået flere eller alle disse fejl, må du ikke (selv i et øjeblik) ikke føle dig dårlig.

Hvorfor falder vi, mester Wayne?

I tider som disse giver Alfred’s spørgsmål mig inspiration. Batmans svar forynger min sjæl –

At stå op og kæmpe igen

Jeg beder dig ikke kommentere, fordi du allerede har (som altid). Tak for det! Jeg håber, at du har lært noget nyt fra denne indlægsserie. Hvis du har en historie at fortælle eller et tip til at dele, vil vi gerne høre det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map