22 Konversionsdrabfejl på dit WordPress-websted

Konversionsdrab fejl på dit WordPress-websted

Vidste du, at 63% af online marketingfolk optimerer deres websteder baseret på deres intuition snarere end afprøvede praksis? I modsætning til for et par år siden, da konkurrencen ikke var så hård, og det at køre et attraktivt websted var nok til at drive et bredere publikum, er situationen så meget anderledes i dag. I den moderne verden spiller designet af dit websted en betydelig rolle i kravet om, at det vinder blandt din målgruppe, såvel som den konvertering, den vil opnå.


Hjemmesiden på dit websted er det første sted, hvor dine kunder vil lande efter at have fundet din ressource i søgemaskinerne. Konverteringsfrekvensen på dit websted er stærkt afhængig af designet til hjemmesiden. Det er derfor, mere og mere ofte markedsførere lægger særlig vægt på de elementer, som forsiden på deres websteder indeholder. Statistikker viser det kun 22% af online marketingfolk er tilfredse med designet på deres hjemmesider. Og hvad med de resterende 78%? Hvad er de mest spredte fejl ved konverteringsdrab, som vi bør undgå på vores WordPress-websteder?

Fejl 1: Viser firmainyheder på hjemmesiden

Dette er en af ​​de mest almindelige fejl, som moderne virksomheder begår. Mens du opdaterer dit websted med virksomhedsnyheder, kan du skabe brugernes tillid til, hvad du laver. Du skal dog ikke tilføje lange lister over dine opdateringer lige på hjemmesiden.

Så hvordan dræber nyheder, der vises på hjemmesiden til dit websted, konvertering? Når du når dit websted fra søgemaskiner, ønsker dine potentielle kunder kun at opdage dine tilbud og tjenester i stedet for kun at scanne gennem din virksomheds nyhedsblæser. Folk kan blive interesseret i dine virksomhedsnyheder, efter at de ved nok om de ting, du har på tilbud. Som en online forretningsmarkedsfører skal dit primære mål være at tiltrække webkunder til at øge konverteringer.

Mange verdensberømte mærker tilføjer opdateringer i betragtning af deres virksomhedsnyheder og opdateringer gennem deres blogs. Hver gang der sker noget nyt og bemærkelsesværdigt, annoncerer de dette på deres blogs. En yderligere mulighed, som du kan vælge, er at tilføje en separat “nyhed” -post til navigationspanelet på dit websted.

Fejl 2: Langsom sideindlæsning

51% af de amerikanske kunder hævder, at langsomme websteder er hovedårsagen til, at de søger efter forskellige steder for at bestille lignende produkter / tjenester. Så hastigheden, som dit websteds sider indlæses, er af imponerende betydning, når det gælder at øge konverteringsfrekvensen.

Webstedshastighedshastigheder er også vigtige for Google. Søgemaskinen følger brugernes online opførsel for at definere, om dit websted er værdigt til højere placeringer i søgemaskinerne for ikke. Selv forsinkelse på et sekund kan medføre, at dit websted går op til 7% i konverteringer. Test din websteds ydeevne og foretag justeringer efter behov (vi har en masse indlæg om at fremskynde WordPress, så kig efter).

Fejl 3: Dårlig navigation

Dit websteds navigationspanel er de vigtigste brugeres gateway til alle sider på dit websted. Et dårligt designet navigationspanel vil vildlede dine kunder og få din konverteringsfrekvens til at lide. Selv den mest stilfulde menu fungerer ikke. Tænk i stedet på dens funktionalitet. Folk forventer at finde en vandret menulinje øverst på din side. Selvom det måske lyder som noget, der absolut ikke er unikt, er det nøjagtigt, hvad kunderne forventer at finde på dit websted.

Enkel navigation

Overdreven eller over de øverste rullemenuer kan få irriterende. Undersøgelser viser, at folk hurtigt scanner gennem dit websteds indhold. Så de er nødt til at se hvert stykke data med et øjeblik. Derfor er det ikke den bedste mulighed at vælge rullemenuer.

Fejl 4: rodet hjemmeside

En fejl, som vi ofte kan finde på websteder, er rodede hjemmesider med unødvendig tekst og billeder. Reglen om første indtryk fungerer altid. Det samme handler med webdesign.

Jamilin

Selv hvis du har en korrekt optimeret side med hensyn til metadata og nøgleord, vil siderne på dit websted med for mange tekster kun reducere konverteringsfrekvenserne. Lav hvert ord. Gør tekster klare og kortfattede.

Der er en løbende debat blandt tekstforfattere om den bedste længde på ord, en kopi skal indeholde. Nogle mener, at korte og kortfattede tekster fungerer bedst, andre insisterer på, at længere kopier har større chancer for at levere dine tanker til målgruppen. Faktisk fungerer begge disse tilgange. Det, vi gerne vil have, at du tager højde for, er, at din startside-kopi både skal være SEO-optimeret og indeholde en kopi, hvor hvert ord og udtryk bruges til det punkt.

Fejl 5: Autoplay til lyd / videoindhold

Både lyd- og videoindhold bruges med det formål at vokse konverteringer på dit websted. I den moderne tid, hvor konkurrencen bliver sværere med, at flere virksomheder kommer online, er det vigtigt at søge efter nye måder at levere dit indhold til publikum. En af sådanne nyeste innovationer er en podcast. Du skal dog være forsigtig med brugen af ​​lyd- og videomateriale på siderne på dit websted.

Afspil ikke audios og videoer automatisk på dit websted. Husk bare din egen reaktion, når du hørte nogle mærkelige lyde der kommer ingen steder, når du lander på en webside. I stedet for at tiltrække brugernes opmærksomhed, distraherer disse mennesker dine data. Hvis du tilføjer audios og videoer til dit websted, skal du lade folk træffe beslutning på egen hånd. Ellers kan autospil dræbe dine konverteringer.

Fejl 6: For mange CTA’er

Kun 47% af websteder viser klare CTA’er, der tager kunder maksimalt 3 sekunder at få øje på.

Når det kommer til at konvertere webstedets besøgende til kunder, er det vigtigste punkt, du skal overveje forståelsen af ​​deres værdier, oprindelse og mål. For mange CTA’er, der er tilføjet til en side, kan resultere i kundeparalyse.

Der er ingen en-fit-it-all regel om den rigtige placering af CTA’er på en side. Placer en knap øverst på siden, mens en anden kan placeres et sted i bunden (se eksemplet nedenfor). Hvis du har en lang kopi, skal du tilføje en knap til et sted midt i teksten. Kør A / B-tests for at finde den bedste CTA-positionering på dit websted.

Fejl 7: Forsømmelse af blogs

Blog er den største ressource for organisk trafik til dit websted. Google elsker blogs mere end nogen anden form for webressourcer, der er tilgængelige på nettet. Ved hjælp af en officiel blog kan du komme tættere på hver eneste besøgende, der kommer på dit websted.

CTA

Den fejl, som mange virksomheder gør, er at skjule deres blogs for publikum. Gør det tilgængeligt for dine besøgende. Tilføjelse af et link til din blog i overskriften på webstedet er et fungerende tip til en ordentlig optimering af webstedet, hvilket vil resultere i en større mængde kundeemner.

Fejl 8: Brug af massive billeder

Billeder hjælper dine besøgende på webstedet med at forstå tekster bedre. Billederne er fantastiske. De taler højere end ord og giver en klarere forståelse af din besked. Du skal dog ikke glemme den korrekte optimering af visuelt indhold. Hvis de er for store og er tungere end noget andet element på en webside, er chancerne for, at disse vil reducere dit websteds indlæserhastigheder, hvilket dræber konverteringer.

Trin, der kan håndteres: få hvert billede til at passe til pixelstørrelsen, der vises på en 1366 × 768 skærm.

Fejl 9: Cluttered Checkout-proces

Hvis konverteringer på dit websted ender med en checkout, skal du sørge for, at den er optimeret til alle slags enheder. Flere og oftere foretager folk køb fra skærmene på deres håndholdte enheder. Så det er sandsynligvis, at en uhindret kasse resulterer i, at indkøbskurven opgives snarere end et køb.

For at dette ikke skal ske, design det i en absolut minimalistisk stil. Giv dine kunder friheden til at vælge de rigtige data ved hjælp af dropdowns i stedet for at møde nødvendigheden af ​​at indtaste hvert tegn. Muligheden for at gemme deres data til yderligere henvisning vil være en stor fordel for tilbagevendende kunder.

Fejl 10: Fokuserer ikke på at lave layout understøttelse af flere enheder

Medmindre dit websted er tilgængeligt fra en række desktop- og håndholdte enheder, giver det dig ikke det ønskede forøgelse af konverteringsfrekvensen. Så sørg for, at alt indhold, der leveres på dit websteds sider, kan tilpasses alle skærmstørrelser fejlfrit. For at befri dig fra nødvendigheden af ​​at udvikle separate versioner af dit websted til mobiltelefoner og tablets, kan du gøre brug af lydhøre WordPress-temaer. Disse sparer din tid, penge og energi på udviklingen af ​​et websted, der konverterer.

Fejl 11: Ødelagte links

Hvis en person finder dit websted via søgemaskiner, og i metabeskrivelsen, læser de, at du sælger WordPress-plugins, men når de følger det link, føres de enten til en anden side eller 404-side, vil den næppe nogensinde komme tilbage til din site og blive din kunde. Så når du tilføjer links til dit websteds sider eller spreder links på nettet, skal du sørge for, at ingen af ​​dem er ødelagte og fører til den rigtige destination. Hvis du har nogle få, kan du altid bruge vores guide til at ordne ødelagte links på dit WordPress-websted.

Fejl 12: Fokus på 1 type indhold

Der er ingen type indhold, der passer til alle størrelser, der appellerer til hver eneste besøgende på dit websted. Der er hverken et format der passer til alle. For at din webside skal tiltrække forskellige lag brugere, skal du oprette indhold i flere formater. Du kan også prøve at omdanne blogindlæg til tweets, infographics, GIFs, slideshows, videoer osv. Tag en “pakke” tilgang til dit indhold, så dit publikum kan beslutte, hvilken type indhold de vil distribuere.

Fejl 13: Brug af stockfotos

Intet websted kan gå uden visuals. Billeder er blevet en vigtig del af ethvert webprojekt. Som det allerede er nævnt tidligere i dette indlæg, hjælper visuals dig med at kommunikere dine forretningsidéer mere effektivt. Ved hjælp af billeder kan du blive mere interesseret i internetpublikummet og derved sørge for en bedre mærkegenkendelse. Du vil dog næsten aldrig opnå den ønskede effekt, hvis du deler stockfotos på siderne på dit websted.

Stockbilleder kan ødelægge din virksomheds troværdighed. Tilføjelse af fotos af glade, smilende ansigter fra nogle familier eller teammedlemmer, der ikke har nogen relation til din virksomhed, sender du en meningsløs og endda en forkert besked til dit publikum. Hvert billede, du deler, skal være autentisk og relevant. Brug ethvert billede af en grund, og skubber enhver kunde mod konvertering.

Fejl 14: Intet hierarki

Det siger sig selv, at alt indhold, du deler på siderne på dit websted, skal være læsbart og hurtigt at scanne. Ikke kun skal billederne være relevante for dit indhold, men også organiseret i et klart hierarki.

Arvorecer

Medmindre du uploader siderne på dit websted med klare og informative overskrifter, vil folk ikke være i stand til at få den meddelelse, du vil levere til dem ved første øjekast. Som et resultat kan de føle sig noget forvirrede med fraværet af en ligefrem besked.

Fejl 15: Ingen tillidsindikatorer

Det er en enorm fejltagelse ikke at uploade dit websted med tillidsindikatorer som anmeldelser af andre kunder eller en social godkendelse. Selv hvis du uploader siderne på dit websted med de mest velskrevne marketingtekster, har intet en bedre effekt på din målgruppe snarere end anmeldelser, som dine eksisterende kunder har efterladt. Både positive og negative anmeldelser er vigtige. Disse øger din virksomheds troværdighed og gør det mere behageligt for dine potentielle kunder at bestille produkter eller tjenester fra dig.

Alle anmeldelser, der deles på siderne på dit websted, skal være rigtige meddelelser fra folk, der prøvede dine tjenester. Disse skal indeholde et navn på en person, der har komponeret teksten, såvel som hans / hendes foto. Hvis du har noget at prale af (som en anmeldelse indsendt af en verdenskendt person), skal du gøre det tilgængeligt for dine kunder også.

Fejl 16: Kun til SEO

Når du arbejder på tekster til dit websted, skal du tænke på de mennesker, der læser det. Dit publikum er ikke robotter, så sørg for at give værdi til hver eneste kunde, der når din platform.

En af de mest almindelige fejl, som onlinemarkedsførere begår, er kun at skrive til søgemaskiner, fylde deres tekster med et stort antal søgeord, således at målet er at tiltrække mere trafik. Det er en enorm fejltagelse. Når du skriver til folk, øger du dine chancer for at køre mere organisk trafik og øge dine konverteringsfrekvenser.

Fejl 17: Manglende målrettede landingssider

Når en person støder på dit websted via søgemaskiner, forventer han at finde en ressource, der er relevant for det nøgleord, som han indtastede i søgefeltet. En målrettet destinationsside kan håndtere denne opgave bedre end noget andet. Hvis en person for eksempel søgte efter yogakurser for børn, vil det være en dårlig idé at føre dem til hjemmesiden til din fitnessklub. Giv dine besøgende nøjagtigt, hvad de har brug for. Dette vil reducere afvisningsraterne og øge konverteringer på samme tid.

Fejl 18: Manglende søgning efter anmeldelser

Hvis du har en stor kundebase, hvor hundreder til tusinder af salg bliver placeret på dit websted månedligt, hvorfor beder du ikke dine tilfredse klienter om at give en anmeldelse om deres oplevelse af at arbejde med dit brand? Når det er muligt, skal du linke til klienterne, så dine besøgende på webstedet kan se, at de anmeldelser, der deles på dit websteds sider, er autentiske. Desuden giver kundegenererede anmeldelser højere placeringer af dit websted i søgemaskiner, da disse betragtes som en af ​​de beviste kilder til organisk trafik.

Fejl 19: Betaler ingen hensyn til sociale medier

Dette er et af de mest omstridte emner blandt online marketingspecialister. Mens nogle insisterer på den enorme værdi, som sociale medier bringer forretningsejere til, siger andre, at det ikke er så uundværligt, som nogle måske tror. Uanset om sociale medier hjælper dig med at få højere SEO-placeringer, kan det stadig hjælpe dig med at skabe mere målrettet trafik til dit websted.

Indsamle oplysninger om dine klienter og prøv at nå dem på sociale medieplatforme. Når du lægger opdateringer fra din beholdning og deler den med dine følgere, er det sandsynligt, at flere mennesker vil følge dit link og endda bestille nogen af ​​dine friske udgivelser.

Fejl 20: Manglende kontaktoplysninger på dit websted

Hvor mange gange kom du med en webside, der kun indeholdt en kontaktformular på kontaktsiden? Hvad hvis du har nogen form for spørgsmål vedrørende kvaliteten eller brugen af ​​en bestemt vare? Hvordan kan du nå firmaets reps personligt? For at gøre det mere praktisk for dine kunder at nå dig personligt, skal du tilføje kontaktoplysninger i overskriften eller sidefoden på dit websted eller på en dedikeret side med en kontaktformular. Glem ikke at tilføje dit telefonnummer og adressen på din fysiske placering. På en sådan måde kan du også øge din virksomheds troværdighed i dine potentielle kunders øjne.

Fejl 21: Manglende søgefelt

Bortset fra en funktionel hovedmenu, skal dit websted indeholde et live søgefelt, der fører dem direkte til det stykke information, de har brug for. Placer den øverst på siden sammen med en vandret menulinje.

For brugernes bekvemmelighed kan du forbedre live-søgning med Ajax-funktionalitet. På grund af dette introduceres folk til en liste med foreslåede søgeresultater, når de skriver i en søgeanmodning. Dette vil forbedre brugen af ​​dit websted markant og hjælpe folk med at finde de ønskede produkter inden for få sekunder.

Fejl 22: Brug for mange farver

Farveskemaet på dit websted skal være velafbalanceret og højst indeholde 3 farver. Disse kan være komplementære farver fra farvehjulet, hvoraf to er neutrale og den tredje mere levende, der bruges til at fremhæve de vigtigste områder. Brug fed farver til at fremhæve CTA’er og overskrifter. På en sådan måde vil brugernes øje blive ledet til de mest afgørende elementer utilsigtet, hvilket også forventes at hjælpe dig med at øge dine websteds konverteringsfrekvens.

Afsluttende tanker …

Husk, at der er en ting, det skal have til fælles med din online markedsføringsstrategi, når du arbejder på designet af dit WordPress-sted – opbyg det på en måde, der konverteres. Undgå de ovennævnte 22 mest almindelige fejl ved konversationsdrab. Gør layoutet på dit websted effektivt med de klart definerede accenter, det rigtige farveskema, mærkbare CTA’er, læsbare overskrifter og mindre tekst. Opret dit websted og din online markedsføringsstrategi med en bruger i tankerne.

Når du husker alt dette og anvender dit webdesign, vil du se det ønskede løft af konverteringsfrekvensen på kortest sigt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map