20+ væsentlige trin til din WordPress-vedligeholdelsesliste

20+ væsentlige trin til din WordPress-vedligeholdelsesliste

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren webmaster, er WordPress-vedligeholdelse et område, du skal fokusere på for at forbedre dit websted.


Du kan simpelthen ikke bygge et WordPress-websted og bare lade det sidde; har du brug for en proaktiv tilgang til vedligeholdelse af dit websted (er) såvel som andre online egenskaber. Og selvom et WordPress-styringsværktøj som ManageWP eller InfiniteWP vil hjælpe dig med de fleste opgaver, er der områder, der går upåagtet hen.

Det er netop derfor, du har brug for en WordPress-vedligeholdelsescheckliste for at sikre hver eneste del af din WordPress maskineri hjemmesiden er olieret. Ellers vil tingene blive cranky, og du vil miste stor tid, især hvis denne webbing ting er din levebrød.

Men først hvorfor WordPress-vedligeholdelse?

Hvorfor WordPress vedligeholdelse?

Administrering af et WordPress-websted er et fuldtidsjob i modsætning til den populære opfattelse, at du simpelthen har brug for at indstille det og sidde. Ting bryder på uventede tidspunkter, og det er dit ansvar at foretage reparationer. Du skal oprette sikkerhedskopier, opdatere dit websted og blot holde forretningen i gang.

Hvis dit WordPress-websted er din levebrød, har du ikke råd til at lade tingene gå uden opsyn i lange perioder. Det er her en WordPress-vedligeholdelsescheckliste kommer ind. Du ønsker bestemt ikke at miste dit websted til hackere eller tabe forretning, fordi dit design skræmmer udsigterne.

WordPress vedligeholdelsesliste Vitals

Hvis du har nået det så langt, fantastisk. Lad os nu opdage et par vigtige elementer til din næste WordPress-vedligeholdelsestjekliste.

1. Besøg dit websted

Anbefalet af Mitz, ved at besøge dit websted som en besøgende kan du opdage fejl, når de dukker op. Det er en skam, at de fleste af os sidder fast i admin-dashboardet og sjældent har tid til front-end. Gæt hvad? Dine besøgende ser ikke dit admin-kontrolpanel.

Ideelt set skal du besøge dit websted dagligt og helst på forskellige enheder for hurtigt at opdage problemer med designlayoutet, indholdet og meget mere. Dette skal du gøre længe, ​​før du tænker på andre aspekter af WordPress-vedligeholdelse. Kom nu, det vil bare tage et minut.

2. Opret et WordPress Child Theme

Hvis du vil foretage væsentlige ændringer til dit WordPress-tema, er det vigtigt at opbygge dit websted ved hjælp af et underordnet tema. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette et underordnet tema så hurtigt som muligt. Enkel grund er, at du kan bevare dine tilpassede ændringer, når du opdaterer dit overordnede tema.

Mens jeg fandt mine sædvanlige runder, fandt jeg denne fyr, jeg tror, ​​han hedder grå eller Gary – jeg kan ikke huske, i et conundrum, da han var bange for at opdatere sit forældremåde. Tilsyneladende havde han lavet enorme, og jeg mener enorm tilpasning til hans overordnede tema, men var bange for at opdatere den samme af frygt for at miste stilarterne.

Nu vedder jeg på, at hans hjemmeside er sårbar over for angreb og han har hovedpine over dette. Så start bare med et tema for børn. Her er en detaljeret WordPress-tema for børn til din fornøjelse.

3. Opdater WordPress Core

Ser vi, da vi lige berørte det følsomme emne med webstedssikkerhed, hvad med at sikre, at de onde har en ekstremt hård tid at bryde ind på dit websted? Husk, at vedligeholdelse af WordPress omfatter alt fra sikkerhed til design, SEO og meget mere.

For at holde dit WordPress-sted sundt er opdatering til den nyeste version af WordPress din førsteprioritet. Heldig for dig, stort set det meste er automatisk. Hver gang der er en større opdatering, får du en nag besked i dit betjeningspanel. Bare opdater til den nyeste version af WordPress allerede.

4. Opdater temaer & plugins

Hvis du har et barnetema på plads, er der ingen kvalifikationer, når det kommer til at opdatere dit tema. Bare tryk på opdateringslinket, så er du færdig. Det samme gælder dine plugins; holde alt opdateret. Dette styrker sikkerheden og ydeevnen på dit websted.

Du kan desuden slippe af med alle ubrukelige temaer og plugins på dit websted. Ikke desto mindre er det ikke nok at slette temaer og plugins, du skal optimere din database ved hjælp af WP Optimer plugin bagefter. Bemærk, optimering af dine databaser er et element til din WordPress-vedligeholdelseskontroliste i sig selv.

Bortset: Et WordPress-styringsværktøj som ManageWP vs InfiniteWP hjælper dig med at opdatere alt på flere websteder med et enkelt klik. Det er alt, hvad du skal optimere din database, så træk din vægt og få tingene gjort.

5. Optimer sidehastighedshastigheder

Da vi taler om at optimere ting, kan du spare et par minutter på dine sidehastigheder? Der er en ting, folk ikke har tid til, og det er langsom indlæsning af websteder. Kontroller regelmæssigt, hvordan dit websted fungerer ved hjælp af værktøjer som f.eks GTmetrix, Pingdom værktøjer og Google-sidehastighedsindsigt.

Disse værktøjer tilbyder normalt forslag til, hvordan du løser, hvad der bremser dit websted. Nogle af løsningen er dog kun for teknisk-dygtige blandt os. For resten af ​​os almindelige folk, lad os reducere størrelsen på vores billeder ved hjælp af WP Smush.it, vælg WPEngines fantastiske hosting og brug indholdsleveringsnetværk (CDN’er) som StackPath (tidligere MaxCDN).

Er du interesseret i at forbedre hastigheden på dit WordPress-sted? Hvis dette er tilfældet, kan du finde ud af mere med denne sidehastighedsguide, der giver handlingsrige tip til at reducere den tid, dit indhold tager at indlæse. Hastigheden er god, og Google ønsker nu hastighed mere end nogensinde.

6. Opret regelmæssige sikkerhedskopier

Da jeg ikke havde en WordPress-vedligeholdelsestjekliste, da jeg startede, efterlod jeg et par eksempler på websteder uden opsyn og blev derfor hacket. Og da den triste sod havde fuld adgang, flyttede de let fra prøvesiderne til mine professionelle websteder.

Jeg sagde, at jeg forlod tingene uden opsyn, hvilket betyder, at jeg havde en upålidelig backup-strategi. Alle mine sikkerhedskopier var på min hosting-server, og da hackerne ramte, ramte lort fan. Lang historie kort, jeg var nødt til at bygge mine websteder fra bunden. Hvordan jeg hungrede efter en pålidelig sikkerhedskopi-løsning dengang.

I dag er der et par pålidelige sikkerhedskopieringsløsninger derude, herunder blogVault, VaultPress og BackupBuddy blandt andre. Gem sikkerhedskopier, fordi du ikke har brug for hjælp fra en hacker til at ødelægge dit eget websted. Hvis du ved, at det sker, ved du, hvor frustrerende det er at miste alt.

7. Kontroller for ødelagte links

Du er sandsynligvis gået et århundrede uden at tjekke dit WordPress-sted for ødelagte links. Hvis du er skyldig, skal du ikke bekymre dig, er du ikke alene. Alligevel er ødelagte links et reelt og ude af stand. Ødelagte links betyder linkrot, og linkrot betyder mistede SEO- og UX-point. For de uindviede betyder UX brugeroplevelse.

Hvis du kontrollerer for ødelagte links manuelt, vil du stege din hjerne, hvorfor du har brug for værktøjer som f.eks Broken Link Checker-plugin og W3C Link Checker blandt andre. Jeg bruger også et plugin, der kaldes Velvet Blues, som “… opdaterer alle webadresser på dit websted ved at erstatte gamle webadresser med nye webadresser.”

8. Opret / rediger din 404-side

Med ødelagte links kommer 404 fejlsider, som er sider, der er beregnet til at fortælle dine læsere, uanset hvad de ledte efter, ikke er tilgængelig. Alligevel er det ikke tænkeligt at lade denne bruger gå. Kom nu, brugeren viste nogle alvorlige intentioner her drenge og piger, så få dem, mens de stadig er varme.

Hvordan? Hvis du bruger standard 404-siden, der fulgte med dit WordPress-tema, arbejder du sandsynligvis med en grusom side, der vender læserne væk. Inkorporering af muligheder såsom links til andre sider, et sitemap eller et søgefelt kan stimulere læseren til at vove sig yderligere.

Dine 404-fejlssider behøver ikke være, hvor samtalen går til at dø. Det er en fantastisk vej at fange læseren, der oplevede problemer, mens du navigerede på dit websted. At kigge rundt i Google vil tjene dig al den inspiration, du har brug for til at oprette 404 fejlsider, der vinder stort.

9. Søgemaskineoptimering (SEO)

Min favoritdel af denne WordPress-vedligeholdelsestjekliste, en fantastisk optimering af søgemaskine, hjælper dig med at skinne i Googles søgeresultater. SEO er mange ting, sandsynligvis hvorfor de fleste webmastere genere. Alligevel kan du nemt tage sig af mest basale SEO ved hjælp af et plugin som f.eks Yoast SEO.

Vi turde langt og afslørede mange SEO-skatte. Vi dækker disse eventyr i indlæg som:

 • Sådan opbevares SEO-juice, når du flytter WordPress-indhold til et nyt domæne
 • Video-SEO-tip for at få mest muligt ud af dine WordPress-videoer i 2017
 • Bedste WordPress SEO-værktøjer til 2017 til forbedring af søgemaskinens placering
 • Begyndervejledning til WordPress SEO: Intro, forberedelse og jargon (postserie)
 • WordPress SEO bedste praksis for 2015 og videre

Bare husk SEO er let uanset hvad de fleste guruer vil du tro. Du kan nemt placere dine søgeord ved hjælp af optimeret SEO-indhold. Kvalitet opvejer mængden her, og vi kan ikke understrege dette nok.

10. Indlæg regelmæssigt

Aktiviteten er god, synes du ikke? Opret en regelmæssig konteringsplan, men koncentrer dig om kvalitet, da det ikke nytter at udfylde din blog med ubrugelig skrammel. I skrivende stund, Brian Dean fra Backlinko har oprettet et indlæg pr. måned siden det tidspunkt, han startede, og opdaterer også sine poster regelmæssigt.

For at tilføje en vis vægt på den kvalitet, vi netop har nævnt, har han (i skrivende stund) 34 blogindlæg i alt, men alligevel scorer han en god SEO-placering for nogle konkurrencedygtige søgeord. Hvis din blog bliver uaktuelt, kan du forvente, at dine placeringer til tank og kundehenvendelser vil aftage.

11. Vælg en god vært

Hvis du blev suget ind i en delt hosting-pakke takket være meget rabatterede tilbud og løftet om ubegrænset alt, er det okay, du kan stadig flytte dit websted til en ny vært. Bemærk dog, at administreret WordPress-hosting ikke er for alle, men hvis du er seriøs omkring din virksomhed, er det en forudsætning.

Vi bruger og elsker WPEngine til deres effektive og omkostningseffektive administrerede WordPress-hosting. De tager sig af det meste af det tekniske udstyr, herunder sikkerhedskopier og sikkerhed, så vi kan koncentrere os om at køre WPExplorer og bygge fantastiske temaer.

Hvis du leder efter en budget vært til en personlig blog, måske du bare prøver vandene, anbefaler vi SiteGround eller Cloudways. Begge tilbyder høj effekt og sikre pakker, der simpelthen er en lykke.

12. Implementere sikkerhed

I gennemsnit får jeg cirka 60 loginforsøg hver måned, og jeg trækker ikke engang så meget trafik. Se, min forretningsmodel fungerer ikke på at trække store mængder trafik, nej. Ikke desto mindre bombarderes mine loginformularer hver uge som ingen forretning.

Uden en sikkerhedsløsning som f.eks iThemes sikkerhed (eller Sucuri) på plads, vil jeg vædde på, at jeg bliver nødt til at kæmpe med mange indtrængende. Det er ikke alt, de sporer også filændringer på mit websted og giver mig besked, når noget ændrer sig. Dette betyder, at du kan få den skyldige, før de gør enorme skader.

13. Brug unikt brugernavn og stærke adgangskoder

Den værste, men alligevel mest populære adgangskode og brugernavn – i den rækkefølge – er “12345”, og du gætte det rigtigt, “admin”. Der er noget, der kaldes brute force attack fyre. Ondsindede hackere vil lobbe en enorm database med kendte bruger-password-kombinationer på din loginformular, indtil noget giver.

Gæt hvad der sker, når du bruger “admin” og et kodeord med svag røv. Det stemmer, du bliver afskediget og nogle lykketræf kan sælge Viagra på dit elskede websted. WordPress leveres med en adgangskodestyrkeindikator, hvilket betyder, at du kan oprette adgangskoder til militær karakter, men du er bare doven.

Og helvede nej, brug aldrig “admin” som dit admin-brugernavn. Hvis du allerede bruger “admin”, skal du bare logge ind på dit WP-dashboard og navigere til brugere. Opret en ny bruger med administratorroller. Tilskriv alt indhold til denne nye bruger. Log ud og log ind igen med den nye bruger. Slet den gamle “admin”.

14. Test for lydhørhed

Responsivt webdesign plejede at være fremtiden for webdesign. I dag er responsivt webdesign dybest set, hvad vi kalder webdesign. Du har brug for et fuldt responsivt og mobilvenligt WordPress-tema, der ser ud og fungerer godt på flere enheder.

Du ved, noget som vores helt eget samlede responsive multi-purpose WordPress-tema. Vi kalder det Total for en grund; det er det eneste tema, du har brug for til dine forskellige behov. Ude med skamløse stik, kan du teste for lydhørhed ved hjælp af et værktøj som f.eks Er jeg lydhør? eller Googles mobilvenlige test.

15. Testformularer

Formularer er beregnet til at fungere, og hvis de mislykkes i dette, hvorfor skal man så begynde med? De tjener ikke noget æstetisk formål, nej, slet ikke. Formularer er beregnet til besøgende, der gerne vil nå ud. Du kan simpelthen ikke oprette en formular, arrangere den på dit websted ved hjælp af en kortkode og derefter forlade. Test den ting drenge og piger.

I processen kan du muligvis bemærke, at dit websted ikke sender mail, hvilket er et så almindeligt problem som disse andre 15 WordPress-fejl, du har brug for at løse. Sørg for, at du kan modtage e-mail fra dit websted, når en kunde udsender dig. At konstruere en kontaktformular er lige så let som kagen. Brug en fin plugin såsom Ninja Kick-formularer og Gravity Forms blandt andre.

Opdater desuden din administrator-e-mail, når du har foretaget ændringer. Én gang foretog jeg ændringer på mit websted. Jeg flyttede mit websted til et nyt domænenavn, men glemte at opdatere min administrator-e-mail. For ikke at nævne, min gamle administrator-e-mail blev deaktiveret med det samme, og jeg droppede det gamle domæne.

Lang historie kort, jeg kunne ikke modtage nogen meddelelser inklusive linket til gendannelse af adgangskode. Jeg var nødt til at logge ind på phpMyAdmin for at redigere min database, som – jeg må indrømme – ikke er den perfekte begynder. Du kan nemt ændre din admin-e-mail på fanen med indstillinger i dit admin-dashboard.

16. Link dit websted til Google Search Console

Tidligere kendt som Google Webmasterværktøjer, Google Search Console er en fantastisk kilde til søgeanalyse til dit websted. Værktøjet er en livredder, som jeg fortæller dig, da du samler en masse info inklusive indgående links, gennemsøgningsfejl, topforespørgsler, øverste sider og sikkerhedsproblemer blandt andre ting.

Par dette sammen med de oplysninger, du samler ved hjælp af Google Analytics, og du har et solidt fundament for din næste marketingkampagne. Du kan samle en masse information om din målgruppe fra din trafikanalyse. Google Search Console og Google Analytics er det.

17. Opret profiler på sociale medier

Selvom dette teknisk set ikke har noget at gøre med dit WordPress-sted, er det vigtigt at behandle sociale profiler som en udvidelse af dit brand. Vis mig et websted, der ikke har nogen tilstedeværelse på sociale medier, og jeg vil vise dig en iværksætter, der efterlader penge på bordet.

Deltag i et par sociale netværk og opret profiler til dit websted. Byg derefter et samfund på disse platforme. Gå med Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn, selvom du kan oprette så mange, som du kan administrere. Hold tingene samtale, sjove og / eller spændende – gå ikke til salg.

18. Tilføj knapper til social deling

Sammen med profiler på sociale medier skal du sikre dig, at du tilføjer knapper til deling af sociale dele, så brugerne nemt kan dele dit indhold med deres venner og samfund. Vi har dækket et par sociale medier plugins til WordPress for at gøre processen utroligt nem for dig Din Royal Highness.

Ved du hvordan man opretter et viralt indlæg? Heller ikke mig. Det er derfor, du har brug for et engageret samfund, der sluger din indholdskrog, linje og clincher. Det er dette engagerede samfund, der sender dine indlæg virale, uanset emnet. Under alle omstændigheder er du nødt til at investere enormt i dit indhold for at din social media strategi kan fungere.

19. Tilføj abonnement på nyhedsbrev

Du skal sigte mod at oprette en adresseliste længe før du starter. Hvis du har lanceret uden en mailingliste som mange af os, skal du forstå, at alt ikke er tabt. Du kan nemt tilføje nyhedsbrevabonnement ved hjælp af et antal plugins. Min personlige favorit er MailChimp til WordPress, men det er fordi jeg bruger MailChimp.

Der er mange andre nyhedsbrevtjenester til din rådighed. Vi taler om løsninger som f.eks MadMimi, GetAResponse, AWeber og Konstant kontakt blandt andre. Husk, at e-mail-marketing er din mest effektive strategi. Som det gamle ordsprog går, er penge på listen.

Du kan endda abonnere på alle kundeemner, der kontakter dig. Du kan gøre det automatisk eller manuelt, valget er alt sammen, selvom automatiserede lyder bedre. Så tilføj Nyhedsbrev WordPress plugin der tilføjer et afkrydsningsfelt til dine formularer, der giver mulighed for at abonnere automatisk.

20. Valider dit websted

Når du har bygget dit websted, er det vigtigt at sikre, at alt fungerer som forventet. Dette indebærer validering af alle de ressourcer, der udgør dit websted. Dette betyder at kontrollere HTML-kode, CSS og alle andre scripts, der kører dit websted.

Du kan nemt validere (og følgelig reparere) dit websted ved hjælp af et værktøj som f.eks W3C Markup Validation Service. Et markeringsvalideringsværktøj giver dig mulighed for at fastlægge alle fejl i din markup. Det fremhæver en masse fejl, der kan skade dit websteds design og funktionalitet.

21. Opret et sitemap

Et sitemap er porten til dit indhold, så vidt søgemaskinerne går. Der er stor værdi ved at have et sitemap, der skitserer dine sider. Oprettelse og indsendelse af et sitemap betyder, at dit indhold bliver fundet og indekseret hurtigere. Du kan drage fordel af Yoast SEO-plugin eller Google XML Sitemaps-plugin.

Gå videre og opret et sitemap til dit videoindhold også. Dette sikrer, at søgemaskiner kan dechiffrere videoindhold på dit websted, som om det var tekstindhold, hvilket betyder alle slags fantastiske ting til din video SEO-indsats. Husk altid at indsende dem til søgemaskiner, når du har oprettet dit sitemap.

Indsend sitemap til:

Der er utvivlsomt mange andre elementer, omend mindre, der skal medtages i din WordPress-vedligeholdelsestjekliste. Men disse tip er alle et godt sted at starte!

Afsluttende ord

WordPress-vedligeholdelse er en del af jobbet. Forudsat at du driver et WordPress-websted, kan du ikke undslippe ansvaret for at holde ting i orden. Mens der er mange WordPress-styringsværktøjer, skal du holde øje med tingene for at sikre, at du ikke forlader vitale områder.

Ovenstående varer tjener som påmindelser om nogle af de ting, du har brug for aktivt at passe på for at køre et vellykket websted, og dermed forretning. Har du ideer, spørgsmål eller forslag vedrørende dette indlæg? Tøv ikke med at dele i kommentarfeltet nedenfor.

Vi ser altid frem til din feedback. Tak på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map