20+ Bedste WordPress-podcasts til at lytte til i 2020

Bedste WordPress-podcasts til at lytte

Uanset hvilken rolle du spiller i WordPress-samfundet, skal du holde dig opdateret om de seneste nyheder, værktøjer og mere. Designere, udviklere og brugere er nødt til at finde måder at lære og følge WordPress-nyheder på.


At lytte til podcasts er en fantastisk måde at følge med på, hvad der sker i WordPress-verdenen. Lær mere om nye produkter eller WordPress-udgivelser. Eller bare for at høre fra andre i samfundet. Især for dem af os med begrænset tid til at læse, kan lyd absorberes under træning eller kørsel.

På bare få år er podcastlandskabet ændret med nye deltagere og nogle shows annulleret. Denne artikel vil dele en liste over nogle af de bedste WordPress-podcasts, du burde lytte til i 2019.

For at finde podcasts at anbefale, kiggede vi på et par ting. Først indholdets art, da det naturligvis først og fremmest skulle være WordPress-fokuseret. For det andet kvaliteten af ​​det præsenterede indhold. Og endelig tilgængelighed – fordi episoder med regelmæssige og lette adgang er bare sjovere..

Der er ingen tvivl om, at udvælgelsen af ​​en liste som denne er noget subjektiv. Vi havde også brug for at holde listen håndterbar, så det er meget muligt, at du muligvis har nogle andre nyttige podcasts, som du mener burde have været inkluderet. Hvilket hvis du gør det – del dem i kommentarerne herunder! Vi ville meget gerne tjekke dem ud.

Nok tale – her er vores liste i ingen særlig rækkefølge.

1. Matt-rapport

Matt rapport

Matt rapport

Efter at have forvandlet sin lille freelance butik til et agentur startede Matt Medeiros Matt Report for at få forbindelse med samfundet og hjælpe andre digitale virksomhedsejere med at starte og drive deres WordPress-virksomheder. I Matt Report interviewer Matt webkonsulenter og virksomhedsejere om, hvordan de driver deres forretning.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler-podcasten er en fyrrig ‘edutainment’-show, hvor Jason Tucker samler forskellige medlemmer af WordPress-samfundet for at tale om, hvordan WordPress ændrer virksomheder og liv. WPblab er et offshoot-show, co-hostet af Bridget Willard, der tager et Q- og A-format med spørgsmål fra seerne.

3. Hej, WP!

Hej, WP!

Hej WP

Hello WP-podcast, der mærker sig selv som “En podcast, der minder dig om, hvordan det er at være en ny WordPress-bruger.” Det er virkelig netop det. Dækker alle de grundlæggende om temaer, plugins og WordPress generelt, er det en god lytte, især når du gør dig bekendt med det populære CMS.

4. Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal (også kendt som WordPress Chick) kører en selvtituleret podcast er fokuseret på at hjælpe andre iværksættere med at opbygge deres forretning med WordPress. Helt klart et ikke-teknisk show, hun taler om generelle WordPress og online forretningstemaer med sine erfarne gæster.

5. WPTavern WordPress Ugentlig

WPTavern WordPress Ugentlig

WordPress Ugentlig

WordPress Weekly kommer til dig fra folkene kl WP Tavern, ledet af Jeff Chandler (grundlæggeren af ​​WP Tavern) og Marcus Couch – megamarkedsfører og WordPress-guiden. De påtager sig alle ting WordPress, der indeholder de seneste samfundsnyheder og interviews, med nogle smarte WordPress-personer.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

For WordPress-fagfolk har vi WPcast, som er vært hos manden bag EfficientWP administreret hosting, Doug Yuen og David Hehenberger, der kører Fatcat Apps (skabere af Easy Pricing Tables-plugin). Emner, der dækkes, er beregnet til at være nyttige for designere, konsulenter, udviklere og slutbrugere og trække på erfaringerne fra både værter og gæstefagfolk.

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Troy Dean er skaberen af ​​WP Elevation-træningsprogrammet for WordPress-konsulenter, så det er ikke overraskende, at hans WP Elevation-podcast leverer forretningsrådgivning til WordPress-konsulenter, der ønsker at ‘niveau’ deres forretning. Du får interviews med WordPress-iværksættere og andre online forretningsfolk, der dækker emner som digital marketing og forretningsvækst.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver er en fotograf, der blev WordPress-professional, der skabte KitchenSinkWP for at dele alt, hvad han har lært om WordPress i de sidste par år. Han taler om alle ting WordPress, inklusive hosting og de seneste WordPress nyheder og begivenheder, plus han interviewer nogle interessante medlemmer af WordPress-samfundet.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Hvis du vil have en podcast om opbygning og drift af en WordPress-virksomhed, Jean Galea (grundlægger af WP borgmester, og skaberen af ​​WP RSS Aggregator og EDD Bookings plugins) og James Laws (medstifter af WP Ninjas) er gode værter. En relativt ny deltager i podcast-rummet dækker Mastermind dybdegående emner såsom WordPress forretningsmodeller.

10. WP Roundtable

WP Roundtable

WP Roundtable

Som navnet antyder, præsenterer WP Roundtable et panel med WordPress-eksperter og gæster, der dækker en række WordPress-emner såsom udvikling, hosting, temaer, performance og forretning. Det hostes af Jason Crawford (grundlægger af Mobility Enabled), plugin-udvikler Kyle Maurer og Operations Manager for ServerPress, Mark Benzakein.

11. Udkast til poststatus

Udkast til poststatus

Udkast til podcast

Poststatusudkast podcasten er vært af Brian Krogsgard – skaberen og redaktøren af ​​Poststatus – og Joe Hoyle, medstifter og CTO hos Human Made. Podcasten dækker nyheder og information til WordPress-fagfolk, mere specifikt interviews, samtaler og redaktionelle for WordPress og web community.

12. Gør Woo

Gør Woo

Gør Woo

At skabe sin egen niche i rummet er Do the Woo fra Bob Dunn – skaberen af BobWP og en dedikeret WordPress-lærer. Denne podcast fokuserer på WooCommerce, det førende e-handelsplugin for WordPress, og søger at give nyttige oplysninger til WooCommerce-butikkejere.

13. Forestil dig

Forestil dig Podcast

Forestil dig Podcast

For de uindviede er Imagely et firma, der fokuserer på at skabe temaer og plugins specielt til fotografering. Du har måske hørt om deres NextGen plugin, der er super populært. Så det skal være fornuftigt, at deres podcast fokuserer på tip og råd til oprettelse og styring af dit fotograferingssted med WordPress.

14. Din webstedsingeniør

Din webstedsingeniør

Din webstedsingeniør

Din webstedsingeniør (tidligere din WordPress-ingeniør) er sandsynligvis en af ​​de længstkørende WordPress-podcasts, der giver praktisk praktisk instruktion til drift og vedligeholdelse af dit eget WordPress-sted. Hver episode fokuserer på, hvordan man bruger en bestemt WordPress-funktion eller et WordPress-relateret plugin eller produkt.

15. WP-Tonic

WP-Tonic

WP-Tonic

Vær vært for dine egne onlinekurser med WordPress? Eller vil du lære hvordan? WP-Tonic er en nyttig ugentlig podcast, der fokuserer på LMS (learning management systems) til WordPress. Gå ind for interviews med specielle gæster plus tip til kursusbygning, marketing og mere.

16. WP-plugin A til Å

WP-plugin A til Å

WP-plugin A til Å

Hvis du bruger WordPress, er du sandsynligvis bekendt med plugins. Men du kan lære et ton mere ved at liste til WP Plugins A til Z podcast. Denne podcast, der dækker alt relateret til plugins, interviewer de bedste udviklere, dækker aktuelle plugin-sårbarheder, du skal være opmærksom på, nye udgivelser og mere.

17. Kvinder i WP

Kvinder i WP

Kvinder i WP Podcast

To gange om måneden kan du stille ind på kvinderne i WP-podcast. Podcasten er vært af Amy Masson, Tracy Apps og Angela Bowman – alle eksperter inden for forskellige aspekter af WordPress. Hver episode inkluderer fremhævede gæster og dækker emner som design, udvikling, blogging og marketing i WordPress-niche.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Du har sandsynligvis hørt om LifterLMS før, da det er et af de bedste WordPress LMS og kursusstyringssystemer til WordPress. Men vidste du, at de også har en podcast? Lær hvordan du kan opbygge og vokse din kursusbaserede forretning ved hjælp af LifterLMS-teamet, da de dækker emner om, hvordan du øger dine odds for succes, bygger et medlemskabswebsted, markedsfører dine kurser og så meget mere.

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

Oprettet af folkene på WP Buffs, er WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) podcast direkte rettet mod at hjælpe dig med at vokse og øge indtægterne fra din WordPress-forretning. De præsenterer episoder om tidsstyring, freelance-rådgivning, salgs- og marketingtips, vigtigheden af ​​en god portefølje og mere.

20. Praktisk WordPress-udvikling af Tom McFarlin

Tom McFarlin Podcast

Praktisk WordPress-udvikling

En anden stor fund er Tom McFarlins nye podcast. I den praktiske podcast-podcast-podcast besvarer Tom dine spørgsmål og giver råd i forbindelse med at drive din WordPress-forretning, tip til udvikling, opdateringer om hans eget liv og omgang med WordPress plus mere (som hans tur til Memphis – sjove ting!).

21. Kontortid

Kontortider FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils er et velkendt navn i WordPress-samfundet, og hendes OfficeHours-podcast er bestemt et must-lytte. Hun interviewer en række folk fra WordPress-samfundet, der har fundet forretningsmæssig succes ved hjælp af WordPress. Andre emner, der dækkes, inkluderer hendes kærlighed til Genesis Framework. Selvom det ser ud som om det har været et stykke tid, er hendes arkiverede episoder alle en god lytte!


At følge med det, der foregår i WordPress-verdenen, er vigtigt for både brugere, webstedsejere og udviklere. At følge de seneste nyheder om branchen og dens spillere er en god måde at forstå, hvad der sker, og hvordan det kan påvirke dig og din virksomhed.

Vi har delt vores liste over de bedste podcasts for at holde dig opdateret, så du kan vælge et par til at begynde at følge i dag. Der er podcasts til at dække forskellige interesseområder, fra udvikling til at drive en virksomhed.

Hvad ser du ud eller i en podcast, og tilføjer du nogle af disse til din playliste? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map