2 trin til at få trafik til din WordPress-blog med Twitter

Jeg er en stor fan af Twitter – ikke fordi jeg synes, det er et godt socialt medienetværk til at holde trit med mine venner, men fordi det (a) er et godt sted at netværke med dine læsere og lignende bloggere og (b) kan være en stor kilde til målrettede henvisninger til dit websted.


Der er meget at elske ved den blå fugl. Du kan bruge Twitter til hurtigt og nemt at nå ud til din blogs læsere. Hvis du ikke gør det har nogen læsere endnu, Du kan bruge Twitter til at opbygge et følgende ud af intet. Og når det kommer til at bruge effektive teknikker og plugins til at øge besøgende til WordPress-blogs, er Twitter langt den foretrukne mulighed.

Med det ovenstående i tankerne vil jeg i dette indlæg vise dig nogle af de måder, hvorpå jeg bruger Twitter til at få trafik til min blog.

Trin 1: Opbyg et følgende

Dette første skridt er ikke WordPress-specifikt – det skal følges af alle, der ønsker at opbygge et følgende på Twitter. Imidlertid, skal du opbygge et betydeligt følgende, før du kan drage fordel af teknikkerne og plugins i trin 2, så det virker kun rigtigt, at jeg peger dig i den rigtige retning, før du går på det gode.

Jeg har skrevet en hel del om opbygning af en Twitter, der fulgte tidligere, da det er noget, jeg har haft en vis succes med – gennem 2012 voksede jeg min egen profil fra omkring 500 følgere til over 9.000. Dette er måske ikke særlig imponerende sammenlignet med dem som Barack Obama eller Lady Gaga, men de havde et kæmpe brand at bygge videre på – jeg gjorde ikke.

Trin 2: Kørsel af trafik til dit websted

Når du har nogle følgere, kan du begynde at tænke over, hvordan du kører dem (og andre) til dit websted. Jeg antager, at du har fået de grundlæggende ting ned. som at linke til dit websted fra din Twitter-profil og så videre:

Tom Ewer på Twitter

Med alt det ude af vejen skal din strategi være baseret på to koncepter.

1. koncept: Deling af dit indhold effektivt

Bare det at trykke på Publicer på dit seneste blogindlæg og komme videre med din dag vil ikke resultere i noget mere end et trick af besøgende (medmindre du allerede kører en veletableret blog). Du skal bruge de hårde værfter til at markedsføre dit indhold. En sådan mulighed for deling af dit indhold er selvfølgelig sociale medier og mere specifikt Twitter.

Den første ting du skal huske på er det det er helt acceptabelt at dele hvert nyt blogindlæg, du offentliggør mere end én gang. Så længe du ikke er kun ved at bruge din profil til at markedsføre dit eget indhold, vil meget få af dine følgere tænke på, hvis du reklamerer for nye indlæg to eller tre gange, med hver tweet fordelt med rimelighed. Dette betyder også, at dit indlæg får eksponering i flere tidszoner.

WordTwit

WordTwit

Jeg er for nylig begyndt at bruge et fremragende WordPress-plugin, der gør processen med at tweet ud nye stillinger ekstremt enkel (automatisk, faktisk) – WordTwit. Selvom der er en gratis version, vil jeg varmt anbefale, at du går pro, hvilket giver dig mulighed for automatisk at planlægge flere tweets af det samme indlæg. Med dette plugin rammer du Publicer, og det tweeter automatisk dit nye indlæg – du behøver ikke at løfte en finger. Der er også en masse ekstra funktioner, såsom tweets til flere konti, brugerdefinerede hashtags og meget mere.

Så det er nye indlæg, der er taget hånd om, men hvad med dine gamle ting? Hvis du udgiver stedsegrønt indhold, skal indlæg, som du offentliggjorde for seks måneder siden, være lige så relevante i dag, som de var dengang. Manuel tweeting af gammelt indhold kan være en rigtig opgave, så vend i stedet til et plugin som Tweetily, hvilken tweets automatisk og regelmæssigt gammelt indhold via din Twitter-profil.

Det er de to plugins, jeg anbefaler til effektiv deling af dit indhold via Twitter. Når du har dækket disse baser, opfordres dine Twitter-tilhængere regelmæssigt til at tjekke din blog ud. Du skal dog sørge for, at al denne selvpromovering konsekvent er blandet med nyttigt indhold fra tredjepart og andre unikke tweets.

2. koncept: Gør det nemt for folk at dele dit indhold

Med ovenstående foranstaltninger på plads skal Twitter nu skabe en god strøm af trafik til dit websted. Men de besøgende er dine Twitter-følgere – det næste trin er at finde folk der er ikke følger dig i øjeblikket og kører dem til dit websted. Den bedste måde at gøre dette på er at få dine eksisterende læsere til at gøre det hårde arbejde for dig ved at dele dit indhold.

Med det i tankerne er nøglen at gøre deling (1) let og (2) indbydende – let, idet folk kan dele indhold med bare et par klik, og invitere, idet de faktisk føler sig tvunget til at dele dit indhold.

Lad os starte med at gøre deling let. Selvom der er et stort antal populære sociale delings plugins tilgængelige (jeg har prøvet de fleste af dem), min anbefaling er den første Digg Digg. Det er gratis, veludstyret, let og udviklet af de fantastiske fyre på Buffer (hvis du ikke har hørt om den app, skal du bestemt tjekke den ud). Når Digg Digg er installeret og korrekt konfigureret, har dine læsere altid muligheden for at dele.

Digg Digg ved at forlade arbejde bag

Digg Digg i handling på min blog.

Når du har gjort delingen let, vil du fokusere på at gøre det indbydende. At skabe godt indhold er naturligvis en god start, men det er ikke alt, hvad du kan gøre. I sidste ende ønsker folk at tweete noget interessant, og et indlægs overskrift er ikke altid særlig overbevisende. Med det i tankerne vil jeg gerne indlejre forhåndsbefolkede tweets inden for mine indlæg, som dette:

Indlejret Tweet

Forbindelsen…

Indlejret Tweet

… og den for befolket tweet.

Et interessant uddrag af tekst efterfulgt af et link tilbage til dit indlæg – hvad der kunne være enklere?

Jeg kunne ikke finde et plugin, der lade mig nemt oprette sådanne links, så mig og en ven lavede et – det hedder Nem Tweet Integrer. Nøglen til bedst at bruge plugin (og derfor øge andelene af dit indhold) er at inkluderer interessante forudfyldte tweets så folk kan sende fantastisk indhold til deres tilhængere med bare et par klik. Jeg har fundet, at berømte citater og dine egne perler af visdom tiltrækker en masse delende handling. Hver gang jeg inkluderer forhåndsbefolkede tweets inden for et indlæg, synes jeg, at antallet af tweets stiger med 20-40% eller endnu mere.

Fire plugins = meget mere trafik

Jeg har nævnt fire plugins ovenfor, hvoraf kun en er præmie. Dette er alt, hvad jeg bruger til at drive trafik til mit websted fra Twitter, og de fungerer meget godt for mig.

Hvis du dog har yderligere forslag (det være sig specifikke teknikker eller plugins) til, hvordan folk muligvis kan køre endnu mere trafik til deres websted via Twitter, fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map