18 af de bedste iPhone iOS-apps til WordPress

Min telefon er en af ​​mine vigtigste ejendele i mit liv. Jeg bruger en Android-smartphone og ligesom de fleste Android-brugere – det ville kun være fair at sige, at jeg på et tidspunkt var partisk mod iPhone. Hvad ændrede min mening? Det var ikke det strålende nethindeskærm, mærkenavnet eller Siri. Men det var iOS’s enkle knoglens enkelhed og dets minimalistiske design, der gjorde mig til en troende. Jeg fik opleve min brors iPhone 4S hands-on sammen med sin iPad 2 et par måneder senere, hvilket førte mig til temmelig intense debatter med mine teknisk kyndige peers.


Mobil dominans

Faktum er, at vores telefoner indeholder vores verden – fra Facebook til Twitter til vigtige e-mails – alt er muligt ved hjælp af telefonen! Så hvorfor skulle WordPress-brugere føle sig ude af? Det er let at indse, at en tidsbestemt artikel på et nyheds- eller produktopdateringswebsted kan gøre vidundere for din virksomhed. For folk, der kører tutorialsider og intense debatter, er moderering af kommentarer af største vigtighed. I dagens artikel skal jeg dele et par iPhone / iOS-apps til WordPress og blogging til alle vores Apple-fan-læsere.

WordPress til iOS

WordPress iOS-app

En fint tilpasset hjemmevokset app udgør skaberne af det revolutionerende CMS – WordPress til iOS tager dig et skridt nærmere for at få fuld kontrol over dit websted uden en computer. Med den nylige opdatering v3.7 får appen en strålende frisk brugergrænseflade, en sidebjælke fyldt med nyttige genveje og muligheden for at se HTML-kode-billed uploads. Få en masse af alle funktioner her.

Download WordPress til iOS

BlogPress

BlogPress er mere en universel blogadministrationsplatform, som giver dig mulighed for at administrere WordPress, TypePad, Tumblr og forskellige andre blogplatforme. Det har et indbygget kommentaradministrationssystem (til WordPress og Blogger), understøtter de grundlæggende blogging-operationer og uploade fotos og videoer. Det integreres også med Facebook og Twitter for at give dig et komplet blogging-cum-social media engagement.

Download BlogPress ($ 4.99)

Læsning af apps

Læsning

Det kan være en vanskelig forretning at holde sig ajour med dit nyhedsfeed. Du har ikke altid tid til at sætte sig ned og læse. Når det er muligt – prøver vi at klemme i en rolig læsetid. Det være sig på vej til arbejde, mens du nyder dit middagsmåltid, eller måske mens du venter på, at din date kommer (sandsynligvis ikke et godt tegn, hvis du er færdig med et kapitel). Følgende er et par apps, der kan hjælpe dig med det:

Byline iOS-app

byline

ByLine er en populær RSS-læser til din iPhone eller iPad. Det opretter forbindelse til din Feedly konto og synkroniserer dine abonnerede websteds seneste feeds til offline læsning.

Download ByLine

Instapaper iOS-app

Instapaper

Instapaper er en kritikerrost iPhone / iPad-læseklient, der gemmer websider til offline-læsning. Det er blevet vist på mine prestigefyldte websteder som Time, Wired og NYTimes.

Download Instapaper ($ 3,99)

Pocket iOS-app

Lomme

Pocket er en anden app, der gemmer dine websteder til offline læsning. Det er gratis og leveres med en pæn Google Chrome-udvidelse og en masse andre seje apps.

Download lomme

Twitter iOS-app

Twitter

Du spekulerer sikkert på, hvorfor jeg har inkluderet Twitter her under læsning. Det skyldes, at når du først har oprettet din egen Twitter-liste med de mennesker / blogs, du følger, kan det meste af din læsning ske herfra! Det er utroligt nyttigt og en enorm tidsbesparende.

Download Twitter

Jotting det ned

Skrivepen

Kreativitet er en af ​​de finere former for entropi. Det rammer os, når vi mindst forventer det. Der er ingen særlig tid til, hvornår du bliver kreativ (medmindre, måske når du er beruset: P). Det sker bare. Måske midt på natten, eller mens du ser ned på skiver skyerne fra dit vindue under en flyvning – det bare rammer dig, fortærer dig midlertidigt og så undgår du. Derfor har du brug for følgende apps:

Evernote iOS-app

Evernote

Evernote krydser en af ​​de bedste bemærkelsesværdige tværplatforms-apps derude, med over 10 millioner downloads. Det har en overflod af in-app-funktioner og gør redigering af samarbejdet til et stykke kage.

Download Evernote

Papir af 53 iOS-app

Papir af 53

Paper af 53 er en sjov måde at oprette et idékort integrere dine noter eller lister med fotos og skitser på din telefon. Opret bare dine noter og organiser tema på en måde, der giver mening for dig.

Download papir af 53

Writeroom iOS-app

WriteRoom

Som navnet antyder, er WritRoom en fantastisk app, der hjælper dig med at holde fokus på din skrivning ved at give dig et distraktionsfrit skrivemiljø – ligesom WordPress-editoren på fuld skærm.

Download WritRoom ($ 9.99)

Photobucket iOS-app

Photobucket

For nylig skrev jeg en artikel om de bedste billedressourcer til WordPress. Jeg har drøftet vigtigheden af ​​at have relevante billeder i din artikel. At finde de rigtige billeder fra din iPhone kan blive lidt kedeligt. Det er her Photobucket til iOS er meget praktisk.

Download Photobucket

Audio Memos iOS-app

Audio memoer gratis

At tage stemmesedler er en fantastisk måde at holde styr på ideer. Ærligt talt bruger næppe nogen en faktisk stemmecorder mere (undtagen måske advokater, læger og CSI-officerer). Audio Memos er en gratis app, der registrerer dine stemmememoer og understøtter lydstyrke-normalisering og stemmeaptimering. Du kan gemme dine optagelser i enten AAC eller WAV – AAC tager meget mindre plads sammenlignet med WAV, da sidstnævnte er ukomprimeret lyd.

Download lydmemoer gratis

Gendan iOS-app

RECUP

Forestil dig en stemmeoptagelsesapp, der gemmer dine stemmeoptagelser i M4A-format og derefter uploader dem til Dropbox. Du får DropVox. Det har ikke så mange funktioner som lydmemoer, men automatisk upload til Dropbox gør det til min favorit!

Download DropVox ($ 1,99)

Dropbox iOS-app

Dropbox

Personligt synes jeg ikke, at en artikel på listen over apper er komplet uden Dropbox. Uanset hvilken liste – jeg har altid været i stand til at inkludere Dropbox på den ene eller den anden måde. Da Dropbox er det mest populære gratis skylagringsfirma, er det en must-have-app på din telefon. Det holder dine data organiserede og giver dig adgang til dem, hvor du vil – med en enkel, men alligevel meget effektiv sikkerhedslås.

Download Dropbox

Holder spor

Tjekliste

Opgavelister er et must have. De fleste af de nyere smartphones har en integreret task-list manager, men den ene efter to apps er et must have på din iPhone.

Enhver.DO iOS-app

Any.DO

Denne app tog verden med storm ved at introducere forudsigelig AI, der forstår din opgaves krav. Tilføj en opgave om “skriv blogindlæg”, og det foreslår et par blogging-apps til din telefon. Bortset fra dette har Any.DO en vidunderlig liste over funktioner – min favorit er dagsplanlæggeren. Hver dag kl. 08.00 planlægger det min dag i henhold til de verserende opgaver.

Download Any.DO

Wunderlist iOS-app

Wunderlist

Wunderlist er en fantastisk administrationssoftware til opgavelister, der kan prale af en funktionsfyldt webgrænseflade sammen med en iPhone og Android-app. Jeg er fan af dets slanke navigationsfunktioner og dets evne til at tildele underopgaver og noter til hver af dine opgaver og dele dem med dine venner.

Download Wunderlist

Social Media Management

Sociale medier

Sociale medier er en af ​​de vigtigste faktorer, der spiller en vigtig rolle i ethvert websteds succes. Det er et aspekt, som du ikke har råd til at overse. Det være sig en lang forklaring eller et “tak for at komme forbi”, at engagere dine brugere gør en enorm forskel. Her er et par apps, som jeg tror, ​​du finder nyttige:

Facebook Pages Manager iOS-app

Facebook Pages Manager

Med Facebook Pages Manager kan du kontrollere og moderere din Facebook-side mens du er på farten. Fra moderering af kommentarer, til oprettelse af nye begivenheder og levering af detaljerede analyser, denne app er et must-have, hvis dit websted afhænger af Facebook juice.

Download Facebook Pages Manager

Hootsuite iOS-app

HootSuite

HootSuite er en professionel platform for sociale medier, der understøtter over 130 forskellige sociale medienetværk og brugt af over 7.000.000 brugere og nogle af de mest populære mærker som Vigin, WWF og Segate.

Download HootSuite

WordPress World Stickers App

Bonus: WordPress World (klistermærker)

Denne bonus-app er et klistermærkesæt med Wapuu- og Drake-monstre, der skal bruges i dine meddelelser. Intet andet reelt formål end at støtte WordPress-samfundet.

Download WordPress World

Konklusion

Der er en app kaldet (uofficiel) Google Analytics til iOS, som jeg ønskede at medtage på denne liste, men det kunne jeg ikke, da der for nylig har været en hel del negative anmeldelser af den app. Tilsyneladende fungerer appen ikke længere (sandsynligvis på grund af en ændring af Google Analytics-webstedet), men udvikleren har ikke svaret på supportbilletter – på hvilket tidspunkt besluttede jeg at trække linjen.

Jeg vil anbefale, at du ikke ændrer din nuværende app-management-app, fordi hvis du stoler på den så stærkt som jeg, kan du løbe ind i en smule suppe. Hvis du leder efter blogging hver dag, gør standard WordPress til iOS-appen vidundere. Udover dette, prøv Prøv RecUp, da det lyder som en lovende app. Hvis du bruger / anbefaler andre blogging-apps – vi vil meget gerne høre dem – bare fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map