15+ tip til køb af det perfekte WordPress-tema

Dit tema kan skabe eller ødelægge din WordPress-baserede virksomhed. Udover personlig indsats og forretningsskarphed er dit WordPress-tema på de fleste tidspunkter drivkraften såvel som ansigtet på din online forretning. Men hvor svært kan det være at vælge det perfekte WordPress-tema? Det er ikke lige svært – det er bare vanskeligt. Du burde være forsigtig, for hvad du ser det med nogle WordPress-temaer ikke hvad du får. Hvad der er værre er de smukke demoer, der ikke gør tingene lettere.


Dog ser vi, at du ikke har penge og tid til at spilde, har vi forberedt 15 hurtige tip til at købe det perfekte WordPress-tema. Ved udgangen af ​​dette indlæg skal du være i stand til at tage en informeret beslutning med hensyn til at købe WordPress-temaer. Lyder som sjov, ikke? perfecto.

Dine WordPress-temabehov

wordpress-temaer-designere

Inden du gaffler ud $ 50 eller derover med et premium WordPress-tema, skal du naturligvis have defineret formålet med dit websted. Hvad forventer du at opnå med dit WordPress-websted? Hvis du allerede er i spillet, hvorfor giver du dit websted en designoverførsel? Hvad er dine behov? Hvad prøver du at opnå?

Dit formål skal være den første ting, der informerer dit valg om det bedste WordPress-tema til dit websted. En gang i tiden var WordPress blot en blogplatform, men i dag kan hun gøre alle slags seje ting som et kraftfuldt og robust indholdsstyringssystem.

Uanset om du ønsker at vlog, podcast, sælge indhold, produkter, tjenester eller noget, du vil, har WordPress din ryg dækket. Der er mange typer WordPress-temaer designet med dine specifikke behov i tankerne. Bare gå til Elegante temaer eller Themeforest eller endda Google og søg efter et tema, der er i tråd med formålet med din virksomhed. Leder du efter at starte et vurderingssted? Din søgning kunne starte som “Bedømmelse og gennemgang af WordPress-temaer …”

Et sådant udtryk bringer naturligvis mange resultater tilbage, som du kan vælge fra. Vælg de bedste fem tilfældigt baseret dit valg udelukkende på æstetik. Sammenlign funktionerne, og vælg de bedste tre. Gå videre og tynd dit valg til et enkelt WordPress-tema, der har udseendet og funktionerne, der tjener dine behov. Du kan vælge at tro på “Liste over funktioner” leveret af udbyderen eller prøve demoen for at sælge alle funktionerne i aktion.

Uanset om dit websted handler om dit steakhouse, bilforhandler, rejsefirma eller bare almindelig gammel e-handel, får du et tema, og det vil sprænge dit sind – garanteret. Hvis du ikke er så heldig, kan du altid ansætte en WordPress-udvikler til at opbygge et tilpasset tema fra bunden af. Du venter i dage og betaler en formue, så gør regnestykket på forhånd. Men inden vi kommer ind på penge, lad os tage en lille sikkerhedskopi, hvor vi nævnte æstetik.

Æstetik

Kvinde med fotoalbum

Der er temaer, der ser godt ud, men som scorer dårligt i funktionsafdelingen. Andre temaer sprænger i sømmene med funktioner, men mangler alvorligt wow-faktoren i look-afdelingen. Du skal sigte mod at finde den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet.

Hvis et tema ikke visuelt glæder den næste person, er der så lidt, du kan gøre for at ændre det. Hvis du beslutter at prøve det, vil du bruge timer på ende med at rodde design og omskrive linjer efter linjer med CSS. På den anden side kan et smukt design, der tilbyder dig masser af tilpasningskraft, være et stort aktiv, selvom det er begrænset med funktionen. Når alt kommer til alt kan du altid udvide ethvert tema ved hjælp af plugins.

Det er ingen let opgave at ændre hele layoutet for dit tema, så vælg med omhu. Eller rettere gå efter et WordPress-tema “… der imødekommer 80% af dine visuelle behov, layout og indholdsbehov.” Dit valg skal leveres med et brugervenligt indstillingspanel, der giver dig mulighed for at mærke temaet uden at miste design eller æstetisk værdi. Du kan kun stole på dit tema for at tiltrække og engagere kunder.

Vi kommer ind på tematilpasning om nogle få, men lad os få spørgsmålet om penge fra vores kister en gang for alle.

Prisfastsættelse og licens

Tjen penge med WordPress

Skal du kigge efter for at spare et par dollars eller sputterge på WordPress-temaer? Afhænger helt af din smag og naturligvis størrelsen på dit budget. Den generelle tommelfingerregel er dog, at du ikke bør gå helt ud og købe et pænt WordPress-tema, uanset hvor godt det er.

Spørgsmål, du skal stille dig selv, inkluderer: Passer det til dit formål? Vil prissætnings- og licensvilkårene favorisere dine forretningsmæssige mål? Hvis du for eksempel er en udvikler, kan du bruge temaet på flere websteder? Får du gratis support og opdateringer, eller skal du betale for disse funktioner senere? Hvilke andre godbidder får du med temaet? Bundlede premium-plugins? Andre WordPress-temaer? Et abonnement på et helt år på nogle tjenester?

Afhængigt af dine behov, skal du kontrollere pris- og licensbetingelserne for at få et tema, der fungerer til din forretningsmodel og tegnebog. Der er temabutikker som ElegantThemes, Themefuse, StudioPress, ThemeIsle og mange andre, der giver dig adgang til temapunkter til så $ 39 dollars pr. År.

Hvis du bor under en klippe, indeholder et temapakke normalt et antal WordPress-temaer og måske nogle andre ressourcer. For eksempel indeholder elegante temaer bundt omkring 87 temaer på skrivningstidspunktet. Temapakker er populære hos WordPress-udviklere med et antal klienter, der skal betjenes.

Mange temalicenser til engangsbrug på Themeforest koster omkring $ 58 og de fleste leveres med gratis levetid support og opdateringer. Generelt koster et stort WordPress-tema mellem $ 40 og $ 70 bucks, hvor $ 55 bucks er den gennemsnitlige pris. WordPress-temaer med snavs kan kun betyde problemer, så hold dig fri for disse. Spil ikke billigt, invester i dit WordPress-tema, men du behøver heller ikke at bryde banken.

Nogle WordPress-temaer bruger premium plugins, som du ville have købt separat. Det er stor værdi for dine penge at få et tema med medfølgende premium-plugins, da nogle af disse temaer kan spare dig for op til $ 500 dollars! På samme tid skal du være på udkig efter temaer, der hævder at sendes med premium plugins, men ikke gør det, hvilket tvinger dig til at købe plugins uafhængigt.

Nem tematilpasning

Visuel komponist Drag & Drop-layout

Der er denne gang, jeg forsøgte at ændre det samlede layout for et tema bygget op omkring WooCommerce. Jeg ville foretage ændringer på en side ved hjælp af CSS, men når jeg indlæste nogle af de andre sider, ville de blive rodet dårligt. Tilsyneladende havde temaudvikleren brugt de samme sideskabeloner og CSS-klasser på forskellige sider, så hver ændring, jeg foretog, påvirkede flere andre sider og brød dermed temaet. Det var en rigtig smerte i [du ved hvor], da jeg spildt en masse tid og kræfter på at grave i koden, hvilket ikke var nøjagtigt let, da nogle elementer dynamisk blev oprettet af WooCommerce.

Inden du sidder fast med et WordPress-tema, skal du sikre dig, at det nemt kan rumme din tilpasning. Den første ting, du skal tjekke efter, er et panel med temaindstillinger eller support til WordPress Theme Customizer, det vil være uvurderligt, især hvis du ikke kan finde dig vej til kode eller CSS. Du skal være i stand til let at mærke ethvert premium WordPress-tema med dine farver, logoer osv.

Du skal også være i stand til at tilpasse din header uden problemer. Kan du nemt tilføje navigationslinks eller andet som f.eks. En bannerannonce i din header? Hvis du ikke kan det, skal du vælge et tema, der giver dig fuld kontrol over din header blandt andre sektioner.

Hvad med det generelle temayayout? Hvor let kan du tilpasse layoutet til dit nuværende tema? Med så mange multi-purpose temaer som vores helt eget professionelt udviklede Total responsive tema, får du flere layouts og designs, der passer til forskellige behov. Bare for at tilføje et skamløst stik kommer Total med Visual Composer Drag & Drop Page Builder, der giver dig mulighed for at opbygge et websted ud af dine drømme.

Hvis det er svært at tilpasse, vil du ikke have det. Lej på nogen måde en design-professional til at tilpasse dit tema, hvis du har midlerne og ikke kan give slip på temaet af dine egne personlige grunde. Leder du efter at spare penge? Gå med et tema, der er ekstremt let at tilpasse.

Har nogen nævnt bannerannoncer, eller var det bare mig?

Indtægtsgenerering og annoncer

Annonceringskoncept på tag sky

For et antal bloggere er reklame en stor kilde til passiv indkomst. Der er WordPress-brugere, der tjener godt med annoncer næsten udelukkende. Forretnings-, virksomheds- og porteføljesteder på den anden side indeholder ikke annoncer, så du er måske ikke ligeglad med annoncer, hvis din virksomhed drejer sig om et stykke software eller produkt / service.

Hvis du vil tjene penge på dit websted ved hjælp af f.eks. Google AdSense, er det bedst at gå med et WordPress-tema optimeret til indtægtsgenerering. AdSense-klare WordPress-temaer kommer normalt med masser af fast ejendom til at være vært for annoncer i forskellige størrelser. Derudover er de designet til at vise annoncer på enhver enhed, hvilket er en win-win. Hvis du har brug for en leaderboard-annonce til din overskriftssektion, skal du sikre dit valg af tema som nok plads til dette.

Lav en passiv indkomst med annoncer, men glem ikke at gå med et tema, der komplimenterer dine forretningsmæssige mål. Hvis du har brug for annonceindtægter, skal du gå med et tema optimeret til indtægtsgenerering. Hvis du kan undvære annonceindtægterne, er et forretnings- eller virksomhedstema det bedste alternativ.

Anmeldelser og vurderinger

gennemgang-pro-plugin

Themeforest og andre temabutikker på Internettet har stor rating og gennemgangssystemer, der giver dig mulighed for at se, hvordan et bestemt tema er fairing, før du køber. Det siger sig selv, at et tema er godt, hvis det har en høj rating, og mere, hvis kærligheden kommer fra et antal købere.

Mange kunder gider ikke at gennemgå et tema, medmindre det virkelig suger, i hvilket tilfælde de vil være hurtige til at skrive afsnit af klager. Men det skader ikke Google “[indsæt navn navn] anmeldelser” for at finde ud af køberoplevelse med dit tema efter dit valg.

Hvis din søgning ikke giver de ønskede resultater, kan du prøve at lede efter professionelle anmeldelser. På denne blog gennemgår vi konstant alle slags temaer og plugins, så du kan starte din søgning lige her. Brug bare søgefeltet øverst til højre. Professionelle anmeldelser kan afsløre problemer, som du f.eks. Ikke finder på temasiden på Themeforest.

Bare i tilfælde af at du spekulerer på det, har vores samlede multifunktions WordPress-tema en imponerende køberrating på 4,82 / 5,00 baseret på mere 400 ratings. Det har over 5,5k websteder og fra kundeanmeldelser, kan du fortælle nøjagtigt, hvorfor det vokser i popularitet hver nye daggry.

Hvis du ikke kan finde kunde- eller professionelle anmeldelser om dit foretrukne WordPress-tema, kan du prøve at søge “diskussion af [indsæt temanavn]” på Google. Mange temaer leveres med supportfora, hvor brugere diskuterer temaet og de tilknyttede problemer i længden. Du kan fortælle så meget om et tema og dets forfatter ved at læse de kommentarer og tråde, der er tilbage på disse diskussionsfora. Du vil også være i stand til at løse problemer, du måtte støde på med dit tema ved at følge samtalen.

SEO venlighed

Hipster Writing SEO Concepts på sin note

Når jeg gennemgår WordPress-temaer (og plugins) kontrollerer jeg altid, om de er SEO-venlige. SEO er vigtig, hvad angår markedsføring af dit websted. Mens du kan optimere dit WordPress-sted med et hvilket som helst af SEO-tricks i bogen, er det meget bedre at starte med et SEO-klart tema for at spare dig for tid, penge og kræfter.

Men hvordan fortæller du, om dit valg af WordPress-tema er SEO-venligt? Udviklere erklærer eksplicit, at deres tema er SEO-venligt, men det er bare den lette måde. SEO-venlige WordPress-temaer bruger ren og semantisk kode, der overholder strenge webstandarder. Andre elementer, man skal kigge efter inkluderer:

 • overskrifter
 • Kategorier og tags
 • Bundtet SEO-plugins
 • Titler og beskrivelser for indlæg og sider
 • etc

Hvis du ikke har nogen idé om, hvad SEO er, eller hvorfor det er vigtigt, kan din SEO-ekspert muligvis hjælpe dig med at afgøre, om et tema er SEO-venligt, før du investerer dine penge. Sigt efter et tema med et antal SEO-venlige funktioner. Leder du efter at lære mere om SEO og optimere dit WordPress-websted til søgemaskiner, kan du tjekke WordPress SEO: Rangering højere i søgemaskiner.

Integration af sociale medier

Sociale medier

Forudsat at dit tema understøtter plugins, kan du bruge et af disse bedste sociale medie-plugins til at tilføje sociale medieknapper og mere til dit WordPress-sted. Desuden kan du drage fordel af JetPacks delingsmodul for at tilføje forskellige og smukke sociale konti til dit websted.

Nogle temaer leveres dog med indbyggede sociale medieknapper. Hvad betyder det for dig? For det første behøver du ikke bruge penge på premium-social media plugins (gratis er ofte fint for små websteder). For det andet, selvom du vælger gratis sociale medie-plugins, spilder du ikke tid på at lede efter den perfekte. For det tredje tilpasses knapperne på sociale medier allerede for at komplimentere dit websteds udseende, fornemmelse og stil, hvilket er et enormt plus, når du giver problemfri brugeroplevelse. For det fjerde skal du bare tilføje dine sociale medier-links via et brugervenligt admin-panel, hvilket gør dit arbejde ekstremt let.

Alt i alt er sociale medier en stor kilde til webtrafik, engagement og brand awareness. Som sådan skal dit valg af tema let integreres med sociale medier. Gå efter et tema, der giver dig masser af muligheder på sociale medier, selvom du muligvis ikke har brug for alt tema �� .

Stift eller lydhør WordPress-tema

Responsiv webdesign er her

Det er spørgsmålet, er det ikke? Her er et spørgsmål eller to til dig. Vil du gå efter et stift eller lydhøre WordPress-tema, og i denne tid og æra, hvad synes du om WordPress-udviklere, der stadig laver temaer med fast bredde?

Der er absolut intet galt med et WordPress-tema med fast bredde, hvis du kun ønsker at målrette desktop-brugere. Bare ved ifølge Google, du vil gå glip af ca. 61% af webtrafikken uden et mobilvenligt websted. Naturligvis kan du fange denne trafik med et separat mobilwebsted, men spærringerne opvejer fordelene.

Dine kunder kører mobil – et enormt og voksende antal mennesker får nu adgang til internettet på deres mobile enheder, og der er lidt, som dit fast bredde-tema vil gøre for at forhindre udsigterne i at trykke på tilbage-knappen. Hvem vil kun rulle vandret og zoome ind / ud kun for at finde ud af, at de ikke kan indtaste detaljer i jQuery-formularer designet til at arbejde med stationære computere? Ingen. Absolut ingen.

Start med responsivt webdesign, og din dag gemmes. Med et lydhørt WordPress-tema kan du oprette et websted, der ser fantastisk ud og fungerer utroligt på alle enheder – store eller små. Du behøver ikke at opbygge et separat mobilwebsted fra bunden, omdirigere links fra dit hovedwebsted og spilde tid på at optimere to separate websteder.

Det er 2014, ikke 1998, og lydhør webdesign er fremtidens måde. Det perfekte WordPress-tema til din virksomhed skal være fuldt lydhør. Fuldt lydhør = alle elementer er lydhøre, hvad enten det er layout, billeder, indhold osv.

WordPress Theme Framework eller Premium WordPress Theme?

Skal du købe en temaramme eller et premium WordPress-tema? Dette afhænger helt af dine præferencer og hvad du leder efter. Hvis du ønsker at bygge dit tema fra bunden af, men ikke har tid til at skrive basiskoden, er en temaramme en passende mulighed.

Ved hjælp af underordnede temaer kan du opbygge dit WordPress-websted blok for blok eller nøjagtigt, hvordan du ser det i dit sind. Du har dog brug for noget WordPress-udviklingserfaring for at bruge temarammer. Oven på det kommer individuelle temarammer med en indlæringskurve, som kræver kræfter og tid.

WordPress-temaer i topklasse er på den anden side elsket af både webudviklere og webstedsejere. Kan du gætte hvorfor? Mens du i det væsentlige får et enkelt tema, er det et komplet produkt, som du nemt kan tilpasse til dine forskellige behov.

Du kan endda bruge nogle premium WordPress-temaer som rammer for at imødekomme komplekse og varierede designbehov. Bare vær forsigtig, ikke alle premium-temaer kan gøre store forældremærker. Premium WordPress-temaer er fantastiske, hvis du ikke har kodningsevner eller bare har brug for en effektiv og hurtig løsning på dine designproblemer.

Cross-browser kompatibilitet

Bestem dit WordPress-temas browserkompatibilitet

At bede dine kundeemner om at downloade en anden browser for at nyde at være på dit websted er som at bede besøgende til dit hjem om at bringe deres egne pladser – det giver ikke mening, det er irriterende og sender dem væk. Tænk to gange, før du skriver “Dette websted er bedst vist i Mozilla Firefox”.

Besøgende på dit websted bruger alle slags browsere og enheder til at få adgang til dit websted. Hvis dit websted er uforenelig med mindst de største browsere, vil det resultere i forskellige brugeroplevelser for dine besøgende. Dette er dårligt. Meget, meget dårlig.

Moderne designteknikker gør det muligt for webudviklere at opbygge websteder, der er kompatible med Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari blandt andre. Dit valg af WordPress-tema skal være kompatibelt med mindst de førnævnte fire browsere. Gør det fem, Opera er også stor.

Du kan vælge at tro på temaets salgsfremmende materiale eller tage den færre vej og prøve live demo på forskellige browsere. Gå til et tema, der garanterer god og lignende ydelse i enhver browser, du tester.

Test, test og test alt fra layout, indhold, billeder og andre elementer, før du træffer købsbeslutningen. Bare for at sige det derude, er Total kompatibel med IE8 til IE11, Firefox, Safari, Opera og Chrome. Gå videre, test Total demo på forskellige browsere, hvis du kan spare et par sekunder.

Platformkompatibilitet

Hvis du har læst nogle af vores tidligere indlæg, skal du have hørt en ting eller to om BuddyPress, bbPress, WPML, WordPress Multi-site og WooCommerce blandt andre. Vi har vist dig, hvordan WordPress blev, og hvordan det har udviklet sig gennem årene. Vi savner næppe en opdatering, og hvis den er betydelig nok, skriver vi et helt indlæg om det.

Det ud af vejen, WordPress-temaer, der er lavet til WordPress 2.5, fungerer ikke godt med WordPress 4.0. Dette er netop grunden til, at udviklere fortsætter med at afklare opdateringen efter opdatering – for at forsegle sikkerhedshuller og forbedre deres temaer.

Til at begynde med skal det tema, du i sidste ende sætter dig ned på, være kompatibelt med den nyeste version af WordPress. Hvis du bygger et websted på flere sprog, har du brug for WPML-kompatibilitet. Vil du bruge WooCommerce? Dit valg af tema skal også være kompatibelt med det. Leder du efter at starte et samfund eller et netværk? Dit tema skal understøtte ligesom BuddyPress og WordPress Multi-Site for at nævne nogle få.

Alt i alt har du brug for et WordPress-tema, der er kompatibelt med så mange platforme som muligt. Bedre har det og ikke har brug for det, end det har brug for det, men … du ved, hvordan det går.

Splinternyt eller populært gammelt tema?

hvordan-til-vælge-en-wordpress-tema

Splinternye temaer tilbyder friskhed og nye designideer, men har muligvis masser af bugs. På den anden side har populære temaer, der har været på markedet, længe færre bugs, men kan være overbrugt. Hvordan bestemmer du så, hvilket tema du skal vælge? Det koges ned på personlig præference. Når alt kommer til alt kan et helt nyt tema være meget populært samme tid i næste uge.

I hvert fald skal du gå efter et populært tema, hvis du er sikker på, at det ikke bliver overbrugt i din niche, eller prøv et helt nyt tema og hjælpe forfatterne med at forbedre det via feedback. En fordel, som populære temaer har frem for helt nye kolleger, er, at du kan se, om førstnævnte er stor bare ved at kigge på antallet af salg og køberbedømmelse. Inden et helt nyt tema får salget eller vurderingen, kan du ikke ”gætte”, hvor fantastisk det er, før du prøver det.

Understøtter widgets og WordPress-funktioner

Som en velmenende WordPress-bruger vil du tro, at ethvert tema understøtter widgets og andre kernefunktioner i WordPress, som f.eks. Fremhævede billeder, flere indlægstyper, ekstra menuer, flere sidebjælker, forfatterbokse, sitemaps og 404 fejlsider blandt andre. Den bitre pille, der skal sluges, er nogle WordPress-temaer, der ikke understøtter nogle af disse funktioner, hvilket giver et problem senere, hvis du har brug for dem.

Læs temaets salgsfremmende materiale og anmeldelser, men udforsk demoen dybt for at bestemme de funktioner, du får. Skal jeg gentage, at du skal gå efter et tema, der understøtter så mange funktioner som muligt? Og uden widgets, skal du udvide dit WordPress-sted ved hjælp af magi? Medmindre du er Oz eller Dylan Rhodes, skal du være opmærksom.

Temastøtte og dokumentation

WordPress Theme Support

Udviklere til topniveau tilbyder hurtig support, når du sidder fast. En udvikler, der tager aldre for at besvare kundeforespørgsler, er ligeglad med produktet. Hvorfor skulle du være generet heller? Se supportforaerne fra udvikleren, og du vil straks fortælle, om de er værd at købe fra.

Ingen udvikler skal opkræve gebyr for support, så længe det drejer sig om et tema, du tidligere har købt af dem. Hvis du forelsker dig i et bestemt tema, men udvikleren er ikke ivrig efter at give fantastisk støtte, læg det ned og løb den anden vej Klik til næste udvikler. Ellers ender du med et brudt hjerte.

Ved dokumentation skal ethvert professionelt WordPress-tema leveres med fuld dokumentation inklusive detaljerede videoer og lignende. Du kan bare ikke frigive et teknisk produkt på markedet uden dokumentation – brugermanualen. Det skrig, at du ikke er interesseret i dine kunder eller endda produktet.

Opdateringer og fremtidig korrektur

Det perfekte WordPress-tema til din online forretning skal være i stand til at prøve tiden. Det skal være fremtidssikkert. Udvikleren skal give hyppige opdateringer i overensstemmelse med WordPress “… for at sikre dig, at du altid har den nyeste og bedste version af temaet.” Din udvikler skal ikke opkræve gebyrer for opdateringer, da de i bund og grund bare forbedrer deres produkt. Tjek dog opdateringsbetingelserne for at være på den sikre side.

Her er vi…

Du er nu klar til at tage det rigtige valg, når du vælger det perfekte WordPress-tema til din online forretning. Er du WordPress-temaudvikler, eller køber du temaer regelmæssigt? Hvilke faktorer vil du anbefale andre WordPress-brugere at kigge efter? Hvordan fungerer du som WordPress-bruger med at vælge dine temaer? Del venligst i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map