15 måder at engagere besøgende og vende dem til læsere

Du læser sandsynligvis denne artikel med en smule mere interesse end normalt, bare for at se, om jeg faktisk har noget nyttigt at sige, hvordan man engagerer besøgende.


Jeg vil prøve mit bedste for ikke at skuffe dig. Lad os begynde.

Du undrer dig sandsynligvis over, hvorfor jeg har valgt en så usædvanlig artikeloverskrift. I al retfærdighed er artikeloverskriften (det er H1-tagget) en af ​​de mest indflydelsesrige funktioner i SEO. Du har ret! Men jeg har en grund.

Du ser, den første lektion, som jeg gerne vil dele, er denne:

Sigtet mod læsere, ikke besøgende.

Når alt kommer til alt giver du en mand en fisk, han spiser i en dag; lær ham at fiske, og han spiser livet ud.

Man kan anvende en lignende logik til at diskutere læsere kontra besøgende. Dine læsere er mere værdifulde sammenlignet med dine besøgende. Dine læsere er mennesker, der faktisk er interesseret i, hvad du har at sige. De er mere tilbøjelige til at abonnere på dit nyhedsbrev, deltage i afstemninger og undersøgelser og besøge din blog regelmæssigt sammenlignet med bare besøgende.

At have et lille antal besøgende, hvis flertal er læsere, bør betragtes som en succes i din bog. Denne artikel er beregnet til at vise dig, hvordan du engagerer besøgende og gør dem til læsere.

Titlen

at skrive en blog-postEmnetitel er det vedlagte under H1-tagget og er en af ​​de grundlæggende faktorer i SEO. Din titel skal have de nøjagtige nøgleord, du sigter mod at målrette dit indlæg. I min artikel sigter jeg mod kombinationen – ‘vend dine besøgende til læsere’ eller noget lignende.

Som en tommelfingerregel skal titlen være den sidste ting at gøre, når du skriver en artikel. Det skyldes, at når du er færdig med din artikel, kan du give den en ordentlig titel. Der er en tankegang, der argumenterer for, at din emnetitel skal være den første ting, du skal afvikle. Det er helt op til dig, så længe det bliver gjort!

Åbning af din artikel

Introduktionen til din artikel skal være kort, iørefaldende og fange læserens opmærksomhed. Det er et af de sværeste job derude, da alle har forskellige skønt mønstre. Bare rolig – praksis gør det perfekt.

At gribe læseren opmærksomhed er 50% af det udførte job

For eksempel er denne artikel, som jeg skriver, mere af en mening. Derfor foretrækker jeg at begynde med en usædvanlig linje – noget folk ikke ville forvente.

Her er et par tip:

 • Din introduktion skal være i sammenhæng med stemningen i din artikel. Hvis du skriver om en alvorlig begivenhed som kontroversen mellem Evanto og WordPress om open source-licenser, skal du begynde med en formel tone.
 • Nysgerrige åbninger er en anden god måde at gribe læseren opmærksomhed på. Nogle foretrækker at afslutte med en nysgerrig tone, mens andre foretrækker begge.
 • Keep er kort og sød.

Strukturering af dit indhold

Du har sandsynligvis læst mange ting om, hvordan du forbedrer dit indhold, men her er nogle tidløse, som jeg synes er særlig nyttig:

Grammatik er som ilt

 • Hænder på kvinde, der bruger bærbar computerGrammatik er kritisk vigtig. En forkert spænding er som at have te med salt. Nej Selvom teen er god, går smagen tabt.
 • Korrekturlæsning er lige så vigtig. Ligegyldigt hvor sikker du er på at begå 0 fejl, er det bedst, hvis du går igennem dit indhold (i et friskt sind), før du offentliggør det.
 • Kategoriser dit indhold i afsnit og give dem relevante overskrifter, hvis det er muligt.
 • Medtag kilder. Hvis du fremsætter et fedt krav, skal du sørge for at bakke dit argument med links fra autoritetswebsteder.
 • Og til sidst, skriv for mennesker. Ikke søgemaskiner. Sidstnævnte er nået langt fra at levere enkle resultater til at veje tusinder af faktorer, før du fortæller dit websted på en resultatside for søgemaskiner (SERP). Husk, at godt indhold er basen på ethvert godt websted.

Sofa Mode

Sofa-tilstand henviser til distraktionsfri læse-tilstand. Dette betyder ingen annoncer, ingen bannere – intet. Bare den klare tekst til en god læseoplevelse – svarende til Lomme. Bortset fra at være yderst hjælpsom, viser dette også, at du er interesseret i at kommunikere meddelelsen snarere end at vise annoncer til din læser. Vi har en kort artikel, der viser, hvordan du aktiverer sofa-tilstand på dit websted. Slobodan Manic satte faktisk et indlæg et stykke tid tilbage om, hvordan du tilføjer distraktionsfri læsning til dit WordPress-websted ved hjælp af kode.

Afslut din artikel

Konklusionen skal være så god som din introduktion. Jeg slutter normalt med at ønske held og lykke til mine læsere.

Det er klogere at slutte med en nysgerrig note

Det er altid bedre at bede dem om deres mening. Det åbner rummet for kommentarer og idéudveksling.

Forfatterboksen

Den næste ting, som dine læsere ser, er en boks ‘Om forfatteren’. Denne boks bruges til at oprette en underbevidst forbindelse med din læser. Det lyder muligvis kablet, men det er sandt. Enkelt set sætter du en avatar, en kort biograf, din Twitter-profil, Google+ side osv. I forfatterboksen. Det vises efter hvert indlæg.

Her er et par tip:

 • Giv din bio en blanding af uformel og formel tone for at få den rigtige balance. Jeg personligt valgte uformelle introduktioner.
 • Prøv at undgå livløse genstande til din avatar. Det er svært at få en god avatar, men det er det værd, da det skaber et godt indtryk i dine læsers sind.

Det er altid en god ide at linke dine tidligere artikler

Personligt set, hvis jeg læser en god artikel, gør jeg det til et punkt at følge forfatteren på Twitter som et tegn på min påskønnelse. Og nej, jeg antyder ikke, at du gør det samme! ��

Gravatar-blå-alfaBortset fra vittigheder ses det nu om dagen, at de fleste premium (og nogle gratis) temaer har en bestemmelse til forfatterboksen. Hvis du er forvirret over, hvor du kan tilføje en avatar, er det enkelt. Bare gå over til Gravatar og tildele et foto til den e-mail-adresse, som du har brugt til at registrere på dit WordPress-sted. Dit foto vises automatisk.

Relaterede indlæg

Jeg kan ikke sætte et tal på de mange gange, jeg har kørt fra det ene emne til det andet takket være de relaterede indlæg, der findes nederst i en artikel. Det er en fantastisk måde at øge klikfrekvensen på dit websted. YARPP er et fantastisk gratis plugin, der lader dig gøre netop det!

Kommentarer

Det er en rigtig dårlig idé at få dine besøgende til at udfylde en captcha for at kunne indsende en kommentar. Hvorfor? Fordi det ødelægger min ægte trang til at kommentere. Du skal undgå som pest. Der er masser af fantastiske plugins som f.eks Disqus, IntenseDebate og Livefyre der har spambeskyttelse, OpenID-integration, realtidssvar og underretninger. Hvis du bruger WordPress-standardfeltet, skal du aktivere det Jet pakke drevne kommentarer, så besøgende kan efterlade en kommentar via deres Facebook, Twitter eller WordPress-konto.

Det er altid en god ide at sende en kommentar til e-mail til kommentatoren. Tak mig senere er et plugin, der lader dig gøre netop det. Og CommentLuv er et plugin, der tildeler rangeringer til dine kommentatorer. Dette hjælper med at opbygge en stærk læserbase.

Sociale medier

Nogle trafiksultne folk har tendens til at installere plugins, der dukker op hvert andet minut, der beder dig om at “lide” deres Facebook-side eller følge dem på Twitter. Det sender en dårlig besked – som om du tigger om trafik. Tro mig, det er ikke det, du vil have.

ligesom-mig-knapBed ikke om lignende

Det er dog en god ide at popup et e-mail-abonnement / Facebook-lignende felt enkelt gang efter at besøgende har tilbragt nogen tid på webstedet. Det er faktisk en fantastisk marketingstrategi til at generere flere kundeemner. Se på Toms liste over hans foretrukne plug-in til sociale medier.

Udgiv gratis e-bøger

Denne metode tager en masse indsats, men det er det hele værd. Hvis du har en samling fantastiske WordPress-plugins eller en detaljeret tutorial, er det en god ide at sortere dem i en e-bog, lægge et stort omslag og udgive det. Skriv det på dit websted, og når folk klikker på download-linket, skal du bede dem om deres e-mail-adresse og sige, at download-linket vil blive sendt til dem.

Vi elsker alle gratis ting

Nem digitale downloadsDette er en klassisk måde at generere flere kundeemner på. Easy Digital Downloads af Pippin er et fantastisk gratis plugin til dette formål. Helt ærligt, jeg ville købe dette plugin, hvis Pippin ikke var så generøs. Du kan også låse downloadlinket til din e-bog ved at installere dette premium-plugin, der kaldes Betal med en lignende. Dette plugin låser dybest set indholdets indhold (i dette tilfælde download-linket) bag en Facebook-lignende eller en +1- eller en Tweet-knap. Der er også en gratis plugin der lader dig gøre det!

infografik

Enkelt sagt, infografik viser en masse data (mere antal og mindre ord) ved hjælp af grafik. De er sjove at læse og gå virale i sociale netværk meget let. Det er en fantastisk måde at få flere følgere på dine sociale kanaler, hvis du spørger mig!

Virale billeder lavet rigtigt

Selvom det er en fantastisk måde at få flere læsere på, kræver de en stor indsats for at gøre. Hvis du har en talentfuld designer, så gå efter det.

Nyhedsbreve

nesletter-tilmeldingerDette er et must for hver blog. E-mail-marketing er en af ​​de største former for internetmarketing nogensinde. Jeg er temmelig sikker på, at du allerede har en i din blog.

De rigtige penge er i e-mail

Hvad de fleste blogs ikke har, er tilpasningsmuligheden i nyhedsbreve – om jeg vil have den ugentlige eller den månedlige e-mail. Det er altid rart at have muligheder.

Vært afstemninger og undersøgelser

Afstemning er en grundlæggende ret. Så hvorfor ikke have noget lignende på dit websted? Hosting-afstemninger og undersøgelser hjælper dig ikke kun med at få indsigtsfulde detaljer om dine læsere, men viser også, at du værdsætter deres mening. Det er en fantastisk måde at opbygge et online community.

Placer annoncer klogt

Helt ærligt har jeg mindre erfaring på dette område, men har fået at vide, at annonceplacering er ekstremt vigtig på ethvert websted. Det tegner en fin linje mellem elegance og irritation. Ideelt skal dine annoncer blandes med dit websteds farvekode. De skal være relevante – du ønsker ikke malware fra dine annoncenetværk og risikerer at blive forbudt fra Google.

Verden kører på annoncer

Det ville være klogt at ikke investere i utroligt høje CPC-virksomheder. Hvis det er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis ikke. Det er bedst at gå med AdSense eller partner med BuySellAds.

Afsked ord

Jeg har anført nogle af måderne, hvorpå du kan forvandle dine besøgende til læsere og dermed øge din blogs læserskare. Når du er begyndt at opbygge et omdømme, spreder det sig som en vilde ild – din e-mail-base, følgere af sociale medier – de begynder alle at vokse.

Hvad er din funda?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map