13+ måder, du mister penge uden Jetpack til WordPress

Jetpack er et af de mest populære plugins i WordPress med over 1 million aktive installationer. Det er en hel familie af produkter (og tjenester) lige fra sociale logins til gratis CDN’er. Det er designet til at optimere dit WordPress-websted på enhver mulig måde – til absolut nul omkostninger.


I denne artikel skal vi se på de mange tids- (og penge) besparelsesfunktioner, Jetpack har at tilbyde. Vi har også delt de mulige betalte og gratis alternativer til hver funktion. Dette giver dig en idé om de store fordele, du kunne få med Jetpack.

1. Du bruger ikke det gratis Content Delivery Network (CDN) fra Jetpack

Jetpacks Photon-modul tager alle billeder fra dit websted og gemmer det i WordPress.coms globale indholdsdistributionsnetværk. Dette netværk distribueres flere steder over hele kloden og optimeres til høj tilgængelighed, redundans. Når en CDN er installeret, når en besøgende lander på dit websted, serveres billederne fra en server, der er tættest på den besøgende fysiske placering. Dette har flere fordele:

 • Billeder er optimeret til at reducere størrelsen og samtidig bevare kvaliteten.
 • Billeder serveres hurtigt – takket være WordPress ‘distribuerede netværk – der bidrager til et hurtigt websted.
 • Websteder, der indlæses hurtigt, har tendens til at konvertere bedre. Bedre konverteringer svarer til større indtægter.
 • Hvis du indlæser dine billeder til Jetpacks Photon-modul, spares serverens båndbredde og computerværdier. Du sparer penge og reducerer dit kulstofaftryk.
 • Photon gemmer den besøgende’s båndbredde ved at servere dem tabsfri komprimerede billeder ved hjælp af Googles berømte WebP-billedformat. Imidlertid understøtter en håndfuld browsere dette format.

Brug Photon som en online billedredigeringsservice

Nogle gange er vi nødt til at udføre enkle opgaver såsom ændring af størrelse på et billede, komplekse opgaver som tilføjelse af filtre, justering af kontrasten for at fjerne sorte bjælker fra et billede. Det Photon Developer API giver udviklere mulighed for at drage fordel af WordPress skyinfrastruktur og udføre alle mulige tricks på deres billeder.

For eksempel reducerer følgende opkald til API kvaliteten af ​​det originale JPG-billede til 75% striber alle dets metadata. Dette resulterede i et fald på 81% i størrelsen, mens der opretholdes næsten tabfri billedkomprimering.

Optimeret billede af Photon API (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Originalbillede (2.61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Et enkelt API-opkald til Photon API reducerede billedstørrelsen med 83%

Alt dette gøres on-the-fly ved hjælp af et enkelt opkald til API’en. Dine serverressourcer forbliver uberørte!

2. Du planlægger ikke indlæg til dine sociale netværk med det automatiske udgivelsesmodul

Forskellige sociale netværk reagerer forskelligt på den samme postkopi – derfor skal overskrifter optimeres for hver. Den kopi, du skriver til din Facebook-side, skal ikke være den samme for din Twitter- eller Pinterest-side.

Det Automatisk udgivelse -funktionen gør det muligt for brugere at automatisk sende indhold til deres Facebook-, Twitter-, LinkedIn- og Google+ sider efter at have tilsluttet de respektive konti. Brugere kan konfigurere billeder til Facebook og Twitter og planlægge udstationering på de sociale netværk, når indlægget er offentliggjort på stedet.

Du kan enten købe dyre sociale postplanlægningsværktøjer, eller du kan blot bruge Jetpack’s modul til publicering. Dit kald!

3. Du bruger ikke Relaterede indlæg

Relaterede indlæg er en af ​​de største bidragydere til at reducere et websteds afvisningsprocent. Så snart en besøgende ruller til bunden af ​​artiklen, vises de relaterede indlæg, der falder ind under den samme kategori, tag eller tilpasset indlægstype.

Visning af relaterede indlæg i slutningen af ​​hver artikel kan øge din besøgende “tid på webstedet” og forbedre brugerengagement, hvilket i sidste ende vil skabe konvertering. Tænk over det – jo mere tid besøgende bruger på dit websted, jo bedre er dit brand placeret i deres sind. Som et resultat, på det tidspunkt, hvor de har brug for et produkt eller en tjeneste, du tilbyder – har du den konkurrencefordel ved top-of-mind tilstedeværelse.

Jetpack’s relaterede indlæg modul viser de relaterede poster efter hver artikel. Her er den interessante del – i modsætning til mange andre relaterede post-plugins udfører Jetpack al analyse, behandling og visning af relaterede poster ved hjælp af deres sky-infrastruktur, så der er ingen yderligere belastning på din server. Dette gør det til et enormt aktiv at reducere serverbelastningen og forbedre vores websteds ydelse – samtidig med at de relaterede poster vises!

4. Du bruger ikke Jetpacks sikkerhedsfunktioner

Jetpacks modul til beskyttelse tilbyder masser af sikkerhedsfunktioner, der er essentielle for ethvert websted. Premium sikkerhedsplugins som Securi og iThemes Security koster over $ 100 om året. Men hvis du begynder og har brug for en godt sikkerhedsplugin, der får jobbet gjort, Jetpack er dit svar. Her er hvorfor:

 • For det første giver det fri beskyttelse mod bruteforce-angreb.
 • Dernæst kan du bruge sikker godkendelse via WordPress.com for kun at tillade disse mennesker at logge ind, der har en gyldig WordPress.com-konto.
 • Du kan også aktivere tofaktorautentisering for virkelig at stramme op på sikkerheden.
 • Endelig giver funktionen IP-hvidlisting dig mulighed for kun at tillade et sæt IP’er at få adgang til admin-kontrolpanelet. Dette gør det til en fremragende forebyggende foranstaltning mod ondsindede loginforsøg.

Under yderligere fordele opdaterer Jetpack Protect-modulet automatisk de installerede temaer og plugins på dit WordPress-sted. Du ender med at spare meget tid, mens du nyder ro i sindet.

5. Du bruger ikke funktionen Site Monitoring

Nedetider er dårlige. Ikke kun resulterer det i et fald i dine konverteringer, og det påvirker også din placering af søgemaskiner negativt. Overvej for eksempel sagen, når Google sender en besøgende til dit websted. Eneste problem – besøgende finder ud af, at siden ikke indlæses. Besøgende vender tilbage til søgesiden og klikker på det næste søgeresultat. Det er et gult flag – dine SEO-scoringer reduceres lidt.

jetpack s Nedetidsovervågning -funktionen advarer dig, når dit websted går ned – via e-mail og via SMS. Det e-mailer dig også, når dit websted er sikkerhedskopieret, og den samlede varighed af nedetid. Denne service kontrollerer dit websted hvert femte minut fra forskellige hjørner af kloden, og sikrer, at uanset hvor dine besøgende kommer fra – de ser et fungerende websted.

6. Du kan udnytte indlæg via e-mail – men det er du ikke

At være til stede på det rigtige sted til det rigtige tidspunkt er en nøglefaktor for vores succes. De samme principper gælder for succes med din blog. At være den første til at dække en udviklende historie i din blogs domæne kan resultere i en ny strøm af besøgende fra sociale medier.

Det er når Send via e-mail funktionen er praktisk. Skriv indlægget blot i en e-mail og send det videre til den specificerede e-mail-adresse. Indlægget vil blive offentliggjort på dit websted. Du kan vedhæfte billeder og gallerier i din e-mail, og de vil også blive sendt. Du kan også specificere tags og kategorier eller specificere en forsinkelse. Hvad mere er, hvis du har det Automatisk udgivelse modul aktiveret, vil indlægget også blive sendt til dine sociale netværk! Tal om kædereaktioner.

7. Aktiverede du abonnementsmodulet?

Der er en hel branche bygget op omkring e-mail marketing software. Mens de fleste af dem er betalt, er nogle gratis, men kommer med begrænsninger. I det mindste kræver selv de bedste e-mail-marketingtjenester, at du tilmelder dig en konto, som kan være lidt af en opgave.

Jetpacks abonnementsmodul følger ingen brainer-teknik, hvor du blot har brug for at tilføje en widget, der beder dine besøgende om at tilmelde sig nye indlæg eller “Abonner på opdateringer” fra din blog.

Når modulet er aktiveret, når du offentliggør et nyt indlæg, får alle dine abonnenter en e-mail med dit seneste indlæg. Imidlertid kan det ikke være muligt at have avanceret sporing integreret i disse e-mails.

8. Du udnytter ikke “Social Proof”

En af måderne at få besøgende til at holde sig fast på din blog er at etablere “socialt bevis”. Vi er psykologisk afstemt til at følge, hvad alle laver. Billedbehandling, du er på vej til arbejde, ligesom hver anden dag. Du er ved at gå ind i metroen, når alle pludselig begynder at løbe ud af stationen. Vil du stadig gå ind?

Noget lignende sker, når vi ser disse symboler som “Plugin downloadet over 100.000 gange” eller “Aktuelt kører på 75.000 aktive WordPress-websteder” eller endda “5 års erfaring destilleret til produkt”. En slags ikke navngivne forsikring går op for os.

Det Ekstra sidepanel-widgets fra Jetpack hjælper dig med at vise lignende “milepæl-lignende” information på dit websted. Du kan vise din blogs statistikker og bidragydere, der kan være velkendte i branchen. Du kan også vise yderligere oplysninger såsom dit Twitter-feed, kontaktinfo, featured indlæg osv.

En kombination af disse widgets vil ikke kun hjælpe med at etablere socialt bevis, men også bidrage til brugerengagement. Hvordan går det, spørger du?

Husk, hvordan vi talte om visning Relaterede indlæg i slutningen af ​​hvert indlæg kan påvirke brugeren til at holde sig i længere tid? En lignende logik følger, når du viser “fremhævede indlæg” eller “eksklusive tilbud” i dine sider og / sidefødder.

9. Du kan spare tid med modulet til Site Verification

Når det kommer til SEO, er det yderst vigtigt at registrere dit websted i Google Search Console eller Bing Webmaster Center. Processen med at verificere domæneejerskabet er imidlertid tidskrævende og kræver, at HTML-filer uploades til rodmappen.

Du kan undgå alt det og bruge Jet pakke’ Webstedsverifikation modul. Kopier og indsæt bekræftelseskoderne fra Google / Bing-konsollen, og indsæt den i modulets indstillinger. Dit websted bliver øjeblikkeligt valideret.

Site Verification-modulet understøtter også Pinterest, som når det er aktiveret tilføjer dit Pinterest-profilbillede til enhver pin, der stammer fra dit websted.

10. Jetpack-kommentarer fjerner besværet med sociale kommentarer

Kommentar-modulet giver dine besøgende mulighed for at logge ind med deres sociale profiler, før de giver en kommentar på dit websted. Dette betyder, at hvis nogen er logget ind på deres Facebook-, Twitter-, Google+- eller WordPress.com-konto, kan de bruge en af ​​disse konti til at give en kommentar.

Alle kommentarer vises i en enkel, strømlinet tråd. Sådan er det fordelagtigt:

Vi forholder os bedre til kommentarer, når det er knyttet til et rigtigt navn og foto. Når funktionen sociale kommentarer er aktiveret, opfordrer du folk til at bruge deres sociale profiler, når de kommenterer.

Som et resultat tilføjer denne funktion ikke kun social styrke til dine indlæg, den gør også kommentarer superenkle. Med et enkelt klik udvindes al info (navn, foto, websteds-URL osv.) Fra min foretrukne sociale profil og udfyldes i WordPress-kommentarfeltet.

11. Du mister potentielle kundeemner ved ikke at bruge kommentaremodulet

Du spekulerer måske på, hvordan det er muligt. Lad os undersøge følgende billede omhyggeligt:

I nederste venstre hjørne ser du to muligheder:

Advisér mig om opfølgende kommentarer via e-mail

Når det er aktiveret, vil alle opfølgende kommentarer i dette indlæg blive sendt til den bestemte besøgende. Opfølgende kommentarer opfordrer folk til at deltage i samtalen. Når du aktivt engagerer dig i din blogs kommentarer, bygger du et aktivt samfund – en kommentar ad gangen! Nu for den interessante del.

Advisér mig om nye indlæg via e-mail

Når en besøgende tjekker denne mulighed, abonnerer han / hun hovedsageligt på din blog er opdateret. Med andre ord – du har lige fået en føring! Efter min mening er dette en ægte perle af en funktion og fungerer smukt, når du har et aktivt samfund.

12. Du spilder for meget tid på at prøve at konfigurere Google Analytics

Google Analytics et værktøj, der bruges af erfarne veteraner og begyndere. Alle er opmærksomme på det, alle vil bruge det – men det er kun få, der ser ud til at forstå det. Konfiguration af Google Analytics til endda halvdelen af ​​sit potentiale kræver alvorlig know-how.

Måske ønsker du ikke at fokusere på det lige nu. Hvis du er som mig, kan du blot aktivere Jetpack’s Webstedsstatistikker funktion. Det kræver absolut nulkonfiguration og fungerer lige ud af kassen.

Site Stats-modulet tager et par timer at indsamle dataene. Når den er klar, giver det dig klare og præcise tal om samlet trafik efter forskellige tidsperioder såvel som for individuelle indlæg og sider. Det giver dig også nøgleindsigt om de mest populære tider, geografiske placeringer og søgeudtryk. Hvad mere har du brug for? ��

13. Du administrerer (sandsynligvis) ikke flere websteder med Jetpack

Vidste du, at Jetpack leverer en centraliseret instrumentbræt i WordPress.com, ved hjælp af hvilken du kan administrere alle dine WordPress-websteder? Ja, det er sandt. Alt hvad du skal gøre er at installere Jetpack-plugin på alle dine websteder, logge ind med den samme WordPress.com-konto og læne sig tilbage.

Jetpack samler data fra alle dine WordPress-installationer og viser dem i et centraliseret betjeningspanel i WordPress.com. Du kan opdatere temaer, plugins og kerneversioner af WordPress fra instrumentbrættet. Du kan også offentliggøre indlæg og foretage ændringer i menuerne for forskellige sider fra det samme betjeningspanel.

For de mennesker, der har brug for en gratis løsning til at administrere flere websteder, er Jetpack’s centraliserede administrationspanel en livredder.

14. Bonustips: WordAds (Premium)

Jetpack for nylig lanceret WordAds – en blogindtægtsplatform, der hjælper dig med at tjene penge på din blog. WordAds viser relevante annoncer af høj kvalitet til dit websteds besøgende. Disse annoncer vises fra godkendte annoncører, som er en del af WordPress.com-annoncørprogrammet.

Snapshot af prøveindtægter fra Jetpack Ads-programmet

Dette er dog en premium-funktion og leveres kun med Jetpack Pro-planen, der starter ved $ 9 / måned eller $ 99 / år. Lad os diskutere et par andre premium-kun Jetpack-moduler, der er inkluderet i Pro-planen.

Premium-funktioner fra Jetpack

Lad os hurtigt gennemse de premium-funktioner, Jetpack tilbyder os. Følgende funktioner er tilgængelige i Personlig plan til $ 3,5 / måned (eller $ 39 / år).

 • Daglige automatiserede sikkerhedskopier, 1-klik-gendannelse og 30-dages arkiv
 • Avanceret spamfiltrering
 • Prioritetsstøtte

Ud over ovenstående funktioner er Premium plan retails ved $ 9 / mo og har følgende funktioner:

 • Daglige malware-scanninger
 • Jetpack Ads, også kaldet WordAds-program
 • Videohosting med 13 GB lagerplads

En komplet liste over funktioner sammen med en sammenligningstabel er tilgængelig i Jetpacks detaljeret pris side.

Konklusion

Jetpack er nået langt fra et simpelt hjælpeplugin med en håndfuld funktioner – til en fuldt integreret serviceplatform. Med en række gratis tjenester og en række premiumfunktioner tilbyder Jetpack det mest omfattende værktøjssæt pakket i et enkelt plugin. Det er designet til både begyndere og erfarne veteraner.

Efter at have læst denne artikel, er du opmærksom på Jetpacks mest smigrende funktioner. Det betyder dog ikke, at du aktiverer dem alle på én gang. Analyser dine aktuelle krav, og forstå, hvordan Jetpack’s moduler kan hjælpe dig med at nå dem. Her er en hurtig liste over de funktioner, som jeg tror kan aktiveres på de fleste websteder:

 1. Gratis CDN
 2. Relaterede indlæg (kun når du har organiseret dit indhold med korrekte tags og kategorier og har tilstrækkeligt indhold under hver kategori)
 3. Webstedsovervågning
 4. Sikkerhedsfunktioner fra Protect-modulet
 5. Kommentar modul
 6. Webstatistikker

Jetpacks snesevis af nyttige funktioner, der er forenet med enkelhed og kraften i WordPress.coms sky, gør det til et magtfuldt våben i ethvert markedsførers arsenal. Giv det en spin i dag. Har vi også savnet din foretrukne Jetpack-funktion? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map