13 grunde til, at WordPress er ideel til startups og iværksættere

Hvorfor WordPress er ideel til startups og iværksættere

Startups og iværksættere er normalt store på ideer og kort på kontanter. Generelt forstår de fleste nystartede virksomheder, at en tilstedeværelse på internettet er en integreret del af deres idé, der udvikler sig til en rentabel virksomhed. Et websted er et praktisk og omkostningseffektivt sted for dem at forklare deres ideer, lægge køreplanen for at nå dem og holde alle interessenter informeret om deres fremskridt. Det giver virksomheden troværdighed med oplysninger om navn, adresse og kontakttelefonnummer.


Hjemmesiden er også et sted at nå ud til jobsøgende, investorer, leverandører og potentielle kunder i de tidlige stadier og for at opbygge en brummer indtil lanceringsdagen. Og når venturen starter, kan webstedet konverteres til et sted, der er tilgængeligt 24 × 7 til markedsføring af produktet eller tjenesten og forblive i kontakt med alle interessenter. Med så mange indholdsstyringssystemer tilgængelige, kan det være vanskeligt at vælge den rigtige til dit websted. I dette indlæg ser vi 13 grunde til, at WordPress til startups og iværksættere er en god idé.

1. WordPress er pålidelig

WordPress er en afprøvet open source-platform, der understøttes af et samfund på tusinder af professionelle kodere, testere og udviklere. På nuværende tidspunkt er det den førende Content Management Service på internettet. Det har eksisteret i 10+ år, brugt af millioner af websteder og gennemgået en hel del forfining. Ikke kun det, WordPress er afhængig af lydteknologi som PHP, SQL og JavaScript, der følger den praksis, der er indstillet af Google og andre søgemaskiner..

Hvad betyder alt dette? Du kan konkludere, at WordPress, i modsætning til mange konkurrenter, vil være i meget længere tid og vokse som en platform.

2. WordPress er gratis

Hvad kan lyde sødere ved en kontantstripet opstart end det faktum, at WordPress er gratis? På samme tid rejser det spørgsmålet – hvad er fangsten? Tilsvarende med Wikipedia og Ubuntu er WordPress gratis, fordi det er open source, hvilket betyder, at det ikke ejes af nogen. Det er støttet af både en milliard dollar virksomhed Automattic, såvel som af tusinder af frivillige fra hele verden, der arbejder for at forbedre det konstant.

WordPress er licenseret under GNU General Public License. Dette gør det gratis for alle at bruge det at bygge så mange websteder, som de vil med WordPress. Desuden får WordPress-brugere også adgang til gratis opdateringer, tusinder af gratis temaer samt 50.000+ plugins i WordPress-biblioteket. De uden for hylden frie temaer og plugins sikrer, at brugerne går i gang med et forspring og dermed sparer tid og penge.

WordPress til opstart - Plugin Library

Lad os dog få en ting klar – WordPress softwaren er gratis, og det samme gælder tusinder af temaer og plugins. Men det betyder ikke, at du kan køre et websted til nulpris. Der er andre udgifter knyttet til drift af et websted som domænenavn, hosting, valgfri tilpasninger, og du kan finde ud af alt om omkostningerne ved at opbygge et WordPress-sted på vores blog. Disse omkostninger er ikke unikke for WordPress, men gælder også for andre Content Management Systemer.

3. Der er ingen lås med WordPress

I begyndelsen er mange virksomheder usikre på de teknologier og software, der kræves til deres websted, og er tilbageholdende med at bruge på software, som de ikke er sikre på. Desuden er de bundet til softwaretjenesteudbyderen for løbende opdateringer og vedligeholdelse. At flytte til en anden platform på et senere tidspunkt kan blive rodet, da i de fleste tilfælde bliver alle data låst til den gamle software.

Heldigvis er det ikke tilfældet med WordPress – dine data er dine egne på en WordPress-installation, der er vært med selvhost. Så du kan vælge at migrere fra WordPress til enhver anden platform med alle dine data intakte. Derudover er der en stor pulje af WordPress-talent, der hjælper dig med at komme sammen.

4. Uanset hvad din virksomhed, WordPress kan håndtere webstedet for det

Lad os sætte denne svindel i ro en gang for alle, WordPress er ikke kun til blogs. Ja, det startede som en blogging-platform, men det har siden udviklet sig til at fungere som en platform til enhver form for hjemmeside. Du kan bruge det til,

 • Virksomheds- eller forretningswebsteder
 • Porteføljewebsteder
 • Online butikker
 • Nyhedswebsteder
 • Medlemskabssteder
 • Hotelwebsteder

Denne liste er kun illustrerende. Du kan også oprette websteder til ngo’er, fora, apps og endda tjene penge med et WordPress-websted. Og du har den ekstra fordel, at WordPress har en blogfunktion, som du kan bruge sammen med dit websted.

5. WordPress er en Pro hos eCommerce

Den populære WooCommerce-plugin er førende e-handels teknologi til internettet, og kan drive enhver e-handelsproces. Hvis du har brug for endnu mere funktionalitet til din butik, vil du være glad for de hundreder af gratis og premium-udvidelser, der kan udvide din online butik. WooCommerce kan let komme i gang med at sælge ethvert produkt eller service. Og hvis det er produkter, der kan downloades, og som du sælger, hjælper plugin Easy Digital Downloads.

6. WordPress er mobilvenligt

Antallet af personer, der får adgang til internettet ved hjælp af mobile enheder har overhalet nummeret, der får adgang via desktops. Desuden skal du vide, at når det kommer til mobiler, tager Google ikke venligt til websteder, der ikke er mobilvenlige.

Ikke at bekymre dig, WordPress har du dækket. Mens den teknologi, WordPress selv bruger, er kompatibel til opbygning af websider til mobiler, har WordPress også et antal gratis og premium-temaer, der automatisk skaleres til størrelsen på brugerskærmen. Der er officielle iOS- og Android-mobilapps, der kan gengive WordPress-sider på mobiler. Hvis du af en eller anden grund ikke har gjort dit websted responsivt, kan du også gøre det efterfølgende.

7. WordPress er klar til SEO

WordPress er søgemaskine venligt ud af boksen. Og det er godkendt af en person ikke mindre end Matt Cutts, tidligere med Google. WordPress tager sig af den bedre del af søgemaskineoptimering.

Ikke kun det, der er adskillige plugins, der hjælper med at få din SEO rigtigt. Det er dog vigtigt at huske, at placering af søgemaskiner afhænger af meget mere end CMS alene. Og du kan være temmelig sikker på, at hvis du glider i placeringer, er det ikke på grund af WordPress som dit CMS.

8. WordPress kan udvides med plugins

Forskellige websteder har forskellige behov. Nogle vil måske sælge produkter, andre vil måske have interaktive samfund, mens andre måske ønsker en perfekt destinationsside. WordPress tilbyder en grundlæggende platform til alle slags websteder, så de kan tilføje de funktioner, de har brug for, mens de går sammen. Disse funktioner tilføjes ved hjælp af separate plugins. Hvis du ønsker det, kan du også tilføje funktioner med tilpasset kodning.

I WordPress-plugins-lager, Du kan vælge mellem mere end 50000 gratis plugins for at udføre de fleste af de funktioner, du har brug for. Ud over de gratis plugins er der premium-planer fra tredjepart, som du kan dyppe ned i. Dette gør WordPress til en meget udvidelig platform.

CodeCanyon

For en person, der starter med en ny virksomhed, er de gratis plugins ikke kun en god tilføjelse til deres websted, de kan tilføje funktioner, når og når behovet opstår uden at skulle planlægge for ethvert krav i starten. For eksempel har du muligvis ikke brug for en Live Chat på dit websted i starten, men hvis behovet opstår senere, kan du blot tilføje et plugin til denne funktion senere.

9. WordPress kan skaleres med din virksomhed

De fleste startups er ikke sikre på deres vækst i starten. De kører et stramt skib og holder tingene nede. Men de har brug for pladsen til at skalere og vokse, hvis deres idé begynder på en stor måde. WordPress er en ideel pasform, da det giver dem mulighed for at starte i små og derefter skalere op for at køre selv virksomheder på organisationsniveau, der spænder over mange lande og kontinenter. Walt Disney Company og Mercedes-Benz kører sin hjemmeside på WordPress. Du kan bruge WordPress på næsten enhver server med en grundlæggende delt hostingplan til avancerede dedikerede servere. Det fungerer lige så godt for små blogs og enorme virksomheder.

10. WordPress er sikkert

Sikkerhed er et stort problem for ethvert websted, især når der er tale om monetære transaktioner eller følsomme oplysninger. Det faktum, at store og berømte navne kan lide Obama-fonden, og Nginx Brug WordPress skal forsikre dig om, at WordPress er en sikker platform.

Det, du skal vide om sikkerhed, er, at ingen platform er 100 procent sikker, med hackere på jagt efter altid. Den stigende popularitet af WordPress også gør det til et yndlingsmål til hackere. Men med WordPress er du relativt sikker. Det skyldes, at teamet hos WordPress konstant overvåger for sikkerhedstrusler. Det udbredte og proaktive WordPress-community er også hurtigt til at rapportere sikkerhedsproblemer. Sikkerhedsopdateringer frigives straks, og hvad der er mere, som standard udføres de mindre opdateringer automatisk.

Det, der også er vigtigt, er, at som bruger er der mange ting, du skal gøre for at holde dit websted sikkert, såsom at vælge en pålidelig vært, gå med stærke brugernavne og adgangskoder, vælge kvalitetstemaer og plugins og opdatere WordPress regelmæssigt. Og for at være ekstra sikker, kan du installere sikkerhedsplugins og sikkerhedskopiere dit websted regelmæssigt. Derfor er WordPress i hænderne på en ansvarlig bruger en sikker platform.

11. WordPress er brugervenligt

Hvis du beder mig om at vælge min favoritfunktion om WordPress, ville jeg vælge dens brugervenlighed. Uden at kende nogen kode, kan du oprette websider fra en brugervenlig grænseflade. At arbejde med WordPress er lige så let som at arbejde med enhver tekstbehandler. Ja, det hjælper, hvis du kender grundlæggende kodning, især når du skal fejlfinde. Men selv i sådanne situationer finder du ud af, at der er tutorials, kurser, træningsvideoer, podcasts og blogs til at hjælpe dig. WordPress udmærker sig ved Gør-det-selv. Selv newbies kan nemt oprette indhold. Desuden understøtter WordPress billeder, lydbånd og videoer og administrerer mediefiler effektivt. Du kan også integrere indhold fra tredjepart såsom YouTube og Vimeo.

12. WordPress Aktiverer glat arbejdsgang

WordPress har mange indbyggede brugerroller hver med sine egne muligheder. Ethvert medlem af et team kan tildeles forskellige niveauer af adgang ved at tildele passende brugerrolle. Og hvis de indbyggede brugerroller ikke passer til dit team, kan du lige så let oprette en ny bruger og tildele dem de privilegier, du ønsker. Hvis det er en blog med flere forfattere, som du arbejder med, bliver det nemt at administrere den redaktionelle arbejdsgang med WordPress.

Du kan også udstyre dit WordPress-websted med avanceret opførsel og oprette et antal applikationer. Ved at bruge tilpassede felter og betinget logik kan du automatisere et antal WordPress-opgaver.

13. WordPress hjælper med branding

Mens standard WordPress-websiden muligvis ser noget standard ud, tilbyder de fleste af de tilgængelige temaer masser af tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at justere websiderne med dit brand. Farver, logoer, skrifttyper, næsten ethvert element kan tilpasses fra et toldindstillingspanel. Ændringerne kan ses i live preview-tilstand, før du gemmer dem. WordPress hjælper med at reflektere dit brand på nettet.

Afslutter

Alle de grunde, der er anført ovenfor, skal give dig nok grund til at vælge WordPress til dit websted. Det er en ideel mulighed at oprette et websted hurtigt med minimumsudgifter.

Derudover er WordPress også klar til fremtidig vækst. Med introduktionen af ​​REST API bliver der bedre integration med tredjepartsapplikationer, og du vil se nye muligheder åbne op.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map