12 påviste måder at tjene penge med WordPress

Beviste måder at tjene penge med WordPress

Nu mange dage har mange mennesker fundet måder at tjene mange penge med WordPress. Der er mange forskellige måder, hvorpå du også kan tjene til livets ophold online.


Har du nogensinde tænkt på at tjene penge ved hjælp af WordPress? Hvis ja, er dette detaljerede indlæg en godbid for dig! Jeg vil diskutere 12 velprøvede måder, du kan tjene penge med WordPress. Nedenstående metoder kræver forskellige kvalifikationssæt, så selvom du ikke er en udvikler, kan du være sikker på, at WordPress er fuld af muligheder for dig!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

1. Freelance Writing (aka Content Creation)

make-penge-skrivning

Start let – hvis du har en enhed til at skrive på og internetforbindelse, kan du oprette indhold til andre websteder. Der er millioner af websteder, og de har alle brug for nyt indhold.

Mens denne liste er fuld af måder, du kan tjene penge på med WordPress, udvides indhold til stort set enhver niche. Besøg bare dine foretrukne online-blogs. Mange har bidragsansøgningssider, hvor du kan indsende dine artikler og få betalt for dem. Så ikke kun får du nogle fantastiske backlinks fra de mest populære placeringer, men du kan få betalt for dit hårde arbejde.

Du kan også finde WordPress-indholdsskrivningjob på jobkortpladser. Et par værd at tjekke inkluderer oDesk og ProBlogger Jobs – som begge har mange skrivearbejder til rådighed lige fra dette øjeblik.

Inden du anvender, kan det være en god ide at have en online porteføljeopsætning for at vise dit tidligere arbejde. Specifikt skal du være sikker på at medtage en kort bio, aktive sociale profiler og links til nyligt offentliggjorte indlæg (eller hvis du lige er begyndt at oprette et par indlæg på din egen blog, som du kan bruge som eksempler). På denne måde kan potentielle arbejdsgivere se på din skrivestil såvel som eksponering dine artikler får på tværs af blogs og sociale medier.

2. Opret & tjene penge på en blog

WordPress-websted

I onlineverdenen anbefales det altid at starte et websted til din virksomhed. Så hvad venter du på? Start din egen WordPress-blog og begynde at tjene penge!

Ikke sikker på, hvordan du kommer i gang med dit WordPress-websted? Tjek vores nemme guide til, hvordan du starter en blog, hvor vi leder dig gennem alle trin til at opbygge et websted. De vigtigste trin er at vælge et domæne & hosting, installere WordPress, vælge et tema, installere plugins og tilføje indlæg og sider.

At have en blog er en fantastisk måde at generere passiv indkomst på. Du kan tjene penge ved at bruge affiliate marketing, sælge annoncer, sponsorerede anmeldelser osv. Fra din blog. Dette kræver ingen ekstra indsats fra dig – det er simpelthen en måde at drage fuld fordel af det indhold og trafik, du allerede har.

De fleste markedspladser og tjenesteudbydere tilbyder tilknyttede programmer. Nogle af vores personlige favoritter, der er lette at arbejde med inkluderer Themeforest, Shareasale, CJ-tilknyttet og kreativt marked. Tilmeld dig bare en GRATIS konto og tilføj links til dine indlæg, hvor det føles naturligt.

Til sælge annoncer kan du tilbyde dine egne annoncepakker eller arbejde gennem et firma som BuySellAds. Eller tilmelding til en Google Adsense konto og indsæt din kode for at lade Googles netværk håndtere annoncerne, mens du får en dejlig lille check hver måned.

Du kan også tilbyde sponsorerede stillinger på din blog. Tilføj en side eller en kontaktformular til dit websted, så mærker kan komme i kontakt for at betale dig for anmeldelser, guider, liste stilindlæg eller noget andet. Bare sørg for at angive i din sponsorerede postaftale, at alle meninger er ærlige, og sørg for at tilføje en ansvarsfraskrivelse til det endelige offentliggjorte indlæg, at det blev sponsoreret.

Du kan også udnytte dit websted til at markedsføre andre penge genererende aktiviteter (som vi dækker nedenfor) såsom kurser, produkter eller premium-tjenester.

3. WordPress-kurser

De bedste WordPress-kurser for begyndere

Temmelig selvsikker i dine evner? Opret et kursus! Der er millioner af mennesker, der bruger internettet til at lære nye færdigheder. Alt hvad du skal gøre er at oprette (og tjene penge) på kurser for at hjælpe dem. Lær folk at have, dele madlavningstip eller endda dele din egen guide til, hvordan man starter en blog. Når du har indsnævret dit emne, er der et par muligheder for faktisk at oprette og tjene penge på dit online kursus.

Den første er at bruge dit websted blot som en marketingplatform med dine kurser, der er vært på en tredjeparts elearning site. Populære muligheder inkluderer websteder som Udemy, hvor du kan uploade dine kurser og indstille dine egne priser, eller Lynda, hvor dit kursus er en del af et generelt medlemskab. Begge tilbyder nemme måder at komme hurtigt i gang. Bare vær opmærksom på, at du med disse platforme ikke beholder det fulde beløb, der er betalt for dit kursus (Udemy tager 3-50% reduktion af din kursuspris, mens Lynda udbetaler baseret på dine synspunkter pr. Måned).

Den anden mulighed er at gå ind og bruge WordPress til at opbygge din hjemmeside og være vært for dine kurser. På denne måde administrerer du dine kurser, indstiller dine priser og høster alle fordelene. Og heldig for dig – der er et antal plugins, der gør det nemt at oprette kurser med WordPress. Brug bare vores guide til at oprette et onlinekursus med WordPress for at lære mere. Eller du kan bruge et medlemskabsplugin til at oprette en betalt, kun medlemsafdeling på dit websted med eksklusivt indhold. Dette kan omfatte kurser, blogindlæg, videoer, downloadbare værktøjer eller aktiver – virkelig alt hvad du vil tilbyde.

4. e-handel og dropshipping

Enkle WooCommerce tip til at øge salget

Ud over viden kan du også dele downloadbare eller håndgribelige varer med dine læsere. Det kræver en smule indsats at komme i gang, men WordPress er en fantastisk platform til at opbygge et websted for e-handel.

Hvorfor e-handel? Nu handler mere end nogensinde mennesker online. Og med WordPress skal du blot installere et plugin som WooCommerce for at opbygge en online butik. Sammenlignet med andre muligheder for e-handel er WooCommerce helt gratis og tilbyder mange nyttige funktioner, du kan bruge til at konfigurere din butik.

Ud over en almindelig butik til dine egne varer kan WordPress også bruges til at opbygge en dropshipping butik. I dette tilfælde sælger du varer direkte til kunder, men en tredjepart sender dem ud (svarende til hvordan Amazon ofte håndterer forsendelse til mindre sælgere ved hjælp af deres platform). Uanset om du bruger WooCommerce eller Shopify, involverer denne metode typisk brug af et plugin eller brug af indstillinger for at sikre, at forsendelsesinfo sendes direkte til leverandøren. Hvis dette lyder som den rigtige forretningsplan for dig, er der et antal plugins, du kan bruge til at oprette en dropshipping-forretning med WordPress.

5. Blogopsætningstjeneste

WordPress er mere end en blogplatform

Er du en begynder eller en deltidsblogger, der ikke har meget udviklingserfaring, selvom du vil tjene penge ved hjælp af WordPress? Hvis ja, er en blogopsætningstjeneste den perfekte mulighed for dig. Selv begyndere kan tilbyde denne type service! Men hvordan?

Mange mennesker vil bruge WordPress i deres blogs, men de behøver bare ikke teknisk viden for faktisk at komme i gang. Så de vælger blogopsætningstjeneste. Din opgave som tjenesteudbyder af blogopsætning er at installere WordPress, uploade et WordPress-tema, tilføje de anbefalede plugins osv.

For at få klienter kan du starte med en simpel blogopsætningstjenesteside på dit websted. For at tiltrække kundeemner eller dedikeret trafik til denne side skal du tilføje bannere til din tjeneste på dit eget sted, prøve at nå ud til andre blogs for at få gæsteposter, efterlade kommentarer på fora med et link til dit websted, komme på sociale medier og investere i betalt reklame hvis du er i stand. Hvis du er målrettet mod et mindre eller lokalt publikum (f.eks. “Blogopsætningstjeneste for gartnere” eller “blogopsætningstjeneste i Savannah Georgia”), er det ofte meget mere overkommelig, end du troede. Hvis folk er interesseret i dit tilbud, vil de kontakte dig.

Overvej at tilføje, når du opretter din serviceside flere prispoint med stigende serviceniveau. For eksempel kan du have en grundlæggende blogopsætningstjeneste til $ 100, som inkluderer installation af WordPress, upload af et tema og tilføjelse af temas demoindhold. Derefter kan du tilbyde opsætning af SEO-plugin som en $ 20 mersalg, eller som en del af en premium opsætningstjeneste bundet med et par andre funktioner (f.eks. brødkrum, opsætning af hjemmeside osv.).

Alternativt kan du give dig blogopsætningstjenester gratis, men du bliver nødt til at stole på tilknyttede links på din serviceside. For eksempel kan du tilbyde gratis blogopsætning ved køb af Bluehost-hosting, når en kunde bruger dit specifikke tilknyttede link. Bluehost tilbyder hosting-planer med konkurrencedygtige priser, som nye bloggere har råd til, samt generøse tilknyttede provisioner op over $ 65 for hver succesrig tilmelding. Tilsvarende kan du derefter foreslå temaer, plugins, sikkerhedstjenester og andre tilknyttede produkter til brugere, når de tilmelder sig via din serviceside. Husk bare at anbefale produkter, du har testet, og som er gode.

6. Vedligeholdelse af webstedet

Webstedsvedligeholdelse

Vi nævnte blogopsætning, men der er en enorm mulighed for at generere løbende indtægter med vedligeholdelsestjenester. Mange webstedsejere ønsker ikke at håndtere de daglige opgaver med at køre et websted – de ønsker simpelthen en måde for folk at finde dem på nettet. Og det er her du kommer ind. Vedligeholdelse kan medføre WordPress-opdateringer, sikkerhedsovervågning, tema- og plugin-opdateringer, hostingstyring, CDN-opsætning osv. Næsten alt hvad du allerede laver til dit eget websted, kan du få et månedligt gebyr til gør for andre.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du går denne rute, vil du bruge et webstedsadministrationsplugin for at gøre dit liv lettere. Et par af de øverste muligheder er:

 • InfiniteWP
 • MainWP
 • ManageWP

Disse plugins giver dig alle mulighed for at administrere opdateringer af kerne, tema og plugin samt overvåge SEO, webstedshastighed, kommentarer og endda sikkerhedskopier alt fra et enkelt dashboard. På denne måde kan du levere en omfattende vedligeholdelsestjeneste til dine klienter uden at skulle overvåge hvert enkelt sted individuelt.

7. SEO og marketingtjenester

WordPress SEO bedste praksis

Hvis du har brugt tid på at lære at optimere dit eget sted, kan du helt sikkert sætte disse færdigheder i arbejde. SEO er en enorm del af opbygningen af ​​et websted, og det kan være meget overvældende for nogle mennesker. Det er derfor SEO-tjenester henter typisk præmiepriser. Uanset om du hjælper med indholdsoptimering, linkbygning, webstedshastighed eller andre webstedsaspekter SEO, er det bestemt et område, mange webstedsejere vil betale for.

Marketingtjenester gå hånd i hånd sammen med SEO. Håndtering af annoncer er tidskrævende, da det kræver at oprette grafik, undersøge nøgleord, budstrategi, placering og mere. Plus en god marketingkampagne inkluderer flere formater – Google-annoncer, nyhedsbreve, sociale medier osv. Bevæbnet med den viden og forbindelser, du allerede har opbygget til dit eget websted, kan du helt sikkert give kunderne en hjælpende hånd. I de fleste tilfælde inkluderer marketingtjenester et baseret gebyr plus en procentdel baseret på trafik eller stigning i konverteringer.

8. Sikkerhedsrådgivning & løsninger

WordPress Security

For dem, der er sikre på deres sikkerhedsevner og specifikt kodningsevner, kan sikkerhedskonsultation være ekstremt indbringende. Sikkerhed er yderst vigtig for enhver websteejer. Nogle områder, du måske overvejer, inkluderer:

 • Sikkerhedsrevision: Der er premium-revisionssoftwaretjenester tilgængelige, men du kan også udføre dette manuelt. Uanset hvilken rute du vælger skal du bare sørge for at dække vigtige aspekter af sikkerhed, såsom standard WordPress-indstillinger, adgangskoder, adgang til brugerroller, filtilladelser, opdateringer, indstillinger for sikkerhedsplugin, backupindstillinger (via plugin eller hosting), serverkonfiguration, SSL-certifikat osv..
 • Generel sikkerhedshærdning: Dette kan være så simpelt som at tilbyde en professionel opsætningstjeneste til op en betroet sikkerhedsplugin som iThemes Security Pro, Wordfence eller Alt i én WP Security & Firewall.
 • SSL-opsætning: SSL er kompliceret, så hvorfor ikke hjælpe webstedsejere korrekt med at oprette og installere deres SSL-certifikat.
 • Fjernelse af malware: Hvis du kender WordPress-filer som bagsiden af ​​din hånd, er fjernelse af malware lige op i din gyde. Hvis du vælger at fjerne mistænkte kode selv manuelt eller ved hjælp af et plugin er dette bestemt noget, du kan tilføje til dine overordnede sikkerhedstjenester.

Der er selvfølgelig andre aspekter ved WordPress-sikkerhed, men dette er gode steder at starte, hvis websikkerhed er din lidenskab.

9. WordPress Plugin-udvikling

10 bedste Gutenberg Plugins, Addons & Extensions

Hvis du har brugt WordPress, skal du være opmærksom på en ting – du kan ikke køre din blog uden at bruge mindst et par plugins, ikke? Alle bruger plugins til at tilføje ekstra funktioner, der hjælper med at køre en WordPress-blog med succes. Der er tusinder af plugins tilgængelige i WordPress – nogle er helt gratis, andre tilbyder betalte opgraderinger, og de resterende er premium.

Hvis du finder en løsning på et problem og opretter et plugin til det (som dit publikum måske er interesseret i at købe), er der absolut intet, der kan forhindre dig i at tjene penge på det. Analyser et par eksisterende plugins (helst i en lignende niche), der tjener anstændige penge. Se om de bruger en premium (betalt plugin) eller freemium (gratis plugin med betalt opgradering). Bruger de WordPress.org, en markedsplads eller er de afhængige af deres eget websted til promovering? Det kan også være en god idé at tjekke kommentarerne / anmeldelserne for at få et indblik i, hvordan support kan være for dig. Find derefter ud af, hvordan du kan gøre det samme for at skabe en konstant pengestrøm!

Hvis du overvejer at tjene penge ved at sælge WordPress-plugins, skal du sørge for at oprette dem ved at fokusere på et specifikt behov. Et af de bedste eksempler i denne kategori er Elementor-sidebyggeren. Dette plugin med megasideopbygning er fokuseret på at gøre det nemt at oprette tilpassede sidelayouts og er vokset til at blive brugt af over 4 millioner WordPress-websteder. Plus plugin-udvikleren tjente penge på deres oprettelse ved at frigive en premium Elementor Pro med mere avancerede funktioner.

Du kan sælge dine WordPress-plugins på CodeCanyon. Du kan også sælge den fra din egen blog eller ved at oprette et separat sted til det. Du kan også tjene penge ved at arbejde på tilpassede plugin-projekter.

10. WordPress Temaudvikling

udvikle-wordpress-temaer

Er du en web-designer eller -udvikler? Ja? Derefter kan du tjene penge ved at udvikle WordPress-temaer. Du behøver ikke at være en topklasse-designer eller -koder for at designe et flot WordPress-tema – men du skal bestemt vide, hvad du designer til dit målgruppe. I slutningen af ​​dagen skal du vide, hvem du designer dit tema til, ellers vil du ende med at finde nul målgruppe til dit tema.

Der er så mange virksomheder, der designer fantastiske temaer til WordPress-websteder for at skabe passive indkomststrømme. For eksempel grundlagde folk som Brain Clark StudioPress (og laters solgte det til WP Engine, som nu inkluderer alle StudioPress-temaerne GRATIS med deres hostingplaner) og vores egne AJ Clarke oprettede WPExplorer-temaer (inklusive vores # 1 Total WordPress-tema) til opbygge kvalitet og tiltalende temaer til WordPress-websteder. De har haft det godt i årevis nu ved at ansætte få designere og sælge tiltalende temaer.

Hvis du lige er startet med at oprette WordPress-temaer, og ikke er sikker nok til at gå det alene, kan du danne et team. Eller du kan deltage i en virksomhed, der allerede er i gang med at lave temaer for andre. På denne måde har du ikke det så vanskeligt af tid at tjene penge, mens du afslutter dit arbejde.

Du ønsker måske at sælge dine WordPress-temaer på Skabelon Monster, Themeforest, Creative Market, eller du kan sælge dem fra dit eget websted. Ligesom plugins kan du muligvis også arbejde med tilpassede WordPress-temaprojekter, som klienter kan tjene nogle ekstra dollars på.

11. Tematilpasning

WordPress-tematilpasninger

Er du en avanceret udvikler med lidt ekstra tid på hænderne? Prøv at tilbyde tilpasningstjenester. Mange udviklere tjener anstændige sideindkomster, der tilbyder websteds-, tema- og / eller plugin-tilpasningstjenester på WordPress-jobwebsteder.

Under alle omstændigheder er der mange WordPress-brugere, der kan installere et tema (eller måske tilbyder deres hostingudbyder dette sammen med opsætningen af ​​deres WordPress-installation), men de har ikke den tekniske evne til at foretage ændringer. For eksempel:

 • Tilpassede sidelayouts
 • Tilpassede indlægstyper
 • Oprettelse af logo / branding
 • Integration af sociale medier
 • Nyhedsbrevopsætning
 • Opsætning af e-handel butik
 • Plugin-konfiguration

Dette er selvfølgelig bare et super lille eksempel, da der er så mange aspekter ved WordPress. Du kan tilbyde dine tjenester til en fast pris pr. Opgave eller stille din tid til rådighed til en variabel timepris.

12. WordPress Design Services

make-penge-høring

En af de sidste måder, vi ønsker at tale om at tjene penge online ved hjælp af WordPress, er at tilbyde omfattende designtjenester. Det kan kun gøres, hvis du er god til WordPress – skabe brugerdefinerede design til klienter og opbygge et komplet websted fra bunden af. Udviklere, der arbejder direkte med klienter på brugerdefinerede websteder, debiterer tusinder for deres arbejde. Så selvom denne mulighed muligvis kræver mere viden og kræfter, er det meget så værd. Og du kan i bund og grund bundle et par af de andre indtægtsmetoder, der er nævnt på denne liste for at oprette din samlede servicepakke (tilpasset tema, blogopsætning, sikkerhedsopsætning, løbende vedligeholdelse osv.).

Websteder som CodeableoDesk og Toptal er gode steder at annoncere din tilgængelighed for klienters arbejde. Du kan også tilbyde dine tjenester via dit eget websted, hvis du vil springe den midterste mand. Sørg for, at du har en stor portefølje, hvis du tænker på at skabe en passiv indkomststrøm ved hjælp af denne metode. Husk specifikt at bede klienter om at give feedback, hvis de er tilfredse med dit arbejde eller at dele en anmeldelse af dine tjenester, som du kan sende på dit websted eller dele på sociale medier. Dette kan virkelig øge dit online salg, da attester fra topbloggere er et stort socialt bevis.

Slutnotat

Du behøver ikke at være et WordPress-geni for at tjene til livets ophold. Hvis du kan gøre noget af ovenstående og vide, hvordan man sælger dig selv eller dit produkt, har du masser af chancer for at tjene rigtig gode penge ved hjælp af WordPress. Find også ud af, hvad dit målgruppe virkelig ønsker; på denne måde er du på det rigtige spor.

Har du flere strategier for at tjene penge online ved hjælp af WordPress? Del dem venligst i kommentarsektionen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map