12 coole Chrome-apps og udvidelser, som du kan bruge til WordPress

De fleste af de justeringer, vi udfører på WordPress, er rettet mod at gøre webstedet funktionelt og iøjnefaldende for en besøgende. Vi lægger vægt på brugeroplevelse for læserne. Men ved du, at der er nogle smarte værktøjer, som bloggere og webstedsejere kan bruge til at gøre WordPress-opgaver lettere for sig selv? Disse værktøjer findes ikke i temaer eller plugins. Det er snarere apps og udvidelser, som du kan tilføje til din Chrome-browser.


Nogle af disse apps og udvidelser til Chrome hjælper dig med at udføre rutinemæssige WordPress-opgaver uden at skulle logge ind. Du kan foretage hurtige ændringer i din browser og gemme dem på WordPress. Et par udvidelser har brug for dig til at foretage en engangsregistrering af dine WordPress login-legitimationsoplysninger hos Google. Efterfølgende ændringer kan foretages ved at klikke på udvidelserne, arbejde i browseren og gemme i WordPress.

Disse apps og udvidelser kan gøre det nydeligt at arbejde med WordPress. De kan bruges, mens du skriver eller blogger. De er lette og lette at installere – tilføj dem bare til din Chrome-browser. Og hvis du ikke længere har brug for dem, kan du fjerne dem fra din browser.

Nogle af disse værktøjer er ikke udelukkende til brug på WordPress og kan generelt bruges, mens du arbejder på nettet. Er de nødvendige for WordPress? Nej, men de gør blogging til en mere behagelig oplevelse. Lad os se nærmere på nogle af dem.

WordPress Admin Bar Control

Du bruger muligvis WordPress til at gøre en række ting – og ofte elsker du simpelthen, at administrationslinjen gør det lettere. Men der vil også være tidspunkter, hvor du føler, at det bare er i vejen. Det optager skærmplads og får siden til at se lidt rodet ud.

For at få denne bjælke ud af din skærm kan du tilføje WordPress Admin Bar Control til Chrome. WordPress-ikonet vises på din Chrome-bjælke. Klik på det, og administratorlinjen forsvinder fra din WordPress-side. Klik igen, og bjælken vises igen. Så du kan beholde eller afvise linjen, som du ønsker.

WordPress Admin Bar Control til Chrome

Denne bjælke tilføjes kun til din Chrome, hvis du vil skjule administratorlinjen. Det vil ikke få baren til at gå væk helt.

WPSNIFFER

WPSNIFFER er en fin udvidelse til Chrome. Hvis du nogensinde har spekuleret på hvilket tema et WordPress-sted bruger, vil denne udvidelse hjælpe dig. Klik blot på udvidelsen i din browser, og WordPress-temaet, der bruges på den side, vises i en boks.

WP Sniffer

Udvidelsen vil derefter omdirigere dig til wpsniffer.com, hvor du kan finde en hel del statistiske oplysninger om temaet. Du kan se på det websted, der er vist ovenfor, det tema, der er registreret af WPSNIFFER, er WPExplorer’s flagskib WordPress-tema, Total.

WordPress Style Editor

WordPress Style Editor hjælper dig med at style dit WordPress-tema. Normalt kan du ved hjælp af udviklerværktøjer i Chrome få adgang til dit temas typografiark og foretage de ændringer, du kan lide. Men disse ændringer vil gå tabt, når du opdaterer din side.

WP_Style_Editor

Denne udvidelse gemmer ændringerne direkte på temastilarket uden behov for nogen FTP. Disse ændringer sker i realtid, så vær ekstra forsigtig, når du arbejder med CSS.

Det kan også kun ændre de typografiark, der hviler i temas rodmappe. Denne udvidelse er fantastisk til at foretage små ændringer af temaet uden at skulle logge ind.

BuiltWith Technology Profiler

BuiltWith er et nyttigt værktøj til udviklere og designere. Føj denne udvidelse til din Chrome Browser, og klik på den for at se, hvilke værktøjer der bruges til at opbygge den webside, du i øjeblikket ser. Teknologiprofilen på websiden vises på en rullemenu fra ikonet i browseren.

BuiltWith_Technology_Profiler

Udviklere kan bruge dette til at se værktøjerne i handling på websiderne og beslutte, om de vil implementere det i deres projekter. BuiltWith kan registrere indholdsstyringssystemer, analytiske værktøjer, rammer, widgets, hosting software og indholdsleveringsnetværk.

ExpressCurate

Skriveblokade? Kan du ikke komme med et emne til din næste artikel? Vende sig imod ExpressCurate, et værktøj til oprettelse af indhold af høj kvalitet. Det hjælper dig med idéer, oprettelse, søgemaskineoptimering og offentliggør dit indlæg, alt sammen fra Chrome-browseren.

Express kurat

Baseret på de nøgleord, du foder i, og de sider, du gennemsøger, vil emner blive foreslået. Når du støder på en interessant webside, skal du klikke på knappen Curate i værktøjslinjen, vælge billeder og tekst. De vil blive føjet til et citeret kommentarfelt i et popup-vindue.

Du kan tilføje, redigere og kommentere og derefter klikke på Curate Now. Et udkast til indlæg genereres i din WordPress. Du kan logge ind på WordPress, foretage ændringer, som du vil, og derefter offentliggøre artiklen. En dejlig udvidelse til at fremme din kreativitet.

Shareaholic til Google Chrome

Sharehaholic til Google Chrome er ikke kun til WordPress-websteder. Det er en cool udvidelse, der lader brugere dele med det samme til mange sociale platforme som Facebook, Twitter, Pinterest og omkring 250 ekstra tjenester. Du kan også bogmærke websiderne.

Shareaholic til Google Chrome ™

Udvidelsen bremser ikke din browser ned og i arkiverne kan du se alle de links, du har delt, og også linkene til venner, du følger på Shareaholic.

Øjendråber

Øjendråber er en stor hjælp for udviklere. Føj udvidelsen til din browser, og når du støder på enhver farve, der fanger øjet, skal du blot klikke på farven. Udvidelsen giver dig den nøjagtige kode for den anvendte farve. Du kan gemme så mange farver, som du kan lide i historikken og derefter få adgang til det, når du arbejder på et websted.

Øjendråber

Hvis du er nysgerrig efter skyggen af ​​blå brugt på WpExplorer, kan du læse den i rullelisten, hvor jeg har valgt farven ved hjælp af Eye Dropper. Føj det til historikken, og husk det, når du vil.

WP Skriv

Arbejder du med noget og havde et glimt af genialitet omkring dit næste blogindlæg? Hvis du vil placere ordene på dit blogindlæg uden at logge ind på din WordPress, kan du gøre det lige fra din browser med WP Writing Extension.

WriteWP

Når du har tilføjet udvidelsen til din browser, skal du klikke på den og begynde at skrive på fanen, der åbnes i din browser. Du kan også offentliggøre direkte fra Chrome uden at skulle besøge din WordPress. Arbejd i et velkendt WordPress-miljø uden at skulle logge ind !

WordPress Site Manager

Denne udvidelse skal du indtaste loginoplysningerne for alle de WordPress-websteder, du vil administrere. WordPress Site Manager gemmer informationerne og giver dig adgang til webstedets hovedsider fra din browser.

Site Manager

Du kan skifte mellem sider, tilføje og redigere sider og udføre hurtige redigeringer af dit tema ved at få adgang til temaredigereren via denne udvidelse.

Grammarly

Grammarly er en Chrome-udvidelse, som ingen blogger skal springe over. Når den er tilføjet til din browser, skurrer den gennem dit indlæg og vælger alle de sprogfejl, du laver – stavefejl, tegnsætning, kontekstuelle fejl og placerer fejltællingen i bunden. Det er som at have en editor på din computer !

Fejlene fremhæves, og når musen svæver over det, vises alle mulige alternativer. Når du klikker på det rigtige valg, erstatter det automatisk det fremhævede ord.

Grammarly

Denne udvidelse kan bruges af alle i næsten overalt, hvor de skriver på nettet. Du kan være mere sikker på din skrivning. En premium-version sørger for, at din skrivning er fejlfri, giver forslag til forbedring af ordforrådet, kontrollerer for plagiering og foreslår skrivestilarter.

MultiPress

Hvis du skal oprette stillinger ved at søge på internettet, finder du MultiPress virkelig praktisk. Denne udvidelse hjælper dig med at dele links overalt og oprette nye indlæg med lethed.

Inden du bruger denne udvidelse, skal du installere Tryk på dette bogmærke (tilgængelig fra WordPress-dashboard) i din bogmærkelinje. Gå til Værktøj i dit instrumentbræt og derefter Tilgængelige værktøjer. Du finder et værktøj kaldet Press This. Træk bogmærkeikonet til din bogmærkelinje. Du skal gøre dette for hver nye blog, du vil oprette.

MultiPress

Når du er logget ind i WordPress, skal du blot markere kodestykket og trykke på Press This bookmarklet i din browser, hvis du finder nogen kodestykker på nettet, du vil kopiere. Billeder kan tilføjes ved hjælp af knappen Tilføj medier. En attribution tilføjes automatisk ved udgangen.

Når MultiPress-udvidelsen føjes til din browser, kan du tilføje flere blogs på samme tid. Det kan hjælpe dig med at arbejde på 5 indlæg ad gangen. Det er et bedre alternativ til at have flere bogmærker i din bogmærkelinje.

Og endelig

Det er listen over udvidelser, som jeg finder nyttige for WordPress. Har du prøvet noget? Kender du til enhver Chrome-udvidelse, der kan gøre det lettere for bloggere? Fortæl mig det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map