12 Beviste tillidssignaler på WordPress-websteder

12 Beviste tillidssignaler på WordPress-websteder

Enhver virksomhed er bygget på tillid, og en måde at formidle dette på nettet er med tillidssignaler. Medmindre en bruger kan stole på dig og dit brand, vil han næsten aldrig henvise til dig for at opnå specifikke tjenester og / eller produkter. Når du kører en pålidelig web-tilstedeværelse, kan du føle dig sikker på en stabil omsætningsvækst, boost af brugerengagement og en samlet forretningsucces.


Når du tænker på at starte et webprojekt, kan du stole på din webtilstedeværelse til WordPress fuldstændigt. Content Management System er vokset til en ægte kæmpe, der er mere tillid til end 25% af alle ressourcer, der er tilgængelige på nettet. Blogs, personlige og forretningsmæssige projekter, e-handelswebsteder, kreative porteføljer og en række andre projekter, der køres på WordPress. Hvis du også har valgt dette indholdsstyringssystem til dit fremtidige webprojekt eller til opdatering af et allerede lanceret websted, skal du vide, hvilke særlige tillidssignaler et WordPress-baseret tema skal omfatte for at være efterspurgt blandt din målgruppe..

Tillidssignaler Definition

Som navnet antyder er tillidssignaler et element på et websted, der inspirerer tillid til alle, der ser det. Tillid spiller en præ-definerende rolle, når en bruger beslutter, om han skal handle med en bestemt virksomhed, eller han skal fortsætte med at lede efter et bedre alternativ. Faktisk tager det en person et par sekunder at beslutte, om de kan stole på din organisation. Ved blot at scanne gennem dit websteds hjemmeside kan de støde på dit brand og drage en konklusion, hvis dit websted er levedygtigt eller ej.

Tillid er nøjagtigt det, der får en fælles besøgende på dit websted til at deltage i samfundet for dine loyale fans. Der er tusinder af tillidssignaler, som dit websted kan drage fordel af. Nogle af dem er mere effektive end andre. Nogle bliver fundet af en gennemsnitlig bruger, når han lander på din side, mens det kan tage nogen tid at definere andre.

Beviste tillidssignaler til WordPress

For at kortlægge en lang historie, for denne publikation har vi valgt den mest effektive tillidssignal til WordPress-baserede temaer, som fanger publikums opmærksomhed, så snart de når dit online projekt.

1. Kundeanmeldelser

Selv hvis dit marketingteam leverer redenkonverteringsorienterede tekster, kan intet sammenligne med en ærlig anmeldelse, som en af ​​dine klienter har efterladt. Husk bare sidste gang, hvor du ledte efter et firma / agentur / freelancer til at ansætte eller bestille noget. Kiggede du igennem kundeanmeldelser på flere steder inden den endelige beslutningstagning? Jeg tror, ​​at dit svar mere sandsynligt er “ja” end “nej”. En ærlig gennemgang efterladt af en af ​​en virksomheds kunder vil se mere pålidelige og pålidelige i dine potentielle kunders øjne.

Bevist tillidssignal nr. 1: Anmeldelser

Når du søger efter de bedste færdige forretningsmæssige webskabeloner, skal du sørge for, at det understøtter muligheden for brugere at dele deres oplevelse med at bruge specifikke løsninger lige på en webside. Når du viser lister over brugeranmeldelser på hjemmesiden til dit websted, får du chancerne for at tiltrække et bredere webpublikum til dine tilbud, hvilket mere sandsynligt vil resultere i en positiv købsbeslutning.

Hvorfor er brugeranmeldelser så effektive? Undersøgelser viser det 88% af kunder læser brugeranmeldelser, inden de træffer den endelige beslutning. Til 72% af webbrugere, svarer en ærlig anmeldelse skrevet af en kollega til en personlig anbefaling. Et WordPress-tema, der understøtter muligheden for at vise et foder af brugeranmeldelser, forventes at hjælpe dig med at opbygge en mere pålidelig og troværdig webtilstedeværelse. Heldig for dig med det mest premium-tema, som vores Total WordPress-tema, inkluderer vidnesbyrd eller anmeldelser indbygget.

Nem udtalelser Gratis WordPress-plugin

Hvis dit tema ikke allerede inkluderer en bedømmelse af tilpasset posttype, er det super let at tilføje med et gratis plugin. Vi kan godt lide Easy Testimonials plugin fordi det virkelig er nemt at bruge og har et overraskende antal muligheder for at tilpasse visningen af ​​dine vidnesbyrd.

2. Eksplicit “Om os” -historie

Når en kunde kommer til et websted for første gang, ved han måske endda ikke noget om oprindelsen og baggrunden for en organisation, der står bag webstedet. “Om” -siden er det første sted, hvor folk vil henvise til det formål at lære mere om et brand og dets oplevelse. En ordentligt bygget “Om os” -side kan blive et bundsolid grundlag af langvarige forhold mellem en virksomhed og en klient.

Bevist tillidssignal nr. 2: Om os-sektionen

Når du gennemser Om sider, vil en bruger have mere interesse for at lære mere om den personlighed / brand, der står bag et websted. Brug af videoer, billeder, podcasts og andre typer indhold vil hjælpe dig med at levere din besked til målgruppen mere effektivt. Del endvidere fotos af dine teammedlemmer for at se mere troværdige ud for internetbrugerne. Glem alt om at bruge stockbilleder på sådanne sider. En fotografering, der lader websamfundet møde hvert medlem af dit team personligt, vil have en mere kraftfuld effekt på dine klienter.

Så når du leder efter et optimalt WordPress-tema, skal du sørge for, at det er forudindlæst med en detaljeret Om-side. At støtte forskellige former for visuelt og skriftligt indhold vil være en stor fordel for dig. Tekster suppleret med videoer skaber en informativ, kraftfuld og pålidelig historie om dit projekt.

Om os Widget Gratis WordPress Plugin

Igen, hvis dit tema ikke har en om side, skal du tilføje en med et plugin. Men vi foretrækker virkelig det gratis Om os Widget plugin i stedet. På denne måde kan du tilføje et enkelt om sektion til enhver sidebjælke eller sidefod.

3. Kontaktoplysninger

Jo lettere det er at finde kontaktoplysninger på et websted, jo bedre. Et perfekt WordPress-tema til at opbygge en troværdig forretnings tilstedeværelse bør omfatte et sæt klart definerede kontaktoplysninger på både forsiden og en separat “Kontakter” -side. Hver gang en person når dit websted og leder efter dine fysiske adresseoplysninger eller telefonnummer, finder han det uden problemer fra ethvert område på dit websted, hvor de er landet. Her er et godt eksempel på en intelligent opbygget kontaktside, der er forud designet til et af WordPress-temaer fra TemplateMonster.

Bevist tillidssignal nr. 3: Kontaktoplysninger

Tilføjelse af kontaktoplysninger til dit websteds sider vil også være gavnligt i lokale SEO-formål. Lad os antage, at du driver webdesignagentur i Texas. Så hver gang en person leder efter et webdesignbureau i TX, får han / hun et forslag om at besøge dit websted.
De 4 grundlæggende typer information, som dine kontaktoplysninger skal indeholde er:

 • adresse
 • telefonnummer
 • e-mail
 • driftstimer

Desuden kan du supplere kontaktoplysninger med Google Maps. Med sin hjælp vil det blive så meget lettere for dine kunder at nå din fysiske adresse, mens du finder den korteste rute på det integrerede kort.

Kontaktformular 7 Gratis WordPress Plugin

For at tilføje en kontaktformular til ethvert WordPress-tema kan du ikke gå galt med Kontaktformular 7. Med godt over 3 millioner installationer er det blevet branchestandarden (skønt vi også stærkt anbefaler Gravity Forms, hvis du har brug for noget, der kan tilpasses mere).

4. Links til kanaler til sociale medier

Brugen af ​​sociale medier bør ikke undervurderes. Næsten enhver moderne webbruger har en social mediekonto. For en række moderne virksomheder er sociale medieplatforme blevet den vigtigste kilde til at nå nye kunder, holde dem engagerede og endda at sælge. De værktøjer og tricks, som moderne mærker kan vælge, er ubegrænsede. For eksempel kan du køre betalte kampagner for at nå den rigtige demografi og vise dit indhold til de målgrupper, der er mest interesseret i det.

At knytte dit websted til dine officielle profiler på sociale medier er en bevist måde at forene et bredere samfund omkring dit websted. Jo mere talrige dit er din sociale medies tilhængere, jo mere pålidelig vil din virksomhed vises i potentielle kunders øjne. Ved hjælp af widgets på sociale medier kan du afsløre de respektive data på dit websted. Jo større dit sociale mediefællesskab vokser, desto mere pålidelige ser du ud.

Hvis du vil fange dine besøgende opmærksomhed med statistikker på sociale medier, anbefales det at placere en widget til sociale medier i overskriften på dit websted. Hvis du lige har oprettet en profil på sociale medier, og publikum ikke er så mange, er det anbefalet at vente, indtil det bliver større.

Et yderligere hack, som du kan vælge, er at tilføje feeds på sociale medier til dit websted. For eksempel kan du vise en widget med de nyeste Instagram- eller Facebook-opdateringer nederst på din webside.

JetPack Gratis WordPress Plugin sociale ikoner

Der er hundreder af sociale medier plugins tilgængelige, men vi kan virkelig godt lide JetPack Social. Chancerne er, at du allerede bruger JetPack til WordPress til billedoptimering, gallerier, beskyttelse mod brute force eller nogen af ​​dets andre fantastiske funktioner. Men vidste du, at dette praktiske alt i én plugin også indeholder ikoner på sociale medier? Og de er ret dejlige, hvis du spørger os, så hvorfor ikke prøve dem i stedet for at installere et andet plugin.

5. Blog, der ofte opdateres

At drive en blog vil hjælpe dig med at etablere et langvarigt forhold til dit publikum. Det indhold, du deler på din officielle blog, skal være relevant for den niche, som din virksomhed er relateret til. Det skal være nyttigt for dit publikum. Du kan dele anmeldelser af de løsninger, du tilbyder, guider, tutorials, sjovt indhold, gratis e-bøger og meget mere.

En blog fyldt med relevant og nyttig information giver værdi for dit publikum. En ofte opdateret blog viser, at du er interesseret i dine kunder, både de eksisterende og potentielle. Det afslører, at du er interesseret i måderne at hjælpe dem i forskellige virksomheder i stedet for bare at tvinge dem til at foretage et hurtigt køb. Mens du opdaterer din blog med stort indhold, demonstrerer du din ekspertise inden for din forretningsniche og afslører således, at dine kunder kan stole på og stole på dig.

Så en yderligere funktion, som du har brug for at søge i WordPress-temaer efter din pålidelige forretningsværdi, er understøttelse af bloggefunktionalitet. En funktionel, brugervenlig og let at gennemse blog kan gøre vidundere for online-virksomheder.

6. Privatlivspolitik

Med et voksende antal virtuelle angreb, der sker på det moderne web, bliver folk mere besatte af privatlivets fred. Hvis du er interesseret i dit publikum, og hvis du vil have dem til at stole på dig så meget som du har tillid til dig selv, er det vigtigt at afsløre, hvad du gør med hvert stykke data, som en person sender. For eksempel, hvis et websted bruger cookies-data, beder brugerne om detaljer, mens de forlader en kommentar, indeholder en online undersøgelse, der indsamler brugerdata osv., Skal du forklare din målgruppe, på hvilke måder sådanne data vil blive brugt.

For eksempel er det blevet en almindelig praksis for websteder at informere folk om brugen af ​​cookies-politik. Hver gang en webressource anmoder om en brugerplaceringsdata, skal et respektive pop-up-vindue vises på et websted.

Hvordan kan du organisere sådanne data på dit websted? Forskellige virksomheder vælger forskellige strategier. Mens nogle af dem deler alle data, der beskæftiger sig med privatlivspolitik på en side, foretrækker andre at tilføje links til siderne, der indeholder oplysninger om brug af sådanne data i sidefoden på deres websteder. Hver gang en bruger har brug for at finde ud af flere detaljer om en privatlivspolitik, kommenteringspolitik, cookies politik osv., Kan de således finde de respektive oplysninger med et klik på det rigtige link.

Auto Servicevilkår & Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Gratis WordPress Plugin

Bare rolig, hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte med din privatlivspolitik – du kan faktisk bruge et plugin til dette også! Den frie Auto servicevilkår og privatlivspolitik WordPress-plugin gør alt det hårde arbejde for dig. Bare tilføj et par variabler, brug derefter kortkoden til at føje din politik til en side. Let!

7. Sikker kasse

Med et stigende antal online snyderi bliver folk mere forsigtige med hensyn til online-køb. WordPress er ikke længere en CMS til udelukkende at opbygge forretningssteder og blogs. De fleste af de moderne WordPress-temaer, som du kan finde på det moderne web, leveres med WooCommerce-support. På grund af dette kan du oprette en fuldt udstyret webshop på basis af et WordPress-tema.

Bevist tillidssignal nr. 7: Sikker kasse

Som regel stopper temaudbydere deres upload af deres produkter med flere online betalingsmetoder. For at din egen virksomhed skal se mere pålidelig ud, er her de vigtigste punkter, du skal tage i betragtning.

 • For at vise, at du virkelig interesserer dig for hver eneste kunde, skal du give dem flere muligheder for betalingsmetoder. Således kan folk vælge en mulighed, der er mest almindelig for dem. Jo flere betalingsmetoder du leverer, desto mere pålidelige og pålidelige ser du ud i websamfundet.
 • Brug af bredt genkendelige ikoner og billeder på dit websted øger også kundernes tillid. Vi ved alle, hvordan VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX og andre ikoner ser ud. Så når man når et websted med billeder af betalingsmetoder, som en bruger er bekendt med, opretter webprojektet automatisk en mere pålidelig og pålidelig præsentation, og griber opmærksomhed fra første gangs besøgende.

Vær opmærksom på tilgængeligheden / support af sådanne elementer i et WordPress-tema, som du vælger til din virksomhed. Få hver klient til at føle sig selvsikker i dig. Få dem til at føle dig sikre, som de med deres mere. Dette vil give dig flere kunder og et betydeligt indtjeningsforøg.

McAfee Secure Free WordPress Plugin

Vi kan godt lide McAfee SIKKER gratis WordPress-plugin for at tilføje et sikkerhedskontrolmærke til dine butikssider, men der er mange flere du kan gøre for at stramme sikkerhed i din butik. Sørg for at bruge vores tip til at sikre din WooCommerce-butik til at skabe en sikker online shoppingoplevelse for dine kunder.

8. Et SSL-certifikat og indikator

Et SSL-certifikat giver godkendelse, så når en kunde til dig sender information til dig, ved de, at det går til den rigtige server og ikke til et incoster (hvilket gør det til et af de vigtigste tillidssignaler).

Det er påkrævet for e-handelswebsteder (på grund af de transaktionsdata, der behandles), og mange blogs og lokalsamfund (hvor lejlighedsvis personlig eller transaktionsinformation gennemgår) bør også have dette.

Der er to elementer i en SSL. Den første er det faktiske certifikat, der beskytter kundeinformation og typisk skal købes fra en tredjepart uden for WordPress. Den anden del er en badge, der fortæller dine besøgende, at dit websted er beskyttet.

Et SSL-certifikat kan ofte fås ved at spørge dit hostingfirma. Det meste af tiden skal du betale for en privat SSL, men mange gange tilbyder værten gratis, delte SSL-certifikater igennem Lad os kryptere. Du kan også konfigurere din egen SSL gennem Let’s Encrypt eller Google nogle af de mange andre gratis SSL-indstillinger.

Når du har erhvervet et SSL-certifikat, er dit bedste alternativ at installere Virkelig simpelt SSL-plugin. Dette aktiverer SSL-funktionaliteten på dit websted og omdirigerer alle indgående webstedsanmodninger til https i stedet for http. Du vil også se https: // inden din URL.

Mange kunder bemærker denne ændring i URL-adressen, men en anden måde at sikre sig, at de ser det, er ved at indlejre en SSL-sikkerhedsemblem i din kasse, sidebjælke eller sidefod. Jo oftere du viser badget, desto mere sandsynligt er folk for at anerkende, at deres personlige oplysninger er sikre.

9. Brugerdefineret domænenavn

Et domænenavn er den URL eller adresse, som dine kunder og besøgende på webstedet går til. For eksempel kan det se sådan ud: www.mygreatwebsite.com. Det meste af tiden har din virksomheds navn eller en slags nøgleord, som brugerne vil søge efter.

Når du vælger en webstedsbygger kan du muligvis ende med et platformspecifikt underdomæne som mywebsite.weebly.com eller mywebsite.wix.com. Mange af disse alt sammen i en webstedsbygger giver disse domæner gratis, og nogle hostingfirmaer giver dig mulighed for at have dem på WordPress.

Det største problem med at have et sådant underdomæne er, at det mangler unikhed. Du annoncerer dybest set for webstedsbyggeren, og det gør dit domæne længere end det burde være. Dette gør det vanskeligere at huske, og søgemaskinerne giver typisk ikke disse domæner så meget eksponering.

Desuden ser det uprofessionelt ud for dine besøgende. Faktisk er den første tanke, der kommer ind i mit hoved, når jeg ikke ser et brugerdefineret domæne, “De brugte ikke tid eller penge på dette websted.”

Derfor er det bedst at købe et brugerdefineret domæne fra dit hostingfirma eller en domænesælger. Tilpassede domæner er så billige (normalt omkring $ 10 pr. År), at det er en no-brainer.

Websteder som GoDaddy, Namecheap og Register.com har alle søgebjælker til at finde tilgængelige brugerdefinerede domæner. Men du skal tjekke dit hostingfirma først, da det er lettere at arbejde gennem det samme firma.

10. Tillidslogoer og symboler (ligesom McAfee Secure)

Dette knytter sig til SSL-badges, vi talte om før, men der er flere andre logoer og symboler, som du måske vil overveje at gøre dine kunder rolige.

For eksempel har mange brugere ikke tillid til et websted, medmindre der er en slags virus- og malware-beskyttelse, såsom Norton eller McAfee Secure. Naturligvis kan brugeren ikke gå til backend for at se, hvad du har installeret, så logoerne er vigtige.

Det meste af tiden vil du se en række logoer i bunden af ​​e-handelswebsteder. Alt dette skyldes mængden af ​​personlig og transaktionsinformation, der flyder frem og tilbage.

For eksempel er det kendt, at e-handelswebsteder viser “bekræftede” logoer for betalingsgateways og processorer. Dette ville være for gateways som PayPal, Authorize.net og Stripe.

Det er heller ikke en dårlig idé at afsløre, hvilke typer betalinger du accepterer. Ikke alle virksomheder tillader alle kreditkort – eller alternative betalingsmetoder som Apple Pay, Bitcoin og PayPal. Så det kan være en strategisk fordel, hvis du tilbyder flere betalingsmuligheder.

Du kan typisk finde disse badges (og embed code) fra de virksomheder, de kommer fra. PayPal har en side til sine logoer. Det gør McAfee også.

11. Oprettelse af en Google Business-profil

Hvert websted har brug for en Google Business-profil – især hvis du driver en lokal butik. Årsagen hertil er, at de fleste lokale søgninger nu udføres via Google eller Yelp. Derfor vil du have så mange oplysninger som muligt nævnt øverst på Google.

Et organisk søgeresultat er fint, men det mangler varer som billeder, stjerneklassificering, anmeldelser, forretningsoplysninger, åbningstider og andre funktioner, der gør en forretningsprofil til et af vores største tillidssignaler.

En Google Business-fortegnelse viser kunder, at du er aktiv online og interesseret i at vise folk så meget information, som de har brug for, lige fra starten.

Hvis din virksomhed har høje ratings, er det også en vidunderlig måde at vise det sociale bevis på. Endelig er den bedste måde at drage fordel af Google Business ved at svare på brugeranmeldelser. Det er meget magtfuldt, når andre kunder ser, hvordan du interagerer og reagerer på brugerens anmodninger og bekymringer.

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig Google Min virksomhed, kræv derefter din virksomhed og opret en profil. Der er felter til at uploade billeder, dele åbningstider, tale om, hvad du sælger, og meget mere.

12. Brug af et ikke-spammy webdesign

Et ikke-klodset, hurtigt webdesign afhænger typisk af, om du har fundet et tema fra en pålidelig temasælger eller ej. Du har dog fuld kontrol over, hvor meget du gerne vil spam dine besøgende.

Tænk på spam som noget, der kan hindre brugerens evne til at læse dit indhold eller komme videre på hele dit websted.

Der er to primære typer spam, der skal undgås eller begrænses: popups og reklamer.

Pop-ups er gode til at oprette din e-mail-liste, men de bedste e-mail-indsamlingsformularer giver dig værktøjer til at blokere disse popups, når en bruger allerede har set dem. For eksempel leverer OptinMonster avancerede målretning og tilpassede visningsregler. Disse er vigtige for kun at afsløre popups, når de er mindst irriterende.

Hvad angår annoncer, er de gode til at tjene penge, men du vil forhindre dem i at rod med dit faktiske indhold.

Aviser er berygtede for at bryde denne regel, da de ofte propper annoncer i artiklerne, eller du kan se mange duplikatannoncer på den samme side. Det meste af tiden sænker disse mange annoncer kun dit websted og markerer brugere.

Afslutter

Nu sker det. Dette var 12 populære tillidssignaler, som du skulle tage højde for, når du bygger en pålidelig webtilstedeværelse af din virksomhed. Hvis du foretrækker at bygge et websted på egen hånd, skal du overveje at integrere disse elementer i dit design. Hvis du foretrækker at arbejde med WordPress-skabeloner, skal du vælge et færdigt design, der indeholder ovennævnte kriterier. Glem aldrig at eksperimentere. Det er ikke nødvendigvis, at hacks, der arbejdede på et websted, vil være så populære på et andet.

Vælg tillidssignaler, der er mest anvendelige til din egen virksomhed, og lad dem vokse din kundebase-manifold. Har du noget at tilføje? Eller nogen tillidssignaler, du ser efter, når du er på nettet? Del dine tanker nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map