12 Bedste WordPress Backup Plugins & Services

10+ Bedste WordPress BackUp Plugins & Services

Oprettelse af et websted er en sjov oplevelse, når ting går rigtigt. Imidlertid kan oplevelsen hurtigt blive sur, hvis der opstår et problem med dit WordPress-websted. For eksempel kan du blive offer for en ondsindet hacker eller bukke under for korrupte data, når du installerer et nyt tema eller plugin. Eller måske har du simpelthen foretaget en ændring, som du ønsker, at du ikke havde gjort, og nu ikke har nogen måde at gå tilbage på. At møde problemer med dit websted kan være frustrerende, endnu mere, når du ikke har nogen idé om, hvordan du gendanner det.


WordPress er normalt et sikkert og pålideligt indholdsstyringssystem til dit websted. Men nogle gange på trods af alle dine forholdsregler, kan noget gå galt. Lad os sige, at du mister dit websted, hvordan ville du gå i gang med at gendanne det til sin tidligere ære?

Sikkerhedskopiering er svaret. De er et af de bedste – og mest pålidelige – forsvar mod enhver form for trussel mod dit websted. Med en regelmæssig backup-plan på plads, skal du bare gendanne dit indhold, og du er i gang igen.

Manuel kontra automatiske sikkerhedskopier (også kendt med et plugin)

Manuelle sikkerhedskopier fungerer for et lille websted med et lille antal seere og et lille personale, men når dit websteds publikum og personale vokser i størrelse, har du sjældent råd til at give dit websted mulighed for at gå offline. Mens manuelle sikkerhedskopier tilbyder mere valg, er det bestemt mere besværligt at holde manuelt sikkerhedskopiere dit websted. Du kan læse mere om, hvordan man bruger manuelle sikkerhedskopier i vores fulde guide til, hvordan man sikkerhedskopierer WordPress.

Generelt er webstedsadministratorer alt for travlt til manuelt at tage backup af deres websteder, og manglende sikkerhedskopiering regelmæssigt kan efterlade dit websted modtagelig for undgåelig nedetid, hvis dit websted mister data eller bliver offer for et hack. Eller hvis din værts servere bliver angrebet fysisk (Enhver naturkatastrofe, tag dit valg) eller på anden måde. For et websted med et respektabelt stort publikum er det bedst, at du bruger en premium backup-service eller plugin. Og selvom dit websted ikke er et meget populært websted, skal du stadig bruge et gratis plugin i det mindste.

Selv hvis du har et stramt budget, er det godt at bruge penge på en sikkerhedskopieringstjeneste. Disse tjenester gør alt det tunge løft for dig, så du kan sove forsvarligt ved, at dit WordPress-websted er i gode hænder. Men vi har gjort vores bedste for at inkludere det bedste af de bedste WordPress-backup-plugins – gratis og premium. Så bare fordi dit budget ikke giver dig nok vippeplads til en af ​​de betalte indstillinger, vi nævner, betyder det ikke, at du ikke kan finde et fantastisk gratis plugin til at hjælpe dig med regelmæssigt at tage backup af dit websted.

1. VaultPress

VaultPress til WordPress

Den officielle backuptjeneste, der leveres af Automattic, VaultPress giver et væld af valg af sikkerhedskopiering, lige fra det mest basale fra $ 2 / mo til det avancerede pris til $ 20 / mo. Faktisk stoler vi på VaultPress til at tage backup af WPExplorer hver dag.

VP gendanner

VaultPress kan oprette og holde en ajourført kopi af dit websted med daglig / realtidssynkronisering af alt dit WordPress-indhold og give automatiserede gendannelsesindstillinger. Derudover udføres en sikkerhedsscanning for at holde dig informeret om eventuelle trusler mod webstedssikkerhed.

VaultPress

Det er meget let at se på sikkerhedskopieringsarkivet og beslutte, hvilken sikkerhedskopi du måske ønsker at bruge. Med VaultPress kan du nemt gendanne dit websted med en FTP- eller SSH-forbindelse. Du kan downloade dine sikkerhedskopier og gemme den på en hvilken som helst bærbar lagerenhed eller uploade den til ethvert online lagerwebsted som Google Drive eller Dropbox. Hvis du nogensinde har problemer med restaureringer, giver VaultPress stor support til at hjælpe dig med restaurering af websider.

For $ 29 / mo får du spambeskyttelse, automatiske gendannelser, sikkerhedskopiering i realtid, sikkerhedsscanning, fuld backup-arkiv og support fra sikkert personale. Den mest minimale plan Lite, giver daglig backup, automatiseret gendannelse, sikkerhedsstøtte og et 30 dages backup arkiv.

Du kan bruge VaultPress til flere websteder med kun en konto. Og du kan få adgang til alle sikkerhedskopier ved at installere VaultPress-plugin.

2. BackupBuddy af iThemes

BackupBuddy - WordPress Backup Plugin til gendannelse Flyt WordPress

Info & download

Brug BackupBuddy til at sikkerhedskopiere og gendanne WordPress-websteder problemfrit og uden meget besvær overhovedet. Du kan gemme din sikkerhedskopi hvor som helst via Amazon webservices, Dropbox, Rackspace Cloud, FTP og e-mail.

BackupBuddy - WordPress Backup Plugin til gendannelse Flyt WordPress (1)

Med BackUp Buddy kan du køre hyppige database-sikkerhedskopier eller komplet sikkerhedskopiering, bruge offsite-lagringsmuligheder, bruge BackUp Buddy Stash-lager, planlægge sikkerhedskopier, udelukke visse filer fra at blive sikkerhedskopieret og oprette sikkerhedskopieringsprofiler.

BackupBuddy - WordPress Backup Plugin til gendannelse Move WordPress (2)

Gendannelse er meget let at følge, selv for en WordPress newbie. BackUp Buddy kan let hjælpe med at transportere dit WordPress-sted til et andet domæne eller vært. Andre funktioner i BackUp Buddy inkluderer e-mail-meddelelser, sikkerhedskopieringsgrænser, individuel fillagring, malware-scanninger, databasetekstudskiftninger, databasescanning og -reparation og interaktivt kort over webstedskort.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

UpdraftPlus er et effektivt og meget populært freemium-plugin, der hjælper med at oprette sikkerhedskopier af dit WordPress-websted på Amazon S3, Google Drive, Rackspace Cloud, Dropbox, FTP, SFTP, SCP, OpenStack Swift, WebDAV og endda via e-mail.

Med denne mulighed kan du hurtigt foretage komplette sikkerhedskopier af dit WordPress-sted og gemme dem enten på skyen eller downloade dem direkte til din computer. Plugin understøtter også både planlagte og on-demand-sikkerhedskopier og giver mulighed for forskellige tidsplaner for dit websteds filer og databaser.

Valgmuligheder til tilbagetrækning

Brug Updraft til at udføre hurtige gendannelser, auto-sikkerhedskopieringer med gentagne tidsplaner, migrere sider, vælge specifikke filer til sikkerhedskopiering og downloade backuparkiver. Hvis en upload stopper for tidligt eller mislykkes, gentager plugin den mislykkede upload. Krypter database-sikkerhedskopier med premium-versionen af ​​plugin. Dette plugin fungerer på flere sprog, og oversættelsesarbejdet pågår. Den gratis version er velegnet til flertallet af brugere, selvom premiumversionen tilbyder en lang række ekstra funktioner, herunder adgang til prioriteret support.

4. BlogVault

BlogVault-sikkerhedskopier

Info & download

Et sikkert backup-system, der hjælper WordPress-brugere med at oprette sikkerhedskopier automatisk, udføre auto-gendannelser, migrere sider og se sikkerhedskopier i op til 30 dage. Du kan gemme enhver sikkerhedskopi, du ønsker, fra sikkerhedskopieringsarkivet til Dropbox. Du kan testkøre sikkerhedskopier på BlogVault-servere for at kontrollere, om den valgte sikkerhedskopi er den, du ønskede.

BlogVault til sikkerhedskopiering af WooCommerce

Med BlogVault kan du også aktivere en funktion til backup i realtid. Betydning, når du foretager ændringer på dit websted, tager BlogVault ikke og opdaterer tilsvarende filer. På denne måde er dit webstedsindhold altid sikkert!

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer trinvise sikkerhedskopier, gratis offsite-opbevaring, multisitestøtte, integreret iscenesættelse, tabel-sikkerhedskopier til WooCommerce-butikker og et fantastisk supportteam klar til at hjælpe 24/7.

5. Duplicator

Duplicator gratis WordPress-plugin

Duplicator er migreringsplugin, som du kan bruge til at tackle backup-snapshots af dit websted. Den gratis plugin giver dig mulighed for at klone dit WordPress-websted og oprette manuelle sikkerhedskopier efter behov. Det skabte en komplet sikkerhedskopi af dine WordPress-filer, webstedsindhold, database, temaer og plugins pakket i en zip-fil.

Der er også en pro-version tilgængelig til backup-planlægning, cloud-opbevaringsforbindelse, e-mail-meddelelser og mere.

6. BackWPup

BackWPup gratis WordPress-plugin

BackWPup er et andet freemium-plugin, der kan udføre automatiske sikkerhedskopier af WordPress-websteder, udføre WordPress XML-eksport, optimere, kontrollere og reparere databaser.

backUpwp gratis

Backupene kan gemmes via FTP-servere, Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace sky, Sugar Sync og i pro-versionerne til Amazon Glacier og Google Drive. Og hvis du nogensinde har brug for flere funktioner eller support, skal du blot opgradere til premium-versionen af ​​plugin.

7. SnapshotPro

SnapshotPro

Snapshot er et plugin af WPMU DEV, der opretter sikkerhedskopier af alt indhold, hele databasen eller specifikke tabeller. Plugin kan planlægges for at udføre automatiserede sikkerhedskopier og du kan gemme dine sikkerhedskopier til Dropbox, Amazon S3 eller SFTP. Plugin er en del af WPMUdev-medlemskab og inkluderer support til et-klik-sikkerhedskopiering og gendannelse, automatiserede sikkerhedskopieringer, multisitestøtte og inkluderer endda 10 GB WPMUdev-skylager.

8. WPVivid

WPvivid

Med WPvivid kan du sikkerhedskopiere, gendanne og migrere dit websted – men lige nu vil vi fokusere på sikkerhedskopierne. Den gratis plugin inkluderer funktioner til automatiske sikkerhedskopier, support til cloud-opbevaring (Dropbox, Google Drive, Amazon S3, SFTP osv.), Gendannelse af et enkelt klik, en-klik-sikkerhedskopiering, ingen grænser for sikkerhedskopieringsstørrelse og mere. Plugin er også kompatibel med den populære MainWP-webstedsadministrator, så du nemt kan administrere sikkerhedskopier til alle dine websteder. Og det spiller pænt med sidebygere som Elementor, SiteOrigin og Beaver Builder.

WPvivid Pro tilføjer endnu flere muligheder for trinvis sikkerhedskopiering, multisitestøtte, fjernlagring, avanceret planlægning, brugerrollefunktioner og mere.

9. BackupGuard

BackupGuard

Opret nemt en sikkerhedskopi af dit websted med BackupGuard. Plugin-systemet har masser af backupfunktioner til at oprette et ubegrænset antal sikkerhedskopier af websteder, individuelle sikkerhedskopier af filer eller mapper og endda sikkerhedskopier i flere steder. Desuden er det nemt at planlægge, eksportere eller importere dine sikkerhedskopier. Og BackupGuard tilbyder en unik statuslinje, så du kan se, hvor du er i din sikkerhedskopi (eller endda annullere den, hvis du vil).

10. CodeGuard

CodeGuard-sikkerhedskopier

Info & download

Et backup-system, der opretter en sikkerhedskopi af alt på dit WordPress-sted. Opsætningsprocessen bør ikke være for vanskelig for nogen, der har brugt WordPress i et stykke tid, sikkerhedskopierne oprettes automatisk, og du kan overvåge ændringer til filer på dit netværk.

Gendannelse kan udføres ved at downloade zip-filen og udføre manuel gendannelse, eller vælge visse filer, der skal gendannes, eller den lette måde ville være at vælge en automatisk fuld gendannelse. Med planer fra $ 39- $ 239 / mo lyder det måske en smule dyrt, men det er virkelig ikke, når du tager i betragtning, at det beskytter dit websted.

11. WPBackItUp

WPBackItUp WordPress Plugin.

Vores næstsidste valg – WPBackItUp – er en solid kandidat til sikkerhedskopiering af dit websted med en unik prisstruktur. Sikkerhedskopiering af dit websted og gendannelse af det manuelt er helt gratis. Hvis du imidlertid ønsker at drage fordel af gendannelsesindstillinger med et klik (sammen med en række andre funktioner), skal du betale $ 79 for premiumversionen.

I det store hele er WPBackItUp et solidt alternativ til andre løsninger til sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted. Deres support og dokumentation er fremragende, hvilket betyder, at du sandsynligvis ikke har brug for andet end den gratis version for at beskytte dit websted.

12. All-in-One WP-migration

Alt-i-én WP-migration

Alt-i-én WP-migrering er nøjagtigt, hvordan det lyder – et plugin, der opsætter dig til succes, når du flytter dit websted. Men du kan bruge plugin til bare at eksportere en sikkerhedskopi af dit websted. Log blot på dit websted, naviger til All-in-One WP Migration-pluginsektionen og klik på den store grønne Eksporter-knap. Og plugin inkluderer WP-CLI-integration, så du kan oprette sikkerhedskopier og ekskludere filer (som spam-kommentarer, revisioner af poster, inaktive plugins osv.) Med hurtige kommandoer.

Hvorfor sikkerhedskopiering af websteder er så vigtig

Kort sagt er en sikkerhedskopi en kopi af dit websted, der er uploadet andetsteds (f.eks. På din server eller til en filhostingstjeneste som Dropbox). De er vigtige for at sikre, at du har en måde at gendanne dit websted, når ting går galt. Forestil dig f.eks. En fejl, der påvirker dit websted for e-handel. Hvis du ikke har nogen sikkerhedskopi – og ingen måde at gendanne dine mistede data – vil det påvirke hele din virksomhed massivt. Mens udsigterne kan være dystre, vil det at have en sikkerhedskopi-strategi på plads – endda en simpel en – gemme din bacon.

I det store og hele kan sikkerhedskopiering af dit websted hjælpe dig med at beskytte mod en række trusler, herunder:

  • Hjemmeside hackere. Mens nogle hackere sigter mod at stjæle følsomme oplysninger, vil mange hacke websteder bare for at bevise, at de kan. Hvis du har et websted, er du allerede i fare.
  • Malware og vira. Ondsindede trusler som vira, trojanere og anden malware kan finde vej ind på dit websted gennem WordPress-plugins og beskadige eller stjæle dine data. Selvom WordPress er sikkert, er det stadig ikke 100% ufejlbarligt. Tidligere versioner af WordPress er blevet ramt, og at have en sikker fuld sikkerhedskopi betyder, at du er forberedt på værste fald.

I det store og hele er sikkerhedskopier af afgørende betydning – men lige så nøglen er din samlede plan. Lad os se på, hvordan vi gør det.

Oprettelse af en sikkerhedskopieringsplan

En sikkerhedskopi er simpelthen den hyppighed, hvorpå du udfører sikkerhedskopier. Dette kan være en ugentlig eller månedlig sikkerhedskopi, selvom frekvensen kan variere baseret på dine egne unikke krav. Uanset anbefale vi dog at udføre regelmæssige sikkerhedskopier.

Oprettelse af en backup-plan er en relativt ligefrem proces. Mens du kunne udføre et par enkle beregninger (inklusive factoring i dine trafikniveauer), virkeligheden er, at hvis du sikkerhedskopierer regelmæssigt og ofte bruger din valgte løsnings indbyggede funktioner, skal du være god til at gå.

Når det er sagt, ønsker du ikke at gemme kopier af hver eneste sikkerhedskopi, du foretager et sted. I stedet stræber du efter at have mindst en lokal sikkerhedskopi med en anden kopi gemt offsite. Igen kan plugins hjælpe dig med dette, og mange tilbyder en måde at gemme sikkerhedskopier eksternt.


Bare for at gentage – sikkerhedskopier er vigtige. De hjælper dig med at komme tilbage online hurtigt og nemt efter et problem, og endnu vigtigere er, at de hjælper med at minimere nedetid, som dine besøgende oplever. Og til sidst er der virkelig ingen god grund (ikke en enkelt) til ikke at tage backup af dit websted. Det er bedre at være sikker end undskyld – hvilket er nøjagtigt, hvorfor sikkerhedskopiering af dit websted er stærkt anbefalet. Selv hvis du skulle føle, at dit websted ikke kommer til at miste meget i vejen for trafik / indtægter på grund af lidt nedetid, kan du stadig potentielt miste alt, hvad du har lagt op på dit websted.

Jeg vil bestemt anbefale, at du i det mindste får et gratis plugin til at beskytte dit WordPress-sted. Og sørg for altid at tage en sikkerhedskopi, når du offentliggør nye indlæg, såvel som før og efter større opdateringer til din WordPress-installation, temaer og plugins (eller i det mindste en gang om måneden bare for at være sikker).

Har du prøvet nogen af ​​indstillingerne i vores bedste WordPress backup-plugins-roundup? Eller gik vi glip af dit foretrukne backup-plugin? Fortæl os det i kommentarfeltet – vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map