10 WordPress-backup-historier, der kunne dræbe dit websted

En webside-sikkerhedskopi er en af for det meste vigtige opgaver af en webadministrator. Nogle af jer, der læser denne artikel, kan være ny med at administrere websteder. Du kan måske sigte mod at starte din helt egen webudviklingsvirksomhed en dag. Ideerne, der diskuteres i denne artikel, vil være nogle af de vigtigste ting, du har brug for at overholde – i hele dit erhverv.


For erfarne veteraner – folk, der har administreret virksomheder i et halvt årti, anmoder jeg dig om at dele dine backup-katastrofehistorier (hvis du har nogle af dem) eller nogle personlige tip til alle vores læsere! Noget, du ønsker, at du vidste, da du var begyndt! Så lad os komme i gang uden meget.

I denne artikel vil jeg tale om 10 almindelige myter, der er udviklet i løbet af de sidste par år i visse bloggsamfund. Et par uinformerede folk spreder ord som en ildsted, og folk, der er nye i branchen, tror dem som evangeliet. Jeg er her for at ændre det. Fortælle dig hvad er hvad, baseret på sund ræsonnement.

Lektion 1: Engangs-sikkerhedskopi

matematisk ligning

Kan du huske algebra i gymnasiet? Hvor mange gange skulle du gøre det for at få det rigtigt? Sikkerhedskopiering er noget lignende. Hvis du tror, ​​at du vil tage en engangs-sikkerhedskopi af dit websted – er du i god tid. Du skal tage en fuld backup mindst en gang om måneden, afhængigt af dit websted:

 • Hvis du bygger eller renoverer et websted fra bunden, skal du tage en sikkerhedskopi hver sjette til tolv time.
 • Hvis du har en aktiv blog, hvor du finder mange kommentarer dagligt, skal du tage en daglig backup.
 • Hvis du har et portfolio-websted, er en ugentlig eller dobbelt ugentlig sikkerhedskopi god nok.

Lektion 2: Delvis sikkerhedskopi

halvspist-donut

Delvis sikkerhedskopiering, også kendt som en Ufuldstændig sikkerhedskopi, tager en sikkerhedskopi af kun WordPress-databasen og glemmer wp_content mappe, eller omvendt. Delvis sikkerhedskopiering har deres fordele og ulemper. Dens fordel er, at de er relativt små i forhold til en komplet sikkerhedskopi. Dårlige nyheder er, at de alene ikke kan gendanne et ødelagt websted. Du har brug for de resterende data (i vores tilfælde indholdet af WordPress-installationsmappen), som kun er den fulde sikkerhedskopi.

En fuld sikkerhedskopi inkluderer både WordPress-databasen og installationsmappen. Hvis du har en masse billeder / medie-uploads, bliver din backup-størrelse naturligt stor. Derfor skal du være selektiv med hensyn til type backup du vælger. Her er nogle råd, der hjælper dig med det:

 1. Hvis du uploader nye indlæg hver dag, skal du tage en fuld backup
 2. Hvis du udgiver nye artikler en gang om ugen, skal du a ugentlig fuld sikkerhedskopi og a daglig delvis sikkerhedskopi (af databasen) ville gøre susen.
 3. Hvis du har flere bidragydere, der arbejder på dit websted, så skal a daglig backup er igen nødvendigt.

Tricket er at finde den bedste kombination, der fungerer for dig. Dit mål skal være effektivitet – brug mindst mulig plads til at gemme den maksimale datamængde.

Lektion 3: Stole på delte webhosts for at tage en sikkerhedskopi til dig

ubekymrede-mand-æglæggende-i-græs-iStock-2x3

Jeg siger ikke, at webhosts ikke tager en sikkerhedskopi. Men typen af ​​sikkerhedskopiering afhænger af det webhost, du bruger. For eksempel kan et delt hostingfirma muligvis tilbyde en 30 dages redundant backup-mulighed, som muligvis ikke inkluderer de databaser, der findes på din konto.

Lad os antage, at du er vært for dit websted i en sådan vært. En fin dag mislykkes dit websted uventet, og du begynder at feje gennem backup-loggene. Heldigvis finder du det – men vent! Det er kun public_html folder! Hvor er din database? Du ved det ikke!

Så står du tilbage med en delvis sikkerhedskopi. Hvilket er ikke godt uden faktisk WordPress-database. Forestil dig at have alle de 30 billeder af en 3000 ord artikel, uden at have selve 3000 ord artiklen. Du tabte på SEO og lider et enormt tab af trafik.

Lektion 4: Lokale sikkerhedskopier

harddisk

Hvad er egentlig en lokal sikkerhedskopi? Det er enkelt – at gemme sikkerhedskopien på dit websted kun på din computer. Det betyder, at den eneste kopi af dit websted er på din harddisk – en uforudsigelig enhed, som på et tidspunkt vides at mislykkes.

Dette min ven, er ikke en klog ting at gøre. Vi lever i en tidsalder, der tilhører skyen. Snart kommer alt i skyen. Hvorfor ikke starte tidligt? Ideelt set skal du gemme dit websteds sikkerhedskopi i et skylagringsfirma som Dropbox, Google Drive, Amazon S3 eller RackSpace Cloud Files.

Lektion 5: WordPress Auto-Backup Myth

Siden version 3.5 havde WordPress indbygget indstillingen til automatisk opdatering. Dette gjorde det muligt for alle automatisk at opdatere WordPress til den nyeste version med lidt indsats. Dette førte også til en fejlnummer. Folk begyndte at tænke – “Okay, hvis WordPress automatisk opdaterer sig selv, skal det også automatisk sikkerhedskopiere mine filer”.

Kære læsere, det er ikke sandt. WordPress sikkerhedskopierer på ingen måde dine filer automatisk. Tænk over det. Hvor skulle det opbevare backup-arkiver? I værtsserveren? I Amazon S3? I hvilket tilfælde kræver det dine legitimationsoplysninger. Men det beder dig ikke engang om nogen information! Det er webmasterens ansvar at konfigurere og tage en sikkerhedskopi i et bestemt tidsinterval.

Nej tak

Okay, indtil videre har vi dækket nogle af de myter, der skyldes manglende information. Nu hvor du ved alt dette, er jeg sikker på, at du vil være forsigtig næste gang. Tid til den anden del af indlægget: overmod. Nogle af os er for sikre på os selv og abonnerer ikke helt på “forebyggelse er bedre end kur” – så ofte som vi skulle.

Dette kan muligvis medføre problemer. Når jeg taler ud fra personlig erfaring, vil jeg sige, at mange mennesker er faldet til overtro. Jeg vil beskrive fire sådanne fejlnumre, der starter med “Jeg har ikke brug for en sikkerhedskopi, fordi _____”. Læs det venligst, og del dine tanker om det samme.

Lektion 6: Jeg har ikke brug for en sikkerhedskopi

Så arrogant og overbevidst kan det lyde, der er en svimlende høj antal personer, der abonnerer på denne regel. De tror, ​​at de behøver simpelthen ikke en sikkerhedskopi. Hvorfor? Måske fordi de er mindst generede af siden eller foretrækker at leve livet på kanten. Eller fordi de mener, at de ikke er så uheldige, at dårlige ting vil ske med dem! Jeg håber, at du ikke er en af ​​dem.

Lektion 7: Jeg har ikke brug for en sikkerhedskopi, for jeg er ikke dum nok til at bryde mit eget sted

Ingen siger, at du er dum. Det er din stolthed, der taler lige der. Min ven, du ved aldrig, hvad der vil ske.

 • Du er ikke en støttespiller. (Er du?)
 • Du har ikke løst alle de NP-hårde og NP-ufuldstændige problemer. (Har du?) Nej!
 • Så fra både en troendes og en videnskabsmands synspunkt har du ingen forudsigelig måde at forudsige fremtiden.

Jeg vil være ærlig med dig. Jeg plejede at tænke sådan. Det er ganske naturligt for nogle. Men det ville være mest klogt at være forsigtig og afmelde dig selv fra denne kategori. Du ved aldrig, hvornår en plugin-opdatering, et nyt tema eller en anden opdatering kan ødelægge dit websted – så det er bedst at altid fejle på siden af ​​forsigtighed.

Lektion 8: Jeg har ikke brug for en sikkerhedskopi, fordi jeg lige er i gang

WordPress 4.0 Benny Release

Dreng, jeg ville ønske, at nogen havde advaret mig tidligere! Hvor meget tid og kræfter ville jeg have sparet! Da jeg var ny med WordPress, eksperimenterede jeg med hver eneste ting, jeg kunne finde. Ukendte plugins, temaindstillinger, nye widgets, CSS-ændringer – du navngiver det. Men jeg tog ikke en sikkerhedskopi! Jeg vidste ikke engang, hvad en sikkerhedskopi var.

Og det var død for mig. Jeg brugte over 11 timer på min første side, kun for at finde ud af, at værtens harddisk var mislykket, og den daglige sikkerhedskopi dækkede sidste dage data.

Som jeg har nævnt tidligere i denne artikel, skal du fortsætte med at tage en sikkerhedskopi hver 10-12 time, når du aktivt ændrer dit websted. Ideelt set skal du gøre dette i et iscenesættelsesområde (offline eller online) og derefter erstatte det til hovedwebstedet. For mennesker, der ikke har ekspertisen til at tackle dette, er det bedre at gå med den øgede sikkerhedskopieringsfrekvens.

Lektion 9: Jeg har ikke brug for en sikkerhedskopi, da hackere ikke bider med mit lille websted

Jeg kan ikke lide at lyde kliché, men –

Begyndelsen på alle de store ting er små

 • Universet består af entropi. Så det er måske bare muligt for en amatørhacker at bruge dit websted til målpraksis. Du ønsker ikke at være en hackdrins målpraksis nu, gør du?
 • Du skal også være forsigtig, når du tager en sikkerhedskopi. Hvis du sikkerhedskopierer de allerede inficerede filer, hvad er så brugen? Du skal installere et WordPress-sikkerhedsplugin for at scanne dit websted for malware og holde det rent.
 • Hvis du er blevet hacket før, skal du uddele de ekstra kontanter – bryde en lille sparegris, hvis du skal, og få en ordentlig sikkerhedsrevision fra Sucuri.

Lektion 10: En sikkerhedskopi er for meget arbejde!

løbe

Denne regel er noget sandt. At tage en daglig backup er for meget arbejde – især hvis du har det meste af tiden. Min anbefaling – brug en backup-plugin-tjeneste som VaultPress. Det koster omkring $ 5 om måneden og holder ubegrænsede sikkerhedskopier!

Men der er virkelig masser af store WordPress-ressourcer, der hjælper med at gøre sikkerhedskopier lettere for dig. Vores næste indlæg indeholder en samling af de bedste backup-plugins i WordPress, der spænder fra gratis plugins til premium-tjenester. Brug det til at vælge din foretrukne WordPress-backup-løsning.

Afsked ord

Når dit websted får meget trafik, skal du fokusere det meste af din tid på at forbedre det, tilføje mere indhold og aktiv reklame. En artikel, der er tweetet én gang, vil ikke gøre en hel masse brummer.

Det, der er vigtigt, er, at du distribuerer din opgave. Hvis du føler, at oprettelse og styring af sikkerhedskopier tager for meget af din tid, skal du overveje et enklere alternativ – Administreret WordPress Hosting. Næsten alle udbydere har regelmæssige ubegrænsede sikkerhedskopier med en 30 dages retentionstid og en hel masse andre fantastiske funktioner. Indtil næste gang!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map