10 weekendprojekter, der gør dit WordPress-websted mere brugervenligt inden mandag

Gør dit WordPress-websted mere brugervenligt inden mandag

For nogle er weekenderne beregnet til fest. For iværksættere er weekenderne, når de skiller sig ud fra konkurrencen.


Weekendprojekter giver fuld mening for en mindre virksomhedsejer, da der er langt mindre pres for at nå en frist. Kort sagt, weekender føles mere som sjovt arbejde.

Weekender er fremragende til at fokusere på brugervenligheden af ​​dit websted. Uanset om du har en autoritetsblog eller et tusindprodukt e-handelswebsted, er brugervenlighed ofte en eftertanke, når du får din virksomhed til at rulle.

Derfor er weekenden så fantastisk, fordi du kan tage lidt tid på at presse et weekendprojekt ind for at gøre dit websted mere brugervenligt inden mandag. Lad os se på nogle af disse potentielle projekter.

1. Få brugerfeedback på dit websted

Det første skridt til at ændre dig omkring din brugeroplevelse er at forstå, hvad du kunne forbedre. Når alt kommer til alt ønsker du ikke at ændre dig omkring noget, der ikke er ødelagt.

Nogle af disse kræver betalinger, mens andre er gratis. Du kan også søge efter flere brugervenlige testværktøjer via Google. Hele pointen er at se, hvad folk siger om dit websted, så du kan tage uddannede beslutninger, når det kommer til at ændre UX. Det er heller ikke en dårlig ide at sende en undersøgelse til dine nuværende brugere, da det er dem, der bruger dit websted.

2. Gør hver side og post “læsbar”

I den digitale verden er folk ikke lige så interesserede i at læse. Det er en skam, men det betyder, at webstedsledere er nødt til at konstruere indhold, der er læseligt. Derfor er vi nødt til at udarbejde en hel weekendplan for at skure dit websted og justere alt, hvad der muligvis ikke klarer “læsbarhedstesten”.

Her er nogle tip til, hvordan du kommer i gang:

 • Find ødelagte links og omdiriger dem til andre sider eller placere indhold på disse sider. For eksterne links kan du blot fjerne dem. Du bør også overveje at opsætte dejlige 404 sider til folk, der ender på de forkerte sider på dit websted.
 • Gør dine skrifttyper smukke ved at konvertere det meste af din online tekst til San Serif-skrifttyper. Læsbarheden aftager, når du hopper fra en skrifttype til en anden, så hold fast ved ensartede skrifttyper overalt. Ikke kun det, men start med at bruge korte overskrifter til at få opmærksomhed og guide brugeraktivitet.
 • Evaluer alle sider til se om der bruges tilstrækkeligt hvidt rum. Undertiden har du brug for flere mellemrum, mens andre gange skal du slippe af med sidebjælken.
 • Sørg for, at du har nogle kontrasterende farveskemaer når du placerer tekst over billeder eller farver. Ellers kan folk ikke læse teksten.
 • Brug scannable teknikker såsom overskrifter, korte afsnit, kuglepunkter medier til opdeling af tekst og mere.

3. Test og juster navigations- og søgefeltet

Hvis du mangler en navigationsmenu eller søgefelt, er det nu tid til at inkludere begge dele. Oftere end ikke har du allerede disse. Men menuer og søgebjælker har sjældent den optimering, de har brug for.

I løbet af weekenden kan du implementere en A / B-testprogram eller a varmekortsystem. På denne måde kan du køre nogle test for at evaluere, hvor dine kunder klikker, når det kommer til din navigationsmenu og søgefeltet.

Måske vil du bemærke, at ikke en enkelt person rørte ved din søgefelt. Betyder det, at det er for langt nede på din startside? Ville det hjælpe, hvis du lægger det i overskriften i stedet for sidebjælken? Efter at have stillet spørgsmål som disse, skal du køre flere test næste weekend for at se, om noget ændrer sig.

4. Hvis du ikke sælger online, skal du begynde at acceptere online ordrer

Dette gælder for fysiske produkter, digitale produkter og tjenester. Et af de vigtigste punkter ved at have et websted er at skære ud unødvendige processer.

F.eks. Brugte en massageterapeut telefonen igen og igen for at booke klienter i hans tidsplan. Men et simpelt booking-plugin ville fjerne alle disse telefonopkald.

Det samme gælder fysiske produkter. Selvom det kan være skræmmende at sælge online med din lille mursten og mørtelbutik, skal du starte med kun fem af dine bedst sælgende produkter, og se, hvordan det fungerer.

5. Hvis du sælger online, skal du tilbyde yderligere betalingsmetoder

En online butik skal absolut acceptere alle større kreditkort. Det er en given. Flere andre betalingsmetoder kan dog øge dit salg ved at få adgang til mindre samfund af mennesker med mere uklare betalingsmetoder.

PayPal er et af de bedste eksempler, da mange brugere føler sig mere sikre på at betale online med deres PayPal-konti. Et andet eksempel er Bitcoin, den decentrale, anonyme digitale valuta. Ikke kun kan du konvertere Bitcoin til almindelige valutaer, men det mindsker svindel, da kunderne ikke kan anmode om refusion.

Men uanset hvilken gateway (er) du vil tilføje, er det lige så let som at installere et plugin. WooCommerce og Nem digitale downloads begge tilbyder et stort udvalg af premium-tilføjelser til populære gateways, og der er endnu flere muligheder tilgængelige fra tredjepart.

6. Konstruer et let tilgængeligt, omfattende supportområde

Ikke alle websteder kræver videnbaser, men hvert enkelt websted på internettet skal have et slags supportområde eller en overbevisende kontaktside.

Ofte stillede spørgsmål er gode til små blogs, og alle supportsider skal have direkte links i navigationsområdet. Som et weekend-projekt opfordrer jeg dig til at lave en liste over dine ti største konkurrenter (eller lignende websteder). Se på, hvordan de giver support, og hvilke sider der bruges til at dele kontaktoplysninger, sider på sociale medier, vigtige oplysninger til spørgsmål og mere. Brug derefter det som en guide til at oprette sider til dit eget sted.

7. Opret og udfyld sociale konti (link derefter til dem på dit websted)

Denne er enkel, men det handler mere om at bruge tiden på at udvikle en indholdsplan.

Den første weekend kan handle om at udfylde Facebook- og Twitter-siderne. Derefter kan du spørge, hvor ofte du vil skrive. Hvilken type indhold får flest andele? Sådan ting.

Når dette er konfigureret, kan du gå videre til at føje din sociale strøm til WordPress, få flere sociale følgere og endda automatisere din sociale deling.

8. Gå gennem de trin, der er nødvendige for at fremskynde dit websted

Læring af, hvordan du fremskynder dit websted, imponerer ikke kun Google, men det holder dine brugere rundt i en længere periode. Jeg foreslår, at du gennemgår de mange forskellige guider, vi har om at fremskynde WordPress-websteder:

 • Sådan fremskyndes WordPress
 • Sådan fremskyndes dit WordPress-sted med CDN77
 • 10 måder at fremskynde dit WordPress-websted

9. Brug relevante ikoner til at opdele stykker tekst

Dette er knyttet til læsbarheden, men det handler mere om at præsentere dine produkter og tjenester på startsiden. Alt for ofte ser vi velskrevet kopi, der forklarer dine tjenester på en kreativ måde. Afsnittene smelter imidlertid sammen, og du mangler en ting: ikoner, der er relevante for industrien.

Disse er de mest basale i visuals, men de gør en så stor forskel, når det kommer til UX. Det WP SVG Ikoner plugin er et vidunderligt sted at starte, men du kan generelt se dig omkring på Google for at finde alle mulige gratis ikoner og premium-pakker.

10: Gør dit websted lydhør

Hvis du ikke allerede har hørt, elsker mobilbrugere mobilvenlige websteder. Derudover vil Google belønne dig for en.

Jeg foreslår, at du finder et WordPress-tema, der er helt lydhør. De fleste udviklere, der opretter godt kodede temaer, får dem til at reagere fra start (som f.eks. Vores Total-tema). Men hvis du er tilfreds med dit nuværende tema, at det ikke er mobilklar, skal du overveje gør dit nuværende sted lydhør med hjælp af Jetpack.

Hav det sjovt denne weekend!

Der har du det! Du har nu flere weekendprojekter til at gøre dit websted mere brugervenligt inden mandag. Hvis du har spørgsmål til disse projekter, så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map