10 værktøjer til at gøre det lettere at arbejde med WordPress

Fantastiske værktøjer til at gøre det lettere at arbejde med WordPress

Jeg ved, at vi er enige, når jeg siger, at livet allerede er hårdt, som det er. Det er alt for kort og med begrænset tid at gøre alt på din WordPress bucketliste og være alt hvad du nogensinde har ønsket, at have et par fantastiske værktøjer til at hjælpe med byrden er virkelig en livredder.


Disse 10 fantastiske værktøjer vil gøre dig vanvittigt produktiv og dit WordPress-liv meget lettere. Du får mere arbejde på mindre tid. Hvilket betyder, at du har flere minutter på dagen til at tilbringe med din familie eller nyde de ting, som du arbejder så hårdt for.

10 Awesome værktøjer til at gøre dit WordPress-liv lettere

Få en pen og noget papir, da vi er ved at gøre dit WordPress-liv 10X lettere. Vi blander gratis og premium værktøjer, fordi nogle gange store ting i livet ikke er gratis. Premium-værktøjerne er dog relativt billige (og hvis du ikke kan se dit yndlingsværktøj på denne liste eller har et spørgsmål eller et forslag, så tøv ikke med at kommentere i slutningen af ​​indlægget).

1. Yoast SEO

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress liv lettere yoast seo

WordPress SEO og SEO generelt er intet børns leg. Én fejl, og Google tøver ikke med at hænge dig ud for at tørre. Det er stadig nemt at placere efter dine søgeord i Google (de andre søgemaskiner følger simpelthen IMHO) så let som pie, mere med et plugin som f.eks. Yoast SEO.

Siden jeg sprang på WordPress-bandwagon for et par år siden, har Yoast SEO været min go-to SEO-løsning. Takket være dette plugin og et væld af omhyggeligt skrevet SEO-indhold er vi først placeret på Google for et par søgeord.

Men hvad får Yoast SEO til at skille sig ud blandt mange andre WordPress SEO-plugins? Til at begynde med hjælper Yoast SEO dig med at skabe læsbart indhold, der er optimeret til at øge søgemaskinerne direkte fra din posteditor!

Andre funktioner inkluderer brødkrummere, kanoniske webadresser, forslag til interne link, indholdsindsigt, omdirigeringsadministrator og 24/7 support blandt andre. Dette værktøj leveres i to varianter, en gratis version og en premium-version, der koster $ 89 bucks.

Lær mere om Yoast SEO

2. Fantastisk skærmbillede

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere awesome screenshot

Se skærmbillederne i dette indlæg? Nå, jeg griber dem ved hjælp af Awesome Screenshot alt takket være Dev Sharma fra WPKube, der introducerede mig dette smarte værktøj.

Det har gjort mit WordPress blogging liv meget lettere, fordi jeg tidligere skulle bruge prt sc (Print Screen), MS Paint og Photoshop, som involverede en masse trin.

Værktøjet leveres med masser af funktioner, der gør annotering, optagelse og redigering af skærmbilleder / lokale billeder til en tur i parken. Der er en upload med et enkelt klik, der gør det nemt at dele din fange.

Du kan gribe hele siden, dit skrivebord, en synlig del af et browservindue, et valg af siden, forsinke en optagelse og redigere dine optagelser til dit hjerte indhold. Desuden tilbyder de en skærmoptager, der koster $ 19,99 dollars om året.

Awesome Screenshot har udvidelser til Mozilla Firefox og Chrome og en uafhængig Chrome-app, som er et mirakel at bruge.

Lær mere om Awesome Screenshot

3. FileZilla

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere filezilla

Uden det rigtige værktøj forårsager migration af filer fra din harddisk til en fjernserver. I FTP-kategorien bærer FileZilla dagen for din virkelig, men det er bare mig.

Men kan du beskylde mig for at elske et FTP-værktøj, der er utroligt let at bruge? Så længe du har de rigtige loginoplysninger, kan du få adgang til din webserver og flytte filer rundt som en boss.

For eksempel kan du downloade filer / mapper fra din webserver blot ved at trække og slippe. For ikke at nævne, FileZilla leveres med fantastiske sikkerhedsindstillinger, der giver dig sikker adgang til dit WordPress-sted at gøre som du vil.

Du kan oprette filer på din server lige fra dit skrivebord, nemt ændre filtilladelser og gøre så meget mere. FileZilla er en gratis opensource FTP-klient, der søder aftalen.

Lær mere om FileZilla

4. RegistreringMagic

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere at registrere

Som WordPress-bruger skal du selvfølgelig oprette formular på et tidspunkt. I denne forbindelse vil du bemærke, at WordPress-brugerregistreringssystemet er begrænset i funktionalitet.

Det er netop derfor, du har brug for RegistrationMagic, et brugerregistrerings- og administrationsplugin på steroider.

Kort sagt hjælper RegistrationMagic dig med at “… oprette tilpassede brugerregistreringsformularer, acceptere betalinger, spore indsendelser, administrere brugere, analysere statistikker, tildele brugerroller og meget mere!” Fra det eneste citat, kan du fortælle, at dette plugin gør nogle tunge løft.

Lad os se nogle af de ting, denne dårlige dreng kan gøre for at give dig et bedre billede. For det første kan du oprette et ubegrænset antal brugerregistreringsformularer hver med forskellige felter. Dette betyder, at du endda kan acceptere filvedhæftede filer på dine formularer.

RegistrationMagic sendes med en front-end-brugerside, der lader dine brugere registrere sig på dit websted, logge ind, downloade indsendelser, kontrollere transaktioner og nulstille adgangskoder blandt andet.

Dette plugin skinner i brugeradministration, hvad med et intuitivt betjeningspanel, der hjælper dig med at spore formularindsendelser, opsætningsbetalinger for betalte brugere, filterformularer afhængigt af dato / tid og så meget mere.

Der er en gratis smag af RegistrationMagic tilgængelig på WordPress, men de bedste funktioner kan findes i den pro-version, der er tilgængelig på RegistrationMagic.com.

Lær mere om RegistrationMagic

5. Smukke links

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere smukke links

I stedet for at bruge et grimt link som f.eks https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, Du kan bruge plug-in til Pretty Links til at oprette et mere brugervenligere link, f.eks https://yoursite.com/product-name. Dette andet link er smukkere og lettere at sprede.

Med andre ord hjælper Pretty Links dig med at forkorte links ved hjælp af dit eget domæne i stedet for at stole på tredjepartslinkfortskydningstjenester, såsom bit.ly eller tinyurl.com. Du kan derefter omdirigere ethvert link, du opretter til en hvilken som helst anden URL efter dit valg.

Derudover leveres Pretty Links med en sporsporingsmotor, der viser dig det antal klik, dine links får, hvor klikene kom fra, vært, browser og operativsystem.

Dette værktøj er fantastisk for WordPress-brugere, der ønsker at spore links i e-mails, rydde op i tilknyttede links og dele links på sociale medier, kommentarer og fora.

Lær mere om smukke links

6. trives føringer

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere at trives med

Uanset om du har en lille eller stor online forretning, er e-mail-marketing en af ​​de bedste måder at nå din målgruppe og øge dine konverteringsfrekvenser. Tænk på det som at have et direkte middel til kontakt med dine kundeemner.

Men inden du begynder at sende marketingmeddelelser til dine kundeemner, skal du indsamle relevant publikumsinformation såsom fornavn, e-mail-adresse og alt andet, du har brug for. Og hvilken bedre måde at fange denne info end at bruge Thrive Leads?

Dette listebygningsværktøj kommer med smarte funktioner såsom SmartExit til at fange besøgende, før de opgiver dit websted, A / B-tests, præcis målretning, smukke animationer, triggerindstillinger, ubegrænsede opt-in-formularer, integration med flere e-mail-marketingplatforme og detaljerede rapporter blandt andre.

Thrive Leads er et premium værktøj. En enkelt webstedslicens giver dig et engangsgebyr på $ 67 bucks tilbage. Andre planer inkluderer $ 97-pakken for 5 steder, den 15-site licenspakke, der koster $ 147 bucks og $ 19 / måned Thrive Membership-pakke til ubegrænsede websteder.

Lær mere om Thrive Leads

7. WAMP

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere vamp

Jo mere du lærer om WordPress, jo lettere bliver dit liv så langt som at arbejde med platformen går. Den bedste måde at lære om WordPress er at dykke lige ind og teste ting på egen hånd.

Alligevel har du brug for en webserver for at køre enhver forekomst af WordPress. Samtidig ville det ikke give nogen mening med hensyn til omkostninger at købe et domænenavn og tilmelde dig en web-hosting-konto, hvis det eneste, du ønsker, er at teste WordPress-farvande.

Hvad skal en WordPress-bruger gøre? Glad for du spurgte. Du kan installere WordPress på din pc ved hjælp af et værktøj som WAMP. WAMP er et akronym for Windows Apache MySQL og PHP. På lægmandssprog installerer WAMP en webserver på din pc.

Med en webserver kan du derefter installere så mange tilfælde af WordPress, som du gerne vil teste, hvad du vil. Hvis du har en Mac, kan du bruge MAMP eller XAMPP.

Lær mere om WAMP

8. Chrome Developer Tools

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere udstyr

Hvilken livredder dette har været. Chrome Developer Tools (DevTools) er en vigtig del af Google Chrome-browseren, som de fleste WordPress-begyndere ikke ved om.

For at spare dig for spændingen lægger Chrome Developer Tools en masse web-authoring og fejlsøgningskraft i dine hænder.

Takket være DevTools kan du få dyb adgang til internerne på dit WordPress-sted lige fra browservinduet. Hvorfor er det at have så meget adgang vigtigt?

Du kan godt redigere dit websted midlertidigt uden faktisk at ændre din kode, se layoutproblemer, spore problematisk kode, kontrollere dit websteds indlæsningstid og lege med JavaScript blandt andet.

Chrome Developer Tools er indbygget i Google Chrome, hvilket betyder, at du får al denne åbenhed gratis. For at få adgang til DevTools skal du bare højreklikke på et hvilket som helst sideelement og vælge Kontroller elementet. Nedenfor kan du se, hvordan jeg ændrede WordPress.org-hjemmesiden:

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere devtools WP-ændringer

Og bare for at være retfærdig, her er en Webudvikler-tilføjelse til Mozilla Firefox.

Lær mere om Chrome DevTools

9. NotePad++

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere notepad plus plus

Når du arbejder med WordPress, kan du måske komme ned og beskidt og skrive kode på egen hånd. Måske vil du gerne oprette dit eget barnetema, tilføje nogle kode til din .htaccess-fil, redigere wp-config.php eller tilføj funktioner til din functions.php arkiv blandt andet.

Og da kode hurtigt kan komme ud af hånden, har du brug for en fantastisk kodeeditor, der hjælper dig med at holde dig på toppen af ​​tingene uden at gå berserk. NotePad ++ gør det utroligt nemt at skrive kode på et antal programmeringssprog.

Med funktioner som syntaks fremhævning og foldning, søgning og erstatning af funktionalitet, dokumentkort, en attraktiv GUI, auto-færdiggørelse og så meget mere, har det aldrig været lettere at skrive kode.

Lær mere om NotePad++

10. Google Nøgleordsplanlægning

10 fantastiske værktøjer til at gøre dit wordpress-liv lettere google nøgleordsplanlægger

Indholdsmarkedsføring og SEO går hånd i hånd, så langt det skaber målrettet trafik. For at vinde så vidt indholdsmarkedsføring og SEO går, har du brug for skarp søgeordsundersøgelse. Hvordan ellers vil du fortælle, hvilke emner der interesserer dine læsere?

Måske har du løbet tør for emneidéer. Hvordan får du nye ideer til at holde din indholdsmarkedsføringsmaskine i gang? Igen har du brug for ordentlig søgeordsundersøgelse for at bestemme de emner, som dine læsere ønsker at læse.

Ser du, dine læsere bruger nøgleord til at finde emner og produkter. Hvis du kan finde disse nøgleord, er du halvvejs gennem døren. Hvis du har læst indtil nu, vil du være glad for at lære, at det er lige så let at finde nøgleord som at arbejde med Google Nøgleordsplanlægning.

Det er et gratis værktøj fra Google, der giver dig mulighed for at generere søgeordsidéer omkring dit hovedemne.

Lær mere om Google Nøgleordsplanlægning

Nu over til dig

Hvilke værktøjer gør dit WordPress-liv lettere? Har vi forladt dine foretrukne WordPress-værktøjer? Tjek flere WordPress-værktøjer til forretning på vores blog, eller del med os i kommentarafsnittet nedenfor. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map