10+ tip til at øge tilliden og troværdigheden af ​​din WordPress-blog

10+ tip til at øge tilliden og troværdigheden af ​​din WordPress-blog

Introduktion af et nyt produkt i dagens hurtige verden kan være en skræmmende satsning. Produktet kan være hvad som helst – en blog, en service, software eller et faktisk fysisk “produkt”. Den første del er relativt let – at opbygge produktet.


At samle brugernes tillid og skabe troværdighed – nu er det et helt andet boldspil.

Det kan være værd at nævne, at Steve Jobs var den eneste person, der troede på iPhone, da den først blev lanceret. Den vigtige ting er, at du har foretaget din markedsundersøgelse. Du kan garantere dit produkt – du tro på det. Det er en god start.

Men det virkelige spørgsmål er – hvordan får du dine kunder til at tro på dit produkt? Hvordan du få din kunde til at tro, at det, du tilbyder, er noget, som han ville synes var nyttigt? Det er hvad dagens artikel handler om.

Vi har skuret internettet – studeret et par autoritetswebsteder inden for marketing og blogging og er kommet op med 10 handlingsstrategier og tip til at øge tilliden og troværdigheden. Tag ikke vores ord for det. Vi viser dig skærmbilleder af rigtige websteder, mens vi følger med!

Ved hjælp af disse strategier kan du øge dit brands troværdighed, opbygge tillid og i sidste ende samle et loyal fællesskab. Da WPExplorer handler om WordPress, har jeg taget mig friheden til at nævne et par plugins og temaer, der hjælper dig med at implementere hver strategi. Du er meget velkommen til at prøve dine egne metoder, og hvis du gerne vil dele dem, ville vi meget gerne høre om det!

1. Kundebase

Kunde.io Klientel

Customer.io – En e-mail-software viser sin liste over indflydelsesrige kunder

At have et magtfuldt klientel er et af de mest magtfulde våben i dit marketingarsenal. Det være sig en opstart eller et veletableret produkt, at vise klientlogoer er en fremragende foranstaltning til at opbygge tillid. Vi kan lide at forbinde os med mærker. (Hvis vi ikke gjorde det, ville vi ikke eje et smukt par løbesko).

Hvis din klientel er indflydelsesrig, har visning af deres logoer under din “Vores kunder” stor indflydelse. Når et indflydelsesrige brand bruger dit produkt, er det sidstnævnte (dit produkt) vigtigt indflydelse i sit eget domæne eller marked. Dine kunder ved nu, at dit produkt er:

 1. Pålidelig
 2. levedygtig
 3. Enterprise klar

Casestudie nr. 1 – ManageWP

AdministrerWP-kunder

ManageWPs imponerende kundekreds gør alt det, der taler dem

Hvis jeg er en potentiel kunde, og jeg har indsnævret mit valg mellem to produkter – ManageWP og XYZ, det faktum, at tonsvis af førende industrifolk bruger software nr. 1 – ville jeg helt sikkert vælge det.

Casestudie nr. 2 – Nye websteder

Det er naturligvis ikke altid muligt at have et stærkt kundegrundlag for opstart. I et sådant tilfælde skal du prøve at blive vist i populære medier – f.eks. Ville blogs i din produktniche få dig det publikum, du har brug for, til en vellykket opstart.

Eksempel: Hvis du har oprettet en ny WordPress-plugin, -tema eller en (WordPress-orienteret) service, ville du få en fremhævelse i de 10 bedste WordPress-blogs give dig en enorm platform til at vise dit nye produkt.

For at opsummere det, at have et stærkt kundegrundlag har stor indflydelse på dit produkts indflydelse og spiller en betydelig rolle i dets valgproces. Det øger sine chancer for at blive valgt i sammenligning med et lignende produkt.

Logoer Showcase-plugin

En hurtig og nem måde at tilføje en ekstra lag med troværdighed over for dit arbejde er at vise potentielle kunder de andre klienter, du har arbejdet med. Og hvis du ikke er en udvikler, er en hurtig og nem måde at tilføje dette til dit websted med Logos Showcase-plugin. Plugin giver dig mulighed for at vise et antal firmalogoer på dit websted – klienter, sponsorer, partnere osv. Du kan vise disse logoer i enten et fast størrelse gitter, et responsivt gitter eller en logo karrusel. Der er en række effekter inkluderet for dig at vælge imellem, fra gråtoner, fremhævning og en værktøjstip, der vises, når en bruger svæver på et specifikt logo.

Logoer Showcase

Plugin er let at konfigurere, så du kan uploade de logoer, du vil inkludere, samt et link til dets virksomheds websted, hvis det er nødvendigt. Indsættelse af logo-udstillingsvinduet på din ønskede side er så simpelt som at kopiere og indsætte den relevante kortkode i teksteditoren, eller endda en widget, hvis du vil medtage den i sidefeltet. Freelance forfattere, fotografer, webdesignere såvel som alle i begivenhedsbranchen ville virkelig drage fordel af dette plugin.

2. Styrke for medlemskab

Medlemskabsstyrke findes i forskellige former og gælder for forskellige produkter. Dette kan omfatte antallet af downloads eller salg, antal kunder og også afdelinger i din sociale deling og tilhængere. Lad os se nærmere på dem.

2.1 – Antal downloads

Denne kategori af medlemsstyrke inkluderer downloadbare produkter som temaer, plugins og produktpakker. Visning af antallet af gange dit produkt blev downloadet er en sikker-brand måde at fastlægge sin autoritet. Højere downloadtælling, desto større er autoriteten.

Alle bruger det, så det burde være godt.

Casestudie nr. 3 – VLC Media Player

Download Count Matters

Downloadtælling (eller “popularitet”) af en software påvirker direkte vores beslutningsproces

Lad os tage et simpelt eksempel. Du vil downloade en medieafspiller og har ikke hørt om hverken VLC eller CCCP. Hvis du nu fik et valg mellem de to, ville den nemmeste måde at beslutte være at vælge den med den højeste downloadmængde. Denne analogi er endnu mere anvendelig i situationer, hvor brugeren ikke er teknisk lyd i emnet / området.

Casestudie nr. 4 – WPExplorer

WPExplorer Themeforest-profil

Dette er et skærmbillede af WPExplorer’s Themeforest-portefølje. Hvis du undersøger downloadtællingen for hvert tema og deres samlede bedømmelse, vil du se, at hver af dem blev downloadet hundreder til tusinder af gange med god kundefeedback. Det er en tillidsforøgelse – du har ubevidst bedømt WPExplorer som en “god” eller “hæderlig” WordPress-temaproducent.

WPExplorer Themeforest-portefølje

WPExplorer’s portefølje i Themeforest. Antallet af downloads har direkte påvirket din beslutningsproces.

2.2 – Antal kunder

Dette er en direkte målestok for dit produkts troværdighed. Det gælder ethvert service- eller medlemsorienteret produkt. Jo større antal kunder, desto højere er troværdigheden af ​​tjenesten eller produktet.

Casestudie nr. 5 – Elegante temaer

Elegante temaer

ElegantTemas viser antallet af medlemmer på dens destinationsside

2.3 – Antal abonnenter på sociale medier

Det gælder medieudleveringssteder som sociale mediewebsteder og videohostingsider (som YouTube). Butikker på sociale medier inkluderer dine Facebook-fans, Twitter-tilhængere og YouTube-abonnenter – dybest set hele det sociale netværks båndvogn.

Content Marketing Institute

Skærmbillede af Content Marketing Institute’s abonnenter på sociale medier

Antallet af abonnenter er et mål for dit websteds social styrke. Jo højere dit antal fans er – jo populært er dit websted. Medieudleveringssteder er en vigtig kilde til trafik, forudsat at din social media marketing foregår korrekt.

2.4 – Følgere af sociale medier kan skade dit websted!

At have et usædvanligt stort antal fans og tilhængere på sociale medier kan til tider være kontraproduktivt og endda skadeligt. For eksempel er der masser af sider, hvor du kan købe Twitter-tilhængere og Facebook-fans. De fleste af dem er falske – dine såkaldte “fans” er intet andet end automatiserede konti (bots) eller hacket / kompromitterede konti af rigtige brugere. Bundlinjen er – du får ikke nogen reel trafik fra bots. Her er en gylden regel:

Sigt efter en indflydelsesrig bruger

Et Twitter-greb med en lille men indflydelsesrig mængde abonnenter er langt mere troværdig for en menneskelig bruger eller en søgemaskine end en konto med 5000 tilhængere, der har falske og / eller kompromitterede konti. Du vil have rigtige, aktive abonnenter (ideelt set dem med indflydelse over deres eget sæt tilhængere).

Søgemaskiner er utroligt smarte i disse dage, og de bliver kun smartere. For et par måneder siden var det ikke så vigtigt at have et mobilwebsted, indtil Google formelt erklærede betydningen af ​​et mobilt responsivt websted for gode SEO-scoringer. Det er et velkendt faktum i SEO-samfundet, at Google automatisk bestemmer dit eller dit websteds indflydelse i dets indeks. Jo højere antallet af indflydelsesrige abonnenter – jo højere bliver dine SEO-scoringer.

Når ting går syd:

Her bliver tingene interessante – hvis du ikke har eksisteret på Internettet længe nok til at samle dit usædvanligt store antal følgere, vil Google holde dit websteds troværdighed under mistanke. Hvis de finder ud af, at et flertal af dine abonnenter er falske konti – boom! Dine SEO-scores er faldet.

Hvis du tror, ​​du kan komme tilbage på banen med et websted, der er mistænkt for falske abonnenter, bliver du nødt til at arbejde meget, meget hårdt. Det er normalt bedre at starte et nyt kapitel – samme produkt med en ny branding. Der har været en masse fiasko og succeshistorier i denne sammenhæng – Jeg foreslår, at du strejfer rundt om et par SEO-fora, hvis du gerne vil vide mere.

3. E-mail-abonnenter

Mange websteder viser antallet af abonnenter på nyhedsbrev i deres e-mail-opt-in-formularer. Dette er en fantastisk listebyggende taktik til blogs og andre websteder. Det knytter dit produkt til et stort antal følgere – svarende til fans på sociale medier. (Selvfølgelig fortjener bygning af e-mail-listen særlig opmærksomhed, da den er mere potent end sociale medier.)

e-mail-abonnenter

“Deltag i 30.000 abonnenter” er en god måde at øge dine kunder på at opgive deres e-mail-adresse.

Forsigtighedsord: Når nogen abonnerer på dit websted, har han / hun tillid til dig med deres private oplysninger – en måde at komme direkte i kontakt med dem på. Overvej det som et privilegium. Her er et par regler (tænk på dem som de 3 bud på e-mail-marketing, hvis du vil)

 1. Send aldrig e-mail til dine abonnenter med falske / mistænkelige produkter, kun fordi udgiveren lovede dig en enorm penge.
 2. Kun e-mail-produkter, du personligt har brugt og testet.
 3. Sælg aldrig din e-mail-liste aldrig (de henter normalt et ton penge). Det er meget uetisk. Hvis du tror på karma … får du driften, gør du ikke?

4. Antal sidevisninger

Visning af antallet af sidevisninger er en fantastisk måde at skildre et websteds popularitet på. Ideelt set skal du vise sidevisningerne for individuelle sider i din blog. Det betyder, at hvert indlæg har et separat sidevisningstal. At få vist et kombineret antal sidevisninger ville ikke gøre noget, da dit publikum ikke ville være i stand til at skelne mellem de populære indlæg og de vel, ikke så populære!

5. Vis sociale mediedele

Vi talte om social styrke (# 2.3) under kategorien Medlemskabsstyrke. Selvom antallet af sociale medier-aktier teknisk bør falde ind under denne kategori, synes jeg, det fortjener særlig opmærksomhed. Dette skyldes, at det er en smule vanskeligt at vise antallet af andele på sociale medier – det er mere et dobbeltkantet sværd, og her er hvorfor:

 • Ideelt set skal du kun vise dine sociale scoringer, når du har nået et betydeligt antal delinger. Desuden skal dette nummer vises tydeligt. Det øger brugerens sandsynlighed for at dele indlægget, når han / hun er færdig med at læse det.
 • Når flip siden er, når antallet af sociale aktier er lavt (jeg taler mindre end 20), skal du ikke vise antallet. I stedet kan du blot vise ikonet for social deling. Når aktierne når et sundt tal, er det tid til at flagre det!
 • Endelig skal du kun vise de sociale mediekanaler, hvor det meste af delingen finder sted. Må ikke rod din brugers oplevelse med tyve forskellige delingsknapper.

Eksperimenter med de sociale kanaler, se hvilke, dit publikum klikker på, og arbejd med dem. Det henter dig reel, målrettet trafik. Jeg foreslår, at du bruger Monarch Social Sharing-plugin fra elegante temaer – det er alvorligt let at bruge og ganske, godt, elegant.

Monarch-popups

Holdet har gjort et vidunderligt stykke arbejde med plugin, og det er fyldt med fantastiske funktioner. For at finde ud af mere, kan du tjekke min anmeldelse af Monarch-plugin.

Casestudie nr. 6 – Sparring Mind

Her er en forfatter, jeg altid følger – Gregory Ciotti. Han er manden bag HelpScout og en vildt populær psykolog blog, der er omtalt i form af Inc.com og andre.

gc

Dette er hans destinationsside. Læg mærke til, hvordan han på få linjer forklarer sin statur og går videre til pitching for læserens e-mail-adresse. Det er rent, enkelt, til det punkt og slet ikke spammy, plus det giver den bonus, at du måske lærer noget.

6. Vis dine mest succesrige produkter

Hvornår var sidste gang du så en film, der startede sin trailer med “fra skaberne af XYZ kommer en anden blockbuster …”? For ikke så længe siden, ikke? Det er fordi det er en ældgamle marketingteknik, der bare fungerer. At fremstille dine mest succesrige produkter hæver automatisk dit nye produkts værdi i din potentielle kundes hoved.

Hvis den forrige linje ikke giver mening, skal du se på de nyeste film instrueret af Cristopher Nolan. Næsten hver af dem vil indeholde tagline “fra skaberen af ​​Dark Knight Trilogy …” Hvorfor? Fordi jeg er Batman. Bare for sjov. Det skyldes simpelthen, at Dark Knight-trilogien var en af ​​de mest succesrige trilogier, der nogensinde har hentet et samlet beløb på over $ 2 milliarder over hele verden. Derfor ville jeg være meget interesseret i at se Mr. Nolans seneste arbejde. De samme regler gælder for online marketing.

Casestudie nr. 8 – WPBeginner

WPBeginner hjemmeside

Tag f.eks. WPBeginner. Hvis du ikke har hørt om dem før, ville du sandsynligvis konkludere, at det er en god blog med masser af gode tutorials.

Når du lander på deres startside, vil du ikke (straks) finde en henvisning til de produkter, de har bygget. De har valgt at gemme deres udstillingsvindue i et afsnit “Featured WordPress Plugins”. Når du får at vide, at de har oprettet et populært produkt, du har hørt om (eller har brugt), øger dit sind spontant deres brandværdi. Det er skønheden ved at fremvise populære produkter.

7. Liste over dine resultater eller “vist i” eller “som set” -afsnit

Denne metode er en tidstestet, enkel og effektiv autoritetsforstærker. Når dit arbejde bliver vist eller gennemgået i indflydelsesrige blogs og magasiner, skal du ikke glemme at fremstille det!

Casestudie nr. 9 – CloudMagic

CloudMagic hjemmeside

CloudMagic hjemmeside

Jeg ledte efter en ny e-mail-app til min Android-telefon, som også havde en iOS-version. I betragtning af det store antal muligheder i Google Play Store begyndte jeg at eliminere apps baseret på (1) design og (2) antal downloads. Efter 10 minutters sigtning gennem tonsvis af apps sad jeg med tre.

Jeg tjekede anmeldelserne af den anden (CloudMagic) og fandt ud af, at det blev vist i TIME Magazine og Wall Street Journal. Jeg blev solgt! Det er vigtigt at nævne, at appens funktionalitet var fejlfri. Det gav mig ikke de fejl, min sidste e-mail-app gav. Som jeg tidligere har nævnt, skal dit produkt være godt. (Og det var angiveligt den relativt lette del).

skymagisk kærlighed

Dette er CloudMagics dedikerede kundeside. Bemærk, hvordan de fremstiller deres anmeldelser.

8. Kundevurderinger

At vise din potentielle kunde, hvad dine gamle kunder har at sige om dit produkt, er en sikker brand-måde at optjene tillid og øge troværdigheden. Selvfølgelig fungerer mund til mund uendeligt bedre, men kundevurderinger er det tætteste vi kommer i en verden med 7 milliarder mennesker.

Igen, som social deling, er du nødt til at finde en balance mellem de toner, der bruges i brugeranmeldelserne. En overvældende positiv kan måske smide den skeptiske køber af.

Kundeudtalelser bringer os til et emne, vi har diskuteret ovenfor – Customer Base. Kan du huske, hvordan en indflydelsesrig klient er et skjult våben? De samme regler gælder for kundeudtalelser.

Jo mere indflydelsesrig din klient er, jo mere vægt vil hans / hendes vidnesbyrd bære.

Casestudie nr. 10 – StudioPress

StudioPress er firma, der skabte en af ​​branchestandard WordPress-rammerne – Genesis. De har den mest sælgende WordPress-ramme gennem alle tider og er betroet af fagfolk overalt.

StudioPress-vidnesbyrd

Se på StudioPress-hjemmesiden. De har inkluderet deres kundevurderinger på samme side i bunden.

Alle de nævnte mennesker er indflydelsesrige i deres nicher. Dette øger uundgåeligt StudioPress ‘status og (slags) retfærdiggør deres lidt højere pris.

9. Team Bios

Billeder har en enorm indflydelse på vores “snap oord” egenskaber. De spiller en betydelig rolle i vores underbevidste sind, som utilsigtet påvirker vores beslutningsproces. Der har været adskillige rapporter, der dokumenterer, hvordan en god salgsgrad sammen med et komplementerende fotografi kan være en stærk kombination i markant stigende salg.

Lad os udvide den analogi til teambiografier. Når vi ser på gruppemedlemmernes fotografier, etablerer vi utilsigtet en grundlæggende forbindelse med dem. Hvis du skulle møde en af ​​dem på gaden, kan du gå – “Hej, jeg har set dig før … er du ikke i teamet bag produkt XYZ?”

Der er flere måder at skildre dit teams biograf på. Det ses normalt, at en kombination af følgende elementer skaber en god teamside:

 • Et godt, rent og helst personaliseret fotografi af hvert teammedlem.
 • Håndtering af sociale medier – Twitter og LinkedIn er de to mest almindelige anvendte.
 • En meddelelse – kan være i tredje person eller i første person.

Undgå lagerbilleder.

Lagerbilleder er noget, du skal prøve at undgå for enhver pris. Din teamside er til at begynde med en valgfri side. Dets mål er at introducere din kunde til dit team. Derfor opfordrer vi dig til ikke at bruge stockbilleder eller “portrætter” af fotogene modeller på din teamside. (Men hej, hvis dit teammedlem tilfældigvis indebar disse egenskaber – kudos!)

At udforme en teamside kræver betydelig tid og energi, selvom mange forretnings WordPress-temaer inkluderer en medarbejderindlægstype og / eller sideskabelon. Du bør kun fokusere på dette, når produktet og websiden er taget hånd om.

Casestudie nr. 11 – WooThemes

WooThemes team side

Her er et skærmbillede af WooTeams teamside.

10. Widget “Populære indlæg” på sidebjælken

De fleste blogs har en widget-sidebjælke, der indeholder flere widgets. De mest almindelige inkluderer kategorier-widget, tag-widget, abonnementsboks til nyhedsbrev og widget til sociale medier.

Det Populære opslag widget er en virkelig interessant en, da den samler de mest populære artikler (eller sider) i din blog – udelukkende baseret på dine besøgende. Ideelt set bør du ikke ændre dine populære indlæg og lade plugin automatisk generere det baseret på sidevisninger, delinger og andre metrics.

Casestudie nr. 12 – The New York Times

NYTimes

NYTimes er et af de mest indflydelsesrige magasiner over hele kloden og en personlig favorit. Jeg har altid fundet dens sidebar-widget virkelig nyttig – Jeg brugte den ofte til at e-maile en artikel til mine venner og kolleger. Widgeten sorterer de mest populære indlæg baseret på 3 forskellige metrics:

 • Mest set
 • Mest sendt
 • Anbefales til dig (som primært er baseret på mine læsevaner)

Disse data er utroligt nyttige til analytiske formål ud over at forbedre brugeroplevelsen. Heldig for dig mange WordPress-temaer i tidsskriftsstil inkluderer en widget med fanebladede indlæg, så det kan være så let at tilføje denne funktion til din sidebjælke som at trække og slippe widget’en.

11. Relaterede indlæg (Bonus)

Relaterede indlæg, der er placeret i bunden af ​​din artikel, spiller en betydelig rolle i at sænke dit websteds afvisningsprocent. Når du er færdig med en artikel, når du får en frisk flok om det samme emne – er det mere sandsynligt, at du fortsætter med at læse og klikke på en af ​​dem. Dette reducerer dit websteds afvisningsprocent markant, da dine besøgende bruger mere tid på dit websted nu.

Det er vigtigt at bemærke, at du skal have et minimum antal relaterede artikler (8-10), med de rigtige tags og kategori, for at denne metode kan fungere. Du kan bruge Jet pakke eller Relaterede indlæg til WordPress plugin for at opnå det samme.

Forsigtighedsord: Du skal vide, at generering af relaterede stillinger kræver udvidede beregningsressourcer, og derfor lægger ekstra pres på din hosting-server. Hvis du er i et delt hostingmiljø som BlueHost, skal du huske at aktivere WordPress-cache.

Sammenfatter 10+ tip til at øge tilliden og troværdigheden af ​​din WordPress-blog

Her er en hurtig gennemgang af, hvad vi har lært i dette indlæg:

 1. Vis din indflydelsesrige kundebase
 2. Vis din medlemskab eller downloadstyrke (afhængigt af dit produkt)
 3. Vis antal e-mail-abonnenter til dit nyhedsbrev (valgfrit)
 4. Vis din sociale aktier, men vær forsigtig på samme tid
 5. Vis antallet af sidevisninger af dine artikler
 6. Vis dit mest vellykkede produkter
 7. Skriv din personlige /forretningsresultater (relateret til produktet)
 8. Vis din kundeudtalelser (tæt lighed med punkt nr. 1)
 9. Lave en team bios side (når resten er taget af)
 10. Brug widgetiserede sidebjælker at generere ekstra trafik og forbedre brugerengagement
 11. Skærm Relaterede indlæg i slutningen af ​​hvert indlæg for at forbedre afvisningsfrekvensen

Konklusion

Mine undskyldninger, hvis jeg har keder mig – nogle af jer er måske opmærksomme på alle de teknikker, vi har talt om. Men en påmindelse er altid rigtig ret?

Så i et nøddeskal, her er hvad du har brug for en vellykket forretningsmodel:

 • Byg et godt produkt – noget du er stolt af.
 • Markedsfør det. Udført, folk vil købe dit produkt.
 • Hvis begge trin blev udført rigtigt, fortsætter folk med at betale for dit produkt / service.

Det er præcis, hvorfor du med glæde ville betale $ 999 for en iPhone, fordi Æble er et højdepunkt af tillid og troværdighed. Forhåbentlig har du lært nogle nyttige tip til at udvide din virksomhed.

Hvis du har nogle eksempler eller oplevelser at tilføje til disse tip, eller hvis du har nogle tip af dine egne, vil vi meget gerne høre dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map