10 ting at vide om brug af WordPress-plugins

10 ting, du skal vide om brug af WordPress-plugins

Hvad ville WordPress være uden plugins? Vores evne til at udvide verdens foretrukne indholdsstyringssystem på en næsten ubegrænset måde er det, der gør WordPress så stor. Med næsten 25.000 plugins tilgængelige på WordPress.org alene er himlen virkelig grænsen.


Men med stor kraft kommer stort ansvar, og det er en uheldig kendsgerning, at brug af WordPress-plugins kan have ubehagelige bivirkninger, hvis du ikke er for forsigtig. Med det i tankerne vil jeg i dette indlæg dække de vigtigste ting, du skal huske på, når jeg bruger WordPress-plugins på dit WordPress-sted, så du kan nyde al den ekstra funktionalitet og undgå faldgruber.

1. Opdater dine plugins

http://www.wpexplorer.com/essential-wordpress-plugins/

Dette er lidt af en no-brainer, men det nævnes for at være komplet: At holde dine plugins opdateret er helt afgørende for sikkerheden og funktionaliteten i din blog. Forældede plugins er primære mål for dem, der søger sikkerhedssvagheder og kan også gå i stykker, når nyere versioner af WordPress og andre plugins frigives.

Ikke kun skal du regelmæssigt opdatere dine plugins, du skal også regelmæssigt kontrollere dine plugins for at sikre dig, at de for nylig er blevet opdateret. Du bør overveje kraftigt at fjerne plugins, der ikke er blevet opdateret i en længere periode (som en tommelfingerregel siger et år).

Ideelt set bør du regelmæssigt opdatere dine plugins (Bemærk: Vil du ikke glemme det? Du kan prøve Easy Updates Manager til at automatisere plugin, tema og mindre / større WordPress-kerneopdateringer).

2. Hold deaktiverede plugins opdateret eller slippe af med dem

Dette følger direkte fra mit forrige punkt: selvom et plugin ikke er aktiv på dit websted, skal du sikre dig, at det stadig opdateres. Et deaktiveret plugin er stadig “live” på dit websted i den forstand, at det kan udnyttes som en sikkerhedssvaghed. I øvrigt kan det samme siges for temaer, så mit råd gælder også der.

For at være ærlig, hvis et plugin ikke er aktivt på dit websted, og du ikke har til hensigt at bruge det i fremtiden, ville mit råd være at fjerne det. Den sidste ting, du ønsker, er, at dit websted bliver en kirkegård med ubrugte plugins – det lønner sig at holde tingene rene og ryddelige.

3. Deaktiver backend-plugins, når de ikke er i brug

Deaktiver backend-plugins, når de ikke er i brug

De fleste plugins lægger en belastning på dit websteds ressourcer, selvom denne belastning kun er mindre. Som sådan er det min anbefaling, at du kun aktiverer backend-plugins, når de er nødvendige.

Tag f.eks WordPress Database Reset plugin. Dette fantastiske lille plugin gør det nemt at nulstille WordPress ved at returnere hele eller dele af din WordPress-database til deres oprindelige standardtilstand. WordPress Database Reset-pluginet skal dog kun være aktivt, når du kører nulstillingen – det kan deaktiveres på alle andre tidspunkter.

Kort sagt skal hvert enkelt aktiv plugin på dit websted bruges af dit websted. Hvis ikke, skal du deaktivere det.

4. Antallet af plugins er ikke vigtigt

For at sætte det i lægmandsbetingelser er et plugin blot en ekstra kode, der implementeres på dit websted. I et omfang kunne du tilføje den samme kode i din features.php-fil og opnå den samme effekt.

Derfor er antallet af plugins, du har installeret og aktiveret på dit websted, ikke nødvendigt et større problem. Det største problem er, hvor godt kodede og ressourceintensive dine plugins er.

Lad mig sige det på denne måde: det ville være langt bedre for dig at have fem lette og immaculately kodede plugins installeret på dit websted end et oppustet, ressourceintensivt og sårbart plugin. I virkeligheden skal du være mere bekymret for hvad plugins, du installerer i stedet for hvor mange.

5. Antallet af plugins Er Vigtig

Når det er sagt, er der en grund til, at antallet af plugins, du har installeret på dit websted, kan være et problem: konflikter.

Teoretisk set, jo flere plugins du har på dit websted, desto mere sandsynligt er det for, at du finder en, der er i konflikt med en anden. At skulle håndtere plugin-konflikter er et problem, som udviklere konstant står overfor, da der er et næsten uendeligt antal opsætningskombinationer på tværs af alle WordPress-installationer. De fleste WordPress-blogs er helt unikke med hensyn til kombinationen af ​​installerede plugins.

Så selvom du skal være opmærksom på kvaliteten af ​​de plugins, du bruger, skal du også holde øje med antallet med henblik på at holde tingene så enkle som muligt. I dette tilfælde er mindre typisk mere (vær ikke en plugin-hoarder).

6. Kvalitet slår altid mængde

Stjernevurdering

På samme tankegang skal du være meget selektiv til at beslutte, hvilke plugins der skal installeres på dit websted. Når alt kommer til alt, kan hvert plugin, du installerer, efterlade et fodaftryk, der er vanskeligt at fjerne (især hvis det er dårligt kodet). Selvom det kan være meget fristende at teste og installere hvert plugin under solen på dit websted, skal du fejle på siden af ​​forsigtighed og selektivitet.

Når det kommer til installation af plugins, skal du se på et par nøgleelementer, såsom:

 • Antal downloads
 • Gennemsnitlig vurdering
 • Anmeldelser
 • Udvikleren (er de veletablerede?)
 • Bevis for aktiv støtte

Faktum er, at du ikke bare installerer et plugin – du installerer et stykke funktionalitet, som du gerne vil forblive funktionel i overskuelig fremtid. Hvis plugin fungerer nu, er det en god start, men du vil sikre dig, at det også fungerer i fremtiden.

For mig er beslutningen om at installere et nyt plugin på mit websted en temmelig vigtig beslutning. Jeg er omhyggelig med at spørge mig selv, om jeg virkelig ikke brug for funktionaliteten, eller hvis jeg bliver trukket ind af de sproglige skinnende lys. Det kan være værd at du stiller dig selv det samme spørgsmål.

7. Premium betyder ikke nødvendigvis bedst

Det er en velkendt psykologi, at menneskers opfattelse af værdi påvirkes af omkostningerne. Hvis jeg tilbyder dig den samme ting gratis eller til en pris, er din sandsynlighed for værdi sandsynligvis ændret under de separate omstændigheder.

Dette fænomen kan undertiden ses i folks holdning til premium plugins. Faktum er, at der er masser af skrupelløse udviklere af premium plugin derude. Bare fordi nogen debiterer dig for et plugin, gør det ikke godt. Der er en frygtelig masse gratis plugins af ekstrem god kvalitet derude, der er udviklet af mennesker, som du helt sikkert kan stole på.

Når det er sagt, er de godt fremstillede premium-plugins typisk de bedste. Hvis du vælger en velrenommeret premium-plugin-udvikler, vil du sandsynligvis nyde den bedste funktionalitet, førsteklasses support og konsistente opdateringer. Nøglen er at sikre dig, at du støtter den “rigtige” udvikler. Du skal ikke bare foretage en Google-søgning og gå med det, der dukker op – find ud af, hvem folk er glade for at personlig anbefale. Bliv involveret i WordPress-samfundet, og bemærk, hvem der bliver talt om i et positivt lys. Det er dem, du skal kigge efter.

8. Nogle plugins betragtes som vigtige for næsten ethvert websted

Yoast SEO-pluginet til WordPress.

Yoast SEO er et nyttigt værktøj til de fleste typer WordPress-websteder.

I de fleste tilfælde afhænger de plugins, du installerer, af den type websted, du opretter. En e-handel butik kan muligvis kræve et indkøbskurv plugin, for eksempel, mens en fotografiportefølje kan drage fordel af et billedgalleri værktøj. Der er dog nogle plugins, som næsten enhver WordPress-installation skal omfatte, uanset dit websteds fokus.

For eksempel vil du sandsynligvis tiltrække så mange besøgende som muligt, så dit websted altid kan drage fordel af et solidt SEO-plugin som Yoast SEO. Sikkerhed er vigtig for at holde dit websteds data og indhold sikkert, så et plugin som f.eks Wordfence er altid en smart indsats. Som et andet eksempel er brugerdefinerede kontaktformularer (som dem, der er oprettet med kontaktformular 7) nyttige til at gøre det muligt for dine besøgende at komme i kontakt, uanset om du driver en blog, et forretningssted eller en butiksplads.

Selv hvis du mener, at den type websted, du opretter ikke kræver plugins, kan du blive overrasket over, hvor mange muligheder der giver uvurderlig funktionalitet. Der er nogle WordPress-plugins, som enhver websideejer bør vide om – om du ender med at bruge dem eller ej.

9. Plugins kan integrere dit websted med andre værktøjer og platforme

Google Analytics Dashboard til WP-plugin.

Google Analytics Dashboard til WP gør det muligt for dig at integrere dit WordPress-sted med det populære analytiske værktøj.

Plugins oprettes ikke i et vakuum. Selv om det er sandt, at mange er fristående muligheder, der tilbyder uafhængige funktioner, er nogle afhængige af anden software. Der er faktisk mange plugins designet til at integrere dit WordPress-sted med populære værktøjer og platforme af alle typer. Det betyder, at du kan få disse programmer til at fungere problemfrit med WordPress uden at kende en enkelt kodelinje.

Vi kan næppe dække alle de tilgængelige integrationer, men her er bare et par eksempler:

Så hvis du har nogle foretrukne værktøjer, du bruger hver dag til at køre dit websted eller din virksomhed, er det værd at kontrollere, om der er en måde at integrere dem på dit websted. På den måde kan du strømline din arbejdsgang og ikke være nødt til at skifte frem og tilbage mellem platforme konstant.

10. Der er flere steder at finde plugins online

WPExplorer-plugin-startsiden.

Du kan finde masser af fremragende gratis og premium plugins i vores eget bibliotek.

Hvis du er helt ny med plugins, er dit bedste alternativ at starte med WordPress Plugin Directory. Disse plugins er alle gratis og er blevet gennemført gennem en vetting-proces. Dette bibliotek viser også kundevurderinger og anmeldelser sammen med antallet af WordPress-websteder, der i øjeblikket bruger hvert plugin, så du ved, hvad du får til.

Dette er imidlertid langt fra det eneste sted at finde plugins online. Masser af udviklere sælger plugins via deres egne websteder, og der er andre mapper med snesevis, hundreder eller tusinder af muligheder. Husk, at de fleste plugins, der ikke er på WordPress.org, vil være premium, hvilket betyder, at du bliver nødt til at betale et gebyr for at bruge dem. Omkostningerne er dog ofte ganske rimelige, og du kan finde plugins, der giver mere kompleks, usædvanlig eller målrettet funktionalitet.

Hvis du lige er begyndt at forgrenes i din pluginsøgning, er her et par steder at komme i gang:

 • CodeCanyon: Dette er det største bibliotek med premium WordPress-plugins online. Du kan finde næsten alt her til priser, der stirrer helt ned til $ 2. Du vil også være i stand til at se brugeranmeldelser og ratings og en masse oplysninger om hvert plugin.
 • WPMU DEV: Dette er en fremragende kilde til WordPress-plugins, der giver muligheder inden for områder som analyse, sikkerhed, design, integration af sociale medier og mere. Dette websted fungerer lidt anderledes end de fleste mapper, da du har brug for et medlemskab for at bruge plugins. Prismærket på $ 49 pr. Måned kan dog være en god aftale, hvis du finder flere plugins, du ønsker (især hvis du kører mere end et websted).
 • WPExplorer: Endelig ville vi være opmærksomme på ikke at nævne vores eget websted! Vi tilbyder et bibliotek med gratis og rimelige priser plugins i en lang række kategorier, fra e-handel til sidebygere til SEO. Tjek det ud, og du er sikker på at finde noget, der passer til dine behov.

At vide, hvor du finder WordPress-plugins, åbner dine muligheder og giver dig mulighed for at finde de bedste tilgængelige værktøjer. Hvis du vove dig væk fra de ovenstående forslag, skal du bare sørge for at holde dig til troværdige websteder og udviklere. Se altid efter brugeranmeldelser og ratings, før du køber nye plugins, og husk at tage backup af dit websted, før du installerer dem.

Konklusion

Plugins er en af ​​de bedste ting ved brug af WordPress. Imidlertid kan det samlede antal, der er til rådighed, være overvældende i starten. Det kan være vanskeligt at vide, hvilke man skal vælge, hvordan man overvåger dem for konflikter, og hvordan man styrer dem, når du har opbygget en betydelig samling.

Brug af plugins for at få mest muligt ud af dit WordPress-sted behøver ikke at være udfordrende. Du vil bare følge et par enkle retningslinjer, såsom at downloade plugins fra pålidelige kilder, holde dem opdaterede og slippe af med dem, du ikke har brug for. Når du har lært et par grundlæggende fakta om plugins, såsom dem der er introduceret ovenfor, er du klar til at begynde at tilpasse dit eget websted.

Har du spørgsmål om, hvordan du bruger WordPress-plugins på dit websted eller din blog? Eller yderligere råd at tilbyde andre WordPress-brugere? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map