10 Premium WordPress-tilføjelser, du skal have

WordPress-temaer giver dig en hel del tilpasningskraft, og plugins tager tingene et hak højere ved at tilføje det sjove (ction) til tivoli. Derefter træder WordPress-tilføjelsesprogrammer ind og krydre ting ved at tilbyde dig endnu flere funktioner, magt og evnen til at levere en ganske stempel, når det betyder noget.


Dagens indlæg er en samling af ti (10) fantastiske WordPress-tilføjelser, der vil være gode investeringer for dig. Åh, hvis du ikke vidste det, tilføjelser er bare plugins, der er udvidelser til andre plugins. Se, hvordan du vil tilføje en turbolader eller dinitrogenpakke til din bil? Køretøjet kører i orden uden disse tilføjelser, men sparket på turboladeren eller dinitrogenpakningen kan ikke ignoreres, når du bringer dem til live! Add-ons.

UberMenu – Sticky Menu Extension

UberMenu-Sticky-Menu-Extension-WPExplorer

Denne tilføjelse er en udvidelse til UberMenu – WordPress Mega Menu Plugin. Det spiller en rolle og spiller det meget godt. Det giver dig muligheden for at gøre dine menuer klæbrige. Du kan sætte din UberMenu på et bestemt sted, hvor du holder den (menuen) i udsigt, selvom brugeren ruller helt ned til bunden af ​​din side. Dine webbesøgende vil elske din opfindsomhed, da de kan få adgang til menuen (og navigere på dit websted), uanset hvor. Denne smukke udvidelse har over 2.900 køb, en imponerende køberrangering på 4,65 / 5,00 og koster kun $ 4 bucks.

Få UberMenu – Sticky Menu Extension

Kode-scanner-tilføjelse til sikkerhed Ninja

CoreScanner-wordpress-addon-wpexplorer

Bruger du og elsker Security Ninja WordPress-plugin? I så fald vil du elske Core Scanner-tilføjelsen. Ligesom titlen antyder, vil denne tilføjelse hjælpe dig med at scanne dine WordPress-kernefiler med et enkelt klik. Du vil være i stand til: at finde defekte filer, gendanne beskadigede filer, rette udnyttelser og arkivere “ulykker” såsom utilsigtede sletninger eller redigeringer, reparere WordPress autoopdateringer og se kildekoden til dine filer.

Tilføjelsen leveres med en venlig brugergrænseflade, der er let at bruge samt detaljerede instruktioner til at guide dig. Core Scanner har en køberrangering på 4,39 / 5,00, over 730 køb og retails kun til $ 5 bucks. Hold din WordPress-sikkerhed stram med Core Scanner-tilføjelsen.

Hent Core Scanner-tilføjelse til sikkerhedsninja

Temaer pakke til ninja pop-ups

temaer-pack-til-ninja-pack-wpexplorer

Hvis du bruger Ninja Popups til at drive (op) brugerengagement på dit WordPress-sted, vil du elske de ekstra popup-temaer, der kommer i denne temapakke. Pakken leveres med fem nye temaer, der kommer i forskellige farver. Andre nøglefunktioner inkluderer: fuldt responsiv og mobilvenlig, meget let at konfigurere og tilpasse, gratis opdateringer, klar til oversættelse, jQuery, dedikeret supportpersonale med mere. Denne temapakke er præcis, hvad du har brug for for at styrke dine Ninja-pop-ups og / for at øge engagementet på dit websted. Denne WordPress-tilføjelse har en køberrangering på 4,50 / 5,00 og gælder kun for $ 5.

Hent temapakke til Ninja-pop-ups

DIREKTE! Til MyMail

mymail-live-wordpress-addon-wpexplorer

For elskere af MyMail Newsletter Plugin kan du nu se “… der åbner dine nyhedsbrevskampagner i realtid!”. Du behøver ikke vente på e-mail-meddelelser, du fanger al action Live! Denne tilføjelse fungerer bedst med MyMail Newsletter Plugin version 1.5.3 eller nyere, og du skal aktivere Geo-tracking på indstillingssiden for at se placeringen af ​​dine abonnenter. Direkte! til MyMail er kompatibel med WordPress 3.8.1. Tilføjelsen har en køberrangering på 4,64 / 5,00 og sælges kun til $ 10 bucks.

Bliv live! til MyMail

WordPress Social polling-plugin

WordPress-Social-polling-Plugin-wordpress-addon-wpexplorer

Lad ikke den sidste bit i titlen smide af, denne lille elskede er virkelig et WordPress-tilføjelse. WordPress Social polling-plugin blev lavet til det populære WordPress Easy polling-plugin, uden hvilket vores lille elskede her ikke fungerer. Men når du får det til at fungere, vil du være i stand til at tiltrække tusinder (1000’ere) af nye brugere, få 10x flere likes, visninger og delinger og samle meninger fra din målgruppe. Plugin går kun for $ 6 bucks, så hvorfor ikke få det?

Hent WordPress Social polling-plugin

Templatera – Template Manager til Visual Composer

templatera-skabelon-leder-til-visuel-komponist-wordpress-addon-wpexplorer

Visual Composer er en # 1 bedst sælgende front & backend Drag & Drop side builder til WordPress. Med over 19.000 køb og en køberrangering på 4.57 / 5.00 er Visual Composer den foretrukne sidebygger for mange webudviklere. Fra skrivende stund har dette plugin mere end 50.000 websteder. Templatera giver dig mulighed for at administrere dine skabeloner i Visual Composer. Du kan “… oprette, administrere og indstille kontroladgang til dine skabeloner…” afhængigt af sideposttyper og brugerroller. Du kan også importere eller eksportere til eller / fra andre websteder inden for få minutter. Templatera pakker en masse andre funktioner såsom automatisk overførsel, 15 brugerdefinerede CSS-temaer (bonusfunktion!), “Templatera” indholdselement til at opdatere indhold på alle sider på én gang, adgangskontrol til skabeloner enten efter indholdstype eller brugerroller osv. Templatera har en køberrangering på 4,60 / 5,00 og går for $ 10. Den udvidede licens koster $ 50 og det er det værd at investere.

Hent Templatera: Template Manager til Visual Composer

WordPress-brugerbogmærker til UserPro

WordPress-user-bogmærker-til-userpro

Denne tilføjelse er en udvidelse til det populære UserPro-profiler-plugin, og dette giver dine brugere muligheden for at bogmærke, hvad de vil, fra indlæg til brugerdefinerede indlæg og forumemner blandt andre. Derudover giver tilføjelsen dine brugere mulighed for at administrere disse bogmærker effektivt. WordPress-brugerbogmærker til UserPro er let at integrere i ethvert WordPress-tema. Hvad er der mere? Du kan teste farvande med en demo-konto, før du køber �� Andre funktioner inkluderer kompatibilitet med alle typer indhold, designet med AJAX, widget (til sidebjælken), kortkodefunktionalitet og API for teknisk kyndige brugere. Tillægget har en køberrangering på 4,38 / 5,00 og tilbageleveres til $ 10 bucks.

Hent WordPress-brugerbogmærker til UserPro

Forretningspakke til lagdelte pop-ups

business-pack-til-lagdelte-popups-wordpress-addon-wpexplorer

Hvis du ejer et forretningswebsted, skal du få alt i orden. Det betyder, at du også skal få dine popups rigtige. Hvis du nu elsker elsker Layered Popups WordPress Plugin (og Layered Popups Script), vil din virksomhedswebsite drage stor fordel af denne Business Pack-tilføjelse. Med ti (10) pop-ups i flere lag, der er lette at bruge og tilpasse, skal intet stå i vejen for din kreativitet. Denne WordPress-tilføjelse har en køberrangering på 4,80 / 5,00 og koster kun $ 2 bucks. To bukke at give din virksomhedswebsted en professionel ansigtsløftning i popup-afdelingen.

Hent forretningspakke til lagdelte pop-ups

Ultimate add-ons til visuel komponist

ultimative-addons-til-visuel-komponist-wordpress-addon-wpexplorer

Denne enkelt WordPress-tilføjelse tilføjer et par funktioner til din Visual Composer. Da vi elsker så mange numre, tilføjer denne udvidelse seks (6) ekstra elementer til din Visual-komponist, som – hvis du spekulerer på – vil være til gavn for dit websted enormt. Forfatterne af dette strålende plugin (i et hemmeligt brev til dit sandt) lovede at tilføje endnu flere elementer til denne udvidelse :). Blev jeg din interesse? Ok godt. Denne WordPress-tilføjelse tilføjer elementer til din Visual Composer Page Builder for ikoner, infoboks, lister, flipbokse, tællere og interaktive bannere. Denne tilføjelse er fuldt tilpasselig, har en front-end editor og er en realtidsbesparende. Det har en køberrangering på 4,97 / 5,00 og sælger som hotcakes til $ 12 bucks.

Hent Ultimate Addons til Visual Composer

BEMÆRK: Hvis du leder efter lige mere fantastiske Visual Composer-tilføjelser, sørg for at tjekke vores premium multipurpose WordPress-tema Total. Vi byggede vores helt egen WPExplorer Visual Composer-udvidelse til brugerdefinerede ikonbokse, skydere, karruseller, attester og meget mere.

Planlagt scanner-tilføjelse til sikkerhed Ninja

planlagt-scanner-addon-til-sikkerhed-ninja-wordpress-addon-wpexplorer

Vi tager WordPress-sikkerhed alvorligt, så jeg tænkte, at jeg ville tilføje en sikkerhedstil tilføjelse for at holde dig på tæerne for så vidt angår sikkerheden på dit WordPress-sted. �� Planlagt scanner-tilføjelse gør nøjagtigt, hvad du tænker. Det giver dig mulighed for at planlægge automatiserede sikkerhedsscanninger. Disse scanninger leveres med e-mail-rapporter og øjeblikkelige underretninger, hvis nogle ubehagelige hacker bryder ind i dit online hjem. Denne tilføjelse spiller også godt med Security Ninja-plugin, Core Scanner-tilføjelse og andre plugins. Det er let at installere og leveres med en venlig brugergrænseflade. Det har en tiltalende køberrangering på 4,39 / 5,00 og vil kun sætte dig tilbage $ 5 bucks.

Få planlagt tilføjelse af scanner til sikkerhedsninja

Bonus: Easy Digital Downloads-udvidelsesbundter

nemme-digital-download-extensions

Et tilføjelse i sidste øjeblik ville være de forskellige tilføjelser og plugin-udvidelser til Easy Digital Downloads E-Commerce WordPress Plugin. Der er en masse tilføjede funktioner, du kan tackle på dette magtfulde plug-in til e-handel. En mulighed er at købe mega Core Extensions Bundle, der giver dig fleksibiliteten i kommissioner, begrænset indhold, betingede omdirigeringer, upsells, pdf-fakturering, anmeldelser, forsendelse, widgets og meget mere. En anden stor mulighed er Marketplace Bundle, der gør det nemt at oprette din egen online butik med flere sælgere som pie. Eller du kan altid vælge og vælge hvilke udvidelser, du ønsker, og tilføje mere, som du har brug for dem.

Få Easy Digital Downloads-udvidelser

Konklusion

WordPress-tilføjelser giver dig ekstra funktionaliteter, og det er en kendsgerning, men de kan ikke arbejde på egen hånd. Du skal installere de “overordnede” plugins, de udvider. Når det er sagt, tilføjelser giver dig en lang række funktioner, der vil være dejlige til dit websted. Hent de plugins, der opfylder dine behov og rock på!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector