10 overvågningsværktøjer på sociale medier til WordPress

Værktøjer til overvågning af sociale medier til WordPress

Er du ansvarlig for dit brands analyse af sociale medier?


Hvis du er det, er du nødt til at udføre en masse eksperimenter for at finde ud af de bedst mulige strategier for dine sociale medier marketingkampagner. Faktisk er overvågning af dit publikums adfærd for at observere og handle i overensstemmelse hermed den ENKELT vigtigste ting, du kan gøre for at få sociale medier til at virkelig arbejde for dig.

Når det kommer til opnå maksimal brugerengagement der hjælper med at generere mere salg, skal du have de rigtige data foran dig for at tage en informeret beslutning.

Hvilket socialt netværk for eksempel fortjener mest af din tid og din investering? Hvad er dit toppresterende indhold derude? Hvad er den samlede indflydelse af dit brands sociale udseende på din virksomhed?

Dette er blot et par målinger, der er afgørende for at tage en solid beslutning, hvis ikke skudsikker. Og du har brug for næsten perfekte sociale netværksstrategier til din virksomhed. Årsag sociale netværk er ikke kun et sted, hvor teenagere kan hænge ud næsten, eller hvor gamle venner genforenes efter år. Disse enormt indflydelsesrige og meget interaktive platforme kan enten skabe eller ødelægge ældre virksomheder på et par timer!

Så for at få sociale medier til at arbejde for dig, skal du bruge nogle virkelig gode værktøjer til at overvåge disse kanaler. Disse specialiserede værktøjer vil gøre alt inklusive søgeordssporing eller analyse af brugeradfærd, hashtags, URL’er og meget mere.

Men der er så mange værktøjer derude på markedet. Og det er ikke usædvanligt at blive forvirret ved at hente de rigtige til dit formål eller endda ende med at gribe et værktøj under pari. Det er derfor, for at gøre tingene lettere for dig, vil vi demonstrere de bedste sociale medieværktøjer specifikt designet til at overvåge dine sociale medieaktiviteter og hjælpe dig med at lave sunde og effektive strategier for din sociale netværksudvidelse.

1. Spire Social

Spire Social

Hvis du leder efter tværkanalanalyse af sociale medier, kan du nemt gå til Sprout Social. Valget er dit, du kan enten dykke dybt ned i den detaljerede sociale medieydelse af en enkelt virksomhed eller sammenligne resultater på tværs af flere sociale mediekanaler på én gang. I begge tilfælde, Spire Social kan være en passende løsning for dig.

Du kan spore alle dine sociale mediekanalyseanalyser fra et enkelt sted, inklusive Facebook-sidevisninger, klik på Twitter-link, LinkedIn-engagement, Instagram-følgervækst, Pinterest-evaluering og meget mere.

Ikke kun det, du får organiserede, letforståelige og præsentable rapporter klar til at blive implementeret i et par klik. Ved hjælp af Sprout Social kan du generere templerede rapporter, der sparer din tid såvel som tilpassede rapporter, der kan opfylde dine krav til detaljeret, dybdegående analyse. Når alt kommer til alt er det virkelig at forstå vores målgruppe på den kortest mulige tid?

Dette er blot et par af de avancerede funktioner, Sprout Social har at tilbyde for at udtrække værdifulde sociale skatte. Så hvis du er nogen, der er interesseret i handlingsdata, der er relateret til din målgruppedemografi, indflydelsesindflydelse, kampagneoptræden, stemmedeling og analyse af forbrugernes stemninger; Sprout Social er det værktøj, du kan vælge uden anden tvivl!

2. Hootsuite

Hootsuite Media

Info & downloadSe demonstrationen

Kun en social media manager vil kende smerten ved at logge ind på virksomhedens konti på sociale medier rundt om dagen og poste på hver enkelt af dem hver for sig.

Men hvad nu hvis der er en løsning, der giver dig mulighed for at planlægge dine sociale medieindlæg i hele dagen, eller en uge eller endda måneder?

Der er Hootsuite til dig. Det er et letgående socialt mediehåndteringsværktøj til planlægning af dine indlæg på tværs af alle de sociale netværksplatforme, du kan tænke på. Ved hjælp af dette inkluderende værktøj kan du tilføje en bred vifte af streams til hvert socialt datadashboard. Desuden kan du tilføje kolonner, hjem, tidslinje, liste og også planlægge for at oprette streams baseret på filtrering.

Kernekomponenten i Hootsuite er dens strømme. Dette kan være mere fordelagtigt ved analyse af Twitter og Facebook ved at opsætte en strøm filtreret af nævnelser. I dette tilfælde skal du bare oprette en fane til dit målrettede sociale medienetværk på streamsiden og automatisere den på få minutter.

I det store og hele får du ved hjælp af dette fantastiske værktøj et robust sæt sociale styringsfunktioner med en let at bruge og klar grænseflade.

3. Buffer

Buffer Social

Buffer er et af de mest udviklende værktøjer til planlægning af sociale medier, vi har set gennem årene. Du kan planlægge indhold til Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook og Pinterest. Den gode del af Buffer er dens gratis konto, du kan oprette en gratis konto, der giver dig mulighed for at bogføre på tre sociale mediekonti og planlægge op til ti indlæg.

Der er tre separate værktøjer, der arbejder bag Buffer. Den ene er Buffer Publish, et planlægningsværktøj til sociale medier. Derefter kommer Buffer Answer, et overvågnings- og messaging-værktøj til sociale medier. Og til sidst Buffer Analyze, et analytisk værktøj til sociale medier.

Der er også nogle andre funktioner, såsom en RSS Feed-visning, installation af en browserudvidelse til at gemme indhold til senere ved hjælp af Pablo-billedkurator. Derudover får du et solidt sæt analyser vedrørende interaktion efter post og ydeevne.

4. Awario

Awario overvågning

Awario er et online marketingværktøj, der er designet til at hjælpe med at tage sig af dit mærkeværdi. Dette fremragende værktøj er udviklet til at overvåge og identificere dit brands skalerbarhed online. Du kan lære mere om, hvordan folk tænker på dine produkter og tjenester. Awario analyserer indhold fra hele internettet, da det kan gå gennem mere end tretten milliarder sider hver dag.

Ikke bare det, der er et par ting, du kan gøre med Awario. Du kan finde nye emner til din kommende gæstepost ved at analysere relevante backlinks. Få de mest relevante sociale indsigter om dit brands præstation, find indflydelsesrige sociale medier ved hjælp af dette fantastiske værktøj.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo er et datterselskab af Brandwatch, der fungerer lidt anderledes end de andre sociale medier lytteværktøjer på denne liste. Den fremragende del af BuzzSumo er dens kapacitet til at identificere det mest populære indhold på tværs af sociale medier, inklusive Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, og så videre.

Ved hjælp af BuzzSumo kan du analysere dit sociale medieindhold på flere måder. Kraftige søgeparametre og filtreringsfaciliteter gør tingene meget lettere. Sammen med influencer-dataene giver dette værktøj dig også vigtige sociale backlink-data for at tage en informeret beslutning.

6. Google Analytics

Google Analytics

Langt nogensinde kan Google Analytics betragte som et af de mest undervurderede sociale medieovervågningsværktøjer, som de fleste af webstedsejere bruger. Mange af webstedsejere bruger dette værktøj bare til at overvåge trafikstrømmen, men dette værktøj er ikke kun udviklet til overvågning af trafikstrøm.

Teknisk set er Google Analytics ikke et socialt medieværktøj, men alligevel kan det bruges til at spore forskellige sociale mediekampagner og endda hjælpe dig med at måle social ROI. Du kan oprette rapporter specifikt til sporing af sociale medier, f.eks. Hvor mange besøgende, der køres til dit websted, fra hvilket det sociale netværkskanal. Du kan også bruge UTM-parametre til at spore og måle specifikke sociale mediekampagner.

7. Nøglehul

Nøglehulovervågning

Nøglehul er et af de bedste overvågningsværktøjer på sociale medier, især for brugere af Twitter og Instagram. Ved hjælp af dette smarte værktøj kan du slå søgeord, hashtags, URL’er og brugernavne op for at analysere brugerens opførsel. Du kan også se både realtid og historiske data meget præcist.

Den specielle varmekortfunktion i Keyhole giver dig mulighed for at vise aktivitetsniveauer i bestemte dele af verden. Den gode del af dette fantastiske værktøj er dets evne til at anmode om historiske data ved hjælp af Twitter og Instagram, der indeholder oplysninger om antallet af indlæg, brugere, engagement og påvirkere.

8. Snaplytics

Snaplytics

Hvis du vil fokusere på Snapchat og Instagram-historier, kan det at vælge Snaplytics være en fremragende mulighed for dig. Dette vidunderlige værktøj beskæftiger sig med forskellige målinger som åbne og lukkehastigheder, hvilket giver mærker mulighed for at se, hvor historiens engagement topper sig, og du kan også vide om afgangsfrekvensen.

Tilsyneladende ser det ud til, at Snapchat måske er faldet ude af fordel for nogle mærker, men du skal ikke glemme, at dette netværk stadig kan prale af hundreder af millioner af aktive brugere, der er årtusinder og Gen Z. Desuden er historier den mest krævende del af Instagram forfremmelse. Derfor kan du bruge dette værktøj til at overvåge dit sociale mediers udseende, især til Snapchat og Instagram.

9. Curalate

Curalate

Da de fleste af mærkerne prøver deres direkte sociale salg, tænker du måske det samme for dit brand. I dette tilfælde kan Curalate tjene dit formål via Instagram på den bedst mulige måde. Det vil fungere som en hybrid butik og maksimere dit salg ved hjælp af Instagram.

Curalate hjælper virksomhedsejere med at forstå, hvilke produkter der får flest klik og salg. Dette vil også give dig mulighed for at spore produktkoder og omtaler for at analysere ydelsen af ​​brugergenereret indhold gennem specifikke kampagner.

10. Brand24

Brand24

Brand24 er et betalt overvågningsværktøj på sociale medier for marketingfolk, der er ansvarlige for at køre forskellige sociale mediekampagner. Det vil give en smart måde at analysere sociale mediedata og spare dine utallige timer.

Ved hjælp af dette magtfulde værktøj kan du overvåge søgeord, der vedrører dit brandværdi. Det er brugerdefinerede advarselsfunktioner, der holder dig opdateret om dine konkurrenter og hjælper dig med at springe ind lige til det punkt.

Du kan få masser af målinger, herunder udførelsen af ​​nøgleord på Facebook, Twitter, Instagram, rækkevidde på sociale medier, engagement, følelsesanalyse, YouTube kan måles med omfanget af nævnelser, og så videre. Desuden er målinger for engagement, indflydelse, trending hashtags og andre analyser nogle af nøglefunktionerne i Brand24.

Afslutter

Selvom der er en overflod af overvågningsværktøjer på sociale medier derude på markedet, kan du ikke have et værktøj i én størrelse, der passer til alle. Udover dette tredjepartsværktøj kan du bruge det indbyggede søgeanalyseværktøj. Det indbyggede værktøj kan tage tid at arbejde med; Derfor er denne artikel skrevet til at gøre tingene lette for dig.

Du kan se nærmere på listen nævnt ovenfor og finde ud af det rigtige værktøj til dig. Hvert værktøj, der er anført her, har en standard, der kan hjælpe med at overvåge din sociale medias tilstedeværelse som helhed. Jeg håber, at denne artikel hjalp dig meget med at forstå, hvordan du vælger det rigtige værktøj til at spore tilstedeværelse på sociale medier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map