10 Nyttige værktøjer til affiliate marketing

10 nyttige værktøjer til tilknyttede marketingfolk

Hvem elsker ikke at leve et liv efter deres stil uden et fast sæt plan?


Succesrige associerede marketingfolk er typisk fri for bindinger uden behov for at fantasere deres livsstil, da de har rigelige muligheder for at leve deres liv til fulde. Så det giver kun mening, at affiliate marketing-industrien i dag bliver mere kompleks og konkurrencedygtig.

Med væksten i industrialiseringen og reduktion af afhængighed af mursten og mørtelbutikker er affiliate marketing industrien klar til at røre ved 7 milliarder årligt tal i indtægter inden for fem år.

I dag konkurrerer tilknyttede marketingfolk ikke kun med andre marketingfolk. De kæmper også med avancerede selskaber og teams, der finansieres af venturefonde, med flere millioner dollars.

For at overleve i denne globale konkurrence og skille sig ud fra mængden som en pro-affiliate marketing, skal du have et solidt sæt marketingværktøjer.

I denne artikel dækker vi tilknyttede marketingværktøjer, du har brug for for at vinde indtægtskommissionskrigen. Med disse vil du i sidste ende være i stand til at forstå markedet, tiltrække trafik og konvertere potentielle besøgende. Lad os komme igang!

Bortset fra den afslappede liste indeholder følgende liste nogle eksklusive aromaer, der kunne spille den mest betydningsfulde rolle for tilknyttede marketingfolk.

Hvorfor du bør overveje affiliate marketing

Som en nybegynder i den tilknyttede marketingarena kan det være udfordrende at starte en ny virksomhed. Affiliate marketing tilbyder imidlertid enorme fordele i forhold til dets traditionelle start-kolleger. Der er et par centrale fordele, som jeg bør nævne, før jeg går ind i hoveddiskussionen. Lad os se på dem:

 • Lav investering: Du kan oprette en indtjeningsflow med næsten nul investering. Du har bare brug for lidt tid og et par dollars for at opsætte et websted.
 • Ingen storefront eller forsendelse: Som tilknyttet marketingmedarbejder behøver du ikke have eller styre en butik, inventar eller nogen forsendelsesproces. Du behøver kun at markedsføre tredjepartsprodukter.
 • Intet supportteam: Der er ikke behov for et supportteam. Ofte kan du administrere dit websted helt alene.
 • Oprettelse af passiv indkomst: Ved at blive en succesfuld tilknyttet marketingmedarbejder kan du oprette en passiv indkomststrøm. Når du har konfigureret dit websted, skal det være i stand til at generere et overskud med lidt indsats.
 • Global markedsplads: En af de bedste og mest spændende dele af en online forretning som tilknyttet marketingmedarbejder er dens åbenhed og tilgængelighed for alle. Du kan kultivere og oprette forbindelse til din målgruppe fra ethvert hjørne af verden.
 • Arbejdsfleksibilitet: Som tilknyttet marketingmedarbejder får du maksimal fleksibilitet i arbejdet. Du vælger din tidsplan.

Bortset fra disse grundlæggende fordelagtige aspekter af affiliate marketing, har du en række produktkategorier, du kan markedsføre på dit websted. Vælg mellem fysiske produkter, digitale produkter, forskellige tjenester og medlemsmuligheder overalt i verden.

Der er masser af værktøjer at vælge imellem. Men der er ingen grund til at blive overvældet. Forhåbentlig ved at læse dette indlæg får du en krystalklar idé om, hvilke værktøjer der måske passer til din affilierede marketingrejse.

1. Flippa

Flippa-webstedsauktioner

flippa er hovedsageligt en online markedsplads, hvor websteder kan købes eller sælges (“vendt”) for et overskud. Dette kan være en vigtig platform for folk, der ønsker at springe fra processen med at udvikle et blomstrende tilknyttet websted fra bunden. Med Flippa kan du finde et websted i din niche, der er klar til at gå sammen med en etableret track record.

For mange tilknyttede marketingfolk er dette et ideelt sted at starte med en solo-affiliate marketing rejse. Som eBay giver Flippa en mulighed for at tilknyttede marketingfolk at byde på et tilknyttet websted.

Desuden tillader Flippa tilknyttede marketingfolk at købe tilknyttede websteder, der har en solid backlink-profil. Bare sørg for at køre en fuld backlink-revision, inden du køber et domæne. Dette vil sikre, at domænet ikke bliver oppustet af SEO-praksis med sort hat. Der er rigelig bevis for tilknyttede marketingfolk, der har købt et websted med en stærk backlink-profil, men i sidste ende blev straffet af en Google-algoritmeopdatering. Ofte er dette til oppustning ved hjælp af bygningspraksis til black-hat-link udført af den forrige websteejer.

Så spill det sikkert – gør din research og køb fra en velkendt markedsplads (som Flippa).

2. CJ-tilknyttet

CJ-tilknyttet af Conversant

Grundlæggende starter affiliate marketing med at opbygge et forhold til forskellige tredjepartsudbydere af premiumprodukter eller -tjenester. CJ-tilknyttet af Conversant (tidligere kendt som Commission Junction) kan være et perfekt værktøj til opbygning af tilknyttede partnerskaber. På denne platform er alle deres tilbud CPA (Cost-Per-Action) -baserede, hvilket betyder, at udgiverne kun får betalt, når brugere konverterer til en kunde, abonnent eller en potentiel kundeemne.

CJ Affiliate er det førende globale affiliate marketing netværk, der har specialiseret sig i pay-for-performance-programmer. Det primære mål og perspektiv med netværkssystemet er at skabe resultater for erhvervslivet rundt om i verden. De hjælper med at forbinde butikker med marketingfolk for at kunne nå ud til millioner af online-forbrugere hver dag. Dette er ekstremt populært blandt tilknyttede virksomheder og små webudgivere.

CJ Affiliate kan være en smart gateway for tilknyttede marketingfolk til at starte deres tilknyttede virksomhed. De gør det nemt for tilknyttede virksomheder i enhver niche at opbygge fordelagtige forhold til tredjepart. Der er bogstaveligt talt tusinder af tilknyttede programmer, du kan ansøge om via CJ til alt fra hjemmevarer til webhosting. De fleste tilbyder nemme muligheder for at tjene via CPA – bare kopier og indsæt din unikke kode for at begynde at tjene.

3. SEMRush

SEMrush er en online synlighedsstyringsplatform

SEMrush er et af de mest fremtrædende go-to-værktøjer til nøgleordsundersøgelse, rettelse af SEO-fejl og vigtigst af konkurrentanalyser. Dette værktøj er tillid til af fremtrædende internetmarkedsførere og virksomheder over hele verden. Selv gigantiske virksomheder som Forbes, PayPal, Hyatt og Philips bruger dette værktøj til at styre deres synlighed. Det har et massivt databasesystem på over 46 millioner domæner og 120 millioner nøgleord.

Som tilknyttet marketingmedarbejder er det vigtigt at analysere dine konkurrenters indholdsmarkedsføringsstrategi. SEMrush kan spore mange faktorer, herunder organisk placering af et domæne, landing af en URL på Googles SERP’er, præmier af annonceeksponeringer og deres positioner, CPC-annoncer, konkurrentanalyse og så videre.

SEMrush giver dig mulighed for at udføre en detaljeret analyse og vurdering af dit eksisterende indhold. Dette er en fantastisk måde at spore og nå dine mål for indholdsmarkedsføring.

Men det er ikke alt. SEMrush kan også bruges som et indholdsrevisionsværktøj til din distributionsstrategi. Vej dine strategier for indholdsmarkedsføring, og brug SEMrushs forslag til at forbedre indholdets kvalitet for at maksimere effekten. Vigtigst af alt ved hjælp af SEMrush kan du forstærke indholdsmarkedsføringsstrategien med de inkluderede indholdsrevisions-, postsporings- og SEO-indholdsskabelonværktøjer.

4. Ahrefs

Ahrefs SEO-værktøjer

Ahrefs er et andet vigtigt værktøj til SEO og søgeordsundersøgelser. Selvom dette bruges til flere formål som backlink-analyse, nøgleordsundersøgelse, on-side revisioner, indholdsanalyse osv. Lægger det mere vægt på backlink end on-side SEO og andre konkurrencedygtige funktioner.

Ved hjælp af dette værktøj kan tilknyttede marketingfolk få en indgående indsigt i deres backlink-profil. Dette inkluderer nye backlink, mistede backlinks og websteder, der linker til de ødelagte sider på dit websted (sammen med domænerangeringen på disse websteder). Som tilknyttet marketingmedarbejder kan du også analysere konkurrentens backlink-vækst og sammenligne den med din. Der er endda et afsnit til at analysere “indholdshuller” på dit websted sammenlignet med dine konkurrenter, så du kan finde ud af, hvad dit websted mangler.

I tilknyttet marketing er det et af de meget nødvendige værktøjer til at gøre dit websted SEO venligt. Ellers er det næsten umuligt at rangere dit tilknyttede websted, der i sidste ende ender med et rod. Ahrefs gør det nemt for tilknyttede marketingfolk at optimere deres websted hurtigt og effektivt. På denne måde kan de tjene mere provision ved at rangere deres websteder i den øverste position.

5. Affilierede plugins

Manuel styring af tilknyttede links, mens du promoverer som affiliate marketing er en kedelig opgave og tidskrævende opgave. Hvis du er en WordPress-bruger, kan brug af et plugin helt sikkert gøre dette lettere. Det giver dig mere tid til at styre andre aspekter af din virksomhed (eller endda andre virksomheder).

Hvis du er en WordPress-bruger, har du heldigvis mange muligheder. Specielt når det kommer til tilknyttede plugins. Kør bare en hurtig Google-søgning. Du vil finde hundredvis af tilknyttede plugins til dine mål. Nogle plugins fungerer kun til specifikke tilknyttede programmer, nogle er langt mere generiske og kan bruges i flere tilknyttede platforme.

AzonPress

AzonPress WordPress Plugin til Amazon-tilknyttede virksomheder

For Amazon-associerede, AzonPress kunne være en god løsning. Dette er et fuldgyldigt affiliate management plugin, der gør tingene gjort effektivt og ubesværet. Dens brugervenlige interface med funktionsrige admin-panel giver dig mulighed for at administrere din tilknyttede indtjeningsproces, som er en fuld glæde at arbejde med.

WooCommerce

WooCommerce Gratis WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter et mere almindeligt plugin, er WooCommerce et godt valg. Selvom det ikke er automatisk, kan du tilføje en række tredjepartsprodukter til din butik ved hjælp af tilknyttede links. Tilhørende produkter er nemme at tilføje, ligesom ethvert andet produkt. Bare husk at vælge produkt “Ekstern / tilknyttet”, indsætte dit tilknyttede link, tilpasse knapteksten og tilføje en pris.

Affiliate-afsløring af WooCommerce

Affiliate-afsløring af WooCommerce

Og hvis du går med WooCommerce – kan det være en god ide at også installere dette praktiske plugin. Med tilknyttet afsløring af WooCommerce installeret kan du tilføje en hurtig afsløringsmeddelelse til alle dine eksterne produkter med et klik på en knap. Bare rediger teksten og placeringen fra dine live Customizer WooCommerce-indstillinger.

Smukke links

PrettyLinks Lite-plugin

Men hvis du kører en enkel blog, er et plugin som PrettyLink vejen at gå. Denne enkle plugin tildækker dine tilknyttede links med et kort “smukt” og let at huske link. På denne måde ser dine links bedre ud, og du kan nemt huske dem til at genbruge i fremtidige indlæg.

6. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Dette er den herskende WordPress SEO-plugin, annonce et must for ethvert websted. Yoast SEO har millioner af downloads – og det er let at se hvorfor. Med en masse indbyggede avancerede funktionaliteter til XML-sitemaps, sidemetat, url-omdirigeringer, åben grafik og mere er det virkelig og alt-i-én SEO-løsning til de fleste WordPress-websteder.

Yoast er kendt for sine analytiske egenskaber. De indbyggede metabox-indstillinger på indlæg og sider hjælper dig med at udvikle bedre søgeordsbrug og bevare en korrekt indholdslængde. Den udfører også en Flesch-læsetest for at bestemme læsbarheden af ​​hele dit indlæg, ud over at overvåge sætningslængde, passiv stemme og overskrift af overskrift.

Som tilknyttet marketingmedarbejder bør et af dine vigtigste mål være at rangere i den øverste position i søgemaskinerne. Yoast SEO kan hjælpe dig med at få dette til at ske og er en nem måde at opretholde dine websiders SERP-placering.

7. Grammatisk

Grammatisk skriveassistent

Grammarly er et andet utroligt værktøj for tilknyttede marketingfolk, der udgiver regelmæssigt. Det er en automatisk stave- og grammatikontrol, der kan være til hjælp for enhver webstedsejer eller blogger.

Grammatik spiller en perfekt rolle, når det kommer til at kontrollere nye indlæg og foretage ændringer hurtigere. Grammatikredaktøren i realtid giver dig besked, hver gang der foretages en grammatisk fejl eller skrivefejl. Bare brug korrektionen for at sikre, at dit indhold er af en ensartet kvalitet.

En af de mest interessante aspekter ved grammatik er, at den kan forstå stemningen i din sætning, der korrelerer ordene. Betydning at du kan bevare din egen skrivestemme, selv ved hjælp af værktøjet. Nogle gange kan det misforstå den faktiske betydning, hvad du prøver at afsløre. Men i alt opretholder den en ret konsistent standard og mærkbar nøjagtighed.

8. Google Analytics

Google Analytics

Uanset hvilken niche du kører, kan det være en blogside eller en butik i en sundhedsrelateret niche, bør du forstå dit publikum. Google Analytics er det mest omfattende analyseværktøj til rådighed for tilknyttede marketingfolk. De fleste tilknyttede marketingfolk bruger dette værktøj til at se, hvor mange besøgende der kommer til deres tilknyttede websted. De kan køre en lang række dimensionelle funktioner ved hjælp af dette fremragende værktøj. Som tilknyttet marketingmedarbejder kan du opdele test, spore links, spore konverteringer, analysere forskellige adfærd og være i stand til at finde ud af den reelle indsigt i, hvordan brugere interagerer med dit tilknyttede websted.

Ved at måle salg, konverteringer og analysere dybdegående detaljer på dit websted hjælper Google Analytics dig med at forme køreplanen for din forventede succes. I disse dage udnytter næsten alle tilknyttede marketingfolk Google Analytics til at vurdere succes med deres websitet SEO-indsats og -mål.

For at være opmærksom på de samlede begivenheder på dit websted og måle målet, skal du kende personers detaljerede interaktion, når de besøger dit websted, hvor længe de normalt forbliver og vigtigst af alt, hvilke sider besøger de mere eller mindre på dit websted. Dette resultat af analysen ville få dig til at forstå hele dit websted og give dig mulighed for at tage de rigtige skridt for at forbedre dit tilknyttede websted.

Google Site Kit

Google Site Kit til WordPress

Få adgang til alle dine Google Analytics-data (og tonsvis mere). Bare installer det gratis plugin, og brug derefter linkene i dit betjeningspanel til at forbinde Google-tjenester til dit websted (vi dækker dette detaljeret i vores Google Site Kit-guide). Dette inkluderer Google Analytics såvel som alle Googles andre nyttige værktøjer og tjenester som Search Console, Adsense, PageSpeed ​​Insights, Optimize og Tag Manager.

Monster Insights

MonsterInsights Analytics til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Du kan bruge MonsterInsights-plugin til let at tilføje, tilpasse og administrere Google Analytics-webstedssporingstjenester på dit WordPress-sted. Plugin har statistik i realtid og sporing af annoncer, plus er også kompatibel med e-handelsplatforme. Så du kan bedre følge din præstation og optimere din affiliate marketing og SEO strategier.

9. Redaktionel kalender

Redaktionel kalender WordPress Plugin

Redaktionel kalender er et postplanlægningsprogram til strategisk blogging. Det giver dig mulighed for at planlægge og planlægge alle dine indlæg på dit websted, hvilket kan være ekstremt vigtigt afhængigt af din tilknyttede niche. Tekniske blogs vil gerne planlægge indlæg omkring den næste store Apple-begivenhed, eller en modeblog vil muligvis planlægge artikler eller videoer omkring modeuge. Du kan gøre tingene lette, når du skal offentliggøre dit indhold bare ved at holde øje med en enkelt skærm. Ideelt set holder dette værktøj alt dit materiale organiseret på dit websted.

Dette plugin gør poststyring let og behagelig. Fra planlægning af et indlæg, oprettelse af indhold og op til en udgivelsesdato – du kan spore hele proceduren med et øjeblik. Du kan planlægge indlæg i henhold til datoer og tidspunkt for ophold fra et panel.

Drag & drop-facilitet kan gøre tingene let, mens du ændrer postdatoer. Der er et udkast til skuffe til at administrere alle postudkast på dit websted. Du kan kontrollere indlæg fra flere forfattere samtidigt og redigere indlæg ved hjælp af “hurtig redigering” -funktionalitet. Kun administrator og editor kan opleve alle funktioner i dette plugin. Forfattere kan offentliggøre, redigere og omplanlægge deres indlæg. Bidragsydere kan gemme indlægget bare i et kladde og flytte deres indlæg, og abonnenten kan se kalenderen.

Du kan bruge vores guider til, hvordan du opretter en redaktionel kalender såvel som de bedste plugins til at administrere din redaktionelle arbejdsgang til endnu flere tip.

10. MailChimp

MailChimp E-mail-marketing

E-mail er stadig en af ​​de dominerende måder at markedsføre. Uden at angive et pålideligt e-mail-marketingværktøj, ville dette indlæg være ufuldstændigt. MailChimp er en robust e-mail-marketingplatform, der letter alle slags virksomheder og marketingfolk. For de tilknyttede marketingfolk kan det være et kraftfuldt værktøj til at starte markedsføring via e-mail. Dette marketingværktøj bruges til at sende e-mail til at markedsføre de respektive produkter, nå målgrupperne og omdanne kundeemner til salget.

Med MailChimp kan du oprette nyhedsbreve, opsætte drypkampagner, administrere abonnentprofiler, spore e-mails åbnes og tilføje social deling. Derudover giver dets indbyggede analyse- og genudstationeringssystem marketingfolk mulighed for at generere en ad hoc-rapport. Desuden giver MailChimp markedsførere forudindstillede skabeloner og en drag & drop builder-facilitet for at gøre nyhedsbrevdesign meget let.

Et andet vigtigt aspekt ved brug af MailChimp er, at du kan køre A / B-test ved hjælp af dette værktøj. Det er muligt at teste, hvilken emnelinje eller leveringstid der fungerer bedst med en minimal tilgang. Du kan få flere variationer på hver test som forskellige sendetider, indhold, emnelinjer og billeder osv. På samme måde giver MailChimp dig mulighed for at segmentere din adresseliste. Så du kan udstede målrettede kampagner til større konvertering.

I korte træk vil jeg sige, at du som tilknyttet marketingmand ville få fire skal indeholde avancerede funktioner i MailChimp. De er marketingautomation, avanceret segmentering, performance tracking og A / B-test.

MailChimp til WordPress

MC4WP: Mailchimp til WordPress

Men for at bruge disse værktøjer skal du først oprette din e-mail-liste. Gode ​​MailChimp WordPress-plugins gør det nemt at tilføje en tilmeldings- eller optin-form til dit websted. Et godt valg er den populære gratis MailChimp til WordPress-plugin, der tilføjer enkle, mobile klar og brugervenlige tilmeldingsformularer til dit websted. Plugin er også kompatibel med populære plugins som Kontaktformular 7, MemberPress, WooCommerce og mere – hvilket giver dig masser af muligheder for at opbygge dit abonnentantal.


Succes med affiliate marketing afhænger af så mange faktorer. Det tager højde for din kreativitet, din måde at nærme sig markedet og bruge de rigtige værktøjer til affiliate marketing. Det vigtigste er, at det afhænger af evnen til at implementere din viden i den enorme konkurrenceprægede verden af ​​tilknyttet marketing.

Det er sandt, at tilknyttede marketingfolk allerede har et ton på deres plade. De fleste selvlærte marketingfolk lærer gennem prøve og fejl. Men i tilfælde af tilknyttede marketingfolk kan små fejl resultere i at miste en dags fortjeneste. Foretag ikke fjollede utilsigtede ulykker – udnyt i stedet de værktøjer, der er nævnt ovenfor for at starte din tilknyttede virksomhed og holde den på sporet.

Jeg håber, at denne artikel hjalp dig med at finde ud af de rigtige værktøjer til din affiliate marketing, som til sidst vil gøre dig i stand til at tjene tilknyttede provisioner. Hvis du har noget at dele om problemet eller noget at spørge, bedes du placere din forespørgsel i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map