10 måder at gøre dit WordPress-websted hurtigere

Så du har hørt, at Google overvejer dit websteds hastighed, når de overvejer det for de bedste søgeresultater, og nu vil du gøre dit websted så hurtigt som muligt, så du kan beholde eller gøre det op til nummer 1-stedet i Big- G.


God ting, du fandt dette indlæg, fordi jeg vil lære dig, hvordan du reducerer størrelsen på dine sider / indlæg og gør dit websted hurtigere end nogensinde. Nedenfor finder du 10 gode tip, der kan hjælpe dig med at fremskynde din WordPress-blog i høj grad. Nyd, og glem ikke at kommentere og tweet dette indlæg!

Nedenfor er 10 gode måder, du kan hjælpe med at fremskynde dit WordPress-sted, så du kan give en bedre oplevelse for dine brugere og muligvis øge din placering lidt..

1. Cache dine sider

WordPress-temaer fungerer ved at ringe til din wp-database og returnere det indhold, det vil vises på dit websted. Så hver gang du indlæser en side på dit websted, skal det først hente de nødvendige data fra din database, som dramatisk kan bremse dit websted, især hvis du fremsætter en masse anmodninger til din db. Fortrinsvis vil du gerne have en “cache” -version (HML) af dit websted, så når dine sider er indlæst, er alt allerede blevet bedt om. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge et WordPress cache-plugin, min favorit kaldes Hyper Chache.

2. Reducer billedstørrelser

Alle elsker at bruge masser af billeder på deres blogs i disse dage, fordi de gør dit websted mere interessant og fantastisk udseende. Imidlertid kan billeder være rigtig store og det tager lang tid at indlæse. Hvis du virkelig ønsker at fremskynde WordPress, vil jeg foreslå, at du gør 3 ting: fjern eventuelle unødvendige billeder, reducer mængden af ​​billeder på et givet indlæg og Smush dine billeder. Yahoo leverer en kaldet service Smush det, hvor du kan uploade ethvert billede, og det vil formindske dets størrelse, mens du opretholder den originale kvalitet. Jeg foreslår, at du starter med at smush alle billederne i dine temafiler, da disse vil være på hver side på dit websted. Du kan også gå tilbage til din wp-uploads-mappe og smadre et af dine uploadede billeder og gøre det for eventuelle fremtidige billeder, du uploader.

En anden ting, du vil være sikker på, når det kommer til billeder er, at hvis du viser miniaturer på indlæg, at du ikke indlæser et fuldt billede og derefter viser det i en mindre dimension ved hjælp af tags = “” og højde = “” . Der er ingen mening i at indlæse et kæmpe billede for at vise det til det halve af dets størrelse. Du kan bruge standard WordPress-billedformatet eller et script til automatisk at ændre størrelsen på dine billeder, så de passer til dine behov.

At reducere størrelsen og mængden af ​​billeder på dit websted kan have en virkelig mærkbar forskel i, hvor hurtigt det indlæses.

3. Begræns scripts

Mange blogs i disse dage tilføjer masser af forskellige scrips for at “forbedre” deres websted, men disse vil bremse dit websted som ingen anden. Jeg foreslår, at du holder dig til så lidt manuskripter som muligt. På WPTopTen bruger jeg Tweetmeme-scriptet, men hvis jeg skulle tilføje digg-knappen, nylige tweets, dele på facebook … alle disse andre scripts, end mit websted sandsynligvis vil tage evigt at indlæse. Mennesker og tilsyneladende Google vil have hurtige indlæsningswebsteder, så hold dig til de scripts, du virkelig har brug for eller virkelig tilføjer noget til dit websted. Alt andet, der bare ser pænt ud, fjern.

4. Rengør din kode

Jeg ved, at over 90% af alle WordPress-drevne websteder (hvis ikke mere) har mindst en kodelinje i deres typografiark eller temafiler, som de virkelig ikke har brug for. Hvis du virkelig ønsker at fremskynde dit websted og formindske dets størrelse til den allerbedste kilobyte, er det på tide at tage et kig på al den kode og begynde at hugge det unødvendige ud.

Se først på stilarket, og sørg for, at der ikke er noget der, der i øjeblikket ikke bruges af dit websteds design, og gå derefter videre til CSS-kompressor og slippe af med alt det grimme tomme rum.

Derefter skal du gennemgå alle de andre temafiler (single.php, index.php, page.php….) Og stort set gøre det samme. Sørg for, at du virkelig ønsker al den kode, der er derinde, og fjern derefter noget af det tomme felt manuelt. Fjernelse af det tomme rum vil ikke gøre nogen stor forskel, men hvis du vil gøre dit websteds indlæst så hurtigt som muligt, end det er en ting mere, du kan gøre.

5. Optimer databasen

Jeg nævnte tidligere, at du kan cache dine WordPress-indlæg og sider, så dit websted ikke behøver at foretage opkald / referencer til databasen, når du indlæser en side. Dette er imidlertid sandt, for at der kan oprettes en cache, skal siden eller indlægget indlæses en gang. Ved at optimere din database kan du hjælpe med at forbedre hastigheden på dine sider / indlæg, der ikke er cachelagret (eller hele dit websted, hvis du vælger ikke at bruge et cache-plugin).

6. Tænk over dit design igen

Alle elsker virkelig smukke og billed- / vektorrige websteder, men disse kan være de langsomste at indlæse. Hvis du ønsker et rigtig hurtigt websted, vil du holde dig til CSS så meget som muligt, og med CSS 3 kan du opnå nogle virkelig imponerende design uden behov for photoshop (billeder). Har du virkelig brug for at have det kæmpe billede i baggrunden, eller kan du bruge en ensfarvet farve? Bruger du javascript-billedswap til din navigation? Stil dig selv disse typer spørgsmål og gå over dit webstedsdesign, og jeg er sikker på, at du vil finde måder at hjælpe med at reducere størrelsen på dit layout.

7. Snip disse uddrag

Er du en af ​​de mennesker, der elsker at have hele dine indlæg på hjemmesiden og kategorisiderne? I så fald bør du overveje at bruge uddrag til din blog ikke kun til SEO-formål, men også til webstedshastighed. Du kan reducere mængden af ​​indhold kraftigt på en given kategoriside eller startside ved at bruge mindre uddrag. For at bruge uddrag på dit websted, er alt hvad du skal gøre, at bruge skabelon tag og kopier og skriv en lille beskrivelse i uddragsboksen i din WP-administrator, mens du opretter et indlæg.

8. Tænk indhold over billeder

Et billede siger ikke tusind ord, tusind ord siger tusinder ord. Dette er det tankesæt, du har brug for på alle tidspunkter, når du blogger. Ikke kun er “content king”, når det kommer til placering godt på søgemaskiner, men det tager også meget mindre hukommelsesplads at have en dejlig lang artikel end at have et indlæg som “100 fantastiske WordPress-temaer” og vise et skærmbillede af hver enkelt (ouch!). Stop med at tilføje så mange billeder til dit websted og begynde at skrive nyttigt indhold. Dine besøgende vil sætte pris på det, når dit websted indlæses superhurtigt.

9. Fjern unødvendige plugins

Okay her er det med plugins … De vil bremse pokker på dit websted, så sørg for at fjerne ethvert plugin, som du ikke virkelig behøver på dit websted. Mange plugins leveres med deres egne css-filer og en spand-belastning med kode, der er indsat enten i dit overskrifts- eller sidefodskabelon. Al denne ekstra kode og stilarkopslag kan gøre dit websted meget langsommere. plus du bliver nødt til at fremsætte endnu flere anmodninger til din database, når du bruger visse plugins. Så tag et kig på alle dine plugins og se, hvilke du virkelig ikke har brug for for at holde dit websted kørende som det er (luksus plugins) og slette dem. Efter det kan du tjekke din database for at fjerne eventuelt resterende papirkurv fra dem.

10. Ditch din billige hosting service

Her er det, det hele kommer ned til. Hvis du har en crappy vært, vil dit websted sandsynligvis være rigtig langsomt. Overvej at betale lidt ekstra for en bedre og hurtigere hosting-service. Du, dine besøgende og søgemaskinerne vil sætte stor pris på det faktum, at du ikke længere er så snedig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map