10 måder at automatisere WordPress-opgaver på dit websted

Måder at automatisere WordPress-opgaver på dit websted

Der er meget arbejde, der skal gøres, når dit websted er i gang – oprettelse af indhold, vedligeholdelse, sikkerhedskontrol, malware-oprydning, sikkerhedskopier, moderering af kommentarer og mere. Den gode ting ved det er, at du ikke behøver at gøre det hele selv. Der er tilgængelige værktøjer, der hjælper dig med at automatisere WordPress-opgaver, og ved hjælp af disse værktøjer kan du automatisere en god del af webstedsstyring. Uden at spilde tid, lad os finde ud af, hvordan du kan automatisere WordPress-opgaver for at spare dig selv lidt tid.


1. Opdateringer

Opdatering af din WordPress er vigtig for både websidesikkerhed og ydeevne. WordPress frigiver regelmæssigt opdateringer, og de vises som underretninger på dit dashboard. Når du vælger at automatisere WordPress-opdateringer, er de stort set taget sig af i baggrunden, hvilket sparer dig produktiv tid.

Som standard sker mindre opdateringer til WordPress automatisk, selvom det ikke er tilfældet med større opdateringer. Når det kommer til temaer og plugins er automatiske opdateringer deaktiveret som standard. Det er muligt at finpudse indstillinger eller bruge en smule kode til at tænde eller slukke for automatiske opdateringer til kernen, temaerne og plugins. Vores hurtige guide til opdatering af WordPress kan hjælpe med dette.

Automatisering af WordPress: Easy Updates Manager

Du kan også aktivere automatiske opdateringer vha Easy Updates Manager – alt på én gang eller selektivt. Dette plugin tilsidesætter alle opdateringsrelaterede indstillinger. Det giver dig mulighed for at administrere alle opdateringer til WordPress-kernen, temaer og plugins, udviklingsopdateringer, oversættelsesopdateringer samt nogle tredjeparts plugins.

Når det kommer til premium-temaer eller plugins fra Themeforest eller Codecanyon, kan Envato Market-plugin hjælpe med til at automatisere WordPress-installation såvel som opdateringer. Vi har behandlet dette indgående i vores Envato Market-plugin-guide.

2. Sikkerhedskopiering

Sikkerhedskopier er virkelig det, der lader dig sove om natten uden at være bekymret over dit websted. Hvor ofte du sikkerhedskopierer dit websted afhænger af, hvor hyppigt du sender indhold. Det er en god sikkerhedsvaner at oprette en tidsplan for sikkerhedskopiering af dit websted. Det er ikke alt, du skal opbevare flere kopier af de sikkerhedskopierede versioner forskellige steder og teste dem en gang imellem.

Hvis du ikke har en administreret hostingplan, er plugins dine bedste muligheder for at tage backup af WordPress. BackupBuddy kan sikkerhedskopiere hele din WordPress-installation, og du kan indstille backup-skemaer til at køre automatisk. Du kan gemme sikkerhedskopierne på en sikker off-site placering og gendanne dem efter behov.

Backup Buddy

Hvis du foretrækker et gratis plugin, Updraft Plus er en god mulighed. Vores postserie Begyndervejledning til WordPress indeholder et detaljeret indlæg om, hvordan du sikkerhedskopierer dit WordPress-websted.

3. Planlæg indlæg

Vidste du, at det ikke er nødvendigt, at du er logget ind på din WordPress for at offentliggøre indhold. WordPress har indbyggede funktioner, der giver dig mulighed for at offentliggøre et indlæg på ethvert planlagt tidspunkt, du ønsker.

Planlæg et indlæg

Når du har afsluttet et indlæg, skal du kigge efter indstillingen Publicer i posteditoren og klikke på linket Rediger. Derefter kan du angive dato og nøjagtigt tidspunkt, hvor indlægget skal offentliggøres. Hvis du ønsker det, kan du også omplanlægge indlæg. Selvom du kan gøre dette for et hvilket som helst antal indlæg, er det ikke en god ide at planlægge for meget ind i fremtiden. Det kan være nødvendigt, at du ændrer tidsplanen, så den passer til postens relevans til publiceringstidspunktet.

Hvis det er et plugin, du foretrækker, kan du prøve det gratis Redaktionel kalender. Det giver dig mulighed for blot at trække og slippe dine klar til at offentliggøre indlæg i et planlægningsformat. Du har også en oversigt over de planlagte indlæg og være i stand til at administrere dine udkast og dine indlæg fra flere forfattere, se status for hvert indlæg og foretage hurtige redigeringer af dem.

CoSchedule

En anden mulighed er  CoSchedule, et premium-plugin, der ikke kun giver dig mulighed for at planlægge publiceringsindlæg, men også automatisk offentliggør på sociale medier. Find ud af mere om opbygning af en redaktionskalender i dette indlæg.

4. Sociale medier udgiver automatisk

Meget af udstationering på sociale medier kan automatiseres. Du kan arrangere det, så dine sociale mediekonti opdateres, og dit indhold deles automatisk på forskellige sociale medieplatforme. Du kan også automatisere WordPress RSS-feeds efter at have formateret dem til sociale platforme.

Ideelt set bør automatisering af sociale medier udgøre en del af din overordnede sociale mediestrategi. Det giver dig mulighed for at tage en pause fra sociale medier uden, at læserne går glip af din tilstedeværelse. Hvis du vil have mere hjælp til at automatisere WordPress-sociale medieopgaver, skal du slå vores tidligere indlæg op.

Genoplive Old Post

Et plugin, der kan hjælpe her, er Revive Old Post-plugin. Efter en engangsopsætning deler den automatisk både nyt og gammelt indhold til dine sociale netværkskonti.

5. Stop spam

Spam kan være et træk på dine SERP’er. Spammere er dog et bestemt mål, de ser altid efter måder at komme ind på dit websted på. Derfor har WordPress forinstalleret deres magtfulde Akismet anti-spam plugin i hver WordPress-download.

Akismet

Efter installation af WordPress skal du aktivere plugin og få en API-nøgle. Derefter kontrollerer plugin regelmæssigt for spam i kommentarerne og kontaktformularens indsendelser.

Men hvis du ikke er fan af Akismet, skal du vide, at der er andre plugin-indstillinger til at forhindre WordPress-spam, såvel som dem, der kan håndtere loginforsøg, abonnementer, registreringer, bookinger og mere.

6. Komprimere billeder

Alle disse blanke billeder på dit websted – de skal komprimeres, før du uploader dem til dit mediebibliotek. Byte tunge billedfiler kan bremse dit websted. Plugins som Kort Pixel Image Optimizer og EWWW Image Optimizer giver dig mulighed for at komprimere billeder automatisk, mens du uploader dem til mediebiblioteket. De kan også komprimere billeder, der i øjeblikket findes i din WordPress.

EWWW Image Optimizer

Hvis dit websted er hårdt på billeder, kan disse plugins vise sig at være besparere i realtid. Hvis du vil, kan du henvise til vores detaljerede guide til billedoptimering for at vide mere.

7. Databaseoptimering

Når du tilføjer mere og mere indhold til dit websted, kan databasen begynde at oppustes. En vigtig del af rutinemæssig vedligeholdelse af websteder er at rydde op i din database regelmæssigt. En oppustet database bremser dit websted, mens en mager database er mere effektiv til at svare på forespørgsler.

WP Optimer

Du kan stole på WP Optimer at rydde op i databasen for dig så ofte som du vil have den. Du kan tilpasse det, der skal renses, og konfigurere det til at rydde overflødige data. For at sikre, at dine data altid forbliver sikre, kan du indstille plugin til automatisk at gemme en sikkerhedskopi til UpdraftPlus, før du optimerer din database.

8. Kommunikation

En god del af vores tid går i at skrive mails til vores teammedlemmer og samarbejdspartnere. Du skal prøve slack, et online produktivitetsværktøj, der hjælper med at strømline kommunikation mellem alle dine online samfund, organisationer, grupper og mediekonti fra et enkelt sted.

At gøre det lettere for WordPress-brugere er plugins som Slackbot der fungerer som en kanal mellem din WordPress og Slack-konto. Desuden kan du konfigurere tilpassede underretninger i Slack til forskellige WordPress-begivenheder, såsom opdateringer, brugerregistrering eller offentliggørelse af et indlæg.

slack

Slack fungerer helt fint med sociale medieplatforme som Twitter og Dribble samt apps, der sporer hjemmesidens ydeevne eller oppetid. Vi har lavet et indlæg om integration af WordPress med Slack, så du kan læse mere om det der.

9. Oprettelse af indhold

Lyder utroligt ikke, at du kan sætte indholdsoprettelse på autopilot. Selvom det i mange tilfælde ikke rigtig er en god idé, kan det fjerne belastningen af ​​indholdsoprettelse for nogle websteder, der for det meste findes for at kuratere indhold fra flere kilder. Autoblogging-plugins som WP RSS-aggregator kan hjælpe dig med at aggregere indhold og offentliggøre det automatisk.

For eksempel kan du abonnere på RSS-feed på nogle YouTube-kanaler og præsenter kurateret indhold på dit websted for abonnenter.

10. Brudt link Checker

Ødelagte links på dit websted kan få din blog eller dit websted til at se uprofessionel og forældet. Et simpelt plugin, Brudt link Checker kan scanne dit websted og reparere ødelagte links og manglende billeder automatisk.

Desuden er plugin let at konfigurere og konfigurere og kan deaktiveres, når det ikke kræves.

Sådan automatiseres WordPress Wrap-up

Når du begynder at automatisere WordPress-opgaver, skal du tjekke ind på dem fra tid til anden for at være sikker på, at de udfører sig som bestemt. Mens disse plugins alle er gode måder at automatisere WordPress og frigøre din tid til mere produktivt arbejde (som at skabe kvalitetsindhold), skal du stadig kontrollere for plugin-opdateringer og kompatibilitet (hvis du bruger mere end et plugin).

Hvilke andre opgaver vil du automatisere med WordPress? Eller er der nogle vigtige automatiseringsplugins, som du simpelthen ikke kan leve uden? Fortæl os det i kommentarfeltet – vi vil meget gerne vide, hvordan du administrerer dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map