10 kendetegn ved en stor forretning WordPress-tema

Mange mennesker tænker fejlagtigt WordPress som en blogplatform, når det i virkeligheden er et kraftfuldt Content Management System, der kan bruges til stort set enhver form for websted, fra basale blogs til komplekse online butikker. For nylig bruger flere og flere mennesker WordPress til deres lille virksomhed. Faktisk fik mit sidste blogindlæg titlen “Power Your Small Business With WordPress”, hvor jeg gav nogle grunde til, hvorfor Small Businesses skulle bruge WordPress til deres virksomhedswebsted og nogle hurtige trin for at komme i gang.


Så nu, hvor alle bruger WordPress til deres små forretningssider, er der et stort efterspørgsel efter forretnings WordPress-temaer, både premium og gratis. Som webudvikler har jeg arbejdet på en hel del forretningswebsteder, og jeg ved hvad der skal til for at skabe et fantastisk forretningssted med hensyn til design, brugervenlighed og omsætningshastighed. Oprettelse af en virksomheds WordPress-tema er enkel, men at oprette en stor forretningsskabelon kan være en vanskelig opgave og tage en masse indsats for at producere.

I dette indlæg ønskede jeg at give dig 10 egenskaber ved et Great Business WordPress-tema. Så uanset om du leder efter et tema til din virksomhed eller leder efter noget inspiration til at oprette et, vil du læse mit indlæg. god fornøjelse!

1. Professionelt design

Som ethvert webstedstema eller skabelon er design det vigtigste aspekt, og hvis du leder efter et WordPress-tema til at drive din lille virksomhed, vil du have noget, der er meget rent, moderne og professionelt. Et fantastisk design kan gøre et kæmpe forskel på omsætningshastighed og brandimage. Hvis dit forretningswebsted ser ud som lort, vil folk ikke tage dig alvorligt og langt mindre købe noget fra dig.

Dårligt eksempel – Forfærdeligt forretningstema

Her er et hurtigt eksempel på, hvordan et forretningstema IKKE skal se ud.

Forfærdeligt forretningstema

Godt eksempel – Fantastisk WordPress-tema

Nu er her et eksempel på et professionelt designet tema (Total WordPress Theme).

I alt et multippelt WordPress-tema for infoprenuers

2. Fremhævet skyder

I disse dage leveres ethvert stort forretningstema med en slags fremhævet skyder som f.eks. En karrusel eller “niveau-type” skyderen. Hvorfor? Fordi det er en god måde at vise nogle af dine bedste produkter, tjenester eller porteføljeprøver på. Sliders ser ofte godt ud, de fængsler dine besøgende / kunders opmærksomhed, og det er en fantastisk måde at fokusere dine seere opmærksom på specifikke ting.

3 Awesome glider til brug på dit næste tema design

Sliders er en fantastisk måde at tilføje ekstra indhold og et element af bevægelse til dine indlæg og sider. Nedenfor er et par af vores foretrukne premium skyderen plugins til WordPress.

Slider Revolution

Revolution Slider WordPress Plugin

lag Slider

LayerSlider WordPress Plugin

MotoPress-skyderen

Eksempel på MotoPress-skyderen

3. Udtalelser afsnit

Hvis du driver en fantastisk forretning, og dine kunder elsker dig, hvorfor ikke dele kærligheden? Folk vil altid læse anmeldelser eller attester, før de køber noget, fordi det hjælper med at konkrete tanken om, at produktet / tjenesten virkelig er det værd.

Hvilket er grunden til, efter min mening, et stort forretnings WordPress-tema skal give en slags testimonials-widget eller -område, hvor brugeren kan tilføje nogle tilbud fra deres kunder eller uddrag fra en gennemgang (og ja – I alt tilbyder denne indbyggede ret) . Det er også meget nyttigt, hvis brugeren kan kontrollere indholdet af sektioner for udtalelser via temakontrolpanelet. Og glem ikke at tilføje udtalelser på hjemmesiden og sørge for, at de skiller sig ud, da det vil være nøglen til at gøre besøgende til betalende kunder.

4. Kontaktformular med validering

Sikker på, at der er mange WordPress-plugins til at oprette kontaktformularer, men hvis du vil oprette et godt tema, skal du tilføje din egen kontaktformular (forhåbentlig AJAX) og style det også godt ud. Kontaktformularer er afgørende for virksomheder, fordi folk kan have spørgsmål angående dine produkter eller tjenester, og hvis de ikke kan finde ud af, hvordan man kontakter dig, så har du lige mistet dem.

Jeg synes, et fantastisk forretningstema bør give mulighed for at tilføje en kontaktformular både via kortkoder og også have en synlig kontaktformular på alle sider (i sidefodsområdet) eller i det mindste på hjemmesiden. Validering er vigtig! Hvis du driver en lille virksomhed, har du ikke tid til at bruge timer hver dag på at gå gennem spam-mail.

Et godt forretningstema ville også give et kontaktsnit, der inkluderer virksomheds telefonnummer, adresse, måske et Google-kort og links til deres sociale profiler (twitter, facebook, link-in, ect).

5. Tematilpasning eller indstillingspanel

Ingen ønsker et websted, der ser ud og fungerer identisk med hundreder af andre websteder, især hvis det er dit forretningssted, da du vil skille dig ud fra dine konkurrenter. Den nemmeste måde at tilpasse den måde dit tema fungerer på er med den levende WordPress customizer. Det er her mange udviklere nu tilføjer funktioner såsom farveindstillinger, sidelayout, logoer, beskæring af billeder og mere.

Andre temaer kan tilbyde et kontrolpanel med forskellige designindstillinger, så du nemt kan ændre dit websted, uploade et logo og flytte ting rundt. Selvom det ikke er så let som tilpasseren, er dette stadig en mulighed for at få dit websted til at skille sig ud fra mængden og se mere unikt ud.

6. Flere farveskemaer

Dette går tilbage til det forrige punkt… folk vil have, at deres forretningswebsted skal skille sig ud, så at tilvejebringelse af forskellige farveskemaer hjælper dem med at style deres tema på en måde, der kan være anderledes end ethvert andet sted, der bruger det samme tema. Desuden kan brugerne vælge forskellige farver, som bedst passer til deres samlede forretning og logo. I disse dage indarbejder mange mennesker farvevælgere i deres temaer, så brugerne kan ændre farven på næsten ethvert element på deres websted. Dette er en rigtig god funktion, især for en lille virksomhed, der ønsker at oprette deres websted, men ikke har nogen CSS-viden eller ikke har råd til en dyre webudvikler / designer.

7. Kortkoder

De fleste mennesker, der køber WordPress-temaer, har ingen CSS- eller HTML-viden, hvorfor det er vigtigt at gøre temaerne så brugervenlige og så WYSIWYG som muligt. Forretningswebsteder kræver lidt mere, fordi brugerne vil tilføje knapper overalt (som et køb nu eller kalde os knap), vil de sandsynligvis have lyst til at inkorporere vidnesbyrd på deres sider / indlæg, oprette gallerier, indhold med faneblad … osv., osv. Selvom du kun inkluderer nogle få kortnumre, synes jeg, de er virkelig vigtige for ethvert godt tema.

Enkle kortkoder

symple-kortkoder-opdatering

Elegante kortkoder

Elegante tema-kortkoder

8. Services / porteføljeskabelon (er)

Ethvert godt WordPress-tema for virksomheden skal have flere brugerdefinerede sideskabeloner, inklusive en “portfolio” -skabelon, hvor brugeren nemt kan tilføje produkter, tjenester eller prøveeksemplarer for at vise deres besøgende. En porteføljeskabelon, der enten bruger brugerdefinerede indlæg eller en forespørgselsindlægssløjfe, gør det virkelig nemt for en virksomhed at oprette et afsnit på deres websted, der er fokuseret på at vise folk, hvad slags arbejde de kan udføre. Hvis du sælger produkter, ville det være fantastisk at have et sted, hvor besøgende kan gennemse dem i et dejligt gitter som mode. Jeg vil også anbefale at have en slags “sorter efter” -funktion til dem, der ønsker at organisere deres prøvearbejde eller produkter i kategorier.

9. Blogsektion

I disse dage er det vigtigt at køre en blog til din virksomhed. Det kan hjælpe dig meget med at tiltrække nye kunder, øge din trafik via søgemaskiner, vise din ekspertise inden for det givne felt og naturligvis forbedre dit brand image og loyalitet. Af alle disse grunde og mere skal et stort forretnings WordPress-tema leveres med en blogsektion, som kan gøres ved at oprette en sideskabelon og bruge metoden med forespørgselsindlæg til at få nogen blogindlæg eller kan udføres ved hjælp af den nye brugerdefinerede indlægsfunktion. Uanset hvad, skal du integrere en blogafsnit i din skabelon.

10. Temastøtte

Sidst men ikke mindst på min liste over “10 karakteristika for et stort forretnings WordPress-tema” er SUPPORT. Dit tema kan se fantastisk ud og have alle slags fantastiske funktioner, men hvis du ikke selv leverer den grundlæggende support, er det næsten værdiløst. En masse mennesker, der køber / downloader temaerne, måske WordPress førstegangsholdere og har muligvis brug for hjælp til at installere og få tematikken til at fungere, som de vil. Hvis du driver en virksomhed, vil du være meget betyder omkring, hvordan dit websted ser ud og fungerer – som temaudvikler vil du være der, når dine kunder får et problem, eller hvis de opdager en “fejl” i dit tema.

Bonus

Jeg satte dette som en bonus, fordi jeg ikke synes, det er nødvendigt, men at tilføje support til nogle af de øverste wp-eCommerce-plugins (som WooCommerce) ville få dit forretningstema til at skille sig ud fra resten. Der er ikke mange forretningsfokuserede temaer, der inkorporerer et kassasystem med deres tema, så hvis du kan lave et, ville det sandsynligvis sælge meget godt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map