10 grunde til, at WordPress er perfekt til små virksomheder

Årsager til, at WordPress er perfekt til små virksomheder

Hvis du kan huske, var der en tid, hvor forretningsadministratorer og iværksættere havde brug for at finde en udvikler bare for at foretage mindre ændringer på deres websteder og indhold. Men med introduktionen af ​​WordPress blev administrationen af ​​websteder lettere. Det var en velsignelse for alle webmastere.


WordPress er velkendt som et perfekt bloggingværktøj, men nu er det bedre at benævne det et CMS (Content Management System), da det er vokset enormt gennem årene. Denne ydmyge platform har nu potentialet til at opbygge et interaktivt websted. Ifølge de nuværende registreringer bruges WordPress over hele kloden af titusinder af millioner mennesker som deres foretrukne webudviklingsplatform. Der er forskellige årsager, der beskriver, hvorfor det bruges bredt til at udvikle websteder, men i denne blog vil du læse om de vigtigste grunde til, at WordPress er ideel til dine små virksomheder..

Det at overleve dagens hårde forretningsudfordringer kan være virkelig hårdt. Især for et flertal af forretningsførere og iværksættere er det ganske skræmmende at tage sig af et forretningswebsted (da det kræver regelmæssig optimering) til dine faste opgaver. Det er her WordPress kommer ind. Iværksættere vil ikke kun være i stand til at administrere deres websteder, men har også fuld frihed til at forbedre interface og udseende uden at skulle ansætte en separat udvikler.

WordPress er et open source-udviklingsværktøj, men giver stadig masser af sikkerheds- og tilpasningsmuligheder til brugerne takket være den store række tilgængelige plugins. Der er desuden masser af gratis (og premium) vigtige værktøjer til at løsne WordPress ‘strøm til små og mellemstore virksomheder. Selvom det ikke er nødvendigt at ringe til en professionel udvikler eller en virksomheds klokke for at udvikle et WP-baseret websted for dig, har du muligheden for at gå det alene eller finde overkommelig hjælp gennem jobbestyrelser som oDesk. Uanset hvilken måde du vælger, skal du bare sørge for, at du bruger WordPress til din forretningsforbedring.

Dette er kun starten på fordelene, der følger med dette værktøj, og der er meget, der kommer i denne blog. Så lad os undersøge grundene til, at WordPress er fantastisk til små virksomheder.

1. WordPress er helt gratis

Ja! Du hørte det rigtigt. WordPress er helt gratis. Du kan downloade det gratis, installere det på din hjemmeside eller i et lokalt sandkassemiljø med lethed og derefter gøre hvad du vil med det. Når du er ejer af en lille virksomhed, ser du sandsynligvis op til at oprette din virksomhedswebsted med en lille forhåndsomkostning. WordPress har vist sig at være en velsignelse for små virksomheder, da det også sparer penge og tid.

Hvis du vil se hvor overkommelig WordPress kan være, kan du kigge på dette indlæg, der rummer de reelle omkostninger ved at opbygge et websted med WordPress.

2. Nem og hurtig hjemmesideopsætning

En anden vigtig grund til, at små virksomheder skal bruge WordPress, er, at det kan installeres med et enkelt klik. Dette betyder, at du ikke behøver at være ekspert med servere eller hosting, da det ikke kræver hardcore-færdigheder.

Med hostingplaner fra Bluehost (kun $ 2,95 / mo for delt hosting) og Cloudways (fantastisk administreret cloud-hosting) vælger du simpelthen WordPress, når du opretter din konto, og de installerer den for dig. Eller hvis du vælger en administreret WordPress-hostingplan fra velrenommerede virksomheder som WP Engine eller svinghjul, behøver du ikke at løfte en finger overhovedet. De er specialiserede i WordPress, så det er allerede installeret, opsat, konfigureret og optimeret, før du er færdig med at tilmelde dig en plan. Endnu bedre, administrerede værter sørger for din installation for dig, så du kan fokusere på forretning og ikke din server.

Efter installationen har du en lang række funktioner og funktionalitet, der hjælper dig med webstedsudvikling. WordPress ‘rene, informative og brugervenlige betjeningspanel gør webstedsopsætning let for selv helt nye brugere.

3. Open Source-udviklingsplatform

Det kaldes open source, fordi enhver kan downloade og bruge den tilgængelige kode i WordPress Codex for at føje funktionalitet til deres websted (eller hvis du er avanceret, kan du udvide og genbruge koden, som du ønsker). Dette er en af ​​de bedste og vigtigste fordele, der gør WordPress til et foretrukket valg for små virksomheder. For at administrere kildekoden kan iværksættere ansæt en WordPress-udvikler, men det er helt deres valg, da de også kan håndtere det på egen hånd.

4. Brugervenligt interface

Nul WordPress Theme Customizer

Grundlæggende er WordPress skabt på en sådan måde, at alle tekniske og ikke-tekniske personer kan drage fordel af det. Det er dette, der gør det meget krævende over hele kloden. En anden vigtig kendsgerning er, at det er ret interaktivt og brugervenligt, hvilket giver brugerne let at oprette websider, menuer, indlæg, formularer og endda lade dem administrere medier som videoer og billeder med lethed og bekvemmelighed.

5. Stort online supportfællesskab

Det diskuteres allerede, at WordPress er en stærk online webbudviklingsplatform for et stort community af brugere. WordPress er kendt for sit fremragende online support system. På grund af de millioner af aktive brugere, dygtige team af udviklere, et bredt samfund og diskussionsfora, kan enhver nemt finde løsningen på deres problemer. Der er desuden masser af kyndige WordPress-blogs, der deler tip og guider næsten dagligt. Det er sådan, fordi de fleste af WordPress-spørgsmål allerede er blevet diskuteret her, og det er sandsynligt, at nogen helt sikkert ved, hvordan man løser det. Dette er grunden til, hvordan WordPress er det bedste for begyndere og små virksomheder.

6. Bred vifte af temaer

Samlet WordPress-tema

For at begynde at designe et websted, hvad er de mest afgørende funktioner, der er nødvendige? Et perfekt design selvfølgelig! Det kan være for dyrt, at dit websted tilpasses af en professionel udvikler. Men med WordPress kan du i stedet vælge et forudbestemt tema. Der er tusinder af gratis temaer tilgængelige på i WordPress.org-temakatalog såvel som på velrenommerede websteder som WPExplorer gratis temaer og vores nye foretrukne websted Bare gratis temaer. Alle disse temaer er smukt designet og kan integreres til at oprette et interaktivt websted.

Ud over gratis muligheder er der tusind mere premium WordPress-tema, som du kan vælge imellem for at bygge din hjemmeside. Premium-temaer kommer ofte med ekstra funktioner plus support fra udvikleren. Hvis du leder efter et tema, der kan gøre det hele, tjekker det samlede WordPress-tema, der inkluderer en let at bruge træk og slip side-builder, masser af enkle visuelle live tilpasningsmuligheder (farver, skrifttyper osv.) Og en masse klar lavet webskabeloner, som du kan importere med bare et par klik. Men der er også masser af andre nichespecifikke temaer på nettet til velgørenhedsorganisationer, regnskab, restauranter og mere, der kan findes på Themeforest (og naturligvis også andre markedspladser). Af denne grund vælger små virksomheder WordPress, da de kan finde og bruge det design, der nøjagtigt passer til deres brand.

7. Plugins til enhver funktion

For at tilføje mere funktionalitet til dit websted kan du tage hjælp til WordPress-plugins, der er tilgængelige gratis (eller mod et mindre gebyr) over nettet. Ligesom temaerne er der tusinder af forudviklede plugins, der er gemt i WordPress-plugin-bibliotek og der er endnu flere premium plugins avaialbe fra markedspladser inklusive CodeCanyon, ThemeIsle, Pippins plugins og mere. Plugins er generelt lette at bruge og installere, plus de hjælper med at tilføje yderligere funktionalitet til dit websted.

8. SEO optimeret

WordPress SEO

At have et websted uden søgemaskineoptimering ligner ganske slet ingen websted. I dag bygger alle et websted ved at huske SEO-perspektiver. Dette problem er løst med WordPress. Websteder, der er udviklet på WordPress, er som standard SEO optimeret, da strukturen, det følger, allerede er anerkendt af søgemaskinerne. Men WordPress SEO stopper ikke der. Der er masser af gode guider og plugins, der hjælper dig med at optimere din websted til SEO for bedre placering, men her er bare et par få, der hjælper dig med at komme i gang:

 • Bedste WordPress SEO-værktøjer til 2017 til forbedring af søgemaskinens placering
 • Yoast SEO Installation & opsætning Hurtig guide til WordPress
 • Begyndervejledning til WordPress SEO: backlinks, webstedshastighed og mere

9. Meget lydhør design

Ønsket om at have et mobilt responsivt websted kan let opfyldes med WordPress. Responsivitet er noget, som enhver iværksætter ønsker ikke kun for webstederne, men også til deres applikationer og e-mail-skabeloner. Heldig for dig er flertallet af WordPress-temaer designet til at være fuldt lydhøre, så dit websted ser godt ud på desktops, tablets og mobile enheder. Når det er tilfældet, ser dit tema ikke pixel perfekt ud på telefoner, du kan altid bruge plugins til mobilwebsiteoptimering.

10. Sikker og pålidelig

Det er rigtigt, at WordPress er en stærk CMS- og webudviklingsplatform, der tager løbende arbejde konsekvent og gør det så sikkert som muligt. Når det kommer til at stille sikkerhed, er WordPress øverst. De frigiver regelmæssige opdateringer og sikkerhedsrettelser og derved skabe et sikrere webstedsmiljø for dig.

Der er desuden en masse måder, du kan forbedre dit WordPress-websides sikkerhed med et plugin eller grundlæggende forholdsregler. Hvis du vil lære mere, kan du besøge vores blog for at få flere WordPress-sikkerhedstips.

Afsluttende bemærkninger

For enhver lille eller nystartet virksomhed kan det være svært at søge at etablere en stærk internetpresident. Det kan være et alvorligt problem, da det at have en stor online tilstedeværelse kan komme med omkostninger, tid og kræfter, som de ikke har råd til. Så den lette og indlysende løsning på alle disse bekymringer er WordPress. Bare tag fat i det for at udvikle din virksomhedswebsted.

Forhåbentlig besvarede dette blogindlæg alle dine spørgsmål om, hvorfor små virksomheder bør overveje WordPress til deres forretningswebsted. Som forretningsmogul eller iværksætter er det dit ansvar at tage rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt for succes. Så tænk ikke overtænke det, bare installer WordPress og drage fordel af alle de funktioner, der følger med det!

Har du spørgsmål eller tip at tilføje? Efterlad en kommentar i afsnittet herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map