10 grunde til at skifte dit websted eller blog til WordPress.org

Med over 21 kommentarer bliver sendt per sekund og 14 milliarder sidevisninger pr. Måned, WordPress har vist sig at blive den mest populære CMS-platform på Internettet i dag. Du kan bogstaveligt talt opbygge alt hvad du kan lide ved hjælp af WordPress. Fra e-handelswebsteder til et dedikeret forum – alt hvad du behøver er det rigtige plugin.


Traditionelt tilbydes WordPress i to varianter:

 1. WordPress.com – en kommerciel service, der giver dig mulighed for at oprette en gratis blog
 2. WordPress.org – open source-softwaren, der startede revolutionen

Den eneste vigtigste salgsfaktor, der gør WordPress.com så attraktiv, at det er 100% gratis – for livet. Tusinder af bloggere registrerer en konto i WordPress.com hver dag og får en blog online på få minutter. Men WordPress.com kommer med sin rimelige andel af begrænsninger.

Du vidste sandsynligvis ikke, at WordPress.com besidder lige til afslutte din blog når som helst. Det er klart nævnt i deres vilkår og betingelser.

Der er et par andre potentielle faldgruber, der ikke gør WordPress.com til en sådan attraktiv valgfri trods alt. Så vi har anført nogle af ulemperne ved at bruge WordPress.com og forklare behovet for at skifte til WordPress.org – den selvhostede platform.

Vær opmærksom på, at WordPress.org henviser til et WordPress-websted, der selv er vært. De to udtryk bruges synonymt i resten af ​​denne artikel.

1. Lejlighedsvise annoncer

Annonceringskoncept på tag sky

For at opretholde deres gratis service viser WordPress.com beskedne annoncer i din blog fra tid til anden. Det er sådan, de betaler for deres gigantiske netværk, der huser millioner af blogs. Når du tænker over det, er det faktisk ret logisk. Hvordan skal de ellers betale deres serverregninger?

De kan ikke løbe til investorer, der siger “invester millioner af dollars i os, så vi kan være vært for andre menneskers blogs gratis.” Det er bare ikke muligt. Brug af annoncer er således fuldstændig berettiget.

Men vil du virkelig, at dit virksomhedswebsted skal reklamere for reklamer, især når du ikke får en eneste krone ud af dem? Dette bringer mig til mit næste punkt.

2. Visning af annoncer i din blog

shutterstock_156197999

Annoncer i en blog er en flerårig indtægtskilde. Du kan køre dem selv, eller bruge en service som f.eks Google Adsense eller BuySellAds. Velplacerede annoncer vil give dig en formue i betragtning af den rigtige mængde trafik; mens et websted med moderat trafik vil tjene $ 20-30 hver måned. Det er tilstrækkeligt til at dække hostingomkostninger og andre udgifter som premium plugin (r) eller abonnement på e-mail-marketingtjenester.

WordPress.com tillader dig ikke at vise nogen som helst annoncer på din blog, når du bruger deres gratis service. De vil dog af og til vise annoncer på dit websted for at holde deres servere kørende.

3. Mærkeværdi

shutterstock_140282785

Den mest vigtige faktor, når det kommer til en online portefølje, er mærkeværdien. Når jeg siger Nike, tegner du øjeblikkeligt det ikoniske kryds. Rolex får dig til at undre dig over, hvordan du ville se ud med den krone. Det er brandimaget. Det er afgørende, at virksomheder arbejder på at opbygge en solid brandværdi.

Med WordPress.com har du ret til et gratis underdomæne. Hvis du agter at være vært for en erhvervsportefølje, så lad mig forsikre dig om det mygroovybusiness.wordpress.com ser ikke professionel ud. Overhovedet. Det maler et billigt billede. Indlever lejlighedsvis annoncer, og du har en opskrift på katastrofe. For at afhjælpe dette skal du købe mindst to tilføjelser: Domæne og Ingen annoncer. Domæneomkostningerne vil være meget billigere i enhver ICANN-certificeret domæneregistrator.

4. Ingen tilknyttede links

shutterstock_47424769

Mange bloggere tjener en passiv indkomst online ved hjælp af affiliate marketing. Nogle tjener endda over $ 20.000 hver måned. WordPress har en streng politik mod tilknyttede links. Du kan ikke markedsføre produkter, der har et tilknyttet system. For eksempel kan du skrive en 3000 ordanmeldelse om WPEngine, men du kan ikke medtage dit henvisningslink. For at give dig en idé om, hvad du ville savne, betaler WPEngine $ 150 (eller mere) for hver klient, du henviser til.

Dog er ikke alt håb tabt. To former for tilknyttet indkomst er tilladt:

 • Anmeldelser af bøger, film og spil fra Amazon – intet andet produkt er tilladt
 • Links til dine produkter anført i Etsy

Hvis du er en blogger, der ikke reklamerer for bøger, film eller spil, så er du heldig. Hvis du vælger at være oprør, kan en af ​​tre ting ske med dig:

 • Få en advarsel
 • Få dine tilknyttede links frosset
 • I værste tilfælde er din blog afsluttet!

5. Begrænsning med temaer

vej lukket

WordPress.com har mange begrænsninger, når det kommer til tilpasningsfeltet. Lad os se på disse ødelæggende ulemper.

Den første er emnet med temaer. Der er hundreder af tusinder af gratis og premium temaer tilgængelige i dag. Folk dræber det. Det er Envato’s sælgende kategori 1. WPExplorer er en Elite-forfatter hos Envato og har lavet et navn til sig selv, der leverer kickass-temaer til en lav pris.

Du kan få næsten ethvert design, du ønsker ved hjælp af et tema. Når du er i WordPress.com, er du imidlertid begrænset til kun de temaer, der er tilgængelige i WordPress.com Theme Showcase.

De huser uden tvivl et smukt galleri med temaer, som hver enkelt af dem bliver vist af eksperter for kodekvalitet. Men hvis du skulle købe et kickass-tema som Total, ville du ikke være i stand til at bruge dem i WordPress.com

6. Tematilpasning koster dig

tilpas wp-tema

Lad os sige, at du har slået dig til grund for et tema, du har valgt fra Theme Showcase. Hvad hvis du ville justere CSS lidt for at inkludere visse effekter eller sige at inkludere Font Icon support. Undskyld amigo. Det er ikke tilladt i den gratis version. Du bliver nødt til at købe Custom CSS og Font Pack for bedre tilpasning.

7. Nul tolerancepolitik mod plugins

shutterstock_135573032

Dette er det mest kraftfulde slag, der afslutter debatten. WordPress.com tillader ikke plads til installation af plugins – ikke engang de mest populære, der er blevet downloadet over 14 millioner gange og brugt på næsten ethvert WordPress-sted. Når det er sagt, lad os huske, at WordPress i sin kerne er et godt CMS. Det er plugins, der gør det store.

Hvis du kan leve med at vide, at du ikke kan installere et plugin nogensinde i din blog, kan du seriøst overveje WordPress.com som en levedygtig løsning til at være vært for din blog.

8. Online-læringskurser og e-handel

shutterstock_104989865

WooCommerce er kommet med to fantastiske plugins – Sensei og WooCommerce hvilket gør ovennævnte funktioner til virkelighed. Med Sensei kan du bygge online læringskurser på dit WordPress-sted. WooCommerce, iThemes Exchange og Easy Digital Downloads er de nogle af de mest populære e-handels WordPress-plugins derude.

I WordPress.com kan du ikke bruge plugins, så døren er lukket. Du kan dog opbygge et e-handelssted ved hjælp af en betalt opgradering – Forretningsplan hvilket koster $ 299 årligt. Det er omkring $ 25 om måneden.

9. Hosting af flere WordPress-websteder

shutterstock_133642784

Når det kommer til hosting af båndbredde og lagerplads, giver WordPress.com plads nok til et nyt sted – 3 GB til at gemme alle dine medie uploads kombineret med 10 GB båndbredde hver måned.

I traditionelle delte webhosts er disse to funktioner ubegrænset, men politik for fair brug gælder. Selvfølgelig skulle du betale $ 4-5 om måneden. Men når det kommer til at være vært for flere WordPress-websteder eller en WordPress Multisite, er en selvhostet platform altid vinderen (selvom vi er fans af Managed WordPress-hosting, der tager de hårde dele ud af at være selvhostende på dit websted).

I WordPress.com indebærer hver ny WordPress-installation et nyt domæne og et ‘No Ads’-køb (dvs. hvis du vil vises professionel). Mens de fleste webhosts giver dig mulighed for at være vært for flere domæner og WordPress-installationer på en enkelt konto, hvilket vil reducere udgifterne markant.

10. Oplev

shutterstock hjemmeside 1

Frem for alt, når du påtager dig udfordringen med at være vært for dit websted, vil der være tidspunkter, hvor du har lidt problemer. White Screen of Death, Internal Server Error, temafejl og utilstrækkelige tilladelser til webserver – alle disse er fælles for en WordPress-novice. Gode ​​nyheder er løsningen på alle disse problemer er tilgængelige på Internettet. Du skal bare vide, hvor du skal kigge efter.

Den erfaring, du får ved at kæmpe dig ud af en spærring, er uden sidestykke. Ingen mængde af lærebogviden kan konkurrere med erfaringerne fra praktiske situationer i det virkelige liv. Så hvis du vil lære WordPress, skal du altid gå med den selvhostede platform.

Konklusion

Mennesker, der ikke er teknisk lyd, kan have det vanskeligt eller endda skræmme, når de afleverer WordPress. Hvis du ikke ønsker den ekstra hovedpine ved hosting og vedligeholdelse af dit websted, er du meget bedre stillet med administreret WordPress-hostingtjeneste som WPEngine eller Media Temple. Disse virksomheder tjener omkring millioner sidevisninger dagligt og har specialiseret hardwarekonfiguration, der er optimeret til maksimal WordPress-effektivitet. De tager sig af sikkerhedskopier, centrale WordPress-opdateringer og overordnet stedssikkerhed. Her hos WPExplorer bruger vi WPEngine og anbefaler det stærkt.

Så hvis du har skiftet fra WordPress.com til WordPress.org, skal du dele din grund til dette i kommentarerne herunder. Eller hvis du ikke er sikker på, om WordPress.org er det rigtige for dig, så fortæl os hvad der holder dig tilbage – vi vil meget gerne dele nogle venlige råd ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector