10+ gratis CDN-tjenester til at fremskynde WordPress

Gratis CDN-tjenester til at fremskynde WordPress

I dagens verden, hvor den gennemsnitlige internethastighed for teknologisk avancerede regioner overstiger 10 Mbps, er det ikke underligt, at CDN-tjenester trives. Og for at fremskynde tingene endnu mere, kan nogle heldige læsere nyde hastigheder op til 1 Gbps – ja en gigabits pr. Sekund takket være tjenester som f.eks. Google Fiber, Cox Gigablast eller Centurylink Gigabit. Som en ulempe med dette løb for hurtigere bits, tager vores opmærksomhedspanel en vejafgift og tålmodighed, bliver ustabil.


Det er altid godt at få dit websted drevet af et indholdsleveringsnetværk. Ikke kun sparer en CDN båndbreddeomkostninger fra din hostingudbyder, men dit websted bliver vanvittigt hurtigt og har en tendens til at rangere højere i søgemaskinerne. Du har muligvis hørt dette ordsprog:

Nogle mennesker siger, at intet i denne verden er gratis,
Jeg siger, at du bare skal vide, hvor du skal kigge efter!

Hvad er et CDN – Content Delivery Network?

Inden vi graverer ind i gratis CDN’er til dit WordPress-websted, skal vi dække det grundlæggende. Kort sagt, et Content Delivery Network eller en CDN er en masse servere, der er placeret over hele kloden, designet til at levere dit websteds filer til webstedets besøgende på den hurtigste tid. Tre punkter:

 • Bunch af servere.
 • Placeret over hele kloden.
 • Leverer dit websteds statiske filer (billeder, PDF’er, statiske biblioteker som JavaScript og CSS-filer) på den hurtigste tid

Hvorfor et CDN?

Et nyt websted har normalt én oprindelseskilde. Og det er okay, når du begynder og ikke har mange besøgende. Når dit websted vokser (dvs. din trafik stiger), øges også den tid det tager at indlæse dit websted.

Folk kan generelt ikke lide venter til et websted. Effekten er mest kraftfuld på websteder med online shopping, hvor et fald på et sekund i indlæsningstid føjes til $ 6.000.000 USD (det er 6 millioner) i omsætning. Jeg hentede dette fra CachePoints strålende artikel – Den meget virkelige indvirkning på indtægterne.

Derfor har vi et CDN. Det fremskynder levering af indhold ved at servere indholdet fra den server, der er tættest på besøgende. Din indlæsningstid aftager, og du vinder med det samme. Hvis du vil forstå CDN’er bedre, Incapsulas CDN-guide er et godt sted at starte.

Kom godt i gang med CDN-listen

Vi strukturerer denne artikel i fire grupper:

 • Gruppe en er de absolut gratis CDN-tjenester, der vil have en evig fri plan.
 • CDN’er under gruppe to er dem tilbud generøse prøveperioder (tænk tolv måneder) – det er tilstrækkeligt til at opskalere din blog.
 • Gruppe tre indeholder CDN’er, der igen er absolut gratis til vært for almindelige scripts såsom jQuery, Bootstrap osv.
 • Gruppe fire er indeholder hæderlige omtaler der ikke længere er aktive, men var i live på det tidspunkt, hvor denne artikel oprindeligt blev sendt (det er vejen tilbage i 2016).

Gratis CDN’er til WordPress, der har en evigt fri plan

I betragtning af at du er landet på denne side for “gratis CDN til WordPress”, lad os dykke ned i artiklen.

1. CloudFlare

CloudFlare-cdn-tjeneste

CloudFlare er populært kendt som det bedste gratis CDN til WordPress-brugere. Det er en af ​​de få brancheførende spillere, der faktisk tilbyder en gratis plan. Powered by its 115 datacentre, CloudFlare leverer hastighed, pålidelighed og beskyttelse mod grundlæggende DDoS-angreb. Ogdet er WordPress-plugin bruges på over 100.000 aktive websteder.

2. Inkapsula

Incapsula-cdn-tjeneste

Incapsula leverer applikationslevering fra skyen: Global CDN, Sikkerhed på websteder, DDoS-beskyttelse, Load Balancing & Failover. Det tager 5 minutter at aktivere tjenesten, og de har en stor gratis plan og a WordPress-plugin for at få korrekte IP-adresseoplysninger for kommentarer, der er lagt ud på dit websted.

Funktioner, der tilbydes af både CloudFlare og Incapsula:

Kort sagt er det, hvad Incapsula og CloudFlare gør:

 • Ruter hele dit websteds trafik gennem deres globalt distribuerede netværk af avancerede servere (Dette opnås ved en lille DNS-ændring)
 • Real-time trusseanalyse af indkommende trafik og blokerer de nyeste webtrusler inklusive multi-Gigabit DDoS-angreb
 • Udgående trafik accelereres gennem deres globalt drevne indholdsleveringsnetværk

3. Foton af Jetpack

Foton af Jetpack

Til alle WordPress-brugere – Jet pakke behøver ingen introduktion. I deres nylige forbedring af awesomeness har de inkluderet en gratis CDN-service (kaldet photon), der serverer dit websteds billeder via deres globalt drevne WordPress.com-net. For at få denne service aktiveret, skal du blot downloade og installere Jet pakke og aktiver dets Photon-modul.

WordPress-brugere behøver ingen introduktion til Jetpack. En af de fedeste funktioner, Jetpack har at tilbyde, er deres gratis CDN-service, der kaldes photon. Den bedste del? Du behøver ikke at konfigurere en ting! Du skal blot installere plugin, logge ind med din WordPress.com-konto og aktivere fotonmodulet. Det er det. Alle dine billeder vil blive aflæst til WordPress-gitteret, der giver magten over tusinder af websteder over hele kloden.

4. Swarmify

Swarmify, (tidligere kendt som SwarmCDN) er et peer-to-peer (P2P) baseret indholdsleveringsnetværk, der tilbyder 10 GB båndbredde (kun til billeder) i deres gratis plan. For at prøve det skal du downloade WordPress-plugin og give det en chance. Det er interessant at bemærke, at Swarmify fungerer på en lidt anden måde:

Lad os sige, at en gruppe mennesker gennemser dit websted. Tænk på dem som den første ‘peer’ i P2P. Når en ny besøgende (peer) ankommer, serveres billederne fra den allerede eksisterende gruppe af brugere (den forrige peer). Dette sparer serverens båndbredde og forbedrer indlæsningstiderne, da peers normalt er tættere på hinanden. Swarmify tilbyder også video CDN, som kun er en del af deres betalte plan.

Test CDN-tjenester, der er så gode som gratis:

I dette afsnit undersøger vi nogle af de premium cloud-CDN-udbydere, der tilbyder en generøs prøveperiode. Jeg ville tro, at prøveperioden ville være tilstrækkelig til at teste tjenesten og til sidst opgradere til en betalt plan

For at give dig en vis kontekst er internetets fremtid i skyen. Det være sig indholdsleveringen til dit WordPress-sted, eller højtydende computing til NASA – skyen er overalt. Vi har dækket et par artikler om, hvordan du installerer WordPress i skyen. I dag skal vi se på de samme tjenester, som også tilfældigvis tilbyder CDN. Vi ser på Amazon Web Services og Google Cloud.

5. AWS Cloudfront

Amazon Web Services (AWS) er en pioner inden for at bringe high performance cloud computing til masserne til en overkommelig pris. En af deres tjenester er Amazon CloudFront et branche-førende indholdsleveringsnetværk, der bruges af Slack og Spotify!

For at gøre det bedst har de en gratis brugsniveau på et helt år. Og kvoten? 50 GB udgående overførsel i prøveperioden. Dette er bestemt et must-try for alle WordPress-entusiaster.

Hvordan kommer du i gang?

Vi starter med, du kan bruge WP Offload S3 Lite-plugin, der giver dig mulighed for at integrere dine Amazon S3 (opbevaring) og Amazon CloudFront (CDN) tjenester med dit WordPress-sted. Du kan også tjekke vores artikel om, hvordan du installerer WordPress i AWS.

6. Google Cloud CDN

I lighed med AWS tilbyder Google Cloud $ 300 USD-kreditter over et års varighed med adgang til deres Cloud CDN-platform. Vi har beskrevet, hvordan du installerer WordPress på Google Cloud i fortiden. I dag er der løsninger med et enkelt klik at distribuere WordPress (og andre førende CMS) på tværs af flere cloud-udbydere.

7. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure i øjeblikket (dvs. juli 2017) tilbyder en 30-dages prøve af sine tjenester med en værdi af USD 200 USD. Det Azure CDN er tilgængelig i flere datacentre over hele kloden.

8. Cloudinary

Hvis du kører websted, der er meget afhængig af billeder (tænk porteføljer af fotografering / designtjenester), ville det være en god ide at downloade dine billeder til en anden server. Du vil ende med at spare en masse dyrebar båndbredde. Cloudinary er en robust billedhåndteringsløsning, der kan være vært for dine billeder, ændre størrelse på dem direkte og et væld af andre seje funktioner. I deres evigt-fri plan tilbyder de 2 GB lagring med 5 GB båndbredde.

9. Imgur

Et vildt populært websted for billedhosting, Imgur er hurtig, pålidelig og perfekt til begyndere. Hvis du lige er startet og leder efter en nem måde at spare serverbåndbredde på, imgur sammen med andre populære billedhostingsider som Photobucket og Flickr skal tjene dine formål fuldt ud.

10. Gratis Cloud Storage-selskaber

fri-cloud-storage-cdn-tjenester

En anden god måde at gemme serverbåndbredde er ved at bruge gratis cloud-lagringstjenester. Lad os sige, at du har et par PDF-filer eller video til rådighed for direkte download. Hosting af dem på din server ville forbruge båndbredde som vanvittigt. En smart løsning ville være at bruge de forskellige gratis cloud-lagringstjenester. For at dele en fil offentligt kan du blot generere en offentlig URL til filen og indsætte den på dit websted. Her er et par gratis cloud-opbevaringsløsninger:

 • Dropbox – 2 GB gratis, kan generere op til 18 GB via henvisninger
 • Google Drev – 15 GB gratis
 • SkyDrive – 7 GB gratis
 • Kopi – 15 GB gratis, 5 GB pr. Henvisning
 • Boks – 5 GB gratis

Gratis open source-CDN til hostede biblioteker

Vi ser nu på nogle af open source-bibliotekerne, der er vært for premium-indholdsleveringsnetværk.

11. Google vært biblioteker

Google tilbyder gratis hosting for nogle af mest populære biblioteker i deres supersnelle infrastruktur. Dette er yderst nyttigt for WordPress-udviklere at bruge i deres temaer og plugins.

12. Cdnjs

Cdnjs er et samfundsdrevet CDN, der bruges af over 320.000 websteder. Sponsoreret af CloudFlare, UserApp og Algolia, er cdnjs vært for 1.000 biblioteker.

13. jsDeliver

jsdeliver-cdn-tjeneste

jsDelivr er en offentligt tilgængeligt CDN hvor enhver webudvikler kan uploade og være vært for deres egne filer. Det er bedst egnet til at være vært for bibliotekerne der er ikke hostet af Google. Du kan bruge deres WordPress-plugin (selvom de ikke er opdateret i et par år) for at integrere deres tjenester på dit websted.

14. Bootstrap CDN

Bootstrap er et af de mest populære rammer, der driver millioner af websteder rundt om i verden. StackPath værter stolt Bootstrap CDN-biblioteker.

Ærlige nævn (CDN’er til kort prøveperiode)

Følgende CDN-tjenester tilbyder en prøveperiode, men på grund af sikkerhedsmæssige formål skal du bruge en kontaktformular for at komme i kontakt med dem. Når du har fået en gratis prøveperiode, kræver det en fin know-how, som det kan opnås ved denne fantastiske artikel.

 1. MetaCDN – At tilbyde en prøveperiode på 7 dage med ubegrænset adgang til alle tjenester og ingen tilmelding af kreditkort kræves – MetaCDN er et godt valg til en prøve-CDN.
 2. CDN77 – De tilbyder en 14-dages prøveperiode med adgang til alle de tilgængelige funktioner i præmieplanen og uden at skulle give et kreditkort. Hvis du beslutter at fortsætte med at bruge deres service, bliver du kun debiteret for det, du bruger pr. Byte (pro-rated).
 3. KeyCDN – De tilbyder en gratis prøveperiode uden at skulle give et kreditkort, når du tilmelder dig. Det ser ud til, at de giver dig 250 GB gratis overførsel i prøveperioden.

Konklusion

For at holde det kort, vil jeg gerne minde dig om, at alle gode ting skal være afsluttet. Der har været tilfælde af gratis CDN-virksomheder, der er stoppet med at tilbyde deres service gratis (Exabytes) eller har lukket helt ned (SpeedyMirror, CoBlitz) – hvilket bringer os til en vigtig konklusion:

Hvornår skal jeg skifte til En ordentlig CDN?

En gratis CDN-service vil kun vare så længe. Når din trafik begynder at stige – vil du i sidste ende løbe tør for båndbredde for prøveperioden, og / eller dine besøgende kan begynde at grumle om et langsomt websted. Det er din grønne lysskift over på en ordentlig CDN-service, f.eks CDN77 eller Amazon CloudFront. Glade stier, Roadrunner!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map