10 fantastiske ting WordPress kan gøre

Jeg har altid været en fan af de fantastiske ting, WordPress kan gøre. I næsten hver online-satsning, jeg påtager mig, havde jeg blindt brugt WordPress som min nummer én løsning. Så lad os se på blot et par af de mange ting, WordPress kan gøre for dig (og dine klienter).


1. Byg en online butik med WordPress

online shopping

Når en klient spurgte – “Hej, jeg har ikke brug for WordPress, hvorfor bruger jeg ikke en dedikeret e-handelssoftware?” Min klient (en skeptisk herre) var ikke helt klar over WordPress. Udnyttelse af denne situation åbnede jeg hurtigt WooCommerce og spurgte – “Hvad med dette, tror du, at dette fungerer?”

“Det er perfekt! Hvor meget koster dette?” Så jeg svarede ham, “Ikke noget!”(Nå, eksklusivt hostinggebyrer!)

WooCommerce er en af ​​de største aktører i WordPress e-handelssektor. Deres vigtigste plugin er gratis og leveres med de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for at opretholde en e-handelsbutik på entry-level. Du vil have forkert at tro, at WooCommerce ligesom de fleste “gratis” WordPress-plugins holder de nødvendige funktioner låst bag et “premium” skab.

woocommerce jobbræt

Der er faktisk ingen premium version af plugin. De har en alvorligt imponerende række add-ons, gennem hvilke de genererer indtægter. De understøtter også WooCommerce-tilføjelser. Du kan endda ansætte en udvikler til at opbygge dig en forretningsspecifik WooCommerce-tilføjelse.

Andre fantastiske e-handels plugins inkluderer iThemes Exchange, MarketPress og Easy Digital Downloads. For en udtømmende liste, tjek Freddys indlæg om de bedste e-handels-WordPress-plugins.

2. Opret et jobpanel

wpjobboard

En af de mest mindeværdige taler fra universitetet gik sådan som sådan – ”Du skal stræbe efter at være jobydere og ikke søgende.” Det udløste den iværksætterbrand, der vrimlede inde i os.

Kom til at tænke på det, folk som os – freelancere, bloggere, designere, tekstforfattere osv. Er alle individuelle iværksættere. Har du nogensinde ønsket at oprette et faktisk jobbræt i din blog? Som den fra ProBlogger Her er en liste over WordPress-jobbrættetemaer der hjælper dig med at køre i løbet af få timer:

 1. Jobify ($ 55)
 2. Job Board ($ 79)
 3. JobRoller ($ 99)
 4. Templatic’s Job Board ($ 65)
 5. JobEngine ($ 89)
 6. Leje Bee ($ 99)

Hvis du leder efter en plugin-baseret tilgang, tjek WP Job Manager. Der er masser af fantastiske tilføjelser til endnu flere jobbrætmuligheder, såsom WooCommerce-integration til betalte fortegnelser, en CV-manager til nem cv-upload, daglige eller ugentlige nye jobvarsler og mere.

Generelle tip:

 • Sørg for, at du har opbygget et markant publikum i din genre, inden du starter dit jobbræt. ProBlogger er en af ​​de mest populære “blogging” blogs på planeten. Hvis du tror, ​​du kan få et par tusinde besøgende om måneden og starte med dit jobboard, vil du blive skuffet.
 • På bagsiden kan disse jobkort-plugins komme meget praktisk, når du udgiver job til din egen blog (som betalte redaktører, tekstforfattere, designere osv.)
 • Mange virksomheder foretrækker at holde deres porteføljer og jobåbninger adskilt. De lægger et link på deres sidefod eller øverst et sted, hvor de annoncerer, at de har en åbning.
 • Den egentlige jobside er enten outsourcet til nogle jobkort-software som Resumator, eller er opsat som et “internt” jobkort i en anden URL eller underdomæne. Noget som jobs.company.com.
 • Til denne tilgang fungerer et WordPress-jobboardbaseret tema bedst – men de er en smule dyre på grund af alle de komplekse posttyper og alle.
 • Hvis du ikke ønsker en separat installation, kan du dog gå efter en plugin-baseret løsning.

3. WordPress Multisite

websteder med flere netværk

WordPress Multisite er en af ​​de bedste (hvis ikke det bedst) WordPress-funktioner nogensinde. Kort sagt giver det dig mulighed for at oprette et netværk af WordPress-websteder fra en enkelt master WordPress-installation. Idéen stammede fra konceptet med netværkede blogs. Her er et hurtigt eksempel:

Lad os sige, at du vil starte en blog, der dækker tre hovedkategorier – Bøger, tegneserier og digte. Men dit team har meget forskellige ideer til struktur, design og layout af hvert af disse websteder. De andre aspekter, såsom sikkerhedsforanstaltninger og generelle politikker overalt, er imidlertid almindelige. I et sådant tilfælde ville din bedste løsning være at oprette tre forskellige websteder – dvs. tre forskellige WordPress-installationer, der er placeret under et enkelt WordPress-sted. Det giver dig administrativ kontrol over dit websted, samtidig med at du opretholder skøn.

Du kan aktivere WordPress multisite ved at tilføje følgende linje til din wp-config.php fil:

/ * Multisite * /
definere ('WP_ALLOW_MULTISITE', sandt);

Herefter og ud følger du vores WordPress multisite opsætningsguide eller codex instruktioner at blive afgjort.

4. Opret et forum

bbpress

Med bbPress WordPress-plugin, der skaber et fuldt udstyret og integreret WordPress-forum, er en simpel opgave. Plugin er udviklet og vedligeholdt af Automattic – firmaet bag WordPress. Så hvad angår pålidelighed og sikkerhed – er du temmelig sikker. Her er et hurtigt blik på bbPress’-funktioner:

Funktioner:

 • Opret flere forumkategorier
 • Svar på individuelle emner
 • Support til bbPress-specifikke genveje og widgets
 • Øg brugerengagement med udvidelser som bbPress Underret der sender e-mail-meddelelser til brugere, når der udsendes nye emner og / eller svar; og
 • GD bbPress-værktøjer hvilket tilføjer BBCode-support, brugersignaturer, svar i citater og et par andre funktioner – ligesom en fuldt udbygget forum software.

Åh, og det er kompatibelt med det magtfulde Total WordPress-tema – så du kan oprette brugerdefinerede sider til dit fantastiske forum. Andre plugins, der hjælper dig med at oprette et forum ved hjælp af WordPress inkluderer CM-svar og AnsPress.

5. Opret et socialt netværk

BuddyPress

Hvis du ønsker at oprette den næste Facebook ved hjælp af WordPress som en platform – skal du sandsynligvis se en læge. Bare for sjov. Men alvorligt, jeg beundrer dine forhåbninger, men din indsats ville være meget mere effektiv, hvis du overvejer en alternativ ramme til opbygning af den næste Facebook.

For andre, der ønsker at oprette et “internt” socialt netværk til dine collegegrupper, teams eller firma – BuddyPress er dit svar. Hvad mere er – der er endda en dedikeret Themeforest-sektion til BuddyPress-temaer.

6. Opret DIY-landingssider

destinationsside

Landingssider er, som du måske ved, afgørende for forretningsvækst – især online-virksomheder. Veludformede destinationssider kan omdanne en afslappet besøgende til en betalende kunde. Men det er ikke så let, som det lyder. At oprette en destinationsside er en kontinuerlig udviklende behandle. Du skal passe på flere funktioner og spore, hvordan din besøgende reagerer på dem.

Da de fleste blogs på Internettet bruger WordPress, har design af smukke destinationssider aldrig været lettere med plugins som OptimizePress, Parallax Gravity og Thrive Content Builder. Med et godt WordPress-destinationsside-plugin kan du opbygge og spore flere destinationssider til dit websted.

7. Lav et flersproget websted

Flersproget-web-grænseflade

WordPress hjælper dig med at oprette og administrere flersprogede versioner af dit websteds indhold. Dette er især nyttigt for globale virksomheder, der har valgt WordPress som deres CMS-platform. Der er to forskellige måder, du kan oversætte WordPress og oprette et flersproget websted på.

7.1 Ansæt en oversætter

Dette er den dyrere metode, men garanterer næsten altid bedre kvalitet sammenlignet med maskinoversættelse. Til dette kan du bruge følgende plugins:

Jeg vil anbefale Polylang WordPress-plugin, da det administrerer flersprogede versioner af dine indlæg og sider og andre elementer, herunder regionale dato-klokkeslætformater, kategorier, tags og tilpassede taksonomier.

7.2 Maskinoversættelse

Denne metode er hurtigere og koster ikke dig en krone. Imidlertid er kvaliteten af ​​den oversatte tekst dårligere end den, du får, når du ansætter en oversætter. Dette kan dog ændre sig i det næste årti takket være Googles skræmmende forskning i Natural Language Processing (NLP).

plugins:

Disse plugins opretter forbindelse til Google / Bings sprogoversætter-API for at konvertere dit websteds artikler. Hvis du kører en Multisite-opsætning af WordPress, og du har brug for til hvert websted, er WPML det plugin for dig. Det er et obust-plugin, der understøtter grundlæggende oversættelsesfunktioner, oversættelse af e-handel og administrerer forskellige filvedhæftninger for hvert sprog.

8. Top-notch sikkerhed

sikkerhed

Jeg har altid haft en regel med sikkerhed – forebyggelse er bedre end kur. For dem af jer, der er for sent, bliver du nødt til at bruge et betydeligt beløb for at komme dig fra et hacket websted. Jeg vil anbefale dig ikke at tage dette som et DIY-projekt og få professionel hjælp – da der er utallige måder at gå galt på.

 • WordPress er en ivrig tilhænger af den første regel. Derfor implementerer den forskellige sikkerhedsforanstaltninger og frigiver store og kritiske sikkerhedsopdateringer nu og da. Det er derfor regel nr. 1 er til opdater altid til den nyeste version af WordPress.
 • De fleste WordPress-websteder (inklusive administrerede) opdateres automatisk til den nyeste version takket være dens “auto-update” -funktion. Resten skal opdateres manuelt af administratoren.
 • Når du er i et delt hostingmiljø, er du omgivet af forskellige ukendte sikkerhedsfejl. Som en modforanstaltning skal du installere et sikkerhedsplugin som iThemes Security eller Sucuri.
 • Endelig, hvis du ønsker at være fri for hosting og sikkerhedshovedpine, skal du overveje Managed WordPress hosting som WPEngine.

9. Avanceret e-mail-marketing

vokse-din-mail-liste

E-mail-marketing som vi kender er en af ​​de stedsegrønne måder til generering af trafik på. Det er som en on-demand kildekode, der specifikt er indstillet på dit websted – ivrig efter at høre fra dig. For at e-mail-marketing skal fungere skal du dog indsamle e-mails først. Det er her WordPress kommer godt med.

Med plugins som OptinMonster og Bloom kan du skyrocket din abonnentbase. OptinMonster viser et pop-up-felt til abonnement på nyhedsbrev på skærmen til din besøgende, ligesom de:

 • Gå ind på dit websted
 • Forlad dit websted – dette kaldes “exit-intention” -teknologien

Du kan også placere e-mail-abonnementsbokse forskellige steder på dit websted – inklusive sidebjælken, efter hvert indlæg eller almindelig pop-up. Hvis du gerne vil vide mere om OptinMonster, og hvordan det udviklede sig gennem årene, skal du tjekke vores OptinMonster-anmeldelse. Med WordPress.com kan du også indsamle e-mail-adresser fra dine brugere. Når du har offentliggjort et nyt indlæg, sendes en e-mail til alle dine abonnenter.

10. Fleksibilitet af websteddesign

total wordpress tema wpexplorer

Langt denne egenskab af WordPress er min favorit. Du kan virkelig oprette noget med WordPress. Uanset hvad du har brug for, er der et plugin eller et tema, der hjælper dig med at komme i gang. Vil du oprette en omfattende katalogfortegnelse til din by? Tjek det passende navngivne Directory-tema. Brug for at tilføje opskrifter til din blog? Enkelt – den kogte opskriftsbuilder er bare pluginet for dig.

Og hvis du ikke ved, hvad du vil, er der også temaer for det! Bare tag dig selv i det, vi synes er det bedste WordPress-tema nogensinde – Total, eller et hvilket som helst af de andre populære multifunktionelle temaer, der leveres med en kraftfuld sidebygger. Med disse kan du oprette unikt designede websteder – alt fra et tema.

Konklusion

Jeg håber du nød denne liste over de 10 (awesome) ting, du kan gøre med WordPress. Hvad har du brugt WordPress til? Hvis du har noget, som du mener burde være inkluderet på denne liste – fortæl os det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map