10 almindelige e-mail-marketingfejl, der skal undgås for enhver pris

10 almindelige e-mail-marketingfejl, der skal undgås for enhver pris

Jeg tror, ​​du vil være enig, når jeg siger: marketing via e-mail er ikke for svaghed i hjertet. Men det er kun gyldigt, hvis du ikke ved, hvad du laver, og ender med at gøre nogle af eller alle de almindelige fejl i e-mail-marketing i dette indlæg.


Du kan tage det fra os; e-mail-marketing er stadig en af ​​de bedste måder at føre trafik og øge salget. Og hvis du gør dit hjemmearbejde godt, kan du undgå disse almindelige faldgruber og gøre e-mail-marketing til en guldgruve.

Det lyder som meget, ikke? Jeg tager det ud for, at du lige er begyndt eller tænker på e-mail-marketing. Hvis du er en professionel, godt og godt, er du også velkommen.

Uden yderligere fjendtlighed, lad os komme i gang med virksomheden og opbygge dig en e-mail-liste, der giver konkrete resultater. Her er 10 meget almindelige e-mail-marketingfejl, som du bestemt bør undgå.

1. Start sent e-mail-marketing

Normalt ser de fleste begyndere ikke den enorme værdi i e-mail-marketing. Så i stedet for at afsætte e-mail-markedsføring af den tid og ressourcer, den fortjener, fokuserer du på at skabe indhold, sociale medier og noget SEO.

Som sådan lægger du e-mail-markedsføring på bagbrænderen og ender med at efterlade en masse penge på bordet. Du glemmer et flertal af mennesker, der kommer til dit websted fra søgemaskiner og sociale medier, ofte ikke kommer tilbage.

Du kan dog vende tabellerne ved at implementere e-mail-marketing, når du starter dit websted. Som et resultat forbedrer du oddsen for at fange kundeemner, du ellers ville gå glip af. Ved hjælp af en plugin-plugin med exit-intention kan du hjælpe dig med at fange nye kundeemner, før de forlader dit websted.

Coschedule Intelligent planlægning

Og da vi taler om timing, skal du huske, at du ikke bare kan sende e-mail-sprængninger, når du ønsker det. Undersøgelser viser, at der er specifikke dage og tider når dine e-mails har størst indflydelse på dine abonnenter. Værktøjer som CoSchedule tilbyder endda “intelligent planlægning”For at hjælpe dig med at vide, hvornår det er det bedste tidspunkt at skrive på forskellige platforme.

Vent derfor ikke med at starte e-mail-marketing på en fremtidig dato; start med det samme og fortsæt med at forbedre, hvilket fører til, at vi pointerer numero dos.

2. Manglende test og forbedring

Viden er magt, som de siger, hvilket betyder, at det er vigtigt at undersøge og teste forskellige aspekter af din e-mail-marketingstrategi. I de fleste tilfælde smækker e-mail-marketing-newbies sammen en tilmeldingsformular, anbring den et eller andet sted på deres hjemmeside og lad det derefter være.

Så undrer de sig over, hvorfor deres e-mail-liste ikke vokser så hurtigt, som de ønsker. Er du i samme båd? Du skal køre nogle A / B-test så du kan fokusere på de områder, der har den mest betydningsfulde indflydelse.

OptinMonster A / B-rapporter

OptinMonster A / B-rapporter eksempel

Top marketingværktøjer som Hej Bar og OptinMonster har indbygget A / B-spyt-test. På denne måde kan du opbygge og teste forskellige tilmeldingsformularer, ordlyd og placeringer for at se, hvad der fungerer bedst for dit websted.

Tilsvarende kan du lære af dit e-mail-indhold ved hjælp af indbygget rapportering fra din e-mail-udbyder. Åbne satser er vigtige!

På enklere termer skal du leve, lære og forbedre kompisen. Husk også at holde øje med seneste e-mail marketing tendenser så du kan udnytte metoder med de bedste resultater.

3. Køb af e-mail-lister

Jeg ved ikke, hvorfor du gerne vil købe en e-mail-liste, medmindre du selvfølgelig er en af ​​de nigerianske Yahoo-drenge eller en spam med lavt liv. Men når du ikke er nogen af ​​dem, er det bedre at opbygge din e-mail-liste fra bunden af.

Det er altid en dårlig ide at købe en e-mail-liste, uanset hvor lang tid du tror, ​​du sparer. Du har ikke brug for en ph.d. inden for sprængstofteknik for at vide, at det at købe en e-mail-liste vil sprænge i dit ansigt big time.

Til at begynde med ønsker ingen nogensinde at modtage e-mails fra en liste, som de ikke abonnerer på. Det afgiver den spammer / scammer vibe, du ser med e-mails “Video afslører, hvordan man får 10X fortjeneste fra dit websted”. Jeg kan satse alle mine penge på, at du ikke gider at åbne denne form for e-mail, plus at de normalt ender i søppelmappen.

For det andet er at købe en e-mail-liste en usikker måde at myrde dit brand på. Hvis du driver en virksomhed (og vil drage fordel af et stærkt brand), skal du undgå at købe e-mail-lister. Dette plus din e-mail-marketingudbyder vil forbyde dig og forhindre dig i at sende e-mails til den liste, du har købt.

For det tredje skyller du i det væsentlige penge ned i afløbet og køber en liste med falske e-mail-adresser. Selv hvis et par af kontakterne er reelle, giver de ikke noget om din virksomhed, hvilket igen betyder spildt tid og penge.

Men vigtigst af alt, det er ulovligt at sælge (og købe) e-mail-adresser. Det CAN-SPAM handling inkluderer et antal regler for e-mail-overholdelse (såsom ingen vildledende titler, lette fravalgsmuligheder osv.) og forbyder strengt salg eller overførsel af e-mail-adresser. Så bare ikke gør det.

4. Ignorering af Lead Generation

For at oprette en e-mail-liste skal du have folk til at tilmelde dig. Dit fantastiske indhold er en del af ligningen. Brugeroplevelse er den anden, og en leadgenerationsløsning er den tredje. Sæt de tre sammen, og din e-mail-liste vokser eksponentielt.

For at afklare kan du muligvis tilbyde det mest spændende indhold og brugeroplevelse, men hvis du undlader at mærke dine tilmeldingsformularer, er al din indsats for intet så vidt e-mail-marketing går. Folk er nødt til at se dine tilmeldingsformularer!

WP Optin Wheel Review: Sådan øges dine opt-in-priser øjeblikkeligt

Indtast blygenerations plugins som WP Optin Wheel (check vores dybdegående gennemgang), Thrive Leads og Optin Monster, og du sparer dagen. Selvfølgelig øger ovennævnte værktøjer dine opt-in-satser markant, så du behøver aldrig at klage folk ikke abonnerer på din e-mail-liste.

5. Kontrollerer du dine statistikker?

At spore dine åbne priser er utroligt og alt sammen, men ved du, om læseren kommer til dit websted, hvor de kan foretage et køb? Hvis du ikke havde nogen idé, kan du spore e-mail-abonnenter ved hjælp af Google Analytics.

For eksempel kan du se de abonnenter, der kom til dit websted fra hver e-mail-kampagne. Du kan også se på e-mails med den mest betydningsfulde indvirkning, køb på dit websted og så meget mere. Big data.

Konstant kontaktrapportering i realtid

Konstant kontaktrapportering i realtid

Den bedste del er de fleste e-mail-marketingudbydere som MailChimp og MailPoet tilbyde deres egen indbyggede rapportering såvel som Google Analytics-integration på farten. Konstant kontakt er et andet godt eksempel med rapportering om flyve og endda kampagnesammenligning. Så du kan til enhver tid se, hvordan din marketingindsats går.

I slutningen af ​​dagen handler tracking om at bekræfte, at din e-mail-kampagne er vellykket.

6. Segmentering eller mangel heraf

Nej, gør det ikke. Foretag ikke fejl i e-mail-markedsføringen ved at sende masse-e-mails, medmindre det selvfølgelig er bare en rutinemæssig opdatering, der passer til alle brugere. At have en enorm liste er ikke nok, du vil segmenter din liste på parametre som geografisk placering, indkomst, køn, tidligere køb og så videre.

Naturligvis kan du ikke bede om alle disse data på forhånd, så du ikke skræmmer abonnenter væk takket være din ikke så korte form. Når alt kommer til alt behøver du kun e-mail-adressen for at tilmelde dig en læser på din liste. Du kan indsamle data senere med undersøgelser, formularer på stedet og sådanne kreative metoder.

Pointen er, jo flere data du har om din læser, jo bedre kan du segmentere din liste. Send derefter lasermålrettede meddelelser til forskellige segmenter. På ingen måde vil du for eksempel ikke sende kunder og ikke-kunder de samme e-mails.

Jo før du segmenterer din liste, jo bedre.

7. Brug af ikke-responsiv e-mail

I en verden, der er fyldt med enheder i forskellige størrelser og muligheder, har du ikke råd til at gå glip af mærket med lydhør design. Hvilket betyder, oven på et lydhørt WordPress-websted, skal du sende responsive og mobilvenlige e-mails.

Uden tvivl læser nogle af dine modtagere din e-mail på deres mobile enheder, så du ikke fremmedgør nogen given gruppe afhængigt af den enhed / klient, de bruger. Brug med andre ord en mobil-første tilgang, når du opretter dine e-mail-kampagner.

Desuden skal du investere tid i at teste, hvordan e-mailen ser ud i så mange enheder, som du kan. Send kun kampagnen, når du er sikker på, at din e-mail ser godt ud på flere enheder. Som nybegynder brugte jeg engang store billeder i overskriftsafsnittet, og for at klippe en lang historie kort, lad os sige, at læserne ikke kunne læse e-mails på smartphones.

I tråd med det kan du bruge et værktøj som f.eks lakmus at teste din e-mail, før du sender en fuld e-mail-kampagne. Tjenesten giver dig mulighed for at kontrollere, hvordan din e-mail ser ud på mere end 90 e-mail-klienter, som f.eks. Gmail, Google Android, iPhone og Outlook..

8. Spamming

Sammenligning af AntiSpam WordPress Plugins

At bombardere dine abonnenter med e-mails flytter ikke din agenda hurtigere. Tværtimod, at sende mange e-mails for ofte er en af ​​de største e-mail-marketingfejl, der slukker for dine læsere og kan øge afmeldingshastigheden. Hvis det ikke er nok, kan det at sende e-mails for ofte udløse spamblokkere, hvilket ødelægger dine chancer for at oprette forbindelse til læseren.

En ugentlig, månedlig eller halvårlig tidsplan fungerer utroligt godt, forudsat at du sender værdifuldt indhold og tilbud. Din kampagnes omvisning, åbne og klikfrekvenser skulle være et bevis på, at du har fået en god tidsplan.

9. Uoverensstemmelse

På den anden side har vi den anden gruppe e-mail-marketingfolk, der sender e-mails sporadisk, så dine læsere ikke ved, hvornår de kan forvente indhold fra dig. Du kan undgå inkonsekvens ved at indstille og følge en streng tidsplan eller oprette e-mail-dryppkampagner for at sikre dig, at du holder kontakten i et bestemt tidsrum.

Ellers ender du med at frustrere modtagere, da dine e-mails er forudsigelige, hvilket også betyder, at din virksomhed let kan glemmes. Når alt kommer til alt er målet her at holde dit brand relevant ved at e-maile dine læsere regelmæssigt, men uden at spam dem.

Redaktionel kalender WordPress Plugin

Brug lidt tid på at planlægge ikke kun en del af en god strategi for indholdsmarkedsføring, det er også nøglen til at sikre, at dine e-mail-kampagner også forbliver på sporet. Et gratis plugin som f.eks Redaktionel kalender er et godt værktøj til at hjælpe.

Hvis du sender e-mails inkonsekvent, er det kun et spørgsmål om tid, før abonnenter mister interessen og afmelder sig. Værre er det, de markerer muligvis din e-mails spam, selvom de virkelig var interesseret i din virksomhed fra begyndelsen.

10. Afsendelse af “Filler” e-mails

Du er sandsynligvis blevet offer for denne fejl en million og en gang før; Jeg ved, at jeg har det. Sådan afspilles det typiske scenarie: Du hører om e-mail-marketing, og du går på arbejde. Et par dage senere har du et par abonnenter, og det føles fantastisk.

Nogle internetmarkedsføringsguruer sagde, at du først skulle sende en velkomstbesked, men aldrig fortalte dig, hvad du skal gøre efter dette. Så du sender to e-mails, og du har intet mere at sige for den tredje uge. Stadig, du vil forblive konsistent, så du sætter en meningsløs e-mail, eller hvad jeg kan lide at kalde “filler e-mail,” og rammer send.

Naturligvis ser dine læsere gennem facaden og begynder at forlade. Jeg ved, at du har set dette ske, selv med blogindlæg. Har du nogensinde været på en blog med tilsyneladende godt indhold og derefter fundet et indlæg, der ikke syntes at tjene noget andet formål end at udfylde tidsplanen?

Nå, mail ikke dine abonnenter uden et specifikt mål i tankerne. Vær professionel; planlæg din tidsplan, så du kan levere en værdifuld e-mail hver gang.

Når alt kommer til alt er dine abonnenter dine kunder, og du ønsker ikke at dræbe dem med ubrugelig junk, nu ville du?

Afsluttende ord om almindelige e-mail-marketingfejl

Vores liste er kun en lille prøve af alle almindelige e-mail-fejl, du kan lave. Vores håb er imidlertid at hjælpe dig med at undgå disse ti faldgruber, der er skadelige for succes med din e-mail-marketingkampagne. Hvis du er interesseret i andre almindelige e-mail-marketingfejl, byder vi dig velkommen til at dele i kommentarsektionen nedenfor.

Skål til glad e-mail liste bygning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map