WordPress weboldal logótervezés minden költségvetéshez

WordPress weboldal logótervezés minden költségvetéshez

A WordPress webhely létrehozásakor sok kalapot kell adnia.


Ha mindent megtesz, weboldal-tervezőnek, tartalomstratégiának, szociális média mûvésznek, írónak és még grafikusnak is kell lennie. De legyünk őszinte; nagyon kevés ember vagyunk tehetséges az összes tudományágban.

Például jó írónak és tisztességes marketingszakértőnek tartom magam. Képes vagyok HTML, CSS és egyszerű PHP formátumú apró fejlesztések elvégzéséhez, de a grafikai tervezési készségeim valóban szörnyűek. Sajnos nincs időm megtanulni a kézművességet, ezért ki kellett ruháznom.

Ezt szem előtt tartva, ebben a bejegyzésben megosztom a WordPress weboldal logótervezésével kapcsolatos legfontosabb tippeimet, és bemutatom azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a múltban használtam, amikor logókat terveztem.

A WordPress logótervezése: Tudnivalók

A logótervezés és a webdizájn szempontjából szembe kell néznie egy csirke- és tojásforgatókönyvvel. Melyik előbb: a logó vagy a formatervezés? Véleményem szerint erre nincs világos válasz; dönthet úgy, hogy hagyja, hogy a formatervezési minta meghatározza a logó általános stílusát, vagy hozzon létre egy olyan mintát, amely megjelenésének a logón alapszik.

Ennek ellenére valószínűleg sokkal könnyebb lesz a WordPress webhely durva formatervezésének létrehozása, mint a logó létrehozása a semmiből. Valószínűleg megragad egy prémium témát, és bár ezt tovább testreszabhatja, ez az alaprajz jó inspirációt jelent a logó számára. Alternatív megoldás lehet egy tervező megbízása és a kezdetektől kezdve a kezdetektől kezdve, minden ösztönzés nélkül. Ha ezt megteszi, a tervezője megnehezítheti az olyan dolgok előállítását, amelyek igazodnak ahhoz, amit úgy érzel, hogy működni fog az Ön webhelyén.

Hogy őszinte legyek, amikor a kedvenc weboldalak kialakítását veszem figyelembe, az érdeklődésem sokkal inkább maga a dizájn iránti érdeklődés, mint a weboldal logója. De gyakran a logó gyakorlatilag véletlenszerű a tervezéshez.

Ne tévessze meg téged – rengeteg olyan weboldal található odakint domináns és feltűnő logóval, amely valóban meghatározza márkájukat -, de ezek jellemzően a nagyon kreatív (és költséges) tervezőcsapat eredményei. Ha ezt olvassa, akkor a logó költségvetése valószínűleg több száz dollár (vagy annál kevesebb), nem pedig több ezer lenne, tehát tanácsom az, hogy ez egyszerű legyen. Amint túl ambiciózus az ötleteivel, előfordulhat, hogy a végeredmény kissé amatőrnek tűnik.

A fentiekkel kapcsolatban hadd mutassam be Önnek a WordPress legjobb logótervező szolgáltatásait az interneten. Kombinálva szó szerint kiszolgálják az összes költségvetést.

1. IconFinder

Gyors (alapvetően egy másodperc) lehetőséget keres egy egyszerű embléma megjelenítéséhez a webhelyén? Megragadhat egy ingyenes ikont egy olyan webhelyről, mint például Iconfinder. Csak keressen egy kifejezést (például „cukorka”), majd szűrje meg az eredményeket ármentesen és licenctípustól függvény nélkül. Íme egy rövid áttekintés arról, amit találhat:

Ingyenes IconFinder ikonok

Minden ikonhoz letölthet egy szerkeszthető AI fájlt, SVG-t vagy különféle előre beállított PNG-méreteket. További lehetőségeket szeretne? Az IconFindernek van egy prémium része, ahol az előfizetések havi 9 dollárból kezdődnek, havonta 10 ingyenesen letölthető ikonra. Ez kevesebb mint 1 ikononként!

2. Fedhetetlen a Shopify-tól

Nincs mit költenie, de szeretne valamit, ami szokásosnak tűnik? Menj tovább Hatchful és ingyenesen hozhat létre saját logót. A Hatchful egy ingyenes logókészítő eszköz, amelyet a Shopify támogat.

Feddhetetlen a Shopify-tól

Szóval hogyan működik? Ez egyszerű. Csak kövesse a Hatchful könnyű ötlépéses folyamatát:

 • Válasszon egy iparágot (tech, divat, élelmiszer, művészet stb.)
 • Válassza ki a márka stílusát (merész, klasszikus, innovatív, természetes stb.)
 • Adja hozzá a nevét és szlogenjét
 • Mondja meg nekik, hogy a logót melyik helyen fogják használni (így ikonokat jeleníthetnek meg Önnek megfelelő licenccel)
 • Ezután válassza ki a logót a mellékelt logók közül!

Itt egy pillantás a Hatchful logókra, amelyeket innovatív, ajándék- és gyűjtőkészlet-üzletünk számára készítettünk egy weboldalon történő felhasználás céljából.

Gonosz logópéldák

Miután kiválasztotta a kívánt logót, rákattinthat a szöveg, betűtípusok, színek, ikonok és egyenletes elrendezés módosítására. Az új logó letöltéséhez csak hozzon létre egy ingyenes fiókot. Mivel ingyenes, a Hatchful nagyszerű lehetőség és egy kicsit profi, mint egy egyszerű logó használata.

3. Fiverr

Ha néhány dollárt költesz egy logóra, akkor a következő legjobb hely Fiverr. Ha nem ismeri a webhelyet, akkor a Fiverr olyan piac, ahol az emberek mindössze öt dollárért fel tudják értékesíteni szolgáltatásaikat. Az emberek mindent kínálnak. Az írási szolgáltatásoktól a logótervezésig és a boldog születésnapot énekelve walesi nyelven, csak akkor, ha szíjat és gyapjas kalapot viselnek (komolyan, nem viccelek).

De tegyük fel, hogy tényleg megkapja azt, amit fizet, amikor a Fiverr-en vásárol koncerteket. Semmire nem számíthat, csak a legszerényesebb logótervezésre, mindössze öt dollárért. De ez önmagában is addiktív dolog – csak öt dollárért nem lehet igazán rosszat csinálni?

Íme néhány példa a Fiverr emblémáiról különböző áron:

Fiverr logótervek

Ez természetesen a legjobb munkájuk példája. Nem garantálják, hogy valami ugyanolyan jót kap. De mint mondom, ha nagyjából nincs költségvetése, akkor a Fiverr az a hely az Ön számára. A legrosszabb eset az, ha minden 5–25 dollár dollárt veszítesz (attól függően, hogy melyik lehetőséget választja).

4. A vadonatúj logóm

Ha van még egy kis beruházása a márkájába, akkor Saját vadonatúj logóm lehet, hogy jól illeszkedik. Írja be vállalkozása nevét, szlogenjét, az Ön munkájához kapcsolódó kulcsszókészletet (például ajándékcsomag, ajándék, íj) és a fő színt. A választása alapján a My Brand New Logo rengeteg fantasztikus logót generál, amelyek közül választhat.

Saját vadonatúj logótervező szolgáltatás

Ez a webhely beállított áron kínál logókat, attól függően, hogy miként fogja használni a létrehozott logót. 20 euróért kaphat alacsony felbontású másolatot a kívánt logóról, amelyet inspirációként használhat (vagy újból felidézheti magát, vagy megtervezhet egy tervezőt). A letölthető logó teljes szerzői jogi és testreszabási lehetőségekkel történő vásárlása 50 euróba kerül (vagyis 2019 júniusától kb. 56 dollárba kerül). Vagy 190 euróért a My Brand New Logo tervező egyedi emblémát hoz létre a kívánt forma alapján.

Összességében ez a webhely jó választás a weboldal vagy vállalkozás gyors, megfizethető márkanevéhez.

5. 99 formatervezés

Az előző lehetőségekhez viszonyítva ez valóban a prémium lehetőség a listán. 99 Designs a szolgáltatások ára 299 USD (az alapvető, bronz logó létrehozásának szolgáltatásáért) és 1299 USD között (a platina csomagért).

Ehhez kapsz egy sok választás. Látja, hogy amikor a 99 formatervezési mintát megrendelte, hogy megtalálja az Ön számára logót, a tehetséges grafikai tervezők hatalmas készletéhez köti a folyamatot. Ezek közül a művészek közül néhányat készít Önnek logó-tervezet. Ezután kiválaszthatja kedvenceit finomításához, amíg végül nem választja meg kedvencét.

A WPExplorer 99 formatervezési mintát használt az új Total WordPress téma logóhoz:

Teljes WordPress téma

A végső negatív szóköz T logó NAGY.

Valójában ez a helyzet, amikor a tervező valami jobbat hoz fel, mint amit el tud képzelni. Ami igazán az, amire kíváncsi, amikor professzionális logóval kapcsolatos segítséget keres.

Nem csak ezt, de a rendelkezésre álló választás is megdöbbentő. Átlagosan több mint 30 egyedi bejegyzés közül választhat (bronzcsomag esetében). Természetesen, minél magasabb a terv, akkor minél több tervező érdeklődik. Amikor beküldtük a Total logót, a végére 238 bejegyzés érkezett. Számunkra szerencsére jó tehetséges grafikai tervezők állnak rendelkezésre. És egy pixel tökéletes új logót találtunk a WordPress témához.

Milyen választást kell tennie?

Hogy őszinte legyek, ez függ a költségvetésétől és az ütemtervtől. Van csak egy napod? Akkor a IconFinder vagy a Hatchful valószínűleg a legjobb téged. Van egy szerény költségvetés? Próbálja ki a Fiverr alkalmazást – több száz tehetséges tervező kínál megfizethető áron. Szeretne egyedi logót? Talán jól illeszkedik a vadonatúj logóm vagy a 99 formatervezési mintám.

A következő lépés közvetlenül grafikai művész felvétele. Amit mindenképpen figyelembe kell venni, ha költségvetése meghaladja a néhány száz dollárt. Mindemellett véleményem szerint a 99 formatervezés minden bizonnyal a legjobb megoldás.

Mit gondolsz? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map