WordPress webhelykarbantartás: Amit Önnek tudnia kell

A WordPress az egyik legnagyobb gép, amely új kiadási korszakba nyitotta meg a kiadást. Végtelen lehetőségeket kínál Önnek a történet piacra dobására vagy elmondására az olvasók világának. Nagyszerű gép, igen, de az, de mint minden nagy gép, időnként olajozni kell.


Nézze meg, hogyan kellene időnként elforgatnia kedvenc kerekeit forgatáshoz? A WordPress webhely karbantartása valami hasonló.

Tehát egy másodperc pazarlása nélkül kezdjük el néhány tervezéssel. Ütemeznie kell a karbantartást. Jelölje meg a naptárában, és ragaszkodjon a fegyvereihez. Fontos.

A WordPress frissítése

Miután létrehozott egy ideig, használja azt a WordPress platform frissítéséhez. Nem akarja a régi webhelyet futtatni, mert – hackerek.

update-wp

Ó, igen, tudom, hogy akkor megjelenik a frissítés gomb, majd …

Mindig a jó oldal olyan lenyűgözővé tesz valamit, mint a WordPress, a rossz oldal egy életen át fogja szentelni annak készítését, tehát az ellenség gyorsan dolgozik. Ezért minden WordPress kiadáshoz több ezer hackerek várnak, hogy felszívják a szórakozást. Egy időben történő frissítésnek köszönhetően a keresztsző hajban lesz.

Ezen felül a WordPress nagyon nyugodt ütemben növekszik, mégis minden nap mérföldnyire vonzza a vontatást. Ennek eredményeként minden frissítés új funkciókat és szolgáltatásokat vezet be. Ne hagyja ki ezt a szórakozást.

Automattic negyedévente legalább egyszer kiadja a platform frissítéseit. A cikk írásakor a WordPress 3.6.1 volt a legújabb verzió. Töltse le a WordPress legújabb verzióját.

Ha webhelyét nem frissítik, mások szórakozásra készülnek az ön költségén.

Fésülje meg a WordPress webhelyét törött vagy halott linkekre

Tegye fel a kezét, ha szereti ezt látni:

404 hibalap

Nem sok kezet látok. A 404 hiba hiba a halott hivatkozások eredménye. Törött linkek. Ezek a nem elérhető erőforrásokra mutató hivatkozások, azaz az elmúlt oldalak, nem létező kategóriák, az áthelyezett hozzászólások, nevezzék meg.

Mi mindig nem szeretjük a megszakadt linket, mivel valóban érdekli, hogy mi található a link mögött, amikor úgy dönt, hogy átkattint. Tehát az olvasóinak epe lesz a szájában, amikor ezekből a 404 hibákból néhányat talál a webhelyén. Mert mindent elviszel az érdeklődés és dobja el a kutyának – a kutyának, aki megetette a házi feladatát, és most a linkeit.

Ha az epe nem fogja megváltoztatni a megszakadt linkeket, akkor te kell javítsa ki őket a következő ok miatt.

Google és más keresőmotorok sokkal inkább csalják a megszakadt linkeket, mint az olvasói, és büntetik az insolencia látszólagos showját azáltal, hogy elolvassák az olvasókat.

Indokolni fogják, ah, ennek a srácnak az összes vállalkozása a legjobban eltört. Miért zavarja, hogy ingyenes forgalmat bocsásson neki?

Amikor ez megtörténik, egész fájni fog a bankjába, de boldogabb napod lesz, amikor megszakad a hivatkozás. Szerkesztheti a linkeket, ha hiányzik egy levél vagy valami, megbizonyosodhat arról, hogy a linkelt erőforrások valóban rendelkezésre állnak-e, vagy egyszerűen eltávolíthatja a megszakadt hivatkozásokat.

A helyes irányba mutatásához vegye ezt Link-ellenőrző eszköz és csak javítsa meg ezeket a linkeket. Könnyű dolgok, ezért ne tedd tovább.

Hüvelykujjszabály: Legalább félévente ellenőrizze a linkeket, és miután nagy változtatásokat hajtott végre a WordPress webhelyén.

Foglalkozás a spamerekkel

A spamelők valószínűleg azok a gyerekek, akik utálnak mindent az életben. Tehát, még anélkül, hogy tudnák is, ezt a szinergiát gyorsétteremre vetítik és egész nap ülnek egy számítógép előtt, amely véletlenszerű dolgokat tesz közzé. Úgy érzik, hogy kompenzálni kell.

Hitel: Paul

Kép jóváírása: Pauhatsu

De hová hagy ez? Néhány gyerek feladja a WordPress adatbázist szemét húrokkal. Végtelen számtalan értelmetlen és linkekkel megjegyzett kommentár.

Ez nagyon sokszor történik, különösen akkor, ha a spam-ellenes beépülő modul néhány mappába tolja a spam-et.

A spam felhalmozódása megfojtja az Ön webhelyét, lelassítja a dolgokat, és veszélyt jelent a webhely szerkezeti integritására. A spam emellett kiüti a SEO rangsorát, és elrontja hírnevét.

Néhány anti-spam beépülő modul azonban bizonyos idő elteltével automatikusan törli a spamot, ami jó, de a biztonság kedvéért néhány nap múlva letilthatja a megjegyzéseket, pl. 14 nap, vagy szabad pár percet a spam mappa ürítésére.

Alternatív megoldásként, ha valóban ismeri a szerveredet, akkor keresse fel phpMyAdmin és futtassa a következő adatbázis-lekérdezést.

TÖRLÉS wp_kommentekről, ahonnan comment_approved = ‘spam’

Azt mondanám erről: “De ez törli az összes levélszemét, még azoknak a kevésnek is, akik tévedésből származtak?” Nos, hát.

A webhely biztonsági mentése

Most, hogy foglalkoztunk a spamerekkel, tisztább honlapunk van. Szóval mit mondasz mi készítünk??

Mellesleg, ha szeretne Jamaicába utazni, a Back It Up egy népszerű táncrutin, amely sok „mentést” jelent, ha tudja, mire gondolok. Ha lóg az egyik ilyen funky ízületben, és a legkevésbé előforduló esetekben meg kell magyaráznia, mi a weblap biztonsági másolata, mondja ki: „Mi? Nézd ember, csak másolatot készít a weboldalomról. ”.

biztonsági mentésJamaikából visszatérve a WordPress webhelyről készült biztonsági mentésekről beszélünk. Sok webtárhely biztosítja ezt a fantasztikus lehetőséget, amely lehetővé teszi webhelyének manuális biztonsági mentését, vagy – ezt nem fogja elhinni – ha szeretnéd, automatikus biztonsági mentések ütemezésével. Jobb? Csak automatikus biztonsági mentésekkel kell rendelkeznünk. Vagy megvásárolhat egy biztonsági mentési bővítményt, például a BackupBuddy, vagy egy olyan szolgáltatást, mint a VaultPress.

Ezért ha ez a gazember kutya elfogyasztja a kódot, vagy valami ravasz szkript eltávolítja Önt, percek alatt visszaállíthatja webhelyének eredeti dicsőségét..

Biztonsági másolatot készíthet a WordPress-webhelyről a szerver külön mappájába, vagy vásárolhat vállalkozása számára egy új web hosting fiókot webhelyének rendszeresen frissített és készenléti biztonsági másolatának tárolására. A kiegészítő webhelyet további projektek fogadására használhatja, és a web hosting terv ára nagyon alacsony.

Biztonsági másolat készítése a webhelyről legalább hetente egyszer, különösen, ha sok napi tevékenység folyik. Ha a tárhely szolgáltatója rendelkezik az automatikus opcióval, akkor fordítsa be a kapcsolót, és soha ne kapcsolja ki. Probléma megoldódott.

A webtartalom frissítése

Ó, várj, nem hazudtál magadnak arról, hogy a WordPress webhelykarbantartásának semmi köze sincs a webtartalom frissítéséhez, most te?

Figyeljen figyelmesen a webtartalom ugyanolyan fontos, mint a kódja. Ha nem frissíti webtartalmát, vagy rendszeresen nem új blogokat tesz közzé, önmagában a lábadra lő. Ezért hasznos megtervezni a különféle ütemezéseket.

Szerkesztői naptár

Készítsen tartalmi ütemezést vagy szerkesztői naptárat, és kövesse az ellenőrzést annak biztosítása érdekében, hogy webhelye megfelelő módon jelenjen meg ezen a fronton. Tevékenység (beszélgetések, kedvelések, tweet és bármi más, ami táplálja a hype-t) az, ami megkönnyíti a pénz tehén verését.

Ó, igen, éppen most tehénnek neveztem téged a legkedveltebb weboldalnak, igazán meg kell dühödnie, és már meg kell ütnie a billentyűzetet. Nem kap lendületet, ahogy szeretné, ha nem generál tartalmat, ez az általános elv.

Fogd (alsó régióod) és menj dolgozni, de ha nem tudsz liba megmentése miatt írni, béreljen fel írót vagy kettőt. Tegyen meg bármit, de frissítse tartalmát. Jó:

 • SEO
 • Üzleti
 • Sértetlenség
 • Globális felmelegedés (jk)
 • Et cetera et cetera

Tehát igen, frissítse tartalmát, ami azt is jelenti, hogy a régi bejegyzéseket, címeket szerkeszteni és minden hibát kijavítani. Néhány ismeretlen ember azt állítja, hogy a szerkesztői naptárnak mélyre kell jutnia a jövőbe, de ha az elkövetkező hat hónap tartalmát kirajzolja, akkor minden rendben lesz.

A WordPress webhely érvényesítésének fontossága

A webhely érvényesítése nagyon fontos.

Ha megváltoztatja a kódot, a stíluslapokat, az oldalakat, a hozzászólásokat, a linkeket; bármi is, fontos webhelyének érvényesítése. Legalább egyszer. Nem akarja, hogy az olvasók 404 hibalapra és más meglepetésre kerüljenek. Elegendő a WordPress webhelyének évente egyszer történő érvényesítése, de ne felejtse el ezt megtenni minden alkalommal, amikor sok változtatást hajt végre webhelyén..

Végül és gyorsan egymás után, ellenőrizze webhelyének statisztikáit, összekapcsolhatóságát, webhelyének benyújtását és a reklám egyéb formáit amikor csak tudsz. Ez segít jobban megérteni a célközönséget.

Kint láttam egy nagyon hosszú mintát (karbantartási) naptárt, tehát készítettem egy rövidebbet, amelyet letölthet még mobilkészülékére is:

WordPress-karbantartás naptári wpexplorer

Futtasson ezzel a naptárral, vagy hozzon létre egy hasonlót, hogy a WordPress-webhely optimálisan működjön. És vegyen részt a lehető legtöbb családi vacsorában. Ez egy extra tipp.

Az Eszköztár

Íme néhány eszköz és erőforrás (és egy társadalom), amelyek rendelkeznek:

Ha jobban szeretné, ha valaki elvégzi a helyzetet, akkor mindig vásárolhat karbantartási csomagot (néhány WordPress karbantartási szolgáltatásról beszéltünk egy korábbi blogbejegyzésben itt, a WPExplorer oldalán). A professzionális WordPress karbantartási csomagok a következő időpontban kezdődhetnek: $ 79 online, de ez az ár nem fogja vigyázni a tartalom előállítására. Csak a frissítés és az egyéb könnyű dolgok.

Gyors összefoglaló

Lyukasztásban, frissítse a WordPress programot, frissítse a webtartalmat, távolítsa el a spamöket, távolítsa el az elhalt linkeket érvényesítése, készítsen mindent és akkor csináld újra.

Rendben, ez jelzi a végedet WordPress webhelykarbantartás bemutató. Ha kihagynék valamit, vagy más nézeted lenne, hogy a beszélgetést még érdekesebbé tegyék, szívesen elolvasnánk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map