WordPress vs Weebly – A szolgáltatások összehasonlítása

WordPress vs Weebly - melyiket válassza?

Nehéz döntés lehet a webhely létrehozásának elősegítésére szolgáló megfelelő platform kiválasztása. Ezért hoztunk létre ezt a WordPress vs Weebly útmutatót, amely segít megérteni az egyes megoldások előnyeit és hátrányait. A WordPress vs Weebly összehasonlítások a következőkre terjednek ki:


 • Ár
 • Tárhely
 • Egyszerű használat
 • Témák
 • Jellemzők és funkciók
 • SEO
 • Vevőszolgálat

Az olvasás végére világosan meg kell értenie, hogy a WordPress vagy a Weebly a legmegfelelőbb-e új webhelyéhez..

WordPress áttekintés

WordPress.org

Jelenleg vége 27,5% világszerte az összes webhely WordPress-t használ (amely magában foglalja a WPExplorer programot is). Tehát, mint láthatja, ez egy nagyon népszerű platform. És jó okból. (Megjegyzés: Ebben a cikkben, amikor megemlítjük a WordPress-t, a saját üzemeltetésű WordPress.org-ra hivatkozunk. A WordPress.com webhelyről további információt a WordPress.com és a WordPress.org webhelyen talál.).

A WordPress egy nyílt forráskódú szoftver, azaz ingyenesen telepíthető és használható. Teljesen testreszabható, lehetővé téve bármilyen típusú és stílusú weboldal tervezését, amelyre szüksége lehet. Több ezer témát és beépülő modult a fejlesztők is létrehoztak, így extra funkcionalitást adhat a webhelyéhez anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.

A WordPress által kínált webhely-készítési tapasztalatok nagyban különböznek a Weebly-től. A WordPress webhelyének létrehozása sokkal hosszabb időt vesz igénybe, és korlátozott webdizájn-tapasztalattal rendelkezők számára előzetes olvasást igényelhet. A WordPress-en keresztül elérhető lehetőségek azonban messze meghaladják a Weebly lehetőségeit: a WordPress végső soron teljes ellenőrzést biztosít a webhely minden szempontja felett..

A WordPress lehetővé teszi bármilyen weboldal tervezését, és bármilyen extra WordPress vagy külső eszköz hozzáadását a webhelyéhez. És mindezt annyi vagy kevés pénzért, amelyet szeretne költeni. Számtalan WordPress fejlesztő és tervező is létezik, akik egyedi elemeket tervezhetnek az Ön webhelyére, elősegítve ezzel az üzleti vállalkozás számára a versenyt. Tehát, ha komoly, professzionális és egyedi weboldalt akar létrehozni, akkor a WordPress az Ön számára a platform.

Weebly áttekintés

Weebly

A Weebly egy drag and drop weboldal készítő szolgáltatás. Ez lehetővé teszi a webhelyek gyors és egyszerű tervezését anélkül, hogy kódolni kellene. A Weebly szintén teljesen üzemeltetett szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy webhelyét a Weebly szerverein tárolják.

A Weebly használatához nincs szükség előzetes webdizájnra vagy műszaki tapasztalatra. A Weebly felület rendkívül intuitív, és folyamatosan nyújt útmutatást a szoftver használatához. Ezért, ha perceken belül szeretne létrehozni és elindítani egy webhelyet, megteheti, majd bármikor könnyen frissítheti.

A Weebly tartalmaz érzékeny témákat, előre megtervezett elrendezési lehetőségeket, egy integrált e-kereskedelmi platformot és egy drag and drop szerkesztőt. Ezek a szolgáltatások elősegítik a professzionális és stílusos weboldal létrehozását. Tehát függetlenül attól, hogy blogot, rést tartalmazó weboldalt vagy e-kereskedelmi boltot szeretne indítani – a Weebly segíthet elérni céljait.

A Weebly e-kereskedelem és marketing eszközök széles skáláját kínálja. Ezek elősegítik a zökkenőmentes és sikeres online áruház működését, a webhely forgalmának növelését, a blogod követésének növelését és még sok minden mást. A Weebly mobilalkalmazások azt is biztosítják, hogy bármilyen eszközről hozzáférhessen webhelyéhez. Ez lehetővé teszi a webhely látogatói közötti interakciót, a webhely teljesítményének nyomon követését és az üzletmegrendelések kezelését bárhol a világon.

Árazás

Az árazás fontos, és sokak számára döntő tényező, hogy melyik platformot (WordPress vs Weebly) használják webhelyük létrehozásához. A Weebly és a WordPress egyaránt szabadon használhatók. De ha komolyan gondolkodik egy virágzó és sikeres webhely felállításáról, akkor hosszú távon mindkét platform költségekbe kerül.

WordPress költségek

A WordPress.org szoftver mindig is volt és mindig ingyenes lesz. Ezért a szoftver telepítése és egy webhely létrehozása a WordPress-ben nem fog sokat fizetni.

Meg kell azonban vásárolnia a webhely domain nevét és tárhelyszolgáltatását. A domain nevek általában olcsók (felhasználhatja ezt a GoDaddy Domains üzletet egy dollár alatti beszerzésre), és évente fizethetők. A tárhelyszolgáltatók árai nagyban különböznek, de ismét nem fogják megtörni a bankot, és havonta fizethetők.

A WordPress webhely felépítésének egyéb költségei prémium kiegészítők, például karbantartási szolgáltatás, prémium téma vagy néhány prémium WordPress eszköz, beleértve az oldalkészítőket, és az ólomgenerációs megoldások vásárlását jelentik..

Weebly árképzés

Árazás

A Weebly szabadon használható, de ez az ügy fogásokkal jár. Először: saját domain név létrehozásához vagy domain átviteléhez egy másik platformról frissítenie kell a Weebly prémium szintű „Connect” csomagjára. Ha ingyenesen szeretné továbbra is használni a Weebly szolgáltatást, akkor létrehozhat saját aldomainet, amelynek eredményeként webhelyének URL-je a ‘sitename’.weebly.com címen végződik. Ez egy személyes webhely esetében rendben van, de ha egy komoly és profi vállalkozást akar ábrázolni, akkor a Weebly aldomain használatával nem szünteti meg azt..

Másodszor, ha egy ingyenes Weebly terv alapján webhelyet készít, akkor a Weebly hirdetéseket jeleníti meg a webhelyén. Ismét nem egy jó hírű vállalkozás kinézete. Az ingyenes webhelyek csak korlátozott mennyiségű tárhelyre jogosultak, és nem használhatják ki a Weebly sok fejlett funkcióját, beleértve az elemzést, az extra biztonsági intézkedéseket és még sok minden mást..

Plusz oldalon azonban, ha szívesen fizet a szolgáltatásért, a Weebly egy sor olyan tervet kínál, amelyek kielégítik a webhely különböző igényeit. Ide tartoznak a Starter, a Pro és az Business tervek, amelyek megnövelték a tárolást, nincsenek hirdetések, HD video és audio integráció, valamint az e-kereskedelem támogatása néhány prémium szolgáltatás megnevezésére. Ezeket a terveket havonta vagy évente számítják fel, és azokat addig kell fizetni, amíg a webhely működik és működik.

Árképzés összehasonlítva

A WordPress ingyenesen használható, de a domain és a hostolási szolgáltatások azt jelentik, hogy kis havi kiadásokkal jár a webhely online tartása érdekében. Az összes prémium eszköz és szolgáltatás, amely a WordPress körül működik, opcionális, tehát Ön választhatja meg, hogy mit költene.

A Weebly lehetővé teszi egy teljesen ingyenes weboldal létrehozását. Ha azonban fontos weboldalt szeretne létrehozni, készüljön fel arra, hogy határozatlan időre havi kifizetésekre jelentkezzen be.

Tárhely

A tárhely sok webhelytulajdonos számára nagy kérdés. És jó okból. A lényeg az, hogy ha nem saját házigazdája, akkor valójában nem a tulajdonosa van. És ez sok stresszt okozhat, ha valaha is meg akarja váltani a platformokat, vagy ha nem tartja be a szolgáltatási feltételeket.

WordPress – Ön házigazda

Tárhely

Mind a WordPress.org webhelyeknek saját házigazdának kell lenniük. Ez kissé félelmetesnek tűnik azok számára, akik még soha nem hoztak létre webhelyet, mivel el kell mennie és kutatnia kell a tárhely-szolgáltatókat, hogy megtudja, melyik szolgáltatás felel meg legjobban az Ön webhelyének igényeinek. Széles körűen írtunk arról, hogyan válasszunk host szolgáltatót, tehát ha nem biztos benne, nézd meg az ajánlott WordPress tárhelyet.

A WordPress.org tárhelyének nagyszerűsége az, hogy nagyon sok választás van. Függetlenül attól, hogy éppen indul, vagy ha egy nagy multinacionális vállalattal rendelkezik, könnyen megtalálja a webhelyének tárhelyszolgáltatását. És ha valamilyen okból nem elégedett a kapott tárhely-ügylettel, akkor gyorsan áthelyezheti webhelyét egy új szolgáltatóra.

Weebly – üzemeltetett szolgáltatás

A Weebly az összes webhelyet saját szerverein tárolja, ami azonnal elbocsátja az embereket e platform használatával. Vannak bizonyos előnyei annak is, ha webhelyét az Ön számára üzemelteti.

A Weebly gondtalanul választja el a tárhelyszolgáltatást, és gondoskodik a weboldal üzemeltetésének minden technikai aspektusáról. Ez magában foglalja webhelyének biztonságát, valamint annak biztosítását, hogy webhelye mindig jól néz ki, gyorsan fut és online marad. A Weebly SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik az e-kereskedelem áruházában is, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy biztonságosan teljesítsenek fizetéseket az Ön webhelyén.

Hosting összehasonlítva

A WordPress.org önmagában üzemel, tehát Ön felel a tárhely szolgáltatójának megtalálásáért, valamint a webhely biztonságosságáért és megfelelő működéséért. A legfontosabb előny itt azonban az, hogy Ön tulajdonosa a webhelyének, és teljes ellenőrzést gyakorol a webhely felett.

A Weebly gondoskodik az összes tárhelyigényről, valamint a webhely biztonságáról és műszaki teljesítményéről. Mivel azonban a Weebly üzemeltetett platform, nagy kérdés merül fel arról, hogy ki valójában a webhely tulajdonosa. Ez rendben van, ha háromoldalas webhelyet működtet. De ha évek óta tölti fel tartalmak felépítését, és havi jövedelemre támaszkodik webhelyén, akkor a tulajdonjog hirtelen egyre fontosabbá válik.

Egyszerű használat

Mind a Weebly, mind a WordPress könnyen kezelhető, és mindkettő nagyszerű platform, amely lehetővé teszi gyönyörű és sikeres webhelyek felépítését. Ha azonban nincs teljesen internetes tapasztalata, akkor nem kétséges, hogy a Weebly jobb választás az Ön számára. Ugyanígy, ha egy nagy, sok szolgáltatásból és funkcióból álló helyet szeretne építeni, akkor a WordPress jobban megfelel.

WordPress

A WordPress nagyon eltérő tervezési élményt nyújt, de még mindig lehetővé teszi a gyönyörű webhelyek könnyű tervezését. A Weebly-hez képest határozottan van egy meredebb tanulási görbe a WordPressnél. És ha nincs tapasztalata a webdizájnban vagy a WordPress használatában, akkor el kell olvasnia az indulás módját. A virágzó WordPress közösségnél azonban a WordPress használatáról bővebb információ áll rendelkezésre az interneten.

A WordPress tervezési tapasztalata a felhasznált témától és eszközöktől függően különbözik. Számos WordPress fejlesztő kódolja WordPress webhelyét a szükséges változtatások végrehajtásához. A WordPress szépsége azonban az, hogy mindenki számára biztosít valamit, tehát ha nem akarja megérinteni a kódot, akkor nem kell. A WordPress témák többsége lehetővé teszi a webhely testreszabását a témaopciók panelen keresztül, a webhely élő oldalán lévő Customizer segítségével vagy egy oldalkészítő használatával..

Weebly

Egyszerű használat

A Weebly egy drag and drop weboldal készítő, tehát minden, ami az alap weboldal létrehozásához szüksége van, azonnal elérhető. Miután bejelentkezett a Weebly segítségével, választhat a számos Weebly téma közül. Ezután a kiválasztott sablon megnyílik a Weebly szerkesztőben, ahol a tervezési elemeket az oldalra húzhatja és testreszabhatja. A tartalomelemek tartalmazzák a szöveget, fényképeket, térképeket és videókat. Könnyedén hozzáadhat oldalakat, megváltoztathatja a stílus elemeket, hozzáadhat SEO adatokat és még sok minden mást.

A Weebly felület nagyon egyszerű, amely elősegíti a tervezési folyamatot, és gyors és szórakoztatóvá teszi a webhely tervezését. Megjelennek egyértelmű utasítások a drag and drop szerkesztő használatáról is, így a különféle szolgáltatások könnyedén elérhetők. És minden funkció és eszköz meg van jelen, tehát semmit sem kell telepíteni vagy frissíteni bármikor.

Könnyű használat összehasonlítva

A Weebly határozottan rendelkezik kezével a könnyű használat érdekében, és nagyszerű kezdőknek vagy azoknak, akiknek korlátozott ideje van. A kifizetés azonban az, hogy ha a Weebly-t használja, akkor hiányoznak a választások, a szolgáltatások és végső soron ellenőrzése a webhelye és annak kialakítása felett..

A WordPress meredekebb tanulási görbével rendelkezik, és webhelyének hosszabb időbe telik a telepítése ezen a platformon. A rendelkezésre álló számos WordPress eszköz azonban azt jelenti, hogy webhelyének kialakítása folyékony és innovatív élmény lehet. És ami a legfontosabb: a WordPress képes biztosítani az összes olyan funkciót és funkciót, amelyre növekvő webhelyéhez szüksége lehet.

Témák

Mind a WordPress, mind a Weebly olyan témákat kínál, amelyekből elkészítheti weboldalát. Függetlenül attól, hogy e-kereskedelmi üzletet, blogot vagy portfóliót hoz létre, mindkét platformon számos téma található, hogy különféle webhelyeket fedezzen fel.

WordPress

Témák

Ha webhelyét a WordPress-en készíti, akkor több ezer téma lesz a keze ügyében. Az ingyenes WordPress témák megtalálhatók a fejlesztők legfontosabb blogjain (például a WPExplorer), valamint közvetlenül a WordPress irányítópultján a WordPress Repository. Bármelyik fülkéjére is képes lesz megtalálni a megfelelő témát a projektjéhez.

Prémium témákat számos témapiacról és témafejlesztőtől meg lehet vásárolni. Prémium WordPress téma kiválasztásakor mindig győződjön meg arról, hogy jó hírű forrásból vásárol, mint például a ThemeForest. Csak végezzen egy kis kutatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy legitim piactér vagy magánszemély, nagy tapasztalattal rendelkezik.

A prémium WordPress témák fejlett funkciókkal fognak rendelkezni, és általában jobb támogatási lehetőségeket kínálnak, mint az ingyenes témák. Ezenkívül gyakran tartalmaznak integrált prémium bővítményeket is, hogy a téma rése szempontjából releváns extra funkciókat biztosítsanak.

Weebly

A Weebly témák mind előre gyártottak, testreszabhatók, és innovatív funkciók széles skáláját tartalmazzák, beleértve a parallax effektusokat, a videó háttér beállításait, az egyedi betűtípusokat és még sok minden mást. A témák egy gombnyomással tölthetők be a drag and drop szerkesztőbe, és képeket és mindet telepíthetnek. Az összes téma ingyenes, érzékeny és modern és frissítő elrendezéseket és látványelemeket mutat be.

A hátránya, hogy a Weebly által biztosított témák száma korlátozott. És ha úgy dönt, hogy webhelyét a Weebly segítségével készíti, akkor csak a megadott Weebly témákat használhatja.

Témák összehasonlítva

Valójában nincs összehasonlítás a WordPress vs Weebly témákkal kapcsolatban. Noha a Weebly számos kiváló minőségű témát kínál, ez nem hasonlítható össze a rendelkezésre álló WordPress témák mennyiségével és változatosságával..

Jellemzők és funkciók

A WordPress vs Weebly szolgáltatások és funkciók meglehetősen lenyűgöző összehasonlítás. Mindkettő rengeteg olyan funkciót kínál, amelyeket a felhasználók szeretni fognak. Ezek nemcsak a lenyűgöző weboldal megtervezésében segítenek, hanem a webhely céljainak elérésében is.

WordPress szolgáltatások és funkciók

Hagyományosan a WordPress funkciót bővítményekkel bővítették. Manapság azonban nem szokatlan, hogy a WordPress témákba integrált, beépített rendeltetési szolgáltatások és funkciók széles választékát találja. A témák kutatásakor figyelmesen nézze meg, hogy mely funkciókkal szállítják őket. Ha a kívánt szolgáltatások nem szerepelnek a listában, telepítenie kell azokat a WordPress plugins segítségével.

WordPress plugins

A funkcionalitás plug-inen keresztül történő telepítésének hátránya a WordPress plugins által nyújtott korlátlan lehetőségek. Bármilyen is legyen a webhely igénye, képes lesz megtalálni a megfelelő WordPress pluginokat, amelyek kiszolgálják őket.

Ingyenes bővítmények megtalálhatók a WordPress Repository, és általában perceken belül telepíthető, és futtatható az Ön webhelyén. Prémium bővítményeket meg lehet vásárolni olyan online piacokról is, mint a CodeCanyon, valamint számos WordPress téma- és plugin-fejlesztőtől.

Weebly beépített szolgáltatások

A Weebly számos beépített funkcióval és funkcionalitással rendelkezik. Mivel ezek integrált eszközök, azonnal kéznél vannak, amikor és amikor szüksége van rájuk. Íme néhány a fejlett funkciók közül, amelyekhez a Weebly platform hozzáférést biztosít …

 • Online diavetítés készítő és galéria – könnyedén létrehozhat saját gyönyörű fotógalériákat és diavetítéseket, használhatja a Weebly fotókönyvtárát, szerkesztheti a képeket, feliratokat adhat hozzá és még sok más.
 • Közösségi megosztás – a blogbejegyzések ütemezése a Facebookon és a Twitterön, hogy a tartalma szélesebb közönség számára elérhető legyen.
 • Videók beágyazása vagy fogadása közvetlenül a webhelyén – Beágyazás a YouTube-ról vagy videofájlok feltöltése a Weebly-be.
 • Egyéni űrlapok – egyedi űrlapokat készíthet és kezelheti a beküldéseket, tartva a kapcsolatot a webhely látogatóival.

A Weebly SEO, eCommerce, analitikai és e-mail marketing eszközöket is kínál.

Weebly Apps

Jellemzők és funkcionalitás

A Weebly App Center számos ingyenes és prémium alkalmazást kínál. A kategóriák közé tartozik…

 • eCommerce
 • közlés
 • értékesítés
 • Társadalmi
 • Webhely eszközök és szolgáltatások

Összességében a Weebly több mint 300 alkalmazást kínál. A témákhoz hasonlóan azonban csak a mellékelt Weebly alkalmazásokat használhatja, harmadik féltől származó alkalmazások és bővítmények nem engedélyezettek.

Jellemzők és funkciók összehasonlítva

Előnyei és hátrányai vannak a WordPress vs Weebly által kínált különféle funkcióknak és funkcióknak. A WordPress témák gyakran számos funkcióval és funkcióval rendelkeznek. És bármi, amire szüksége van, de nem szerepel a témában, telepíthető a WordPress plugins segítségével. A projekthez megfelelő pluginek megtalálása előbb kutatást igényelhet. A rendelkezésre álló korlátlan számú beépülő modul azonban biztosítja, hogy gyorsan képesek legyenek egyedi üzleti weboldalt létrehozni az üzleti igényeik alapján.

A Weebly összes funkciója beépített, azonnal készen áll és egyszerűen használható. A kínált lehetőségek azonban korlátozottak, és bár a Weebly alkalmazások közül választhat, a harmadik fél gyártóinak pluginjait nem telepítheti. Tehát ha a Weebly-nek nincs meg azt, amit szeretne, vagy ha nincs lenyűgözve a választás, akkor semmit sem tehet meg ezzel.

SEO

A SEO-nak minden webhelytulajdonos számára prioritásnak kell lennie. A SEO proaktív szerepvállalása elősegíti a webhely rangsorolását a keresőmotorokban, és növeli a webhelyére érkező forgalom mennyiségét.

WordPress

Yoast SEO

A modern témák többsége teljesen érzékeny és optimalizált a keresőmotorok számára. Számos WordPress plugin is rendelkezik, amelyek segítik a tartalom megfelelő rangsorolását.

Yoast SEO a legnépszerűbb és letöltött bővítmény, és jó okból. A Yoast SEO fejlett XML sitemap funkcionalitást biztosít, teljes ellenőrzést ad a webhely zsemlemorzsa felett, és lehetővé teszi a címek és metaadat-leírások egyszerű hozzáadását az oldalakhoz és a hozzászólásokhoz. Ez a plugin ingyenesen telepíthető és használható, és kötelező minden WordPress webhelyen.

Weebly

Ha a Weebly-t használja webhelyének létrehozásához, SEO-jainak nagy része be van építve. Minden Weebly weboldalon metaadatok, webhelytérkép, SEO-barát HTML formátum és reagáló tervek vannak. Extra SEO lehetőségek is rendelkezésre állnak, ideértve az oldalspecifikus leírásokat, a képeken található alt tag-eket és még sok más. A figyelmeztetés itt az, hogy bármikor, amikor a SEO be van építve, nehezebb lesz átváltani egy másik webhelyplatformra.

A Weebly könnyen követhető utasításokat is nyújt webhelye SEO adatainak fejlesztésére. Ez nagyszerű azok számára, akik még mindig megtanulják, hogyan optimalizálhatják webhelyüket a keresőmotorok számára..

SEO összehasonlítás

A WordPress vs Weebly oldalra nézve mindkettő megvan a SEO-jának. A Weebly SEO-je mind beépített, és egyértelmű utasításokat tartalmaz a webhely optimális optimalizálására vonatkozóan. A WordPress használatával ki kell választania és telepítenie kell egy SEO bővítményt. Azonban, ha ragaszkodik a Yoasthoz, biztos lehet benne, hogy SEO igényeivel gondoskodni fog.

Vevőszolgálat

A magas színvonalú ügyfélszolgálat kulcsfontosságú tényező lehet a teljesen működőképes weboldal létrehozásában. Nagyon sokat segíthet abban, hogy ésszerűen tartsa magát a tervezési folyamat során.

WordPress

A WordPress közösség átfogja a világot, és az internet tele van WordPress blogokkal, súgóhelyekkel és fórumok. Ennek ellenére nincs központi támogató szolgáltatás, amely e-maileket vagy telefonos súgókat kínálna, kivéve ha prémium szolgáltatást vagy témát vásárol.

Ha úgy érzi, hogy egyéni támogatásra van szüksége, akkor érdemes megfizetnie egy prémium témát, mivel sokuk kiterjedt dokumentációval, video oktatóanyagokkal és minden fontos élő csevegéssel vagy közvetlen telefonvonallal érkezik..

Weebly

wordpress.org vs weebly

Weebly lenyűgöző tàmogatò rendszer, így a webdizájn platformján rendkívül pozitív élmény. A drag and drop szerkesztő utasításai mellett hozzáférést kap a közösségi fórumhoz, valamint a csevegéshez és az e-mail támogatáshoz. Azok számára, akik a prémium Weebly Pro és az üzleti terveket választják, telefonos támogatást is kapnak, ha erre szükségük van.

Ügyfélszolgálat összehasonlítva

Mind a Weebly, mind a WordPress magas szintű támogatást kínál. A WordPress sokkal többet írt róla, mint a Weebly. Azonban időt vehet igénybe az interneten való keresés a megfelelő támogatási útmutatók vagy fórumok megtalálásában a projekthez. Ezzel szemben a Weebly rendelkezik a dokumentációval a helyszínen, így könnyen elérhető. És mindkettőnek van egy-egy támogatási lehetősége, de ez többletbe kerül.

WordPress vs Weebly – melyik platform az Ön számára legmegfelelőbb?

Mint láthatja, a WordPress vs Weebly különféle előnyeket és hátrányokat kínál. A választott platform nagyban függ az Ön igényeitől és a projekt igényeitől (bár mindig a WordPress-t választanánk). A Weebly ideális kezdőknek vagy azoknak, akiknek rövid az ideje, vagy akik nem akarják, hogy megtanulják a WordPress használatát. Ha azonban arra törekszik, hogy webhelyét sikeres és jövedelmező üzleti vállalkozássá növelje, akkor a WordPress a jobb választás. Meglepően gyors és könnyű megismerkedni, több ezer téma és beépülő modul létezik a webhely stílusához, és létezik egy olyan közösség (milliókban), akik szeretik egymást segíteni.

Melyik weboldal-készítő vonzza Önt? Kérjük, ossza meg gondolatait a WordPress vs Weebly kapcsán az alábbi gondolatokban …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map