WordPress vs Squarespace: Különbségek és szolgáltatások

WordPress vs Squarespace: Különbségek és szolgáltatások

Új weboldalt tervez, de nem biztos benne, hogy melyik platformot használja? Akkor jöttél a megfelelő helyre. Ebben a WordPress vs Squarespace útmutatóban összehasonlítjuk ezt a két megoldást, hogy megalapozott döntést hozhassunk arról, hogy melyik a legmegfelelőbb a projekthez..


Ma célunk a WordPress és a Squarespace bemutatása – két erőteljes és népszerű webhely-platform. Megvizsgáljuk az árazást, azt, hogy mindkettő házigazdája, a témák vagy sablonok lehetőségei, a testreszabhatóság, a hozzáadott szolgáltatások vagy integrációk, a biztonság és a rendelkezésre álló támogatás.

Készen állsz az induláshoz? Gyerünk…

Bevezetés a WordPress-be

WordPress vs Squarespace

WordPress.org egy népszerű nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amelyhez szoktak több mint 60 millió webhely támogatása. Amikor a cikkben tárgyaljuk a WordPress-t, a WordPress.org-ra hivatkozunk. További információt a WordPress.com-ról és arról, hogy ez mennyiben különbözik a WordPress.org-tól, olvassa el a WordPress.com vs WordPress.org cikket.

A WordPress.org-ot néhány nagy név használja, köztük a Microsoft, a Mercedes Benz, a Walt Disney és a TED Blog. Számos oka lehet annak, hogy a WordPress milyen népszerűségnek örvend, de a megoldás által biztosított ellenőrzés és rugalmasság nagyban hozzájárul. Íme néhány másik legfontosabb tulajdonsága …

 • Ingyenesen használható
 • Több ezer ingyenes és prémium téma
 • Több ezer bővítmény extra funkciók hozzáadására
 • Számos testreszabási lehetőség, beleértve a drag and drop építőket, a témaopciók paneleit és a kódolási lehetőséget
 • Virágzó WordPress közösség
 • A webhely teljes tulajdonjoga és ellenőrzése

A WordPress közösség egy globális entitás, amely folyamatosan dolgozik a WordPress fejlesztésén és fejlesztésén, nem is beszélve az új eszközök és termékek bemutatásáról. Ez biztosítja, hogy a WordPress nemcsak mindig a játék előtt áll, hanem a webhelye is.

Bevezetés a négyzetbe

Squarespace

Squarespace egy all-in-one megoldás, amely webhelyek millióit működteti több száz iparágban. A modern, divatos sablonminták lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy professzionális weboldalakat, gyönyörű portfóliókat vagy nyereséges online áruházakat hozzon létre.

A Squarespace, amelyet Keanu Reeves, Sadie Williams és John Malkovich jelenleg választott platformként használ, ideális megoldás mindenki számára, az alázatos bloggertől kezdve a márkanévig. Számos funkciót tartalmaz, amelyek segítenek egy weboldal megtervezésében, beleértve a

 • Ingyenes korlátlan tárhely
 • Kiváló minőségű infrastruktúra
 • Gyönyörű sablonok
 • Intuitív drag and drop webhelykészítő
 • Csúcstechnológia
 • 24/7 támogatás

Miután elkészítette webhelyét, a Squarespace egy sor marketing eszközt is biztosít, amelyek segítenek a közönséggel való kapcsolatba lépésben, a keresés és a közösségi oldal megismerésében és a következők fejlesztésében:.

WordPress árképzés

Mint már említettük, a WordPress szoftver ingyenesen használható. Az egyetlen szükséges folyamatos költség a tárhely és a domain díjak (a továbbiakban tárgyaljuk). A WordPress szépsége azonban az, hogy fel-le lehet méretezni az igényeinek megfelelően, és ez igaz a pénzköltésekre is.

A WordPress mindent megad, amire szükség van ingyen, a témáktól és a beépülő moduloktól kezdve a vezető generációs és marketing eszközökig. Ugyanakkor fejlett prémium termékek állnak rendelkezésre a WordPress minden aspektusára, és frissítésre érdemes lehet a webhely növekedésével.

Négyzet alakú árképzés

Árazás

A Squarespace egy prémium szolgáltatás, amely folyamatos díjat számít fel havi díj hogy használja a platformját. Négy terv közül lehet választani, kezdve a Személyes – azokra a felhasználóknak szánt terv, akik blogokkal vagy kis weboldalakkal rendelkeznek, és megnövelik a Fejlett terv, professzionális e-kereskedelmi üzletek számára készült.

Minden terv magában foglalja a tárhelyet és az első évek domain díjait, valamint a Squarespace sablonokhoz és a drag-and-drop készítőhöz való hozzáférést, a 24 órás támogatást és még sok minden mást. A fejlett tervek tartalmaznak marketing és e-kereskedelem eszközöket, amelyek lehetővé teszik a jövedelmező vállalkozás növekedését és fenntartását.

A Squarespace 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely lehetővé teszi weboldal létrehozását és a platformon való megbirkózást. Ez egy nagyszerű lehetőség annak kiderítésére, hogy ez a megoldás megfelelő-e Önnek, és azt javasolnám, hogy iratkozzon fel és játsszon körül, ha a Squarespace hosszú távú használatát fontolgatja..

WordPress tárhely és domain nevek

WordPress vs Squarespace: Tárhely

A WordPress szoftver szabadon használható és mindig is lesz. Ez sok vállalkozás számára vonzóvá teszi ezt a lehetőséget, mivel webhelyet hozhatnak létre azzal a biztosítékkal, hogy a webhely költsége nem fog nőni évről évre..

Ugyanakkor a WordPress nem sokoldalú megoldás. Tehát amikor a WordPress-t használja, csak a szoftvert kapja. A domain név regisztrálásához és használatához, valamint a webhely üzemeltetéséhez havi vagy éves díjat kell fizetnie.

Domain név – A legtöbb domain név évente néhány dollárba kerül, és nem fogja megtörni a bankot. A domain nevet számos harmadik féltől származó szolgáltatón keresztül regisztrálhatja (GoDaddy domaint csak az első évben 0,99 dollárért kaphat), és teljes ellenőrzést gyakorolhat a saját domainjére kiválasztott domain felett..

Tárhely – A tárhely révén megkapja azt, amit fizet. A tervek évente néhány dollártól kezdődnek (például a Bluehost csak 2,95 dollár havonta), de nagyobb webhelyeknél, amelyek nagy követésével jár, drágább terveket kell választania, amelyek támogatják a nagy forgalom és a webhely tárolását..

WordPress-specifikus tárhely – A legjobb WordPress-tárhely gyakran a WordPress-menedzsment. Ezt számos legnépszerűbb tárhelyszolgáltatás biztosítja, és ez jó választás, mivel a szerverek különösen a WordPress számára vannak optimalizálva. További információt a webgazda kiválasztásáról a WordPress-webhelyről, olvassa el a WordPress-tárhelynél keresendő cikkben található cikkünkben..

A hostolás fizetésén túl sokféle szolgáltatás és terv található, tehát bármilyen költségvetésre és webhelyre van szüksége, talál valamit, ami illik.

Négyzet alakú tárhely és domain nevek

Mivel a Squarespace egy teljesen felügyelt webszolgáltatás, az összes Squarespace-helyet felhő-tárhelyükön tárolják. Nincs korlátozás a tárhely tárolására vagy a sávszélességre, és a Squarespace saját globális CDN hálózatát használja annak érdekében, hogy a webhely minden felhasználójának gyors töltési időt biztosítson, bárhol is legyen.

A domain neveket a Squarespace oldalon is regisztrálják és vásárolják. A domain SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik, és mindig ugyanolyan mértékben megújítható, és ezzel megkímélheti a nemkívánatos meglepetéseket. Vásárolhat több domaint, és csatlakoztathatja őket a Squarespace-fiókjához. És ha szüksége van rá, akkor könnyen átviheti harmadik fél domain nevét a Squarespace-re.

WordPress témák

WordPress vs Squarespace: Témák

A WordPress vs Squarespace oldalán a WP rengeteg témával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik gyönyörű és stílusos webhelyek létrehozását. Szinte minden modern téma érzékeny, felhasználóbarát, és számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek elősegítik a webhely céljainak elérését.

Ingyenes vagy prémium téma?

A WordPress téma kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Először el kell döntenie, hogy ingyenes vagy prémium témát szeretne-e használni. Az ingyenes WordPress témák megtalálhatók a fejlesztők webhelyein az egész weben. Vagy telepíthet témákat a WordPress Repository a WordPress irányítópultjáról. Ezek a témák jól felépített, biztonságos és könnyen kezelhetők, és ez jó választás a projekttől függetlenül.

A prémium WordPress témák általában fejlettebb funkciókkal rendelkeznek, és gyakran tartalmaznak prémium plugineket a vásárlási díj részeként. Prémium téma vásárlásakor mindig győződjön meg arról, hogy a témát egy megbízható vásárló közül választotta. A WordPress fejlesztői, például a StudioPress vagy az Elegant Themes, jó lehetőség. A ThemeForest egy népszerű témapiac is, amely témák széles választékát kínálja. Itt böngészhet a besorolásokon és az értékeléseken, így jó képet kaphat arról, hogy milyen a téma használata a vásárlás előtt.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy kiválasztott egy ingyenes vagy prémium témát, olvassa el a Ingyenes vagy prémium témájú cikkünket?

Beépített célú vagy többcélú téma?

A WordPress téma kiválasztásakor figyelembe veendő második fő tényező az, hogy választott-e beépített vagy többcélú témát?.

A célra kialakított rést jelentő WordPress témák egyedi célokat szolgálnak, és releváns és specifikus funkciókat tartalmaznak. Például egy beépített célú élelmiszerblog témában valószínűleg szerepel egy receptkészítő, amely lehetővé teszi, hogy a recepteket könnyen olvasható formátumban jelenítse meg webhelyén. A beépített WordPress-téma használata gyors és nagyon egyszerűvé teszi a tervezési és létrehozási folyamatot, mivel az összes szükséges funkció azonnal elérhető.

A többcélú téma megadja az eszközöket, amelyek szükségesek bármilyen típusú webhely létrehozásához. Általában fejlett oldal-készítőket tartalmaz, a többcélú témák lehetővé teszik a webhely bármely és minden részének testreszabását, lehetővé téve egy valóban egyedi webhely megtervezését. Nagyszerű példa a Teljes WordPress téma, amelyet a WPExplorer okos elméje készített.

Jellemzők és funkciók

Az utolsó kulcsfontosságú szempont, amelyet figyelembe kell vennie a WordPress téma kiválasztásakor, hogy milyen funkciókat és funkciókat igényel. Gondosan mérlegelje, hogy mire van szüksége a projektre, és ellenőrizze, hogy elvégzi-e kutatását, hogy megtudja, mi szerepel egy témában, mielőtt vásárol vagy telepít..

Ne felejtse el, hogy kiegészítő funkciók bővíthetők bővítményekkel (a továbbiakban tárgyaljuk). A prémium pluginek külön vásárolása azonban hosszabb távon sokkal költségesebb lehet, mint a prémium témák egyszerű megvásárlása a get-go szolgáltatásból.

Nézze meg a WordPress legjobb témáit bemutató cikkünket, hogy képet kapjon arról, mi van ott.

Négyzet alakú sablonok

WordPress vs Squarespace: Sablonok

A sablonok A Squarespace által kínált szolgáltatások lenyűgözőek (bár nem hasonlíthatók össze a WordPress-szel). Az összes Squarespace sablon szerepel minden tervben. Mindegyiket a díjnyertes Squarespace tervező csapat készítette, és kizárólag a saját platformon való használatra készültek.

A sablonok több kategóriába vannak osztva, beleértve az online áruházakat, a professzionális szolgáltatásokat, a fényképezést, a közösségi és a nonprofit szervezeteket, és még sok más. Minden sablon kiindulási pont, és több száz testreszabható funkcióval bármilyen módon stílusosíthatja.

A Squarespace rendkívül egyszerűen megkönnyíti a megfelelő sablon kiválasztását. Egyszerűen kattintson arra a kategóriára, amely egybeesik az Ön webhelyének résével. Ezután tekintse meg az összes élő bemutatót, ellenőrizve annak kialakítását, elrendezését, szolgáltatásait és felhasználói élményét. Ez segít megérteni, hogy az egyes sablonok mit kínálnak, és hogy a felhasználók hogyan lépnek kapcsolatba az Ön webhelyével.

Ha elégedett egy sablonnal, egyszerűen válassza ki Kezdje ezzel a dizájnnal a jobb felső sarokban, és új sablonja megnyílik a Négyzetben a drag and drop weboldal készítőben. Ha meggondolja magát, bármikor egyszerűen válthat sablonokat.

WordPress testreszabás

Amint azt a Bevezetés részben korábban említettük, a WordPress számos testreszabási lehetőséget kínál. A választott témától függően testreszabhatja webhelyét a témaopciók panelen vagy a WordPress testreszabón keresztül, a drag and drop oldalkészítővel és / vagy a kód hozzáadásával és módosításával.

A WordPress lényege, hogy 100% -ban testreszabható kódolással vagy a megfelelő eszközök telepítésével és használatával. Tehát ha teljes ellenőrzést szeretne a webhely felett, akkor a WordPress a megfelelő választás.

A négyzetterület testreszabása

Weboldal-készítő

A sablon testreszabásához a Squarespace-ben a beépített rendeltetésszerű drag-and-drop webhely készítőjét használja. Ez valójában nagyon könnyen használható és szórakoztató tervezési élményt nyújt. A weboldal készítőjén belül oldalakat adhat hozzá a webhelyéhez, olyan tervezési elemeket adhat hozzá, mint a cím és logó, blogbejegyzéseket írhat, ellenőrizheti elemzéseit, kezelheti a beépített eszközöket és még sok más.

A sablon vizuális elemei a Stílusszerkesztővel módosíthatók. Az egyes sablonok eltérhetnek az elvégzendő stílus-finomításoktól. Általában megváltoztathatja a tipográfiát, a színeket, a háttérképeket, a fejlécet és az oldalsávokat. Van egy CSS-szerkesztő is, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén saját egyedi kódot adjon hozzá.

Nem kétséges, hogy a Squarespace weboldal készítő intuitív, és azok számára, akik korlátozott webfejlesztési tapasztalattal rendelkeznek, ez jó lehetőség lehet. Azonban a testreszabások korlátozottak, és ez frusztrálóvá válhat, különösen a webhely növekedésével.

WordPress plugins

WordPress pluginsA WordPress témáinak megbeszélése során megérintettük azt a gondolatot, hogy válasszunk egy beépített funkcióval rendelkező beépített témát. A modern témák többsége számos beépített funkcióval és funkcióval rendelkezik. De időnként szükség van olyan kiegészítő funkciókra, amelyeket nem a témája biztosít. Ugyanígy, egy adott szolgáltatás szerepelhet a témában, de a webhelynek fejlettebb verzióra van szüksége.

A WordPress szépsége az, hogy a szükséges kiegészítő funkciók gyorsan és egyszerűen hozzáadhatók a WordPress bővítmény segítségével. Több ezer bővítmény érhető el, és minden telepíteni kívánt funkcióhoz mindig számos hasznos bővítmény közül választhat, amelyek jól tudják elvégezni a feladatot. Ez a rugalmasság, amelyet a WordPress nyújt, lehetővé téve a felhasználók számára a szükséges extra eszközök integrálását, felbecsülhetetlen értékű a webhelyek és vállalkozások bővítésében.

Amikor kiválasztja a webhelyéhez megfelelő bővítményeket, feltétlenül végezzen kutatást. Az ingyenes és a prémium pluginek széles választéka megtalálható, így a legjobb hely a keresés indításához a WordPress lerakat vagy CodeCanyon.

Négyzet alakú szolgáltatások és integrációk

A WordPress vs Squarespace oldalról a későbbiekben számos beépített szolgáltatás található, amelyeket felhasználhat. Ezek tartalmazzák…

 • Galériablokkok – Galéria, rácselrendezés, csúszkák és egyebek megjelenítése.
 • Videó hátterek – Adja hozzá a választott videót egy figyelemfelkeltő háttér létrehozásához.
 • Hanggyűjtemények – Töltse fel és ossza meg albumait a webhelyén.
 • Bejelentési sáv (Hello Bar néven is ismert) – Jelölje ki a promóciókat vagy jelenítsen meg híreket a webhelyén.
 • Űrlap-blokkok – adjon hozzá egy űrlapot a látogatói adatok rögzítéséhez, vagy pedig lehetővé tegye számukra, hogy kapcsolatba lépjen veled.

Négyzetbe történő integráció be vannak építve a platformba, és használatra készen állnak. Ez megkímélheti Önt attól, hogy a piacokon navigálnia kell a szükséges kiegészítő szolgáltatások megkereséséhez, majd a pluginek telepítéséhez. A többfunkciós webhely-készítő számára figyelemre méltó a Squarespace által kínált integrációk választéka. Itt csak egy válogatás a kínálatból …

 • Disqus – Használja ezt a fejlett kommentáló rendszert az alapértelmezett Squarespace kommentáló rendszer helyett.
 • Stripe, Apple Pay és Paypal – Többféle módon fogadhatja el a fizetéseket a webhelyén.
 • Közösségi média – Csatlakozzon a közösségi média-fiókokhoz, beleértve a Facebook-ot, a Twitter-t, az Instagram-ot, az iTunes Store-t, a LinkedIn-et, a Tumblr-t és még sok minden mást..
 • Google Fonts és Typekit – Mindkettő beépült a Stílusszerkesztőbe.
 • Az Adobe Creative Cloud Image Editor – lehetővé teszi a képek szerkesztését és javítását közvetlenül a Squarespace-ben.
 • YouTube és Vimeo – Videók beágyazása a webhelyre ezekből a csatornákból.

Másokat is integrálhat harmadik fél által nyújtott szolgáltatások, köztük a Google AdSense, az Etsy, az Eventbrite és a Facebook Pixel. A Squarespace azonban nem nyújt támogatást harmadik féltől származó integrációkhoz, és nem garantálja a sablonokkal való teljes kompatibilitást. A harmadik felek integrációjának lehetősége szintén nem érhető el a személyes tervben szereplők számára, így frissíteni kell.

WordPress teljesítmény és biztonság

Minden egyben WP biztonság és tűzfal

Ha úgy dönt, hogy a WordPress programot használja, akkor a webhely teljesítménye és biztonsága a te felelőssége. A hatékony hosting szolgáltató kiválasztása segíthet, de számos plugint telepítenie kell annak érdekében, hogy webhelye mindenkor biztonságos és zökkenőmentesen működjön..

Biztonság – Telepítse az ingyenes WordPress bővítményt Minden egyben WP biztonság és tűzfal és további biztonsági tippekért olvassa el a WordPress-webhely biztonságának javításáról szóló cikket.

Sebesség – Sokat tehetünk a WordPress webhelyének sebességének javítása érdekében, a webhely frissítésétől kezdve a képoptimalizáló és a gyorsítótárazási bővítmény használatáig. További részletek a WordPress felgyorsításáról szóló cikkünkben találhatók.

Teljesítmény – Azoknak a webhelyeknek, amelyek nagy mennyiségű látogatót fogadnak, vagy nagy mennyiségű médiát tartalmaznak, figyelemmel kell kísérniük a teljesítményt. A webhely mindig gyorsan betöltődik, a média streaming minősége állandóan magas, és az állásidő alacsony? Ha a kérdésre a válasz nemleges, akkor érdemes fontolóra vennie a tartalomszolgáltatási hálózat (CDN) használatát..

A WordPress webhelytulajdonosok számára kötelező a webhely karbantartása mellett figyelemmel kísérni a webhely biztonságát és teljesítményét. Van azonban sok olyan webfejlesztő és ügynökség, akik ezeket a szolgáltatásokat nyújtják, ha inkább kiszervezi ezt a munkát.

A négyzet alakú teljesítmény és biztonság

Mivel a Squarespace egy mindent egyben üzemeltetett megoldás, a webhelyek teljesítménnyel és biztonsági kérdéseivel mindenki gondját viseli. Íme néhány a legfontosabb teljesítmény és biztonsági funkciók közül …

 • A Négyzet alakú partner a DNS-szállítókkal, hogy kiemelkedő forgalomirányítást, megbízhatóságot és rendelkezésre állást biztosítson az Ön számára.
 • A globális Squarespace CDN havonta milliárd találatot kezel.
 • Az összes Squarespace webhely rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, így biztosítva a látogatók kapcsolatait az Ön webhelyével.
 • Fejlett DDoS enyhítő technikákat alkalmaznak a webhely védelmére a rosszindulatú forgalom ellen.
 • A négyzetméretű webhelyeket percenként megfigyelik a világ több mint 20 helyszínéről, a műveleti csoport a nap 24 órájában, a nap 24 órájában készen áll a feltárt eseményekre való reagálásra..

WordPress támogatás

A WordPress.org kiterjedt dokumentáció a saját honlapjukon. Ez azonban alig hasonlítható össze a globális WordPress közösség által megosztott és megvitatott információkkal.

A blogok, mint például a saját, a WPExplorernél, hasznos cikkeket, oktatóanyagokat és útmutatókat kínálnak kezdőknek kezdve a professzionális WordPress fejlesztőkig. Fórumok, általános, ahol kérdéseket tehetnek fel és megoszthatják a problémákat. Sürgetõbb kérdésekkel kipróbálhatja a WordPress karbantartási szolgáltatást vagy bérelhet fejlesztõt.

Azok számára, akik prémium WordPress témát, bővítményeket vagy egyéb eszközöket vásárolnak, az ilyen termékek támogatása gyakran megéri az árát. A személyes e-mailek vagy az éjjel-nappal megjelölt támogatás gyakran nem ritka a drágább termékek esetében, ami elősegítheti, hogy webhelye mindenkor teljes kapacitással működjön..

Négyzet alakú támogatás

Négyzet alakú támogatás

A Squarespace személyre szabott támogatást nyújt azoktól Ügyfélszolgálat. A támogatás 24 órás, hétköznapi élő csevegés vagy e-mail útján történik. Az Segítség Központ tele van népszerű útmutatókkal és témákkal, videókkal és webináriumokkal is, amelyek a Squarespace összes szolgáltatásán keresztül beszélnek, és hogyan tudják használni őket a webhelyen.

WordPress.org vs Squarespace – összehasonlítás

Tehát, most már jól megértjük, hogy mit kínál mindkét platform. De hogyan mérik egymást? Vessen egy pillantást az összehasonlítás legfontosabb területeire …

WordPress vs Squarespace – Árképzés

A WordPress egy ingyenes megoldás, amelynek egyetlen folyamatos havi költsége a tárhely és a domain név regisztráció. Rengeteg prémium eszköz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a kívánt módon méretezze webhelyének funkcionalitását. Alapvetően a WordPress egy „annyit vagy annyit fizet, amennyit csak szeretne” típusú üzlet.

Összehasonlításképpen: a Squarespace használatához havi tervet kell választania. És ha egy csúcskategóriás tervet választ, idővel ez költségekbe kerül. De a kínált eszközök, támogatás és beépített szolgáltatások jó ár-érték arányt eredményeznek a Squarespace-en.

WordPress vs Squarespace – Témák, sablon és szolgáltatások

A WordPress több ezer ingyenes és prémium témát és bővítményt kínál beépített és telepíthető funkciókkal és funkciókkal. Bármelyik extrát felveszi webhelyére, a WordPress kiszolgálja a projekt igényeit. Ez nagyszerű platformot jelent a weboldalak számára, hogy idővel növekedjenek és fejlődjenek.

A Squarespace sablonok, szolgáltatások és integrációk lenyűgöző választékát is kínálja. Különösen a többi minden egyben platformon, például a Wix és a Weebly, összehasonlítva a Squarespace jóval megelőzi a versenyt. Még mindig korlátozódik a Squarespace korlátozásaira, és nem fogja megtalálni ugyanazt a rugalmasságot, amelyet a WordPress nyújt.

WordPress vs Squarespace – testreszabás és egyszerű használat

A WordPress kevés kézzel kezeli a testreszabást. Ez a platform a webhely végső irányítását teszi lehetővé. Ennek hátránya azonban, hogy nem biztosítja ugyanolyan könnyű használatot, mint a Squarespace, és meredek tanulási görbével rendelkezik a kezdők számára.

A Squarespace-en több korlátozás van, de az intuitív drag-and-drop weboldal készítője és a beépített funkciók révén a weboldal tervezése gyors és szórakoztató élményt jelent..

WordPress.org vs Squarespace – Támogatás

Mind a WordPress, mind a Squarespace erős támogatási hálózattal rendelkezik. A Squarespace támogatása központosabban működik, egy külön Súgó és az Ügyfélszolgálat segítségével. Ez megfelelő lehet a kezdőknek, vagy azoknak, akik szeretik, ha kéznél vannak egy-egy támogatás és biztosítás.

A WordPress.org önmagában nem kínál egy-egy támogatást, bár gyakran elérhető a prémium termékcsomagok részeként. A WordPress közösség hatalma azonban biztosítja, hogy bármi legyen is a problémája vagy kérdése, online megtalálja a választ. A támogatás rendelkezésre áll – lehet, hogy meg kell keresnie.

Záró gondolatok a WordPress vs Squarespace-ről

Mindkét platform lehetővé teszi gyönyörű, professzionális és felhasználóbarát webhelyek létrehozását. Tehát a választott megoldásnak kizárólag a saját és a webhely igényeitől kell függnie. Vegye figyelembe költségvetését, az esetleges időkorlátozásokat, a személyes webes tervezési készségeit, és különösen fontos a projekt hosszú távú törekvéseit.

WordPress vs Squarespace – melyiket választja a projektéhez? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map