WordPress vödörlista: 30 dolog a WordPress-szel mielőtt meghal

WordPress vödörlista: 30 dolog a WordPress-szel mielőtt meghal

A vödörlistám tetején a Fülöp-szigetek látogatása, mert egy liter bor 195 pesóért (3 dollárért) származik, és Matt szerint a denevérek széles nappali fényben repülnek ki a szállodákból. Ezután meleg levegős léggömbön megy fel. Mi van a vödörlistádban? Remélem, hogy jobb tételek vannak a neked, mint nekem. Ezenkívül figyelted is Bakancslista Morgan Freeman? Tudod, hogy jó lesz, ha Morgan benne van ��


A félelem az az érzés, mely akkor érzi magát, amikor egy nap eszébe jut, akkor biztosan meghal. Reméljük, hogy ez a nap nem lesz a közeljövőben, mert egy biztató lista a 30 dologból, amelyeket a WordPress-rel megtehet, mielőtt vödörbe dobnád. Biztosíthatom, nem volt más módja annak, hogy megkerüljék ezt a nagyon tabu témát, de örülök, hogy ezzel átjöttünk.

Most a lédús részhez. Vegye ki a vödörlistáját (ha van ilyen), és adjon hozzá néhányat ezekből a dolgokból, amelyeket a jó WordPress programmal megtehet, mielőtt a ravaszkormányozóval randizna. Elég sajtos? Fiú, ez olyan, mintha itt tojáshéjon sétálna mindezekkel a beszélgetésekkel – oké, megállok. Nézzük tangót, barátom, az élet túl rövid.

Contents

1. Indítsa el a WordPress Blogot

Talán még nem áll készen a WordPress webhely létrehozására. Mi lenne egy apró bloggal a vizek tesztelésére? Bármilyen témát megírhat a nap alatt. A blog nagyszerű módja annak, hogy behatoljon a WordPress magával ragadó világába. Csodálatos az is, ha bemutatja képességeit – olyasmi, mint egy portfólió. Még egy ingyenes blogot is indíthat a WordPress.com webhelyen, és amikor érett az idő, lépjen át a saját üzemeltetésű WordPress oldalra..

2. Hozzon létre egy WordPress webhelyet

Igazán gyors. Ha nincs WordPress-webhely, mit vársz? Még soha nem volt jobb idő a webhely létrehozására a WordPress segítségével. Ez már nem csupán blogplatform – a WordPress id az üzleti élet számára hatalmas számú webhelyet bocsát ki, beleértve a világhírű márkákat. Az online jelenlét nélküli vállalkozás sok lehetőségből hiányzik.

3. Napilapot küld egy hónapra

Könnyebben mondani, mint megtenni, ha egy cikket napilapon elküldni a WordPress blogjába, ez nem könnyű feladat. Ugyanakkor ez nagyon is kivitelezhető. Szüksége van szerkesztői naptárra és időre az íráshoz. Mindannyian csodáljuk a friss tartalommal rendelkező blogokat, tehát írjunk és egy hónap múlva folytassuk a munkát. Ezt hozzáadom a vödör-listámhoz.

4. Hozzon létre egy vírusos WordPress-üzenetet

Soha nem tudhatod, hogy egy üzenet addig vírusos lesz, amíg meg nem történik. A vírusos elterjedés különböző dolgokat jelenthet különböző emberek számára, de végül új forgalmi forrásokat fog létrehozni a webhelyén. A legjobb, ha arra koncentrál, hogy annyi értéket nyújtson, amennyire az emberileg lehetséges, a hozzászólásaival és az olvasók szívesen megosztják egymással.

Egy WordPress-hez kapcsolódó bejegyzésem körülbelül 4K Facebook-os részvényt kapott, és ez olyan közel áll a vírusos hozzászólásokhoz, mint valaha. Még mindig kidolgozom a férfiasság képletét (és esetleg megoszthatom az eredményeket egy jövőbeli bejegyzésben), mert őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy hogyan alakult ki ez.

5. Optimalizálja a WordPress oldal betöltési sebességét

A lassan betöltő webhelyek bűzlik. Folyamatosan foglalkozom webhelyeim sebességével, mert ez a dolog nagyszerű a felhasználók megtartására és a Google keresési rangsorolására. Meg kell tennie valamit a terhelési sebességgel kapcsolatban is, mert a gyors helyek ringatnak. De ne aggódjon, a WordPress felgyorsításáról szóló útmutató rengeteg ötletet tartalmaz a webhely optimalizálásához..

6. Vegyen 1000 látogatót egy WordPress webhelyre 2 hét alatt

Mindannyian álmodunk olyan webhelyek birtoklásáról, amelyek óriási követést vonzanak. A célzottabb forgalom több lehetőséget jelent az Ön számára. De mi a fenébe vezet több olvasót a WordPress webhelyére? Minden nagyszerű tartalomra, a WordPress SEO-re és a megfelelő promócióra vezethető vissza.

7. Készítsen e-mail listát a WordPress segítségével

Hihetetlenül könnyű feltörni, az üzleti vállalkozásának elsődleges fontosságúnak kell lennie, hogy az emberek feliratkozzanak az e-mail listájára. És a WordPress e-mail marketing beépülő moduljainak és az Ön rendelkezésére álló szolgáltatásoknak köszönhetően nem kell még érmét fizetnie a levelezőlista létrehozásához.

8. Válasz egy támogatási jegyre a WordPress fórumokon

A WordPress mögött álló hatalmas közösség a platform legnagyobb erőssége, és te is részese lehet ennek. Hogyan? Azáltal, hogy egyszerűen segítséget nyújt a támogatási fórumokon. A felhasználók minden nap mindenféle kérdést feltesznek a WordPress fórumokon. Javítsa az életét valaki számára odakint, és kölcsönözze szakértelmét és tapasztalatait.

9. Próbálja ki a WordPress BETA verziót

Mielőtt a WordPress bármely verziója megjelenik, sok munka megy a tesztelési folyamatba. Ez természetesen biztosítja a hibák elkapását és eltávolítását jóval azelőtt, hogy az újabb verzió leszállt. A legjobb az, ha nem kell kemény WordPress fejlesztőnek lennie ahhoz, hogy részt vegyen a BETA verziók tesztelésében.

10. Hozzájáruljon a WordPress Core programhoz

A WordPress egy nyílt forráskódú projekt, amelyet a fejlesztők hozzájárulása tesz lehetővé a világ minden tájáról. Ha webfejlesztési készségei valami, amiről otthont írhatnak, a WordPress lehetőséget ad a világ megváltoztatására, egy sor sorban. A WordPress-nek mindegyikre szüksége van, tehát ne tartsuk vissza, csak használja az útmutatóikat hozzájárul a WordPress maghoz.

11. Ingyenes WordPress webhely készítése

Ha vesz és vesz még néhányat anélkül, hogy visszaadná, egyszerűen önző vagy. Ha weblapokat épít az ügyfelek számára, akkor valószínűleg már elég pénzt keres, tehát miért nem adja vissza? Készítsen ingyenes WordPress webhelyet egy barátjának, jótékonysági szervezetnek vagy a helyi gyülekezetnek / mecsetnek stb. Meg nem fogom ölni, ígérem. Valójában az ön javára fog működni.

12. Adománygyűjtés a WordPress használatával

Sok blogger ezt már sokszor megtette. A WordPress felhasználók lelkes sokat jelentenek, és Önnek nem szabad vért fizetnie, hogy összegyűjtsön pénzt és a közösségi finanszírozást az Ön érdekelése miatt. Ennek fényében szeretnék több könyvet megkapni afrikai gyerekeknek, mert az írástudatlanság itt a tetőn keresztül történik. Adományozhat egy vagy két könyvet? Talán meg tudunk dolgozni valamit.

13. Hozzon létre egy WordPress tanfolyamot

Emlékszel arra a dologra, amelyet megemlítettünk egy blog indításáról? Ha egy ideig blogol valamelyik területen, sok ismeretet szerez és szakértővé válhat a saját területén. Sok blogger továbbra is tekintélyes szereplővé válik a réseiben, majd létrehoznak egy WordPress tanfolyamot vagy e-könyvet. Add el ingyen, vagy töltsd fel – nem számít.

14. Csatlakozzon a WordPress közösséghez

Mi lenne jobb módja annak, hogy többet megtudjon a platformon, mint hogy hasonlóan gondolkodó személyekkel lógjon ki? Az interneten millió és egy WordPress közösség található, ahol megismerkedhet a legújabb eseményekkel, kapcsolatba léphet más WordPress felhasználókkal és egyszerűen fantasztikus lehet – csak nézd meg a WordPress meetup oldal, hogy megnézhesse, mi közel áll hozzád.

15. Vegyen részt / szervezzen egy WordCamp programot

Csak másnap gondolkodtam egy a WordCamp az otthoni városomban, mivel sok ember nem ismeri a WordPress-et itt. Igen, tudom. De az embereim nem is tudják (és nem is fogom elhinni), hogy online megélhethetnek. És országként évente csak egy WordCamp eseményünk van.

Tudnak-e az emberek szülővárosában a WordPress-ről? Talán így változtatja meg a közeli emberek életét. Ha nem zavarja a WordCamp szervezését, akkor talán részt vehet a következő városban, városában vagy országában.

16. Szerezze be a WordPress Swag-t

Amikor részt vesz a következő WordPress eseményen a régiójában, keresse meg a gyönyörű WordPress szajhát. Igen, ne használja a WordPress márkás pólót minden nap egy hónapig, ha szüksége van WordPress tetoválásra (állandó vagy ideiglenes). Még saját WP-szalagot is készíthet (hello szobrászok és 3D nyomtatási rajongók), tehát az ég itt a határ.

17. Készítsen önmagáról selfie-t Matt Mullenwegdel

Matt Mullenweg a WordPress alapítója. Sokat utazik, hogy részt vegyen a WordCamps és csúcstalálkozók szerte a világon. Egy közeli városba jön? Vegyen részt már az átkozottul, és kérje meg Matt-t, hogy mosolyogjon a fényképezőgépén. Lehet, hogy egy nagyszerű beszélgetés kezdete is.

18. Tanulja meg a WordPress fejlesztését

Vásároljon könyveket, tanfolyamokat és olvassa el a WordPress blogokat. Tanuljon meg minden nap valamit a WordPress-ről, és meg fog lepődni, hogy mennyi tudást tud felszerezni rövid idő alatt. Különösen a WordPress fejlesztési képességei hihetetlenül értékesek ebben az időben és korszakban.

19. Hozzon létre egy WordPress témát

Az egyik terület, amelyre hatással lehet a WordPress témák. Vannak olyan témák, amelyek például süteményeket árusítanak, és mivel egyre több ember veszi igénybe a WordPress-t, óriási potenciál rejlik a témák körüli üzleti vállalkozás létrehozásában. Még ha el is készít egy fantasztikus WordPress témát, ez ajtót nyit a lehetőségek világában.

Megosztjuk a saját ingyenes WordPress témáinkat itt a WPExplorer webhelyen, de a freebieideket beküldheti a WordPress.org webhelyre, valamint más webhelyeket is. Ezenkívül rengeteg nagyszerű piactér található a prémium WordPress témákhoz, mint például a Themeforest, a Creative Market, a Template Monster és a többi!

20. Hozzon létre egy WordPress beépülő modult

A WordPress bővítmény létrehozása egy másik módja annak, hogy a WordPress iránti szeretetedre építjünk, feltéve, hogy megismerjük a kódot. Sőt, számos oktatóprogram megmutatja, hogy pontosan hogyan kell felbukkanni olyan csodálatos plugineket, mint a profik. Szüksége van egy szolgáltatásra a WordPress webhelyén? Lehet, hogy a plugin létrehozása csak a válasz. Ki tudja, valaki más hasznosnak találhatja az Ön alkotását.

21. Indítson el egy WordPress témát vagy Plugin Shop-ot

Ha fejlesztő, aki témákat és / vagy bővítményeket készít, akkor érdemes ezeket maguknak eladni. Miért nem nyitja meg a boltot? Fizetni kell a WordPress témák és beépülő modulok ismerete mellett, és néhány kulcsfontosságú ember (vagy akár egy csapat, ha úgy dönt) segítségével elindíthatja saját piacát, mint például a Pippin az Easy Digital Downloads segítségével. A szenvedély minden az üzleti életben.

22. Keresse meg első 1000 dollárját

Legyen szó a WordPress bloggingról, webdesignról, tanácsadásról, témákról vagy valami másról, 1000 dollár dollárt kereshet a WordPress használatával anélkül, hogy hátrahajolna. Sok vállalkozó milliókat szerez a WordPress segítségével, szóval csak ragaszkodjon hozzá.

23. Nyerjen a WordPress SEO webhelyen

Ha már van egy WordPress webhely vagy blog, nem szeretné, ha a SEO kulcsszavai jól rangsorolnának? Izgalmas látni, hogy tartalma megjelenik a Google első oldalán. Ráadásul több forgalmat jelent az Ön számára, tehát mindenki számára hasznos helyzet. Kihívásnak tűnik ez a SEO üzlet, de csak napról napra munkálkodva (egy kis könyökzsírral) javíthatja a WordPress SEO-t.

24. Tekintse át a kedvenc WordPress témát

Egy olyan terület, amelyet szeretnék a jövőben is áttekinteni, a WordPress témák áttekintése (és több ezer van ezren felül) nagyszerű módja annak, hogy visszaadjuk a közösségnek. Megkönnyíti a kezdőknek és a tapasztalt felhasználóknak egyaránt, hogy megtalálják az igényeikhez legmegfelelőbb WordPress témát.

25. Vendég Blog egy nagyobb WordPress kiadványban

Nem szabad a vendég blogját kizárólag személyes haszon érdekében, azaz visszacsatolás céljából megszerezni. A vendégblogolás nagyszerű módja az oktatásnak és a közönség elérésének, bárhol is legyenek. Ha szerepel a népszerű WordPress blogban, megjelenik a szükséges expozíció. Ez erősíti a márkáját is, és tartja az ügyfelek jövőjét, tehát ne csak koncentrálj a blogodra.

26. Kövesse a híres WordPress szakértőket

A WordPress közösségekről szóló fenti cikk felépítéséhez lépést tarthat a görbe előtt, ha követi a WordPress szociális média szakértőit. Ezek a srácok általában megosztják a legfrissebb híreket, tippeket és sok egyéb tanácsot, amelyek minden nap hasznosak lehetnek.

27. Díszítse a munkaterületét a kedvenc WordPress témájával

Melyik a kedvenc WordPress témája? Sok kedvencem van, de ez csak én. Van egy dolgom a vörös szín adott árnyalatához, tehát a munkaterületen nevetséges mennyiségű vörös tónus van. A feleségem azt gondolja, hogy őrült vagyok, de szükségem volt a munkahelyemre, hogy tükrözze a következő WordPress-alapú webhelyem – amely rengeteg vörös és arany árnyalatot tartalmaz..

Lehet, hogy még akkor is, ha egy hétre van szüksége, díszítheti irodáját, hogy tükrözze a kedvenc WordPress-témát – vagy ami még jobb – a WordPress-webhelyet.

28. Készítsen egy WordPress-barátot

Több, a WordPress-szel dolgozó emberrel találkozom, mint offline. Tudom, hogy valószínűleg azt gondolod, hogy ennek a srácnak nem létezik társadalmi élete. Nos, időm nagy részét online írással, kutatással és ezzel foglalkozom. Bár nem vagyok pontosan az, amit valódi majomnak neveznél, annyira barátokat hoztam online a WordPressnek köszönhetően. Néhányan személyesen találkoztam, de ez még folyamatban lévő munka.

29. Legyen szakértő a WordPress programban

Legyen az a srác vagy lány, akibe az emberek mennek, amikor csak szükségük van egy WordPress szakértőre. Csak annyit kell tennie, hogy merüljön a pillanatban, és tegyen meg mindent a WordPress-szel. Mindenképpen folytasson többet a választott függőlegesről. Legyen szó blogolásról, fejlesztésről, teljesítményről, migrációról – váljon szakértővé egyetlen WordPress területen. A jutalom elképesztő.

30. Ossza meg ezt a WordPress hozzászólást!

A megosztás gondoskodik, ezért kérjük, ne csak olvassa el ezt a bejegyzést, és hagyja el a szokásos módon. Legalább egyszer végezzen valami mást, és ossza meg ezt a hozzászólást barátaival és családjával. Soha nem tudhatod, kinek kell látnod ezt az inspiráló darabot, ha ezt mondhatom magam. Lehet, hogy ezt egy vírusos poszttá tesszük, és beszélhetünk róla abban a jövőbeli postában, amelyet már említettem.

Záró megjegyzések

Valójában ne hagyja el anélkül, hogy megnyomná a megosztási gombot. Ez a legkevesebb, amit a WordPress-szel meg lehet tenni �� De ez csak egy 30 dolog, amelyek a WordPress-rel kapcsolatosak – ez még sok minden más! Milyen dolgokat csinál a WordPress-szel?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map