WordPress Toolkit: WordPress források a felhasználók és fejlesztők számára

Függetlenül attól, hogy felfedezte a WordPress-t, vagy az örökkévaló platformot használja, az ebben a bejegyzésben a közzétett források nagyszerű kiegészítéseket tesznek a WordPress eszközkészletéhez. Annak érdekében, hogy a post könnyen emészthető legyen, hét részre bontottuk:


 1. WordPress Blogok
 2. WordPress bemutató webhelyek
 3. WordPress Books
 4. WordPress plugins
 5. WordPress téma források
 6. WordPress tárhely
 7. Extra WordPress erőforrások

További beszéd nélkül tegyünk néhány szót az egyes szakaszokba. Élvezze és ne felejtse el megosztani véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban!

WordPress Blogok

Az Internet a WordPress blogok óceánja, amelyek a kezdőknek és a haladó WordPress felhasználóknak egyaránt megfelelő témákat tárgyalnak. A következő blogok közül néhány a legjobb WordPress blog itt található:

wpexplorer-logoWPExplorer

Nos, azt kellett volna kitalálnia, hogy nagyszerű WordPress erőforrás vagyunk. Itt, a WPExplorernél mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden nap friss, kiváló minőségű tartalmat biztosítson Önnek. Akár kódolási tippeket, ajánlott bővítményeket keres, akár új WordPress témát keres, érdekli őket.


hatalmas-Maga-logoWordPress Smashing Magazine

Kérdezzen bármilyen WordPress fejlesztőtől (vagy webes tervezőtől), és nekik lesz valami jó mondani a Smashing Magazine-ra vonatkozóan. A magazinnak külön WordPress kategóriája van, amely rengeteg hasznos WordPress tartalmat tartalmaz. Ez egy nagyszerű forrás mindenkinek, aki meg akarja tanulni a WordPress fejlesztésének alapjait.


codepoet-logoCode Poet

Ha elég régóta ismeri a WordPress-t, akkor találkoznia kell a „Code is Poetry” kifejezéssel (vagy idézettel). Nem? Nos, ebben a tekintetben egyébként nem számít. A Code Poet hatalmas és fantasztikus erőforrás minden WordPress fejlesztőnek és felhasználónak. Az Automattic összefoglalója, a Code Poet sok WordPress-hez kapcsolódó témát kínál, beleértve a WordPress SEO-t, a biztonságot, a pluginokat, a témafejlesztést, az írást és másokat.


Torque_Facebook_Icon-580x580Nyomaték (WP Daily)

A WP Daily (Torque Mag néven is ismert) a WordPress világának legújabb eseményeinek gyűjteménye. A srácok mögött futottak 8bit és Szabvány téma, A WP Daily a WordPress hírek és inspiráció forrása. Mindenféle WordPress-hírt kap a közösségi szakértőktől és egy kiterjedt archívumrészről.


wp-motor-logoWPEngine Blog

A WPEngine, a híres WPEngine által kezelt WordPress tárhely mögött álló srácok, egy találékony blogot működtetnek, amelyet Austin Gunter irányít. A blog többek között informatív cikkeket tartalmaz a WordPress optimalizálásáról.


WordPress bemutató webhelyek

Míg a WordPress blogja tippeket, cikkeket és néha oktatóanyagokat nyújt a WordPressről, vannak más WordPress webhelyek, amelyek a WordPress oktatóprogramjaira szakosodtak (vagy kissé specializálódtak). A következő webhelyek bemutató fejezeteket tartalmaznak a WordPress számára:

wprecipies-logoWPRecipes

Szeretne javítani a WordPress webhely funkcionalitását? Ha igen, akkor a WP Recipes a látogatni kívánt WordPress bemutatóhely. A WP Recipes egyszerű és gyors WordPress tippeket és oktatóanyagokat kínál a WordPress platform funkcionalitásának javításához.


wptuts + -logoWPTuts+

A WPTuts + a hatalmas Tuts + hálózat WordPress kiterjesztése. A Tutsplus egyike azon számtalan projektnek, amelyet az Envato, Inc. hozott nekünk. Japh Thompson – a neves WordPress rajongó – irányítása alatt a WPTuts + a legkiválóbb WordPress oktatóanyagokat, útmutatókat, képernyőképeket, cikkeket stb. Biztosítja..


wpmudev-logoWPMU

A WPMU a WordPress fejlesztők és szerzők otthona, akik sokat osztanak meg a WordPressről. A James Farmer által üzemeltetett blog számos hasznos WordPress-tippel és útmutatóval osztozik. Szintén a webhely ad otthont a legcsodálatosabb WordPress témákhoz és pluginekhez, amelyekhez prémium tagságuk révén teljes hozzáférést lehet elérni..


wpbeginner-logoWPBeginner

A WPBeginner a Syed Balkhi tulajdonában és irányításában áll, és a WordPress oktatóanyagok széles skáláját kínálja. Ezenkívül nyugodtan nézze meg a WPBeginner programot, ha WordPress videókat és ajánlatokat keres.


Siteground-logoSiteGround

A legismertebbek a csodálatos tárhelyszolgáltatásukról, és nagyon megfizethető áron kínálnak menedzselt WordPress-tárhelyet, de a SiteGround rendelkezik egy külön oktatóanyaggal, amely a WordPress-t tartalmazza. Néhány dolog, amelyet a SiteGround-nél megtanulhat, ideértve a WordPress témák testreszabását, a WordPress biztonságának javítását és még sok más, az ingyenes WordPress video oktatóprogramokon kívül.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening elkészítette a WebsiteSetup.org oldalt, hogy bárki számára – a bloggerektől az üzleti tulajdonosokig – elkészítsék saját webhelyüket anélkül, hogy meg kellett volna tanulniuk a kódot. Az útmutató nagyon részletes, mégis nagyon könnyen követhető – még akkor is, ha nem vagy nagyon műszaki. Nézzen meg néhány útmutatót arról, hogyan lehet weblapot létrehozni a WordPress, a Drupal és a Joomla használatával (Igen, ingyenesek!).


WordPress Books

A WordPress születése óta tíz (10) évvel ezelőtt számos szerző / fejlesztő kiadott könyveket, amelyek a WordPress-re vonatkoznak. A témák a WordPress alapvető ismereteitől a WordPress fejlesztésével kapcsolatos speciális témákig terjednek. A következő WordPress könyvek egy nyilvánvaló okból bekerült a listánkba. Mindegyik tiszteletreméltó szerzők minőségi WordPress-forrása ��

wordpress-to-goWordPress To Go: Hogyan készítsünk egy WordPress webhelyet a saját domainjén, a semmiből, még akkor is, ha teljes kezdő vagy

Kétszáz (200) pozitív véleményével (az írás idején) és az 5-ből 4,4 besorolással a Sarah McHarry által készített WordPress To Go jelenleg a legegyszerűbb, de praktikus WordPress-könyv az interneten. A könyv tisztában van az „… más internetes útmutatók zsargona és gobbledygookja” kifejezéssel. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ez a # 1 Amazon bestseller a Kindle-on.


hatalmas-wordpressSmashing WordPress: A blogon túl

Smashing WordPress: A Thord Daniel Blogden Herengren blogján túl a kívánt könyv, ha azt akarja, hogy “… építsenek bármit a WordPress-be”. A könyv segít a WordPress projektek létrehozásában a SEO számára, a WordPress platform integrálásához a közösségi médiához, e-kereskedelmi webhelyek, galériák, űrlapok, egyedi témák, bejelentkezési űrlapok és egyebek létrehozásához. Smashing WordPress: A Blogon túl a könyv, amelyre szükség van, hogy a legtöbbet hozza ki a WordPress webhelyéből.


wordpress-plugin-devProfesszionális WordPress beépülő modul fejlesztése

Saját WordPress pluginokat szeretne írni? Ön egy plugin-író, aki fejleszteni szeretné képességeit? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, a Professional WordPress plugin fejlesztése bemutatja, hogyan lehet kiterjeszteni a WordPress pluginokkal, majd bemutatja, hogyan kell saját WordPress pluginokat kifejleszteni. A Brad Williams, Ozh Richard és Justin Tadlock szerzője a gyakorlati megközelítést kínálja az olvasók számára a WordPress bővítmények létrehozásához. Kódmintákkal és részletes illusztrációkkal megkönnyíti a pluginek készítését.

“Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki az első [WordPress] plugin létrehozására gondol.” – Andre J. Bales

A könyv 5 csillagból 4,8 besorolást kapott, és csak 28 dollárért kapható.


wordpress-for-bábukWordPress bábukhoz

Lisa Sabina Wilson és Matt Mullenweg (igen, a WordPress ő) WordPress For Dummies számára fantasztikus útmutató mindenkinek, függetlenül attól, hogy éppen elkezdi az első blogját, vagy egy másik blogplatformról költözik a WordPress oldalra. A könyv könnyen érthető, és teljes mértékben kihasználhatja a WordPress rugalmasságát és használhatóságát. Ez az útmutató, amellyel ki kell használnia a WordPress kínálta lehetőségeket.


wordpress-design-devProfesszionális WordPress: Tervezés és fejlesztés

Brad Williams, David Damstra és Hal Stern könyve, amely 4,4-ből 5 csillaggal rendelkezik, rendkívül elismert forrás mindenkinek, aki WordPress webhelyeket szeretne kifejleszteni. A könyv olyan témákra terjed ki, mint például: HTML5, CSS3, JavaScript, egyedi posta típusok, egyedi taxonómiák, multisite stb. A könyv további kódmintákat tartalmaz, amelyeket letölthet a könyv webhelyéről..

Ha többet szeretne, ellenőrizze, hogy induláskor mi a -ból a WordPress legjobb erőforrásait tartalmazza-e.

WordPress plugins

A múltban számos prémium és ingyenes bővítményt lefedtünk. Szeretném, ha a WordPress plugins oldalunkon megtalálnánk a legjobb plugin-eket szinte mindenről.

WordPress téma források

Meglehetősen felfelé haladó feladat lehet egy minőségi témát választani, mivel olyan sok szórakoztató üzlet található az interneten. A múltban már írtunk a legjobb WordPress tématagságokról, és az összes következő tematikus üzlet jól megalapozott, amelyek közül néhányról már korábban beszéltünk.

Elegáns-témák-logoElegáns témák

Az Elegáns témák ad otthont az interneten található legszebb prémium WordPress témáknak. Az Elegáns Témák legismertebbek témáik csillagrendezésével, fejlett funkcióival és dedikált támogatásával. Legújabb témájuk, a Divi, kiváló választás szinte bármilyen weboldal számára, és jelenleg egy nagy frissítéssel dolgoznak, hogy még több funkcióval bővítsék ezt az átfogó témát. Nyolcvanhét (87) prémium témájuk van, és a teljes ár 69 dollár.


themify-logoThemify

Themify szerint célja: „… hogy segítsenek a nem kódolóknak futni a földön”. A Themify szokásos drag and drop keretrendszere lehetővé teszi „… a témákhoz való gyors testreszabást anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódot: egyszerűen módosítsa a téma beállításait és stílusait a Beállítások panelen”. A Themify keret gyönyörű, szakszerűen kódolt és olyan funkciókat tartalmaz, mint például az egyedi kütyü, a Drag & Drop Builder és a rövid kódok. Ezenkívül könnyű testreszabni, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Mi több? A Themify gyönyörű, modern és kedvező árú témák gyűjteményét kínálja, amelyek segítenek az üzlet gyors felállításában. Plusz, hogy a Themify kuponnal 20% -kal büszkélkedhet webhelyünkön, ami ezt még jobb vételré teszi.


genesis-logoGenesis WordPress témakeret – StudioPress

A Genesis – az egyik legjobb WordPress témakeret az interneten – biztosítása mellett a StudioPress a témák hatalmas gyűjteményét kínálja, beleértve a harmadik felek témáit. A StudioPress srácai megismertették magukat a prémium WordPress témájú résekben, mivel kínálatuk semmi esetre sem áll el a kiváló minőségről. Míg áraik egy kicsit magasabbak, mint a többi témájú lehetőség, ott sokat kapsz pénzedért és egy olyan minőségi keretrendszerből, amelyre építhetsz. A Genesis kiválóan indul új webhely létrehozásakor.


ThemeForest-logoThemeForest

Az Envato része, a ThemeForest több mint tizenhárom ezer (13 000) WordPress témát és sablont kínál, 3 dollárral kezdve. Igen, ezt olvastam jól. 3 dollár. Ne csavarja össze, a webhely a web WordPress-témáinak néhányat kínálja. A ThemeForest hatalmas számú WordPress fejlesztőnek ad otthont, köztük a WPExplorer-t is. Ez egy nagyszerű forrás a professzionális témákat kereső WordPress-felhasználók számára, valamint a fejlesztők számára, akik pénzt keresnek a témák ajánlására / eladására.

WPExplorer témák

Itt található a prémium témák széles körű gyűjteménye (amire nagyon büszkék vagyunk). Ne vegye figyelembe a szót, bátran nézze meg kézzel készített WordPress témáinkat. A minőségi kódra épülő témákat készítünk, a kívánt funkciókkal, megengedhető áron és a Themeforest Elite szerző legmagasabb szintű támogatásával. A legkelendőbb Total WordPress téma a munka nagyszerű példája. Ez a rendkívül rugalmas téma tökéletesen illeszkedik vállalkozások, szabadúszók, fotósok, bloggerek és mindenki számára. Nézd meg!

WordPress tárhely

Mint WordPress felhasználó, jó hostra van szüksége a webhelyéhez. Egy jó internetes házigazda biztosítja a nyugalmat, amelyre szüksége van egy sikeres WordPress projekt létrehozásához (a WP Engine programot használjuk az Explorerben, és szeretjük a házigazdát, mivel webhelyeink mindenki számára gyorsan működnek). Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb forrásokat a legjobb WordPress host kiválasztásához:

 • WordPress tárhely: Hogyan válasszuk ki a legjobbat?
 • Amit tudnia kell a kezelt WordPress tárhelyről
 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő WordPress tárhelyet
 • WordPress tárhely
 • Ön hosting szolgáltató? Tekintse meg ezeket a WordPress tárhely témákat!

További WordPress-források

Ez a szakasz összefoglalja a WordPress egyéb forrásait, amelyekre ez a bejegyzés nem terjed ki.

WordPress információs és fejlesztési források

WordPress szolgáltatások

 • Sucuri – prémium WordPress biztonsági szolgáltatás
 • ManageWP – A ManageWP segítségével több WordPress webhelyet kezelhet egyetlen irányítópulton
 • VaultPress – WordPress védelem és biztonsági mentési megoldás az Automattic-tól
 • StackPath CDN – Az osztály legfontosabb tartalomszolgáltató hálózata

Felfegyverkezve a fenti erőforrásokkal, készen állsz arra, hogy vihar segítségével vigye el a WordPress világát. Semmi nem állhat az utadon, tehát menj előre és légy a legjobb WordPresser kint. Találkozunk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map