WordPress-tippek: 15 WordPress-hiba, amelyet minden áron el kell kerülni

Csak te teheti WordPress-webhelyét olyan erőteljesnek vagy gyengenek, amennyit csak akar. Nyilvánvaló, hogy mindannyian szeretnénk a legfélelmetesebb webhelyeket felépíteni, de sajnos ez nem véletlenül történik meg – tudatos döntéseket kell hoznia, majd dolgozni kell. Noha ezt a megközelítést minden WordPress felhasználónak el kell fogadnia, mindannyian hibákat követünk el, mivel egyrészt mindig sietünk, másrészt fajként általában gondatlanok vagyunk. A tévedés az emberi emlékezés?


Ha még nem ismeri a WordPress-t, akkor a mai bejegyzés megmutatja, hogyan kerülheti el a tizenöt (15) WordPress-hibát. Ha egy rohanással összecsapta a WordPress-webhelyet, és ezeket többek között hibákat követett el, ez a bejegyzés megmutatja, hogyan oldhatja meg problémáit és visszatérhet a helyes útra..

Fogjon egy ceruzát és egy kis papírt, és három, kettő, egyben fel fogjuk állítani a webhelyet …

1. A webhelyről készített biztonsági mentések elfelejtése / figyelmen kívül hagyása

Nézted meg ezt a WordPress biztonsági posztot? Ebben a bejegyzésben röviden ismertettük azokat az intézkedéseket, amelyeket meg kell tennie a WordPress webhelyének biztonságának megerősítése érdekében. Szeretnék emlékeztetni egy pontot arra a posztra – a WordPress webhelyének biztonsági másolatának készítésére.

Webhelyének rendszeres biztonsági mentés nélküli fejlesztése olyan, mintha egy repülőgépről ugrik egy csúszda nélkül. Csak Amerika Kapitány megteszi, és ha nem tud visszatekerni az időt, mint Curtis Misfits, kérjük, vegye igénybe a WordPress-webhely biztonsági másolatát, különben elveszíthet mindent.

Talán elfelejtette biztonsági másolatot készíteni a webhelyről. Talán fárasztó, és nincs dolgod a hétköznapi feladatok elvégzéséhez. Vagy valószínűleg nincs ideje. Nos, nem kell manuálisan biztonsági másolatot készítenie a WordPress-ről. Használhat WordPress biztonsági mentési bővítményeket vagy olyan kereskedelmi szolgáltatásokat, amelyek rendszeresen automatikusan biztonsági másolatot készít a webhelyről. Szeretném ajánlani:

Legjobb biztonsági mentési szolgáltatások

 • WPEngine – A legjobban kezelt WordPress tárhely szolgáltató. Beépített biztonsági mentési funkciókat kínálnak.
 • VaultPress – WordPress biztonsági mentés és biztonság. Automatizált biztonsági mentéseket biztosítanak egyszerű visszaállítással.
 • Vegye fel a kapcsolatot web hosting szolgáltatójával. Egyes webgazda rendszeresen készít biztonsági másolatot.

WordPress biztonsági mentési bővítmények

2. A WordPress frissítéseinek figyelmen kívül hagyása

A WordPress frissítése

Meglepni fogja a WordPress-felhasználók hatalmas száma, akik „szeretett” webhelyüket a WordPress elavult változataival futtatják.

A legrosszabb rész az, hogy a felhasználók többsége úgy gondolja, hogy a WordPress legújabb verziójára való frissítés megtöri webhelyeiket. Tehát ragaszkodnak a régi pluginokhoz és témákhoz, csak azért, mert a fejlesztők nem voltak eléggé zavaróak a frissítéshez. Itt a WordPress folyamatosan új és izgalmas funkciókat kap, és egyre szigorúbb a biztonság szempontjából.

Ha nem lenne szükség frissítésre, akkor nem lenne a WordPress, amelyet ma ismerünk és szeretünk. Az elavult szolgáltatások és a biztonsági rések együtt járnak, és ha nem a webhelyén fut WordPress 3.9.1 vagy magasabb, akkor könyörögsz, hogy feltörtek.

Ne hagyja figyelmen kívül a frissítési értesítéseket, és ha egy téma vagy plugin a frissítés után megszakad, vannak jobb alternatívák. Ha nem talál megfelelő alternatívát, építsen egyet vagy béreljen fejlesztőt, és hagyja abba a kicsivel.

3. Az “Admin” használata felhasználónévként

Hadd nézzem meg a kezed, ha az ‘admin’ a felhasználóneved? Valószínűleg gyenge a jelszavad, és a hackerek nem tudnak várni, hogy behatoljanak webhelyére (ha még nem tették meg).

„Hagyja abba, hogy a basszusgitár, a WordPress alapértelmezés szerint létrehozza az„ admin ”felhasználónevet. Ez nem az én hibám! ” Nos, meg lehet változtatni! A WordPress telepítésekor megváltoztathatja. Hagyja, ha igazán utálja webhelyét. Soha ne használja az „admin” felhasználót felhasználónevedként. Ezután ne felejtsen el létrehozni nehezen feltörhető jelszavakat.

4. „Ingyenes” WordPress témák letöltése bárhonnan

Most indítsa el kedvenc keresőmotorját, és keresse meg az „ingyenes WordPress témákat”. Megmentem a bajt; Anyatelepülést kap az „ingyenes” WordPress témákból, csomagolva és letöltésre készen.

Az egyetlen probléma ezeknek a mindenki számára ingyenes témák többsége nem igazán ingyenes. Legtöbbjük megterhelt rosszindulatú kóddal és linkekkel, amelyek nem az Ön számára előnyösek. A WordPress blog sikere számos tényezőtől függ, amelyek egyikét a téma minősége jellemzi. Ha a rossz (vagy hibás) WordPress témát választja, akkor is búcsút tehet az online sikerről. Ha professzionális prémium WordPress témákat keres, lépjen kapcsolatba egy jó hírű társasággal, például:

 • WPExplorer
 • Themify
 • Elegáns témák
 • Genezis
 • Teljes WordPress témakeret
 • Vagy béreljen fel egy WordPress fejlesztőt, hogy hozzon létre egy témát az Ön számára

Szűk költségvetéssel? Fedeztük magunkat. Fantasztikus és ingyenes WordPress témákat szerezhet a következő címen:

Maradjon távol az ingyenes WordPress témákról az interneten bárhol – gondoskodjon arról, hogy a témákat csak megbízható forrásokból töltse le. Le fognak húzni téged. Ne mondja le, hogy szabadítsa fel az alacsony minőségű témákat.

5. Felejtsd el a gyorsítótár-bővítmény telepítését

A WordPress bővítmény gyorsítótárazása

Ha zöldszarvú vagy a WordPress (és a webfejlesztés) szempontjából, akkor valószínűleg nem tudja, mi a gyorsítótár. Ha tudja, mi a gyorsítótár, de nem zavarja a gyorsítótár-bővítmény telepítését, sok másodpercre pazarolja az oldal betöltési idejét.

Szeretné a látogatóknak olyan szupergyors oldalbetöltési sebességet adni, amely kielégítő felhasználói élményt eredményez, telepíthet egy gyorsítótár-bővítményt, vagy regisztrálhat a tartalomszolgáltatási hálózaton (CDN). Az alábbiakban olvashatom a webhelyem feltöltésére szolgáló megoldásokat:

Egyéb opciók:

Ezenkívül néhány WordPress tárhely-szolgáltató gyorsítótárazási lehetőséget kínál Önnek. A WPEngine beépített gyorsítótárazással rendelkezik, és a SiteGround SuperCacher WordPress bővítményt kínál néhány tervükkel. A saját beépülő modul telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a házigazda nem nyújt gyorsítótárazási lehetőségeket, mivel ez konfliktusokat okozhat és a webhely lelassulását eredményezheti. Tehát csak tartsd szemmel.

6. A mintaoldal vezetése

Néhány nappal ezelőtt telepítettem egy oldalra reagáló témát egy ügyfél számára. Telepítettem a témát a WordPress friss példányára, amely nyilvánvalóan a mintaoldalakkal együtt jött. Mivel az egyoldalas téma szakaszokkal működik (ellentétben a többoldalas oldalakkal), és a sajátjával jött létre Beállítások képernyő, a mintaoldalt elrejtették a nézetből. Később láttam, amikor további oldalakat adtam hozzá. Elegendő mondani, hogy hiányozna a mintalap, ha nem lenne szükségem további oldalakra.

Emellett tudta, hogy több mint egy (1) millió WordPress-felhasználó rendelkezik még a mintaoldattal a saját webhelyén? Ha ez meglepő, akkor tudnia kell, hogy ezen emberek többsége nem ismeri a mintaoldalt, vagy elfelejtette törölni. Ha nem a mintaoldalt használja (és miért használná azt egyébként, ha egyébként millió és egy másik oldalt tud létrehozni), akkor lépjen tovább, és azonnal törölje. Nem jól néz ki a szakmai blogodban. Ennek oka, hogy tévedés.

7. Soha nem moderálja a megjegyzéseket

Megjegyzések moderálása

A megjegyzések megmutatják, hogyan reagálnak az olvasói az Ön marketing üzenetére. De határozott erőfeszítést és erőfeszítést igényel a hozzászólások moderálása, főleg ha kevesebbet kap. Sok kisvállalkozás-tulajdonos nem tudja, hogyan kell kezelni webhelyét, és rengeteg megjegyzésbe kerülnek, amelyek moderálását igénylik. Addig folytatják, amíg meg nem akadályozza őket.

Ezután spammel kapcsolatos megjegyzéseink vannak, amelyek valóban károsíthatják SEO-ját, az olvasók megrémítése mellett. Soha ne hagyja jóvá a levélszemét-megjegyzéseket, akár véletlenül is – nem számít, mennyire jól megírták. Hogyan mondhatsz jó észrevételeket a spam megjegyzésből? Hogyan lehet elválasztani a búzát a pelyvától? Nos, ez könnyű. Ha úgy néz ki, mint egy kacsa, hátrál, mint egy kacsa, úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor kacának kell lennie. Ha spam, azonnal megtudja.

Ha nem szeretne megjegyzéseket, tiltsa le a megjegyzéseket a következővel Beállítások >> Vita >> Alapértelmezett Cikkbeállítások, vagy használjon olyan plugint, mint a A Megjegyzés beépülő modul letiltása. A spam megjegyzés ellenőrzéséhez használja az Akismet vagy a spam blokkoló pluginek bármelyikét.

8. Túl sok kategória, nem elég címkék

A WordPress lehetővé teszi kategóriák és címkék egyszerű létrehozását. Ez segíthet a kapcsolódó hozzászólások csoportosításában a hozzáférhetőség javítása érdekében. Gyakran előfordul, hogy az embereket elviszik, és végül kategória után kategóriákat hoznak létre, hogy minden új hozzászólással együtt menjenek.

Sajnos sokan nem címkézik meg a hozzászólásaikat annyira, mint kategorizálják őket. Végül több száz kategóriát és néhány (ha van) címkét hoznak létre. Ez nem jó az Ön SEO és webhely-architektúrájához. Ezenkívül felváltva használhatja a kategóriákat és a címkéket. Akárcsak a kategóriák, a navigációs menükben címkéket is használhat. Tudj meg többet Kategóriák vs Címkék a kódexben.

9. Az alapértelmezett Favicon használata

Én bűnös vagyok érte. A webhely elindításának és a pénzkeresés elindulásának (rohama) rohamainak köszönhetően sok WordPress-felhasználó gyakran elfelejti megváltoztatni a telefonját. Meg fogja találni azokat a webhelyeket, amelyeknek házigazdái vannak a tárhelyszolgáltatóktól, pl. Bluehost vagy a kerettársaságtól, pl. Genezis.

Csakúgy, mint a logója, az Ön faviconja az Ön személyazonossága az interneten. Sőt, a látogatók látni fogják az Ön faviconját, amikor megjelölik a webhelyet. Mint láthatja, ezek nagyszerű okok arra, hogy megváltoztassák az ön kedvtelését. Könnyű munka, amint azt a WordPress webhely újratervezésében láthatja (személyes hozzáadás).

10. Megy a rossz platformon

Elakad a WordPress.com és a WordPress.org között? Nem tudja, melyik lehetőséget választja? Sok kezdő gyakran rossz döntést hoz, és később sajnálkozik.

Bár minden platformon megvannak az előnyei, a saját üzemeltetésű WordPress nagyszerű lehetőség sok vállalkozás számára – kicsi és nagy, mivel nagyobb ellenőrzést biztosít webhelye felett. Válasszon platformot, amely megfelel az Ön igényeinek. Ez a WordPress.com vs WordPress.org webhelyen található útmutató segíthet.

11. Nincs mobil vagy érzékeny webhely

Mobilra reagáló webhelyek

A jövő mobil, és ön szolgálatot végez, ha a WordPress webhelye nem képes alkalmazkodni a mobil eszközökhöz. Ha webhelye nem mobilbarát, akkor sok üzlet veszíthet. A Google ettől eltekintve bünteti Önt, ha a mobil forgalma átirányítja az asztali kezdőlapra.

Mobilizálhatja webhelyét olyan pluginek segítségével, mint például Wptouch vagy használjon érzékeny kialakítást az útközben. Az érzékeny kialakítás (HTML + CSS3 használatával) biztosítja, hogy webhelye minden képernyőn jól néz ki, függetlenül a képernyő szélességétől.

12. Felejtsd el beállítani a Permalinks-eket

Amint azt a Beépített WordPress opciókban láttuk, amelyeket Önnek kell használnia, sok ember használja az alapértelmezett URL-struktúrát, azaz az Ön domainje.com/?p=23. Nem akarja, hogy az állandó linkei így néznek ki – ez káros a SEO és a felhasználói élmény szempontjából. A WordPress telepítése után lépjen a következőbe: Beállítások >> Permalinks és frissítse az állandó linkeket.

13. Ne telepítse a kapcsolattartó űrlapot

A kapcsolatfelvételi űrlap minden weboldal szerves része. A kapcsolattartó oldalnak valóban keményen kell dolgoznia az online üzleti vállalkozása számára, de meglepő, hogy hány WordPress-felhasználó lő fel magát, miközben elfelejti, hogy egy kapcsolattartási űrlapot felvesz a kapcsolattartó oldalára..

Sokan csak felsorolja az e-maileket és esetleg egy telefonszámot, és teljesen elfelejti a kapcsolatfelvételi űrlapot. Rossz mozdulat. Az e-mailek felsorolásakor csak spam érkezik a postaládájába. Ezzel szemben a kapcsolatfelvételi űrlap megkönnyíti a részvételt. A WordPressnek van egy beépített kapcsolattartó űrlap készítője, amely elérhető a post szerkesztőn keresztül, de ha további szolgáltatásokra van szüksége, ellenőrizheti Kapcsolatfelvételi űrlap 7 vagy gravitációs formák.

14. A Google Analytics elfelejtése

A Google Analytics

Az új felhasználók többsége nem telepíti a szoftvert A Google Analytics a WordPress telepítése után. Talán rendben vagy Jetpack statisztika de tudnia kell, hogy annyi betekintést veszít a webhelyéről.

A Google Analytics segít a forgalom lebontásában, így tudni fogja, mit kell optimalizálni a jobb teljesítmény érdekében. Javasoljuk, hogy telepítse a Google Analytics szolgáltatást, és iratkozzon fel Google Webmestereszközök.

15. Nem optimalizálja a képeket

Amikor elkezdi használni a WordPress-t, sietnie kell az első bejegyzés közzétételéről, amelyet elfelejtett a képeinek optimalizálása érdekében. A nehéz képek lelassítják webhelyét, negatív hatással a felhasználói élményre. Mielőtt képeket tölt fel a WordPress webhelyére, optimalizálja azokat a legjobb teljesítmény érdekében. Ha az Adobe Photoshop programot használja, akkor a „Mentés webre” opciókkal gondoskodjon arról, hogy a weben tárolja a képeit. Ellenőrizze a képszerkesztő szoftvert a „Mentés webre” lehetőségnél.

Rajtad a sor…

Éppen felsoroltuk a WordPress legrosszabb hibáinak tizenöt (15) számát, amelyeket minden áron el kell kerülnie. Tudatában más WordPress hibákkal, amelyeket más olvasóknak el kell kerülniük? Kérjük, legyen kedves, hogy megosszák a megjegyzéseket ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map