WordPress-tippek: 15 általános WordPress-hiba a megoldásokkal

Mindannyian szeretjük a WordPress-t, de néha ez őrültségbe vonhat bennünket! Függetlenül attól, hogy a rettegett halálos képernyő, a pluginből származó ismeretlen PHP-hiba vagy szerver okozza webhelyünk összeomlását, soha nem szórakoztató. De amikor a WordPress úgy dönt, hogy fellép, ne aggódjon magának egyáltalán – mindig van megoldás, ahogyan ezt a posztot megtanulja. Készüljön fel a szórakozásra, mert te és én 15 általános WordPress hibát fogunk megoldani. Tehát további beavatkozás nélkül kezdjük el a leggyakoribb WordPress hibával.


Contents

1. Belső szerverhiba

Szinte minden ismert WordPress-felhasználó legalább egyszer találkozott a belső szerver hibájával. Nagyon bosszantó, mivel a sok általános WordPress hibával ellentétben a belső szerverhiba nem mondja meg, mit kell javítania. Ez frusztráló lehet, mivel a hiba több oka lehet, amint az alább látható.

Belső szerver hiba okai:

A belső kiszolgáló hiba néhány lehetséges oka a következő:

 • Sérült plugin-funkciók
 • Sérült témafunkciók
 • Sérült .htaccess
 • Kimerült a PHP memória korlátja

Belső szerverhiba-megoldások:

Ez a hiba könnyen elindíthatja a kezdőket pánik módba, de ne aggódjon, íme néhány megoldás.

a. .Htaccess fájl szerkesztése
Mivel a belső kiszolgáló hiba elsősorban egy sérült .htaccess fájl eredménye, jelentkezzen be a WordPress gyökérkönyvtárába a File Manager (vagy FTP) segítségével, és nevezze át a .htaccess fájlt .htaccess.old névre. Frissítse böngészőjét, hogy megtudja, megoldotta-e a hibát. Ha a hiba eltűnt, lépjen a Beállítások -> Permalinks menübe, és kattintson a Módosítások mentése gombra a .htacess és a flush írási szabályok visszaállításához. Ha ez nem működik, akkor valószínűleg ellenőriznie kell a pluginjait.

b. Deaktiválja az összes bővítményt
Probléma lehet az éppen telepített beépülő modullal, de ez nagyszerű, mert tudja, mit kell eltávolítani vagy törölni. Más esetekben ez a WordPress hiba előfordulhat, hogy egy régi plugint (vagy több összeférhetetlen plugint) eredményez. Nem tudja biztosan tudni, hogy a problémát a beépülő modulok képezik-e, csak ha a beépülőket deaktiválják.

FÉLRE: Ha a belső szerver hibáját látja, valószínűleg nem fér hozzá a WordPress rendszergazdahoz. Szóval, hogyan fogja kikapcsolni a bővítményeket? Nos, ezt megtaláltuk az összes plugin deaktiválása, ha nem tud hozzáférni az adminisztrációs menükhöz post a WordPress Codex-ben. Ha a hiba az összes plugin deaktiválása után eltűnik, megtalálta a problémát, és itt az ideje egy kis próba és hibajáték eljátszására. Reaktiválja egyszerre egy plugint, amíg meg nem kapja a bűnösöt. Törölje a bővítményt, és szerezzen jobb helyettesítőt. Tájékoztathatja a bővítmény szerzőjét is, mert a WordPress gyönyörű, és így kell lennie a plugineknek.

c. Témák módosítása
Ha a probléma nem a pluginek volt, akkor talán a témád. Váltás a Huszonketten témára, és töltse újra webhelyét. Ha továbbra is látja a hibát, akkor valószínűleg frissítenie kell néhány WordPress mappát.

d. Javítsa meg a wp-admin és a wp-incl mappákat
Addigra valószínűleg megoldotta ezt a WordPress hibát. De ha nem erről van szó, próbálkozzon a wp-admin és a wp-incl mappák cseréjével újabb WordPress telepítéssel.

e. Növelje a PHP memória korlátját
Ha minden más kudarcot vall, le kell szennyeznie és piszkodnia kell, és össze kell fojtania néhány dolgot a szerverén. A belső szerverhiba frusztráló lehet, ezért nem gondolom, hogy bármi megállítaná. Ez egy nagyszerű útmutató a PHP memória növelésére a WordPress jó srácai által. Ha szereti a hivatkozásokat, indítsa el a kódszerkesztőt, és hozzon létre egy php.ini nevű szöveges fájlt. A fájl belsejében adja hozzá a következő kódot:

memória = 64MB

Mentse el és töltse fel a fájlt a / wp-admin / mappába. Ha a PHP memória növelése megoldja a problémát, beszéljen az internetes házigazdával, és ujját tegye arra, ami kimeríti a memóriát. Ez bármi lehet, a törött téma funkcióktól kezdve a rosszul megtervezett pluginekig. A webgazda információt szolgáltat a szerver naplóiból.

2. Az automatikus frissítés sikertelen

A WordPress most egy automatikus frissítés funkcióval rendelkezik, amely gondoskodik a biztonságról, kisebb hibákról és hasonló dolgokról. A szolgáltatás tiszta zseni a munka során. Nagyszerű, de néha kudarcot vall. Tekintettel arra, hogy az automatikus frissítés nem igényel emberi beavatkozást, hogyan tudod megtudni, ha a frissítés sikertelen? A következők egyikét láthatja:

 • PHP hibaüzenet
 • Üres fehér képernyő (más néven a halál fehér képernyője – WSOD)
 • Figyelem: a frissítés sikertelen

A sikertelen okok frissítése:

 • Internetkapcsolati problémák az automatikus frissítés során
 • Megszakadt a kapcsolat a fő WordPress fájlokkal
 • Helytelen fájljogosultságok

A sikertelen megoldás frissítése:

Frissítse a WordPress webhelyet kézzel. Ha nem tudja, hol kezdje, kérjük, nézd meg ezt A WordPress frissítése – Kézi frissítés a WordPress Codex-ben.

3. Szintaxis WordPress hiba

Elemzésem kimutatta, hogy ez egy nagyon gyakori WordPress hiba azok között, akik kódrészleteket adnak a WordPress webhelyükhöz. Amikor ezt a hibát észleli, általában valami hasonlót észlel:

Elemzési hiba - szintaxis hiba, váratlan dollárvég a /public_html/your_site/wp-content/themes/your-theme/functions.php fájlban a 38. sorban

Ezt a hibát nem kell hangsúlyoznia, mert pontosan megmondja, hol kell megtalálni a problémát.

Szintaxis hiba oka:

A szintaxis hibát gyakran hiányzik vagy váratlan karakter (ek) okozza a problémás fájlban. Az esetek nagy részét az okozza, hogy kevésbé tapasztalt próbálkozik a kód szerkesztésével egy témában vagy beépülő modulban, de ez akkor fordulhat elő, ha új témát vagy beépülőt telepített, amely a hibát tartalmazza.

Szintaxis hibamegoldások:

a. Tanítsa meg magát a kódrészletek beillesztéséről a WordPressbe
WordPress kezdőként hosszú (de szórakoztató) utat kell megtenned a WordPress fejlesztésének megtanulása szempontjából. De nincs sietés, szóval szánj rá időt. Ha ezt a WordPress hibát tapasztalta a kódrészletek hozzáadása után a WordPress webhelyre, akkor többet kell megtudnia a kódrészletek beillesztéséről a WordPress-be, különben több kárt okoz.

b. Javítsa meg az érintett kódot
Ha ez a WordPress hiba történt egy plugin frissítése vagy valamilyen kód beillesztése után az internetről, pontosan tudja, hol kell keresni. A probléma az, hogy nem tudja kijavítani a kódot a Megjelenés -> Szerkesztő (vagy a Beépülő modulok -> Szerkesztő) segítségével, mivel a szintaxishiba kiszorítja Önt az Ön webhelyéről. Ez a legtöbb kezdőnek nem megfelelő, ezért kifakulnak. De ne legyen, egyszerűen szerkesztheti WordPress fájljait az FTP vagy a File Manager segítségével a cPanelben. Keresse meg az érintett fájlt, és javítsa ki a kódot eltávolításával vagy helyes átírásával.

c. Próbáljon ki egy másik témát vagy bővítményt
Ha a hiba egy új téma vagy beépülő modul aktiválásakor kezdődött, akkor valószínűleg ez a téma vagy a beépülő modul hibája. Tehát érdemes lehet alternatívát keresnie, vagy kapcsolatba lépnie a fejlesztővel, hogy kijavítsák a hibát. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem tud bejelentkezni a WordPressbe. Ebben az esetben a plugint vagy a témát FTP-n keresztül kell törölnie..

4. Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozásakor

A leggyakoribb WordPress hibák közül ez elég magától értetődő. Az A WordPress hibája adatbázis-kapcsolat létrehozásakor tudatja velünk, hogy valami megszakította a kapcsolatot a WordPress adatbázisával.

Adatbázis hibát okozó okai:

 • wp-config.php hiba
 • Problémák a tárhely szolgáltatójával
 • Megcsaptak! És itt gondoltam, hogy ez a WordPress hiba nem nagy ügy.

Hibamegoldásokat létrehozó adatbázis:

a. Szerkessze a wp-config.php fájlt
Nyissa meg a wp-config.php fájlt a File Manager vagy az FTP segítségével, és ellenőrizze, hogy az adatbázis neve, gazdagépe, felhasználóneve és jelszava helyes-e. Ha elakad, vagy nem tudja, mit tegyen először, fontolja meg néhány dolgot a wp-config.php fájlok szerkesztéséről..

b. Javítsa ki a problémákat a webgazdaval
Ha a wp-config.php jól néz ki, és ez a WordPress hiba továbbra is problémát jelent, akkor beszéljen a WordPress tárhely szolgáltatójával. Képesek lesznek megmondani, hogy a szerver le van-e állítva, vagy az adatbázis leállt-e a kvóta túllépése miatt. Ha azt mondják, hogy a végén minden jól néz ki, itt az ideje, hogy a WordPress biztonságát végrehajtsa webhelyén.

c. Vizsgálja át webhelyét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem sérült-e
A hackerek nem alszanak. Nem, nem. A hackerek bármikor áldozatává válhatnak, különösen akkor, ha nem tudják, hogyan kell biztonságosítani a WordPress webhelyet. Annak ellenőrzése érdekében, hogy webhelyét nem történt-e feltörés, szkennelje le egy olyan eszköz segítségével, mint például a Sucuri Sitecheck. Ha rossz híreket kap, nyugodjon meg, és nézd meg ezt a webhelyem, amelyet a WordPress Codex-ben feltörtek.

5. Röviden nem érhető el az ütemezett karbantartási hiba miatt

1, 2, 3 … Végezzen időt át, próbáljuk megérteni, miért okozza ezt a nem túl rövid WordPress hibát. Ó, egyébként, ez nem zavarhat téged, mivel meglehetősen könnyű megoldani. De először nézzük meg az okokat.

Ütemezett karbantartási hiba okai:

 • A WordPress frissítése sikertelen, mert egyes dolgok nem képesek ellenőrizni
 • Az .karbantartás A fájlt a frissítés után egyik vagy másik ok miatt nem törölték

Ütemezett karbantartási hiba megoldások:

Jól szórakozol? Úgy érzi, hogy meg tudja oldani a fenti hibákat, ha / amikor felbukkannak? Ha tudod, lépjünk tovább a WordPress hatodik hibaszámra (6).

6. Az e-mail jelszó letöltése nem működik

Ennek fő oka a feledékenység. Talán kipróbálhat valamilyen memóriajavító étrendet és gyakorlatokat. �� Félretenni … mindannyian elfelejtjük a legfontosabb dolgokat is, például a jelszavakat, a felhasználóneveket és az e-mail címeket? Mintha elfelejtette a jelszavát, és kénytelen volt használni az „Elfelejtettem a jelszavát” oldalt. A probléma az, hogy soha nem kapott e-mailen a visszaállítási linket. Úgy dönt, hogy megpróbálja újra, miután ellenőrizte a spam mappát, de mégsem mutat linket.

Jelszó visszakeresési hiba oka:

Valamilyen okból a WordPress telepítése egyszerűen nem küldi el a linket … az ok rejtély lehet! De a fő probléma nem az, hogy miért nem kapja meg a jelszavát, hanem hogyan állíthatja vissza a jelszavát egyszerűen és gyorsan? Az alábbiakban néhány megoldást találunk.

Jelszó-visszakeresési hibamegoldások:

a. Állítsa alaphelyzetbe a WordPress-t a phpMyAdmin segítségével
Ez a legmegfelelőbb a két megoldás közül, amelyekkel bemutatom.

 1. Jelentkezzen be a cPanelbe, és keresse meg a phpMyAdmin alatt adatbázisok
 2. Válassza ki az adatbázisát (Az internetes host segít, hogy nem találja az adatbázisát)
 3. Keresse meg a wp_users és kattintson a gombra Böngészés
 4. Keresse meg felhasználónevét és kattintson a gombra szerkesztése
 5. Írjon be egy új értéket (az új jelszót) a user_pass
 6. Választ MD5 az alább található legördülő menüből Funkció
 7. kettyenés Megy gombot a változások mentéséhez

b. Szerkessze a function.php fájlt
És most egy kissé kevésbé technikai módszerhez. A function.php fájl sok mindenért felelős a WordPress webhelyén. Ha az e-mail jelszó beolvasása nehézségeket okoz:

 1. Keresse meg a „../ Wp-content / themes / your_live_theme /”Az FTP vagy a File Manager használatával, és töltse le a function.php fájlt.
 2. Nyissa meg a fájlt a kódszerkesztőben, és adja hozzá a következő kódot:
  wp_set_password ('DesiredNewPassword', 1);

  Cserélje DesiredNewPassword az új jelszavaddal. Az első (1) a kódban az Ön felhasználói azonosítója a wp_users asztal.

 3. Mentse és töltse fel a function.php fájlt
 4. Amikor be tud jelentkezni a webhelyére, távolítsa el a kódot (töltse le a function.php fájlt, törölje a kódot, és töltse fel a témamappába)

7. HTTP-hiba 403 – Tilos

Ha kapsz “Ön nem jogosult ezen oldal megtekintésére. (403 hiba)”Üzenet, amikor megpróbál bejelentkezni a WordPress webhelyére, a WordPress egyik leggyakoribb hibájával – a 403-as HTTP hiba.

HTTP 403 hiba oka:

 • Problémák a címtárszint-indexekkel, ha blogod Windows-kiszolgálón található

HTTP 403 hibamegoldás:

Adja hozzá az index.php fájlt a Directory Indexeshez. Ezt a WordPress hibát könnyen oldhatja meg, ha az index.php fájlt hozzáadja a Directory Indexeshez. Csak menj magadra Vezérlőpult -> Webes opciók -> Directory indexek és adjunk hozzá index.php-t.

8. Az oldalsáv a tartalmi hiba alatt

Nagyon zavart voltam, amikor először találkoztam ezzel a WordPress hibával. Annyira meg voltam győződve arról, hogy a témám teljesen pirítós volt, hogy teljesen megfontoltam annak megváltoztatását. Behívtam a Google pókjait, és néhány másodperc múlva rájöttem, hogy ez csak egy a WordPress egyik leggyakoribb hibája. Ez a felismerés elvonta az összes aggodalmat. Még néhány kattintással és görgetéssel megtaláltam az okokat.

Az oldalsáv a tartalom alatti hiba okai:

 • HTML hibák – néha elfelejtheti bezárni néhány div elemet
 • CSS hibák – Más esetekben véletlenül aránytalan szélességet használhat, amely összezavarja a teljes elrendezést

Oldalsáv a tartalomhiba-megoldások alatt:

a. Zárjon be minden div elemet
A legtöbb esetben a toll div elemei felelősek ennek a hibának. Zárja be az összes nyitott div elemet, és távolítsa el az extra div elemeket, amelyek az oldalsávot kitolják a burkoló elem kívülre. Használjon olyan szerszámot, mint a W3 Validator annak ellenőrzésére, hogy a HTML-kód okozhatja-e ezt a hibát.

b. Javítsa meg a CSS-t
A nem megfelelő szélességi arányok összezavarják az elrendezést, viszont az oldalsávot a tartalomterület alá helyezik. A dolgokat arányosan kell tartania. Például, ha a fő tárolója 920 képpont szélességű, akkor rendeljen hozzá 620 képpont a tartalomhoz és 250 képpont az oldalsávhoz. A fennmaradó 50 képpontot hagyja a margóhoz, és mi nem. Csak tartsa a dolgokat arányosak. Egy másik dolog, legyen óvatos az úszó tulajdonság használatakor.

9. A WordPress rendszergazda nem megfelelő megjelenítése

Előfordult már, hogy csak a WordPress-be jelentkezett be, hogy a WP Rendszergazda irányítópultját mindenhol megtalálja? A linkeket nem megfelelően rendezzük el, mert az irányítópult CSS nélkül jelenik meg.

Rendszergazda megjelenítési hiba okai:

 • Proxy és tűzfalak, amelyek fekete CSS fájlokat tartalmaznak
 • Sérült az admin menü plugins

Rendszergazda megjelenítési hibamegoldások:

a. Győződjön meg arról, hogy nem tart fenn proxy vagy tűzfal mögött
Ha egy proxy vagy tűzfal mögött áll (esetleg a webhelyet használja munkából), próbáljon másutt elérni az irányítópultot proxyk vagy tűzfalak nélkül. Megpróbálhatja megtisztítani a tűzfalat és a proxy gyorsítótárat, és megnézheti, hogy ez működik-e.

b. Frissítse / deaktiválja az admin menü pluginjait
Ha ezt a hibát kapja egy olyan plugin telepítése után, mint például a Világosabb menük és Rendszergazda legördülő menü próbálja meg frissíteni (újratelepíteni) az adminisztrátor menüjéhez. Ha ez a WordPress hiba továbbra is fennáll, deaktiválja a beépülő modult.

10. A kapcsolat időtúllépési hibája

Ha a WordPress webhely túlterhelt megosztott szerveren él, akkor a WordPress hibát gyakrabban fogja látni. A következő problémák okozzák ezt a hibát.

Időtúllépés hiba okai:

 • Nehéz pluginok
 • Téma funkciói hibák
 • Kimerült a PHP memória korlátja

Időtúllépési hibamegoldások:

 • Kapcsolja ki a nemrég telepített plug-ineket, vagy állítsa vissza a plugins-mappát
 • Növelje a PHP memória korlátját
 • Váltás a Huszonkettő témára, hogy meghatározhassa, a probléma a témában rejlik-e

11. Figyelem: A fejléc-információ nem módosítható – a fejléc már elküldve

Ez egy újabb általános WordPress-hiba, amely sok WordPress-felhasználót, különösen a kezdőket zavar. Ha ezt a hibát észleli, általában ehhez hasonlót fog látni:

Figyelem: A fejléc adatait nem lehet módosítani - A fejlécet már elküldte (a kimenet a /blog/wp-config.php:34 címen kezdődött)

Az utolsó rész (A kimenet a /blog/wp-config.php:34 címen kezdődött) pontosan megmondja, honnan származik a hibája.

A fejléc hiba módosítása nem lehetséges:

 • Fehér (üres) szóközök jelenléte az érintett fájlban (a fenti esetünkben az lenne) wp-config.php)

A fejléc hibamegoldása nem módosítható:

El kell távolítania az üres helyeket. A WordPress hibától való megszabaduláshoz:

 1. Töltse le az érintett fájlt (például wp-config.php) a File Manager vagy az FTP segítségével
 2. Nyissa meg a fájlt a kedvenc szerkesztőjében (pl. Jegyzettömb++)
 3. Az első előtt távolítson el minden szóközt
 4. Távolítson el minden helyet a bezárás után?
 5. Mentse el a fájlt

12. A beépülő modul nem fog törölni a hibát

Néhány beépülő modul (és el akarja kerülni az ilyen beépülő modulokat) rejtett fájlokkal érkezik, amelyek fájdalomká válnak a nyakban, ha törölni szeretné a beépülő modult. Ez jó ok arra, hogy csak a megbízható webhelyekről töltsön le plugineket (és az adott témát). A probléma az, hogy a plugint nem törölheti WordPress rendszergazda és még akkor is, ha törli a plugin mappáját a File Manager (vagy FTP) segítségével, a plugin továbbra is megjelenik. Varázslat? Nem. Itt van a…

A plugin hiba törlése ok:

 • A plugin rejtett vagy beágyazott fájlokat kapott

Plugin hibamegoldások törlése:

a. Szerezzen be plug-ineket megbízható forrásokból
Ne vegye fel a plugin-okat az egész helyről. Ha jól kódolt bővítményt szeretne vásárolni, keressen jó hírű forrásokat, például a CodeCanyon vagy a WPExplorer. Ha ingyenes bővítményeket keres, nézd meg WordPress plugin-lerakat. A megelőzés jobb, mint a gyógyítás, igaz?

b. A plugin törlése a Secure Shell (SSH) használatával
Ez a megoldás csak akkor működik, ha SSH hozzáféréssel rendelkezik a WordPress webhelyéhez. Ezt kell tennem. Jelentkezzen be blogjába az SSH használatával, és keresse meg a „../ Wp-content / plugins /„. Használja a Az -aI parancsot, hogy felsorolja az összes mappát, és végül törölje a problémás plugint a rm (mappa neve) parancs.

13. A WordPress 404 hibát visszatérő hozzászólásai

Frusztráló a WordPress webhely minden részének elérése, kivéve a hozzászólásokat. Minden egyes bejegyzés meglátogatásakor kap egy 404-es hibalapot – és ez nagy fájdalom, mert a hozzászólások a WordPress bármelyik csontjának és testének képei..

404 Hiba oldal ok:

 • Probléma az állandó link beállításaival

404 Hiba oldalmegoldások:

a. Mentsd el a állandó linkeket
Ezt a WordPress hibát könnyű megoldani, tehát ne ess pánikba – az olvasók hamarosan képesek lesznek elolvasni a bejegyzéseidet. Csak menj ide Beállítások -> Permalinks és nyomja meg a Változtatások mentése gomb.

b. Javítsa meg .htaccess fájlját
Ha a permalink javítása nem oldja meg ezt a hibát, itt az ideje a .htaccess fájl manuális szerkesztése. Keresse meg a WordPress gyökérkönyvtárát, és töltse le a .htaccess fájlt. Ha nem létezik, hozzon létre egy üres szöveges fájlt, és mentse el .htaccess fájlként. Adja hozzá a következő kódot a .htaccess fájlhoz:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine be
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Mentse és töltse fel a .htaccess fájlt ugyanabba a helyre.

14. A WordPress memória kimerült hibája

Tudod, hogy ezt a hibát észlelte, amikor a halál fehér képernyőjét vagy a következő hibaüzenetet látja:

Végzetes hiba: A megengedett 33554432 bájt memória mérete kimerült (2348617 bájtot próbáltunk allokálni) a /home/username/public_html/your_site/wp-includes/plugins.php fájlban a 36. sorban

Kimerült memória hiba oka:

 • Egy beépülő modul vagy szkript eltakarítja a memóriát

Memória kimerült hibamegoldás:

A legegyszerűbb válasz az, hogy egyszerűen megnöveli a kiosztott memóriát. Ehhez nyissa meg a wp-config.php fájlt (amely megtalálható a webhely gyökérkönyvtárában), és adja hozzá a következő kódot:

define ('wp_memory_limit', '64M');
JEGYZET: A fájlkezelő használatakor nem kell letöltenie a fájlt (vagy más fájlt). A fájlokat közvetlenül a Fájlkezelőben szerkesztheti. Ha nem találja a szerkesztési opciót, akkor beszéljen a webhelyével.

15. Fatal Error Undefined Function is_network_admin

Úgy döntöttem, hogy egy egyszerű, de nagyon gyakori WordPress hibával fejezem be ezt a bejegyzést.

Nem definiált funkció is_network_admin Végzetes hiba oka:

 • Sikertelen automatikus frissítés

Nem definiált funkció is_network_admin Fatal ErrorSolution:

További segítség / források

Ha nem tudtuk megoldani a hibát, vagy ha az Ön konkrét hibáját nem említette ebben a bejegyzésben, akkor az alábbiakban megtalálja az igazán nagyszerű források listáját, néhány további megoldással a gyakori WordPress hibákra és azok javításaira. Ha továbbra sem talál megoldást, mindig megpróbálhatja felvenni a kapcsolatot a webtárhelyével, hogy megtudja, segíthetnek-e neked! A WPEngine egynél több alkalommal is ott volt nálunk, amikor nem tudtuk megoldani a problémát!

Következtetés

Itt vagyunk. Most felfedtük a 15 leggyakoribb WordPress hibát, és megmutattuk, hogyan kell megoldani azokat. Reméljük, hogy ez a bejegyzés hasznos lesz, amikor WordPress hibát tapasztal. Jelölje meg ezt az erőforrást (valószínűleg valamikor szüksége lesz rá – bár reméljük, hogy nem), és kérjük, mondja el nekünk, hogyan javíthatja a webhelyén a WordPress általános hibáit, különösen, ha jobb és gyorsabb megoldást kínál a közös WordPress hibák.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector