WordPress témák vásárlása az intelligens módon

A magas színvonalú WordPress témák iránti kereslet INSANE. Vannak TONOK emberek, akik minden nap keresnek ingyenes és kereskedelmi témákat, és olyan emberek, mint én, megélhetést keresnek azok eladásából. Az ilyen nagy kereslet miatt az emberek folyamatosan nyitnak új tematikus üzleteket és / vagy új elemeket hoznak létre a meglévő piacokon történő értékesítésre, például a Themeforest vagy a Mojo Themes..


Vásárlóként, promócióként és a WordPress témafejlesztőként nagyon sok tapasztalattal rendelkezem a népszerű kikapcsolódási témákkal foglalkozó üzletek sokaságával és munkájukkal. Szeretettel látom azt is, hogy kiválassz minõségi cikkeket nem olyan nagyszerű tárgyak között.

Szerettem volna megosztani néhány tippemet, amelyek segítenek abban, hogy „okosabb” képzettebb vásárlásokat hajtson végre, amikor a „kereskedelmi” WordPress témák vadászatán vesz részt – vegye figyelembe, hogy a „kereskedelmi” kifejezést használom, mert…

“Nem minden kereskedelmi téma prémium téma, és nem minden prémium téma kereskedelmi téma!”

Az emberek gyakran minden kereskedelmi témát prémiumként hivatkoznak, azonban a prémium kifejezés valami olyasmire utal, amely kivételes és magasabb a másoknál. De mivel mindannyian tudjuk, hogy néhány kereskedelmi téma szop, és rosszabb is lehet, mint a rendelkezésre álló ingyenes témák némelyike.

Itt vannak a tippeim …

Bízhat az eladóban?

Témaüzlet: Az egyik első kérdés, amit meg kell kérdeznie tőle, hogy az eladó megbízható-e. Nem csak azért, mert lehet, hogy megadja nekik a hitelkártya-adatait, hanem azért is, mert azt akarja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban megkapja-e a termékét, és a leírtak szerint fog működni. Azáltal, hogy egy egyszerű Google kereső az eladónál jó ötlettel kell rendelkeznie, ha ez a személy / cég legitim. Általában, ha egyébként, akkor egy csomó szörnyű véleményt vagy blogbejegyzést talál, amelyek támadnak róluk.

Egyéni eladó: Ha egy piacon egyéni eladótól vásárol, akkor a megjegyzések és értékelés alapján gyakran megmondhatja, ha az emberek kedvelik az eladót. Például, ha elolvassa néhány, a kereskedelmi témával kapcsolatos megjegyzésem, és megnézte véleményem, leginkább az összes pozitív

Ha nem piacon vannak, és közvetlenül a saját weboldalukról / blogjukból árulnak, mint például Devin Price végez a blogján, eladva a Opciók keretkészlete, elolvashatod néhány hozzászólását, megnézheted a gitubját és / vagy a twitterét, és rögtön látni fogod, hogy hűvös fickó. Ugyanez vonatkozik a haveromra Pippin Williamson nál nél Pippins plugins (mindenki ismeri Pippint). Ha csak felnézi e két ember bármelyikét, láthatja, hogy nagyon részt vesznek a WordPress közösségben és nagyon megbízható személyek.

Továbbá, ha a fizetések PayPalon keresztül történnek, akkor extra biztonsági szintje van, tehát érdemes megkeresni, ha továbbra is aggódik.

Pénztár egy ingyenes téma: Ha az eladó valamiféle ingyenes témát kínál, érdemes megfontolnia annak letöltését és a kód megnézését. Nyilvánvalóan ne aggódjon, ha néhány hibát lát, mert a téma lehet régi, vagy nem annyira gondoskodott róla, mint egy kereskedelmi témáról. Titkosított kódot és vázlatos linkeket keres. Ha egy eladó ingyenes témákat ad mindenféle spam linkkel vagy titkosított kóddal, akkor személyesen nem bíznék a kereskedelmi tételekben..

A téma legutóbb frissítve …

Az egyik első dolog, amelyet személyesen megnézek, amikor a témát kiadták vagy utoljára frissítették. A WordPress folyamatosan fejlődik, és azt szeretné biztosítani, hogy a témája ne csak a rendelkezésre álló legújabb funkciókat használja, hanem a téma biztonságos használatát is. Például minden olyan téma, amely a Timthumbot használja, és amelyet az utóbbi néhány évben nem frissítettek, egy nagyon rossz ötlet – mindannyian tudnak a Timthumb óriási sebezhetőségéről, amelyet felfedezték és a közelmúltban javítottak.

Nem számít, ha ez egy régi téma, ha a közelmúltban frissítették, akkor is remek választás lehet! Ha van nyilvános változási napló, érdemes átnézni azt. Természetesen bármikor megkérdezheti az eladót, hogy a téma frissítve van-e a WordPress legújabb verziójával.

A múltban az emberek azt kérdezték tőlem, hogy a témáim működnek-e a WordPress alacsonyabb verziójával, mert valamilyen okból nem akartak frissíteni a telepítést. Őszintén szólva, nem érdekel, mi az oka … mindig tartsa naprakészen a WP telepítését!

Soha, Még soha, ne hagyja, hogy egy téma megakadályozza a WordPress legújabb verziójának használatát.

Ellenőrizze a kódot a W3C segítségével

W3c ValidatorEgy dolog, amely csak néhány másodpercig tart, az, hogy futtasson egy W3C ellenőrzést egy olyan téma honlapján, amelyet vásárolni tervez. Tesztelhet minden oldalt, de általában, ha a honlap jól kódolva van, általában a weboldal többi része is. Ugyanez vonatkozik, ha a honlap több száz hibával jár, akkor valószínűleg ugyanezt várhatja el a webhely többi részén is.

jegyzet: Egyes hibák, amelyek a W3C-n felmerülnek, beágyazott videókkal, kísérleti kóddal stb. Kapcsolatosak. Tehát ne kapcsolja ki a témát, ha néhány hibát észlel, olvassa el és megnézze, miről szól, néha ez valójában semmi.

Ellenőrizze az értékeléseket és véleményeket

Gyakran látom az embereket, akik panaszkodnak a ThemeForest oldalán, ahol eladom a kereskedelmi témáimat (atm), mert a témák vásárlásához probléma merült fel, és a szerző nem fog segíteni őket. Ha csak átnézem a szerzőt, gyakran látom, hogy rosszul vannak értékelve, az emberek kommentálnak a témával kapcsolatos kérdésekről stb.

A téma meglehetősen olcsó, és ha nem törődsz azzal, hogy néhány dollárt itt-ott elveszítesz, akkor menj tovább és vásárolj meg egy témát, és ha ez nem működik, akkor azt állítják, mint az adók veszteségét. Ellenkező esetben nem sérülhet meg néhány hozzászólás átolvasása és a szerző jó minősítésének biztosítása. És ha valóban szeretné megbizonyosodni arról, hogy helyesen választja-e az internetet, keressen keresést a piacon, és olvassa el néhány véleményt (vegye figyelembe, a legtöbb véleményt ott leányvállalatok készítik, ezért vigyázzon, nem mind őszinte ) küldhet néhány tweetet, és kérheti az emberek véleményét.

A szolgáltatások és a lehetőségek megtekintése

Természetesen, amikor új témát keres, sok olyan dolgot kereshet, amelyekre általában szükség van, általában speciális funkciókat vagy tervezési elemeket akar. Az alábbiakban bemutatunk néhány tippet azokról a dolgokról, amelyeket mindig szükségesnek tartok, és olyan dolgokra, amelyek nem annyira szükségesek.

Szükséges:

 • Jól kódolt HTML, PHP és JS
 • Az elrendezés, amely megfelel az Ön igényeinek – százezrek témák vannak ott, hagyja abba a csapdák feltörését, és szerezzen valamit, ami az Ön vagy az ügyfél számára működik (nagyrészt)
 • Szerzői támogatás – ha bármilyen probléma merül fel a témával kapcsolatban, nagyszerű, ha a szerző segít neked
 • Rendszeres frissítések – ha hosszabb ideig kívánja használni a témát, akkor kötelező frissítéseket igényelni

Nem szükséges:

 • SEO opciók – ezeket nem szabad beépíteni, a Yoast SEO-t kell használni
 • Színes opciók minden elemhez – ha nem ismeri a CSS-t, béreljen egy webes fejlesztőt!
 • Minden lehetséges sablon – tudod, hogy új sablonokat hozhat létre a gyermek témájában?
 • Rövid kódok – ezeket nem kell bevonni a témába, ehhez számos nagyszerű plugin található

WordPress szolgáltatásokSajnos úgy tűnik, hogy az olyan üzletek piaca, mint a Themeforest, olyan témák felé hajlik, amelyek lekvárral vannak feltöltve és felfújták. Nem tudom, hogy a vásárlók nem akarják-e költeni a pénzt egy-egy ügyfél témájának megvásárlásához, nem tudják, hogyan kell kódolni, vagy egyszerűen lusták vannak. Ezért néhány témámhoz bizonyos lehetőségeket adtam hozzá általában nem adnák hozzá, vannak olyan dolgok, amelyek csak nem tartoznak egy témához, mint például a SEO opciók vagy a 100+ rövid kódok (mi? igen? Igen, ezt már láttam a téma jellemzőinek listájában).

Ár és licenc

Ez nyilvánvalóan két nagyon fontos szempont a téma megvásárlásához. Időnként van olyan ügyfele, aki költségvetést adott neked a téma megvásárlásához, vagy személyesen rendelkezik költségvetéssel a gazdasági nehézségekhez, vagy talán a világ minden pénzét költi. És amikor kereskedelmi témát vásárolnak, akkor nincs 100% -os összefüggés az ár és a minőség között. Például vannak olyan kiváló minőségű témák a Theme Trustnál, amelyek 2 témát árulnak 25 dollárért, és akkor átmegy a Themeforestbe, és olyan témákat találnak, amelyek mindegyike 50 dollárért eladható (ami megkétszerezi a költségeket), amelyek összehasonlíthatók a Theme Trust témáival..

A magasabb ár NEM jelenti a magasabb minőséget

Személyesen Még csak nem is nézném az árat a téma. Ha a WordPress témája pontosan azt igényli, amire szüksége van, akkor az eladóban nagyon megbízható és pozitív értékelései / véleményei vannak, és természetesen a témát jól fejlesztették ki. Ki érdekel, mennyibe kerül? Még 100 dollárért is érdemes egyes témákat megtenni. Láttam, hogy az emberek kétszer annyit költenek, mert olyan témákat vásároltak, amelyek később kiderülnek, hogy nem pontosan azt keresik.

Ne feledje, ha szabadúszó fejlesztőt bérelne fel, ezerre kerülhet egy webhelyért. Téma vásárlása továbbra is megfizethető lehetőség, még akkor is, ha a költségvetés felső határán vásárol egy kiváló minőségű rést, például az AppThemes webhelyén..

Engedélyezés? Mindannyian GPL-nek kell lennünk, nem?

A gondolataid?

Végül szeretnék hallani tőletek srácok. Mi az a folyamat, amikor új megvásárolható témát keresel? Milyen tapasztalatai vannak a különböző piacokról és tematikus üzletekről? Biztos vagyok benne, hogy ha jó vagy rossz tapasztalatai vannak, akkor ezt a bejegyzést olvassa bárki hasznosnak, ezért kérlek ossza meg!

Hogyan vásárolhat témákat? Van jó vagy rossz tapasztalat? Az alábbi megjegyzés!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map