WordPress közreműködővé válás: Amit tudnod kell

A WordPress nem csak egyet, hanem kettőt is nyitott, hanem sok ajtót nyitott meg millióinak világszerte. Legyen vállalkozók, fejlesztők, ügynökségek, hírlevelek, szabadúszók stb., A WordPress nagymértékben értékesítési lehetőséget adott a világnak, hogy kifejezze gondolatait, elérje és üzleti tevékenységet folytasson. Fennáll annak a kockázata, hogy sérült lemeznek hangzik, de ez nagyrészt azért van, mert a WordPress szép, elegáns, könnyen megtanulható és használható. Hihetetlenül egyszerű részt venni a WordPress projektben.


Ma beszámolunk bennfentes információkról és tippekről, amelyekkel a WordPress közösség értékes tagjává válhat. A bejegyzés végére megtudhatja, hogy hogyan fog hozzájárulni az kedvező projekthez, amely a szeretett WordPress. Más szavakkal, megmutatjuk, hogyan kell bekapcsolódni, milyen tulajdonságokkal és eszközökkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy nagyszerű WordPress közreműködővé válhasson. Megvizsgáljuk a WordPress-hez való hozzájárulás néhány előnyeit is. Kész? Gördítsük le ezt a labdát.

A WordPresshez való hozzájárulás érdemei

WordPress felhasználóként miért nem szeretne hozzájárulni a WordPresshez? Úgy értem, nem a platformon lépett be, és önmagában sokat inspirált téged? Lehet, hogy ételt tesz az asztalra? Mi lenne, ha hozzájárulna az elvtársak szellemének fenntartásához és az adományozáshoz?

Hacsak nem elsőrangú járőr vagy, akkor azonosulhat azzal a vágyal, hogy visszaadj egy közösségnek, amely segített vagy inspirált. Végül is a kollektív hozzájárulás teszi a WordPress közösséget annyira sikeressé. Nem lehetünk mindig átvevők. – Carrie Dils

Ha ez nem fog hozzájárulni a WordPress-hez, itt van egy olyan előnyök ünnepe, amely megadja a lendületet, amelyet ebben a pillanatban el kell merülnie..

A közreműködés növeli az Ön helyzetét a közösségben

Tiszteletreméltó WordPress profi akar lenni, ugye? Szüksége van arra, amit mondasz és teszel, hogy számolj valamire, igaz? Szeretne ragaszkodni a hivatalhoz a választott WordPress rést illetően?

Nos, tudd mi, a műszaki tudás nagyszerű, de ha nem hajlandó segíteni másoknak – különösen akkor, ha nem fizetnek nekem egy fillért -, akkor és a hatóság párhuzamos sávokon halad. Végül is az érzelmekről szól, hogy érzi magát a következő ember. Az ember lenni az érzelmek érzéseit idézi elő, nem pedig a technikai erőfeszítések dicsőségét élvezi.

A WordPresshez való hozzájárulás, bármennyire is kissé, óriási hatással lehet a közösségbeli státusodra. A WordPress Who’s Who-nek, a tiszteletreméltó és népszerű embereknek, akiket mindannyian ismerünk, egy közös dolog van; aktívan hozzájárulnak mind a platformhoz, mind az azt körülvevő közösséghez.

Gyors kérdés: Ha WordPress fejlesztőt keresne, mondja meg, felvenné-e a srácot, aki többek között közreműködik a fórumokon, vagy azt a fickót, aki kényelmesen ül az online portfólió mögött? Valószínűleg azt akarja, ha a srác ábrázolja dev fóliáját a fórumokon, ami a következő ponthoz vezet.

Hozzájárulás a további üzleti kapcsolatokhoz

értelmes-üzleti kapcsolatok

Ha ez nem olyan nyilvánvaló, a WordPress szorosan összekapcsolt közösség, amely egyetlen és egyetlen dolgot jelent. Ha jól játszik a kártyáiddal, akkor sok áttételes üzletet vonzhat. Mint azt már megállapítottuk, a hozzájárulás növeli az Ön állapotát, és az emelt státusz korrelál több üzleti kapcsolattal. Ez egy egyszerű tény.

WordPress szakemberként vagy felhasználóként fogalmazva, a legtöbb potenciális kilátása és partnere a közösségből származik. Hogy hozzájáruljon ehhez a szoros közösséghez, és hogy ott maradjon, pontosan hogyan tartja életben ezeket az üzleti (és akár személyes) kapcsolatokat.

Szeretne több munkahelyet elérni? Legyen közreműködő, így vagy úgy. A WordPress mindig nagyszerű embereket keres, akik segítséget nyújtanak a kód, a formatervezés, a fordítások, a dokumentáció és egyéb kérdésekben. Olyan sokféle módon járulhat hozzá a hozzájáruláshoz, amint ezt a post második részében láthatjuk.

Gazdagított tanulási környezet

A hozzájárulás nemcsak visszaadja vagy hozzájárul a közösség hangjának megteremtéséhez, hanem gazdagított tanulási környezet is. Az első három hónapban többet megtudtam, hozzájárulva ahhoz, hogy a webfejlesztés három korábbi évében megtettem. – Andrew Nacin, Vezető WordPress fejlesztő

Igen, ez így van, akkor a játékot megtanulod, nem az oldalán állva. Nagyon rövid idő alatt megtanultam a WordPress-ről, és időnként attól tartok, hogy túlterheltek az információk. De előbb be kellett merülnem a WordPressbe, és megdöbbent az a kicsi, amit tudtam a platformról. Még mindig tanulok, itt-ott kis hozzájárulásokat szeretek és szórakozom!

Ne feledje: mit jelent a WordPress közösségből származó tanulás az Ön számára? Okosabb tanácsadóvá, fejlesztővé, tervezővé, bloggerré, stb. Válhat, és mindenki okos játékosra vágyik. Tudása és értéke tízszeresére nő, majd néhányszor, amikor hozzájárul a WordPress-hez.

Minél inkább belemerültem, annál érdekesebbé vált és annál nehezebb dolgokat tudtam kitalálni. Most, amikor visszatekintve látom, amit csak a közreműködéssel tanultam meg, csodálkozom. Több volt, mint amit valaha is megtanultam a főiskolán. – Andrea Rennick

És akkor ott van …

Életemben soha nem tanultam annyit, mint az öt év alatt, mióta csatlakoztam a WordPress közösséghez és elkezdtem hozzájárulni a maghoz. – Konstantin Obenland, WordPress központi közreműködő

Kell ennél többet mondanom?

A WordPresshez való hozzájárulás boldogosabbá teszi

Tegye fel a kezét, ha nézte azt a filmet Az A boldogság folytatása főszerepben Will Smith. Ha nem volt ilyen szerencsés, a film legfontosabb eseménye Christopher Gardner ellenálló képessége és elszántsága volt abban az időben, amikor élete gyakorlatilag szétesett. Mehetnék tovább és tovább, de térjünk vissza a WordPresshez, és hogy a hozzájárulás hogyan boldogabbá tesz téged.

Itt van egy statisztika, amelyet sokat dobnak, de a legtöbb ember nem látja a szépséget a százalékjelet (%) meghaladó mértékben. Az írás idején a WordPress az internetes webhelyek kb. 25% -át birtokolja. Ez azt jelenti, hogy hozzájárul és visszaad egy közösséget és platformot, amely hamarosan az internet több mint negyedében uralkodik.

Jó érzés tudni, hogy hozzájárulása, bár csekély, az internet kb. 25% -át segíti. Hatalmas számú ember! És tudod, amit mondanak, a boldogság titka az, hogy másoknak boldogságot teremt. Segít másoknak azáltal, hogy hozzájárulsz, az, hogyan tudod megtenni ezt.

Nem túl gyakran fordul elő, hogy valami, amit délután tett, olyan sok embert érinthet, de a WordPress egyike azoknak a helyeknek, ahol csak lehet. És azok számára, akik törődnek vele, nincs semmi jobb. – Matt Mullenweg

Legyen része a történelemnek (vagy jövőnek)

Kb. 12 évvel ezelőtt a WordPress alig maradt ki az ötlet szakaszából. Olyan volt, mint egy gömb, amely összerezzent, mielőtt végül repülne. Nos, mindez a történelemre korlátozódik. Manapság a WordPress már nem egy kacsa; megnőtt egy hatalmas sas rúgásával és tolóerővel.

A jelenlegi ütemben a WordPress tíz év alatt egészen vadállat lesz. A platform felvázolja azt a történelem fajtát, amelyben részt kíván venni. Az a fajta történelem, amiből tudom, hogy részt akarok venni. Ha nem annyira érdekli a történelem, akkor a WordPress jövője ígéretes.

Hozzájárulással a jövő WordPress-jét úgy tervezheti meg, ahogy látja. Ön hozzájárulhat a projekthez, és segíthet egy jobb WordPress felépítésében mindannyiunk számára. Lehetsz része a történelemnek és a jövőnek is. Bárki lehet a WordPress segítségével; ez képviseli a szabadságot, mivel lehetőségeket és lehetőségeket kínál Önnek online álmainak megvalósításához. Kétség nélkül, a tiszteletreméltó WordPress közreműködők rekordot hagynak a történelem könyvekben. Milyen örökséget hagysz hátra?

A hegyen sokan vannak

A WordPresshez való hozzájárulás rendben van, bár cserébe még több élvezetet élvezhet. Fokozza a státusát a WordPress közösségen belül, vállalkozást generál, tanul, és nagyobb platformot épít fel a világ számára. A közreműködés nagyon szórakoztató. De hogyan lehet bejutni ebbe a szórakozásba? Hogyan járul hozzá a WordPress-hez? Itt a lé.

Hogyan tudunk hozzájárulni a WordPresshez?

cyber-számítógép-kávézó

Számos lehetőség áll rendelkezésre az Ön és mindazok számára, akik szeretnének hozzájárulni a WordPresshez. Ez az egész szépsége; bárki és mindenki bármikor és bárhonnan hozzájárulhat és gazdagíthatja a platformot. Kezdjük a legnyilvánvalóbb útvonallal:

WordPress Core Developer

A WordPress elsősorban a PHP-re és a MySQL-re épül, többek között a webes technológiák között. Ha jól ismeri ezeket a területeket, akkor hozzá tudja adni szakértelmét WordPress alapfejlesztő. A WordPress, a platform, mindig szomjas az új funkciók és fejlesztések iránt. Hozzájárulhat fejlesztõként, elkötelezett lehet, és segíthet a WordPressnek nagyszerű és egyedi módon növekedni. A WordPress központi közreműködőjeként új funkciók fejlesztését, tesztelését, bug-kertészkedést és frissítések kiadását fogja magában foglalni.

Ne aggódjon, ha azonban nem ismeri az első dolgot a webfejlesztésről, vagy arról, hogy mit jelent a PHP, akkor ha szenvedélyes, akkor más módon is hozzájárulhat a WordPresshez, és ott tanulhat. Ki tudja, lehet, hogy pár hónap alatt vezető fejlesztő lehet. Más területeken, amelyekbe bevonhatja magát fejlesztőként, többek között a WordPress téma és a plugin fejlesztése, a mobil tech és a dokumentáció tartozik.

Web Designer / UXer

Korábban azt vizsgáltuk, hogyan fejlődött a WordPress admin felhasználói felülete az évek során. Az átmeneti platformról egy gyönyörű és erőteljes CMS-re vált. A gyönyörű és elegáns felhasználói felület a webes tervezők és az UXers munkája, mint te.

A WordPress egy nyílt forráskódú projekt, más néven közreműködők ezreinek együttes munkája, így senkinek nem fizetnek a tervezés összerakása érdekében. A tervrajzot felvázolták és életre keltették a közreműködő tervezők és az UXers. Hozzájárulásuk révén a WordPress a mai formában lett a tervezés szempontjából. Természetesen még nem láthatjuk és tapasztalhatjuk meg hozzájárulásod szépségét és zsenialitását, ezért ne várjon minket.

Talán az Ön hozzájárulása vezet az adminisztrátorok teljes területének átalakításához, még kellemesebb kialakításhoz. Valószínűleg az Ön hozzájárulása vezet az ésszerűbb felhasználói élményhez.

Webdesignerként vagy felhasználói élményértékelőként hozzájárulhat a WordPress mobil projekt, mivel mindannyian tudjuk, hogy a jövő a mobil, és a téma áttekintő csapata biztosítja, hogy csak a legjobban megtervezett témák kerüljenek a végfelhasználóra. Általános feladata, mint a hozzájáruló tervező az, hogy a WordPress szép legyen. Jól hangzik?

WordPress Writer

Ha szavakkal küzd, akkor van hely neked is. Növekvő projektként a WordPressnek folyamatosan szüksége van frissített dokumentációra. Itt adod meg a bejegyzést; ahol ragyog, mint író.

Csatlakozzon a dokumentációs csapathoz, és felelős az összes dolgok dokumentálásáért. A kézikönyvekről, a Codexről, az inline dokumentumokról, az admin súgójáról és a developer.wordpress.org-ról beszélünk. Soha nem hiányzik feladat, ezért ne habozzon megnézni a hivatalos blog a WordPress dokumentációs csapat számára. A csapat online találkozik minden héten, csütörtökön, 18:00 – 19:00 UTC-kor.

Fordító

Ön poliglot? Gördülhetsz annyira könnyedén azzal a Espanol-lal, mint orosz, francia vagy szuahéli? Szeretne a WordPress-t a saját nyelvén használni? Természetesen megtennéd. Ki nem tenné?

Itt az esélyed. Hozzájáruljon a WordPress-hez azáltal, hogy elősegíti a platform lefordítását bármely kedves nyelvre. Nem ez a vége, az WordPress poliglot közösség üdvözli, hogy segített segítséget nyújtani a WordPress fordítását megkönnyítő eszközök létrehozásában. Gondolj a WPML-re stb.

A WordPress saját nyelvre (vagy bármelyik nyelvre) történő fordítása szórakoztató élmény, és bármikor felkészülhet és futhat. Szóval mi a fenét vársz katonára? Menj el fordítani! Ó, egyébként, a heti csevegés a Slack-on történik #polyglots-ban minden szerdán 10:00 UTC-en. Ne hagyja ki, hagyja el hang nyelv legyen hallott ismert. Kettős átlépés ott, mint egy főnök. Ez az én nyelvem, érzel? Haha. Továbblépni.

Támogassa a lovasságot

A WordPress-hez való hozzájárulás egyik legegyszerűbb, de hatékony módja, amely a támogatási fórumokon más területeken segítséget nyújthat, például az, hogy miként jelölte meg a WordPress közösséget. Az itt működő mantra „mindenki tudja a válaszra valamit”, tehát ne légy félénk, merüljön el, és segítsen egy másik WordPress szeretőnek.

A támogatási fórumok az ön erőssége, a csatatér, és felhívják a lövéseket, és megnyerik a háborút. Sok késői háborús játékot játszott, amint az nyilvánvaló, de a kezdés legjobb módja a támogatási fórumok egyik kérdésének megválaszolása.. Pontosan ebben a percben. Tudjon meg többet arról, hogyan járulhat hozzá a WordPresshez azáltal, hogy támogatja a felhasználókat az irodai támogatási blogban.

Rendezvényszervező

szervező

Szerelem partik? Hozz barátokat? Ha az események könnyen átmennek a második névhez, akkor a WordPressnek szüksége van rád. Csatlakozni fog olyan elit csapathoz, amely a világ minden tájáról más közreműködővel rendelkezik, akik „… felügyelik a hivatalos eseményeket, mentori programokat, sokszínűségi kezdeményezéseket, a közreműködők tájékoztatását és a növekedés egyéb lehetőségeit…” a WordPress közösségben.

Az események szervezése szórakoztatónak hangzik, és amikor valami szeretettel csinálsz egy olyan platformon, amelyet imádsz, akkor valóban van egy álom, ami azt jelenti, hogy a móka könnyen megnégyszereződhet. A WordCamps-ot és a találkozókat megszervezi a helyi WordPress-közösség számára, és bekapcsolódik a globális WordPress-eseményekbe. De édes. Van egy Outreach blog és heti irodai órák (online találkozók olvasása) kedden és csütörtökön.

Sensei

Ha szereti az információk átadását, akkor megteheti kezdje el a közreműködő útját a WordPress tanító karján éppen ebben a percben. Mit jelent a WordPress közösségben tanár vagy oktató? Ön lesz a felelős letölthető tananyagok létrehozásáért, amelyeket az oktatók használnak az élő műhelyekben.

Leírja / létrehozza az órákat a semmiből, szerkesztheti a meglévő órákat, megtervezheti az órák megjelenését és / vagy tesztelheti az órák életképességét. Ez nagyszerű tanulási élmény lehet az Ön számára, am amigo. A WordPress Training heti csevegését minden kedden, 17:00 UTC-kor tartják, tehát ne hagyja ki a következőt.

Videóértékelő

Van WordPress.org, WordPress.com és véleményem szerint egy kevéssé ismert WordPress.tv. Természetesen vannak többek között a BuddyPress.org és a bbPress.org, de ma nem megyünk oda. Mindannyian a WordPress.tv-vel foglalkozunk, ahol rengeteg WordPress-központú videotartalmat találsz.

Ha jól ösztönöz a videofelvételek osztályán, akkor hogyan járul hozzá a WordPresshez. Üdv a A WordPress TV Review csapata, készen áll az összes videó áttekintésére, szerkesztésére, jóváhagyására és közzétételére a WordPress.tv-en. A WordCamp videofelvételekbe is belemerül a gyártás utáni videó, tehát igen, nincs korlátozása annak a szórakozásnak a számára, amely önkéntes erőfeszítései és képességei révén öné lehet. Nézze meg a TV Review Team hivatalos blogját.

Mindenki más

Lehet, hogy úgy érzi, mintha a fenti részvételi csatornák bezárnának, de ne engedd, hogy ez legyen. Bárki, megismétlem, bárki hozzájárulhat a WordPress projekthez fajtól, nemen és / vagy képzettségi szinttől függetlenül. Az egyetlen dolog, amire szükség van, az az égő vágy, amiben van.

Ne hagyja, hogy valami visszatartson, a világ a tied, és a WordPressnek szüksége van rád. Igen te, te, te és te. Csak annyit kell tennie, hogy kijelentkezel Készítse el a WordPress programot és vegye be a merülést. Ne aggódjon semmivel, megtanulja a folyamatot, kivéve, ha természetesen nem rendelkezik a következő tulajdonságokkal:.

A nagy WordPress közreműködő tulajdonságai

üzletasszony laptop irodában

Nos, hogy nagyszerű közreműködő legyen, egyszerűen el kell kezdenie hozzájárulni. Nincs várakozás, csak érj hozzá. Mindenképpen tiszteletesnek és barátságosnak kell lenned. Időnként a közreműködése később számos kiadást érintetlenül maradhat, és ha ballisztikusan átesik az ilyen apróságokat, akkor nem leszel nagy közreműködő.

Más esetekben valaki esetleg nem ért egyet a javaslataiddal, és tudom, hogy ez fáj, ám nem tudod felvenni és eldobni az egész világot, amikor azt mondta valaki, hogy bizonyítson egy pontot. Látod, hova megyek ezzel? Figyelembe kell venni a részleteket, függetlenül a hozzájárulás mértékétől. Mint már említettük, a WordPress az internet 25% -át birtokolja, tehát bármi, amit csinálsz, képes nagyszámú ember pozitív vagy negatív befolyásolására. Szeretne lemenni a történelemben, mint arrogáns elkövető, aki eltörte a WordPress-t?

Az alázatosság kedvező vonása az élet minden területén. Ne felejtse el, hogy több ezer más emberrel fog együtt dolgozni, akik mindegyikének egyedi ambíciói vannak és eltérő életképe van. Arrogáns lenni csak több kárt fog okozni, mint hasznot. Ez önmagában akadályt jelent.

A becsület is kiváló minőségű, ha hozzájárulunk hozzá. Például igaz, hogy őszinte vagyok, ha nem vagy biztos benne, hogy elkötelezett / hozzájárulsz. A WordPress közösség az emberekkel (olvass szakértők) készen áll arra, hogy segítsen.

Ön hozzájárul és megtanul, ami azt jelenti, hogy kíváncsinak kell lennie és meg kell tanulnia valamit. Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, hogy egyetlen ember rendelkezik elegendő tudással ahhoz, hogy megértse a WordPress teljes egészét. Mivel ezer közreműködő több ezer közreműködője, minden érdeklődésre szükséged lesz, hogy mindent megtanuljon a platformon. Csak hajtsa végre egy lépést egyszerre, és minden rendben lesz.

A nap végén mindez egy minőségre fordul: türelem. Minden nagy közreműködőnek meg kell tanulnia a türelem művészetét, amelynek minőségét nélkülözve nehéz idő lesz az emberiséggel általában foglalkozni, nem csak a közreműködőkkel. Légy elég türelmes, és élvezni fogod a kalandot. Végül is a türelem erény – segít az élet sok más területén.

Közreműködő eszközök

munkaállomás-desk

Megfelelő eszközök nélkül olyan keveset érhet el, hogy nem bátor. Ezért készítettem neked egy pár eszközt, mint a WordPress közreműködőjét. A következő eszközök felbecsülhetetlen értékűek lesznek, ha a közreműködő szintű PRO felé utazik:

WordPress laza

A WordPress, Slack de facto kommunikációs alkalmazásának köszönhetően tarthatja a kapcsolatot a csapat tagjaival, amelyhez végül úgy dönt, hogy csatlakozik. Például, ha a WordPress központi fejlesztőcsoportját választja, csatlakozhat más közreműködőkhöz a valós idejű kommunikációhoz a Score #core csatornáján..

A Slack egy legmagasabb szintű üzenetküldő alkalmazás a közös projekten dolgozó csapatok számára. A beállításához csak keresse meg a Készítsen WordPress Chat-t, és kövesse az utasításokat, hogy meghívást kapjon a WordPress-ből. A többi könnyű apró cucc, nem várjuk el, hogy bajba kerüljön. 5 évnél tovább nem fog tartani, ígérem. Nem szándékozom elrontani a meglepetést, tehát csak menj már meghívottként, és csatlakozz igazán az önökhöz és más közreműködőkhöz a chat szobák csatornák.

Készítse el a WordPress programot

Ezt nevezzük Közreműködők Központjának. Készítse el a WordPress programot itt indul el a WordPress hozzájáruló kalandja. Akár képzett fejlesztő, tervező, író, fordító, támogató képviselő, szervező vagy csak kezdő, aki éppen felfedezte a WordPress-t, meg kell tennie a WordPress készítését. Dobjon el mindent, amit csinál, és térjen át a WordPress azonnali létrehozásához. Ezt értjük. Ne várj.

Devhub

Semmi cukorbevonat nélkül, Devhub egyszerűen „… a developer.wordpress.org projekt neve”. A devhub webhelyen olyan forrásokat és dokumentumokat talál, amelyek a WordPress fejlesztőinek, tervezőinek és UXers-eknek szólnak. A kitöltést követően kézikönyveket és kódhivatkozásokat tartalmaz.

Hozzájárulhat, ha csatlakozik a # Meta-devhub csatorna a Slackon, egy jegy megoldása developer.wordpress.org trac, Devhubról olvasva, és / vagy vontatási igény benyújtása a WP-Parser a Githubon.

Ó, egyébként, az írás idején a Devhub-nak szüksége van rád, ha Ön PHP fejlesztő, front-end fejlesztő, tervező, UXer vagy önként jelentkező, aki visszajelzést szeretne adni.

Online oktatóprogramok

Ennyit tanulhat a projektről a hivatalos WordPress.org webhelyről. Még többet megtudhat más WordPress-erőforrások és blogok kikeresésével. A WordPress szerelmeseinek (olvasott közreműködők) közzétette minden egyes meglátogatott WordPress-blogon minden új dolgot..

Ne légy szerény is; áttörheti az összes megszerzett WordPress-oktatóanyagot, könyvet vagy blogbejegyzést, és elnyeli a tudás gazdagságát. Soha nem tudhatod, mikor lesz ez hasznos. Nem tudom, miért emlékeztetett erre az utolsó állításra Az utolsó közülünk, a játék.

WordCamp tervezés

Ha érdekli a WordCamps szervezése, akkor el kell néznie ezt a remek útmutatót, amelyet önre gondolva készítettél. Meg kell értenie, hogyan kell kiválasztani a tökéletes helyszíneket (tudod, nagyszerű WiFi-vel rendelkező helyek, így a résztvevők a hangszórók hallgatása helyett az idő fele felét eltölthetik az eseményről, ahelyett, hogy hallgatnák a hangszórókat), ételeket és italokat szerezhetnek, adományokat gyűjthetnek, és így tovább . Még szervezőként is regisztrálhat a WordCamp tervező oldal, szóval igen!

És most egy szó partnereink a WordCamp Planning-nél Micimackó…

A szervezés az, amit csinálsz, mielőtt valamit csinálsz, úgy, hogy amikor csinálod, nem minden összekeveredik. – Micimackó

Továbblépni…

WordPress Trac

Mint WordPress közreműködő, feltétlenül szeretné követni a platform fejlesztését. WordPress Trac itt követheti nyomon a kedvenc CMS, WordPress változásait. Mit kínál a Trac? Van egy Idővonal szakasz a legújabb jegyekkel, egy RSS-hírcsatorna, levelezőlista, és egy űrlap küldjön hibákat. Valóban elkényezteted a választását.

Közreműködői kézikönyv

Ha hozzájárulni szeretne a WordPress alapfejlesztéséhez, akkor csak el kell olvasnia ezt közreműködői kézikönyv. Szó szerint magában foglal mindent, amit tudnod kell a hozzájáruláshoz, az elejétől a végéig. Nem sokat tudunk hozzátenni ehhez.

A nap végén…

A WordPress projekthez való hozzájárulás lehetővé teszi, hogy visszaadj egy olyan platformon és közösségnél, amelyet annyira adott neked. Jó karma, hogy hozzájáruljunk hozzá, és segít abban, hogy a WordPress-t a következő szintre állítsuk neked és nekem.

Kihagytunk valamit? Talán a kedvenc eszköze? Van kérdése vagy hozzászólása? Legyen jó sport a megjegyzés szakaszban. Viszlát �� környékén

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map